|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
27.5.2008 16:27:41   
t*e*j*k*a
OJ!

Klarisma- sej pa veš da smo mamice ful zaposlene in ko preberemo takoj vse pozabimo (vsaj jaz) in potem se ne moremo vsaki posvetit in vsega pokomentirat. Ti kr piši, sej te beremo in smo vesele če si z nami.

Oblačenje- mi smo že včeri imeli kratek rokav in tanke dolge hlače, pa brez kapice smo. Danes isto. A so vaši tud čist mokri po hrbtu ko jih iz vozička vzamete? Moj je za ožet in ga morm it takoj preobleč, pa čeprav imam planičko na vozičku in leži na njej.

Ayo-tud mi smo se trudli  pri user posted image in vem da nism hotla it gledat od user posted image sodelavca dojenčice. Enostavno zato kr sem bila malo po splavu in še polna občutkov in bi se tam ziher zjokala. JE pa res da z mamico te male nisva ne vem kake prijateljice.

GH, mi vsak dan jemo riževo kašico, v kratkem dobi tudi sokeca iz korenčka in nato jabolko.

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Vrečko za urin na naslednjem pregledu dobijo vsi, tudi fantki. Meni so že zadnjič povedali, da naslednjič damo tudi kri in vodo. Pri  pa drugače ne gre kot s to vrečko.

A resuser posted image

Kliče mali čao

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
27.5.2008 16:55:16   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Še eno vpr. za tiste, ki imate punčke, a ste na zadnjem pregledu dobili vrečko za lovlenje urina? Se mi zdi, da bo spet misija nemogoče, kot je bilo pri Tinkari.

Mi2 sva ravno včeraj rešile tegauser posted image . Sem pa ji vrečko seveda narobe gor  naleplauser posted image  in mi je pol tam dala še eno gor. Oblepit jo mores okoli in pri presredku fajn zlepit, da ne gre vse ven.

Vročina je pa pri nas taka, da ni za bit zunaj. Še v stanovanju imamo 27 stopinjuser posted image . Malo imam samo v plenički.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
27.5.2008 17:01:26   
pikica*

Vrečko za urin na naslednjem pregledu dobijo vsi, tudi fantki.

user posted image Ne vem, če bo držalo. Mi je nismo še nikoli pa je Zoja stara skoraj dve leti in pol. Verjetno je odvisno od P.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
27.5.2008 17:03:14   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

oj, pikica, pol pa še obstaja upanje zame user posted image

Šeuser posted image . Jaz zdaj čakam samo še na en stranski efekt......da M praktično izgine. Baje je to dokaj običajno in bi mi prav pasalo.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
27.5.2008 17:06:05   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Drugače pa se mi nihče ni zameril samo tukaj ste že prej bile ustaljena druščina in težko je priti zraven. Saj ne rečem, nekatere ste super in takoj sprejmete nove prišleke, večina pa jih oz. nas ignorira user posted image zato se raje po drugih temah potikam, kjer nisi spregledan user posted image

Nič sekirat...to je tukaj ustaljena praksauser posted image . Jaz sem že kar navajena, da imam tukaj gor bolj samogovore. Samo par srečnih izbrank je, ki jih opazijo. Ostale smo bolj megleneuser posted image . Je pa res, da ravno zaradi tega potem največkrat tudi jaz ne pokomentiram novih...ker bi bilo to itak lapanje v praznouser posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
27.5.2008 17:18:35   
lili8
Mi tudi nismo nobene vrečke dobiliuser posted image .

Oblačenje: jaz sem imela našo danes v bodiju kratek rokav in v dolgih hlačah, vsake toliko sem ji pa še nogavičke dol dala, da se je mal zluftalauser posted image .
Vreme, midve sva bili dopoldan zjutraj zunaj kakšno urco, ampak je blo že ob desetih ful vroče, tko da se bolj noter drživa. Danes sem že mal klimo prižgala, ker smo imeli v stanovanju kakšnih 28 stopinj. Klima je bla res dobra investicija, čeprav sem bla jaz v začetku ful proti, ampak se poleti res tolk segreje, da se že zbudiš zmatran od vročine - smo v mansardi.

