želva
|
Jao, ste načvekale. Je , res da primanjkuje časa in pol včasih ne pokomentiraš vse, ampak to ni iz neke ignorance, pač ne upeš. Berem vas vse, pokomentiram kar si zapomnem(polovico itak pozabim), včasih pa kakšna kaj vpraša, na kar se ne spoznam in sem raje tiho.Ali, če je kakšna taka občutljiva tema, sem ponavadi tudi raje tiho Zfdejle sem si pa prav na listek napisala, ksj vse moram napisat. Ayo, midva sva se tudi trudila za in pol ko je prijateljica zanosila(s katero smo veliko skupaj), pa tega ni načrtovala, sem najprej pomislila, pa zakaj ne jaz .Enostavno sem bila ljubosumna, ne da ji ne bi privoščila, ampak njej rata kar tako, meni pa ne, tudi če se trudim.No, hvala bogu sem bila tudi jaz čez 2 meseca noseča.Kako bi se obnašala do nje in otroka, če ne bi bila, pa ne znam povedat.Vrjetno bi mi bilo v njeni bližini zelo hudo, ampak obiskov se pa ne bi izogibala.Mal razumevanja tudi s tvoje strani, pa bo mogoče čez čas bolje Vrečka za urin Dobr da sem to vidla kako se gor daje na pediatriji, ko je imela Manca rotavirus.Mi imamo pregled drug teden v torek, bomo vidli če bo treba dat kri in vodo. Mi tudi jutri štartamo s kratkimi rokavi in kakšne lahke tričetrt hlače.Sem šla prej vse pomerit, katere poletne stvari so ji že oprav. Bo tok lepa v kiklcah(ji je babi kupila) ELAM, Manca je že dosti bolje, malo še smrka, ni hujšga.Lepo da vprašaš Hokejista, policajev ni od nikjer, še podatkov mi niso pobral Klarisima, ti se kar ušuli v debato, če te bomo pa ignorirale pa KRIČI .Na ZS ti pa odgovorim enkrat, ko bom mal bolj pr cajtu. Še nog si nimam cajta pocufat, pa bi tok rada kakšne kiklce oblekla. Pikica*, veš te berem, da ne boš mislila, da si nevidna, sam se ti doskrat glede GH ne upam pridružit, da naju ne bodo . Jaz Manci pri kosilu, dam za poskusit vse kar jemo, od juhce,omak, solate, pečenega krompirja, da se navadi tudi na začimbe in tako. Tega je vse skupaj za žlico(ponavadi prst namočim v omako in ji dam za polizat). No, tako, če sem kakšno spustal, naj me pa toži Jaz si grem vosek za noge naštimat, psa lulat spustit, cunje pospravit, pol pa KAAVČ in mižule
|