Skaana
|
po doooollllggggeeeemmmm času še od mene, da boste vedele, da še živimo. Jaz bom do vseh danes totalno ignorantska, upam da ne zamerite. Vzrok, dva bolnika doma in jaz sama . Današnji dan, ki je (mimogrede) še šestmesečnica, je potekal akcijsko. Včeraj sem Ateno z vročino pobrala iz vrtca. Celo noč je kašljala, res grdo, ko pa je ona malo zaspala, pa Aleksej... Spala sem pri Ateni, ampak skoz čekirala še našega mladička... Ob pol petih, ko je moj šel v službo, sem se preselila v spalnico - Atena pa z mano. No, ob pol enih sem potem danes imela pregled pri P, Aleksej je hropel in kašljal, seturacijo je imel 94 - na meji za v bolnico. Dala mi je Ventulin, dva vpiha na šest ur. Denverja je naredil tak tak, bil je totalno nerazpoložen. 8170g, 66,5cm in 43,7 OG. Ko sva končala in ko sem ga podojila in že dvakrat previla (neki je driskal in prdel danes ), me kliče mami, ki je bila Ateninia varuška, da ima mala 40 vročine (in nevarnost vročinskih krčev), po telefonu sem ji razlagala, kako naj ukrepa... Eh, pet let življenja, vam pravim. Aleksej mi je v avtu zaspal, potem pa njega pustim mami in popokam Ateno in k zdravnici. Kri OK, predpiše le klaritin (itak se z antibiotiki ne bi strinjala, ker jih je imela letos že trikrat). No, zdaj pa držite pesti, da preživim do jutri . Eh, pa saj ni tako hudo... In baje nič kaj takšneega, če imaš dva pikeca doma... Aha, berem vas, za pisat si pa ob selitvi in dveh pikcih ne vzamem časa . (Magi*, sam škoda da je rdeče, ker te ljubim rdeče rezervirana - prečudovito ti to delaš). Na noč... P.S. Jaz si vedno prej post skopiram, predem pošljem... Ziher je ziher.