Jutri mi je pa user posted image obljubil, da bo imel tamalo popoldan, tko da si bom šla jaz lahko v miru nekaj za oblečt kupit. Upam, da bo kaj iz tega, da se ni spet za kakšno delo zmeniluser posted image . Po dolgem času bi si rada kaj v miru pogledala in pomerila. Pa tud Zale nočem preveč mučit po trgovinah, sploh zdej, ko je tako vroče.

Lepo se imejte

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
27.5.2008 17:20:57   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Uaaauser posted image , Foxina, a imaš klimo vklopljeno al kaj?

ne ne...stara bajta (debeli zidovi) in zaprta okna

Drugače pa se mi nihče ni zameril samo tukaj ste že prej bile ustaljena druščina in težko je priti zraven. Saj ne rečem, nekatere ste super in takoj sprejmete nove prišleke, večina pa jih oz. nas ignorira

eh, sej veš kako je...bolj na tesnem s cajtom smo vsi...in se zgodi, da vsega ne prebereš...vsaj meni...nimam namreč razen lubija nobenga, ki bi mi tamalga čuvu...tko, da sem ful površna...par zadnjih postov preberem in na hiter kej napišem...user posted image mah, bo že...ti le uleti še kej user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
27.5.2008 17:29:19   
hokejistka
Midve sva bile danes spet na obisku pri dediju in babi. imajo tako lepo hladno v hiši, pri nas je pa savna. jutri vklopim klimo, ko bom na kavici s foxino, puhico in (mogoče, če bo pri volji user posted image želvo).

oblačenje mi smo že dva  dni na kratkih rokavih in zelo tankih hlačah. Zunaj pa sem ji dol vzela še štumfke. Naša nič kaj veliko ne švica, edino rdeča rata v glavo, ko ji je vroče.

urin mi nismo nič dali.

Zdaj bom šla pa po vrsti od zadaj in poskusila vsako malo pokomentirat user posted image Citirat se zaenkrat še nisem naučila, čeprav ste ga zelo lepo opisale.
pikica vidim, da pridno prispevaš k večjemu števili postov user posted image . Se pa strinjam s tabo glede opaznosti postov.
Kako to misliš, da boste mleko ukinili čez dan?
foxina mi imamo pa enako stopinj v stanovanju user posted image

skyline  sem vam že fouš, ker greste na morje. Jaz bi tudi... Pa moram še en mesec počakat.
Glede avta.... Moj brat je imel tud blazno nesrečo s prejšnjim avtom in ga je po 4 nesrečah zamenjal, sedaj pa že 4 leta brez problemov vozi novega. Jaz sem malo vraževerna in bi svojega takoj zamenjala, če bi se neprestano nekaj dogajalo.

baby27 upam,d asi skuhala kaj dobrega za kosilo, čeprav  nisi dobila nobene ideje user posted image . Mi smo imeli ribice, jih je user posted image spekel, ker so morske živali v njegovi domeni.

želva je bilo danes kaj obiskov od angelov v modrem?

Zdaj me pa že mala kliče in jo moram it dvignit, ker že pošteno piska.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
27.5.2008 18:38:09   
Magi*
evo mene po dolgem cajtu. na hitr. ja, gužva je.

pa nočem ktero zapostavljat, punce, sam men enostavno ne znese si vseh novih zapomnit, ker sem bolj malo tu gor. evo, klarisima, tebe se spomnim še iz nosečniških časov. user posted image  ostale pa preberem po diagonali in če mam kej za povedat, povem, drugač pa grem dalje.

pikica* in ElaM, welcome to the club. lahko komentiram: terrible three. user posted image  za znort. nč ne uboga, non stop teži in bratu nagaja in za povrh še jezika.

sem se hotla pa sam pohvalit, da naš knedl že je jabolka, bučkein banane. to pa je za nas res presenečenje, ker Zarja ni hotla nič jest. aja, doji se pa tut še čist tko kot prej user posted image

glede na to, da ga imam v naričju, se bom skidala s kompa. mogoče zvečer še kaj napišem.

uživajte vse tanove in tastare. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
27.5.2008 19:04:09   
ElaM
Pikica*, a so potem Zoji v Zd vzeli vodo? Zdi se mi , da je po programu, joj se butasto slišiuser posted image , to, da pri 6m pregledajo vodo in kri. Jaz jo peljem zjutraj, upam, da bo zjutraj veliko lulala in, da ji uspem ujeti urin. Tiste, ki imate fantke imate bistveno lažje delo.user posted image
Vrtnica, a to moraš nalimati tako, da je del brez lepilnega traku na vrhu? Vem, da sem takrat pri Tinkari skoraj diplomirala, ker ji je vse ven steklo.

Midva se tudi nekaj pogovarjava okrog klime. A imate fiksne, a prenosne?

Manca je danes prvič jedla bučke in je bila navdušena. Me je kar krivilo, ko sem si prestavljala, da bi bila v njeni koži. Sicer imam bučke rada, samo take brez začimb, pa niso ravno apetitlih.user posted image

Želva, a je zdaj Manca že ok? Možno, da si že kaj napisala, samo mi  kronično primanjkuje časa in potem berem po diagonali, kaj zgrešim in sproti pozabim kaj sem hotela komentirati.user posted image  O spominu sem že pisala,... tako, da mi je pol oproščeno.

Trdozimc, koliko imaš ti razlike med otrokoma? Se mi zdi, da sva nekje tam tam.

Klarrisima, se bereva.user posted image

Garderoba: danes je bila v čisto tankih hlačah in bodiju z dolgimi rokavi. Jutri pa štartamo s poletno garderobo. Ni ji bilo vroče, ker sem jo imela v senci in kar precej je pihalo v naših koncih.

Jutri se fino imejte na srečanju, samo ne preveč čvekat, da ne bo dežja.user posted image

Ps: Še vedno ne znam citirat več sporočil hkrati, očitno si bo treba čas vzet in naštudirati zadeve.user posted image

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
27.5.2008 19:19:40   
Vrtnica79

Drugače pa se mi nihče ni zameril samo tukaj ste že prej bile ustaljena druščina in težko je priti zraven. Saj ne rečem, nekatere ste super in takoj sprejmete nove prišleke, večina pa jih oz. nas ignorira user posted image zato se raje po drugih temah potikam, kjer nisi spregledan user posted image

Eh, ne se jezit! Saj tudi mene na "ignore" ostale dajejo. Poglej si par postov navzgor, pa boš videla da sem tudi jaz luftuser posted image .

Ti kar večkrat kaj napiši, saj sploh nisi prišlek. Se te tudi jaz spomnim še iz nosečniškega čvekauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Vrečko za urin na naslednjem pregledu dobijo vsi, tudi fantki.

user posted image Ne vem, če bo držalo. Mi je nismo še nikoli pa je Zoja stara skoraj dve leti in pol. Verjetno je odvisno od P.

To je baje zdaj po novem, ker država financira. Je pa res odvisno od P če mu je v interesu da te napoti tja.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
27.5.2008 19:22:54   
ElaM
Vrtnica, jaz te nisem dala na ignor, pa mi nisi odgovorila.user posted image user posted image user posted image
Hitro popravi napako.user posted image

:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
27.5.2008 19:26:42   
Vrtnica79

Vrtnica, a to moraš nalimati tako, da je del brez lepilnega traku na vrhu? Vem, da sem takrat pri Tinkari skoraj diplomirala, ker ji je vse ven steklo.

Vrečka mora biti obrnjena navzdol- proti ritki. Tam pri presredku pa le dobro zalepi, jaz namreč nisem upala štorat preveč tamuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, pa me je vsaj ena opazilauser posted image user posted image danes da sem tuuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
27.5.2008 19:33:46   
hokejistka

Mi imamo fiksno, inverter. Da malo dogrevamo spomladi in jesni, če je to potrebno in da se hladimo poleti user posted image . Je pa skoraj nikoli ne uporabljam, ko smo doma, ker mi gre na živce, da nekaj piha. Jo naštimam na timer, ko smo v službi in je potem lepo hladno, ko prideva domov.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
27.5.2008 19:49:04   
andreja2000
Hojla!

Ste toliko nakloftale,da enostavno trenutno nimam časa brati,morda malo kasneje....

Vrtnica79 seznamček je super,le rada bi te prosila,da popraviš kilažo moje Eve ob rojstvu,težka je bila namreč 4200.

Ah,ja danes pa je res vroče,Sem Evo dala spat kar z samim bodijem in v vrečo,ker postane čist odrena če ji je prevroče,mi pa imamo ful malo in vročo spalnico.

No,upam,da mi bo še potem ostalo kaj časa,da vas preberem za nazaj.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2615
27.5.2008 20:00:46   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Mi imamo fiksno, inverter. Da malo dogrevamo spomladi in jesni, če je to potrebno in da se hladimo poleti user posted image . Je pa skoraj nikoli ne uporabljam, ko smo doma, ker mi gre na živce, da nekaj piha. Jo naštimam na timer, ko smo v službi in je potem lepo hladno, ko prideva domov.

tako imamo tudi mi in  je res super. sam je zdaj še ne rabmo - stara bajta, debeli zidovi. user posted image

še to sem hotla napisat pikici*: si predstavljam, da se ti je srce ustavlo, ko ste iskali malo pikico. pa čist nič jih ni strah, kar grejo in so v sekundi izven vidnega polja.

aja, še urin: jaz sem pri Tarasu že ekspert, ker ga non stop lovimo. user posted image  je pa fullll lažje lulčka not namontirat. user posted image user posted image  sam spucat ga je pa težje, sploh če ima fimozo in naš jo ima. user posted image

ajde, zdaj pa šibam. tamali spi, tastarejša je pa pri tašči na obisku.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2616
27.5.2008 20:08:46   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Skyline

...vas bi pa nekaj vprašala, in sicer, kako bi mali lahko pripravila pire...obvezno še s prilagojenim mlekom....?....a se kupljeno mleko lahko uporablja šele pri enem letu???

evo, kdor hiti, 2x več cajta zgubi. user posted image

pire s prilagojenim mlekom naredi al pa pol mal kasneje že lahko daš not kako maslo ali jogurt. navadno mleko pa priporočajo šele pri enem letu. no, mi smo ga Zarji dali pri 11. mesecih, ker je itak šla v varstvo.

Foxina, mogoče pa še jaz jutri uletim. nič ne obljubim. a to na parkirišču od Soče, a ne? nasproti žal.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
27.5.2008 20:18:55   
želva
Jao, ste načvekale.
Je , res da primanjkuje časa in pol včasih ne pokomentiraš vse, ampak to ni iz neke ignorance, pač ne upeš. Berem vas vse, pokomentiram kar si zapomnem(polovico itak pozabim), včasih pa kakšna kaj vpraša, na kar se ne spoznam in sem raje tiho.Ali, če je kakšna taka občutljiva tema, sem ponavadi tudi raje tihouser posted image
Zfdejle sem si pa prav na listek napisala, ksj vse moram napisat.

Ayo, midva sva se tudi trudila zauser posted image in pol ko je prijateljica zanosila(s katero smo veliko skupaj), pa tega ni načrtovala, sem najprej pomislila, pa zakaj ne jazuser posted image .Enostavno sem bila ljubosumna, ne da ji ne bi privoščila, ampak njej rata kar tako, meni pa ne, tudi če se trudim.No, hvala bogu sem bila tudi jaz čez 2 meseca noseča.Kako bi se obnašala do nje in otroka, če ne bi bila, pa ne znam povedat.Vrjetno bi mi bilo v njeni bližini zelo hudo, ampak obiskov se pa ne bi izogibala.Mal razumevanja tudi s tvoje strani, pa bo mogoče čez čas boljeuser posted image

Vrečka za urinuser posted image Dobr da sem to vidla kako se gor daje na pediatriji, ko je imela Manca rotavirus.Mi imamo pregled drug teden v torek, bomo vidli če bo treba dat kri in vodo.

Mi tudi jutri štartamo s kratkimi rokavi in kakšne lahke tričetrt hlače.Sem šla prej vse pomerit, katere poletne stvari so ji že oprav.user posted image Bo tok lepa v kiklcah(ji je babi kupila)

ELAM, Manca je že dosti bolje, malo še smrka, ni hujšga.Lepo da vprašašuser posted image

Hokejista, policajev ni od nikjer, še podatkov mi niso pobraluser posted image

Klarisima, ti se kar ušuli v debato, če te bomo pa ignorirale pa KRIČIuser posted image .Na ZS ti pa odgovorim enkrat, ko bom mal bolj pr cajtu. Še nog si nimam cajta pocufat, pa bi tok rada kakšne kiklce oblekla.

Pikica*, veš te berem, da ne boš mislila, da si nevidna, sam se ti doskrat glede GH ne upam pridružit, da naju ne bodouser posted image . Jaz Manci pri kosilu, dam za poskusit vse kar jemo, od juhce,omak, solate, pečenega krompirja, da se navadi tudi na začimbe in tako. Tega je vse skupaj za žlico(ponavadi prst namočim v omako in ji dam za polizat).

No, tako, če sem kakšno spustal, naj me pa tožiuser posted image Jaz si grem vosek za noge naštimat, psa lulat spustit, cunje pospravit, pol pa KAAVČ in mižule

Neposredna povezava do sporočila: 2618
27.5.2008 20:24:33   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2044g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image 01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimc

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva
ALJA (3420g-50cm) Nian

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima
ZALA (3290g-51cm) Lili8

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-45cm) Hokejistka

user posted image 26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image 31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a

Neposredna povezava do sporočila: 2619
27.5.2008 20:29:21   
Vrtnica79
Evo- sem dodala Klarisine mere in Andreja tebi sem popravila težouser posted image .........je bila to moja površnostuser posted image .

Uffffffff Želva ti pa si zdaj res naklofalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa fajn se zdepiliraj!

Neposredna povezava do sporočila: 2620
27.5.2008 20:42:45   
hokejistka
Julija že spi user posted image Stanovanje pa kar kliče po pospravljanju. Prispevek o vrtcih na Preverjeno sem si že ogledala- nič posbnega, vse je res, spremenilo se ne bo nič user posted image .

ljubljanska kavica katera je sedaj prava ura?  magi in ostalje ljubljanske in neljubljanske frajle pa dobrodošle user posted image user posted image user posted image Je v petek dež napovedan- če nas bo veliko bo pa mogoče že v četrtek deževalo user posted image .

vrtnica79 seznamček je prav super, samo imam pa eno pripombo, ko boš imela čas... Julija je bila velika 54 cm in ne 45 user posted image . bi bila prav hecen štirikilski dojenček, ki v dolžino meri le 45 cm.

želva  lepo izčrpno poročilo. a prideš jutri?

Neposredna povezava do sporočila: 2621
27.5.2008 20:55:05   
Vrtnica79
Hokejistka ooopssss spet sem zuser posted image a. Ja, površnost je zgleda moja vrlinauser posted image user posted image user posted image user posted image . Bom popravila, obljubim!

A je še katera našla kakšno napakouser posted image  Naj mi prosim javi.

Neposredna povezava do sporočila: 2622
27.5.2008 20:59:49   
želva
Hokejistka, foxina in ostale jaz sem se že odločila, ne pridem, ker je tu mač vroče.Pa se mi ne da po Lj čvajžit.
Vrtnica79, tebe sem prej pozabila, lep seznamuser posted image

Depilirat se mi pa ni treba, malo prej sem dobila SMS od sestre, naju je naročila k kozmetičarki v čet. dopoldneuser posted image Kaj imam fajn sestrco

Neposredna povezava do sporočila: 2623
27.5.2008 21:43:57   
klarisima
No, lepo, tokrat pa sem res bila opažena user posted image user posted image user posted image

Mi smo malo prej prišli iz generalke za krst, ki ga imamo v nedeljo. Zdaj pa je skopana, namazana in je samo očke zaprla in svet sanj. Ponavadi gre spat okrog 20h in spi do kakih 4h, danes pa bilo prav fajn, če bi produžla user posted image
Drugače pa sva bili danes prvič v kratkih rokavih in krilcu, pa še nogavičke sem ji sezula, je tako veselo zabrcala user posted image In malo sem ji nogice v morje namočila, nič ji ni bilo jasno user posted image V glavnem odločila sem se, da bova na sprehode hodili prej recimo za deveto, ker imamo premalo palm, ki bi kasneje senco delale, beton pa tako žge da je groza user posted image
Želva jaz sem včeraj obiskala kozmetičarko in mi je po doooolgem času naredila frizuro tam duli user posted image , sploh ni bolelo, zdaj ko sem popadke preživela sem še močnejša user posted image
Zdaj pa dovolj. Obljubim, da bom sodelovala in čvekala, pa četudi me boste včasih ignorirale. Če bo treba pa se bom drla user posted image

Lahko in mirno noč in se beremo user posted image

Grem dat frizuro v inšpekcijo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
27.5.2008 23:44:59   
trdozimc
Oblačenje- mi smo že včeri imeli kratek rokav in tanke dolge hlače, pa brez kapice smo. Danes isto. A so vaši tud čist mokri po hrbtu ko jih iz vozička vzamete? Moj je za ožet in ga morm it takoj preobleč, pa čeprav imam planičko na vozičku in leži na njej.
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Ja, mi tudi brez kapice. Naša ni po hrbtu mokra. Imamo en res SUPER nepraktični, preveliki za v prtljažnik in pretežki, ampak vseeno zelo uporabni trikolesni voziček - še od Jana, ki je pa res super za po deželi, pa vedno prav topel ali hladen. user posted image  So se pa punce nekje menile o eni ovčji koži, ki baje poleti hladi v hrbet, če jo pogrneš spodaj?

Še . Jaz zdaj čakam samo še na en stranski efekt......da M praktično izgine. Baje je to dokaj običajno in bi mi prav pasalo.
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

A imaš še vedno normalno, kot pred Mireno? Jaz bom user posted image , če bom imela še naprej take, kot je bila zadnja.

Po dolgem času bi si rada kaj v miru pogledala in pomerila. 
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Jaaaaaaaa user posted image . To je ena najboljših stvari po porodu. Uživaj!

Foxina: super hišo imate! Pri nas je bilo tudi že kake 25 v hiši, pa se je vročina šele začela.

Trdozimc, koliko imaš ti razlike med otrokoma? Se mi zdi, da sva nekje tam tam.

Ne, ElaM, ti si bolj pogumna. user posted image  Jan je že krepko čez dve leti (2 in 4 mesece).

Vrečka mora biti obrnjena navzdol- proti ritki. Tam pri presredku pa le dobro zalepi, jaz namreč nisem upala štorat preveč tam .
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Hvala za info, mi bodo prav prišle! Mi imamo pregled v začetku junija.

Mi imamo fiksno, inverter. Da malo dogrevamo spomladi in jesni, če je to potrebno in da se hladimo poleti . Je pa skoraj nikoli ne uporabljam, ko smo doma, ker mi gre na živce, da nekaj piha. Jo naštimam na timer, ko smo v službi in je potem lepo hladno, ko prideva domov.
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Mi tudi user posted image . Samo zdaj, ko smo veliko doma, bi pa raje imela Foxinino hišo user posted image .

Bo tok lepa v kiklcah(ji je babi kupila)
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Iva jih je tudi kar nekaj dobila, pa mi je tak hecna, ko jo oblečem vanjo, ker ima tako vojaško frizuro, potem pa nafrflano kiklico user posted image

Želva jaz sem včeraj obiskala kozmetičarko in mi je po doooolgem času naredila frizuro tam duli , sploh ni bolelo, zdaj ko sem popadke preživela sem še močnejša
Zdaj pa dovolj. Obljubim, da bom sodelovala in čvekala, pa četudi me boste včasih ignorirale. Če bo treba pa se bom drla

Uživačke! Še malo pa vas bom mela dost in si bom privoščila hipoxi! user posted image  Ali katera mogoče hodi - me zanimajo rezultati ????

No, evo, pa da vidimo, če sem se naučila citirat.

Nočka!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?