Raho
|
No, da se še jaz javim, sta prišla babica in dedi in imam celih 5 minut zase . Novega ni praktično nič, razen tega, da nam gredo na pšlano 3 zobki naenkrat. Sicer smo zaradi tega in posledično zaradi vročine malce tečni, ampak bo že... klima - seveda, da jo v stanovanju imamo, mislim, da bi brez nje umirali na obroke. Še posebej zaradi tega, ker imam jaz višek kil (ja, še od Črtomira). Je pa fiksna. GH - počasi uvajamo. Poskusili smo že neki grisek ali kaj je že od Milupe - piše, da je od 4. meseca, piškot od Hippa, jabolko, banano, korenček in brokoli. Vse smo spravili po grelu, ta Milupina mlečna je celo (vsaj po videzu sodeč) zelo dobra, vsaj tako sklepam. hokejistka - hvala, ampak ne vem, zakaj se mučiš. Saj bi že porihtale zadeve. Daj mi še enkrat naslov na ZS, ker je naš večji razrezal ovojnico . loncica - tisto, kar si mi anpisala v ZS je OK. Enostavno nimam časa odgovarjati na ZS in na maile. Še telefon težko vzamem v roke . Ja, tako je očitno, ko imaš 2 in še službo za povrhu. Odkrito priznam, da sedaj komaj sfolgavam stvari. Zjutraj najprej oba mulčka spedenam in ju naharnim, se malo poigramo, mogoče gremo ven in je ura pol enajstih, da se oblečem za v službo. Potem si z mojim predava otroke in jaz letim v službo, pridem domov, se najemo (še sreča, da moj kuha), letimo spet ven ali pa smo malo v stanovanju (če je prevroče) - potem ati zabava mulčka, jaz pa se lotim cunj (ni mi jasno, kako se lahko umaže toliko cunj ) ali pa kakega drugega gospodinjskega opravila, potem je že večer - oba skopamo (enega ati, drugega jaz), jih nahranimo in vsi pademo v posteljo, ker smo tako utrujeni. klarissima - WB Drugače pa moram priznati, da je Črto zelo nežen do Iraje, morda mu tu in tam malce spodleti in jo (za moje pojme) premočno stisne k sebi, ampak mala sploh ne reagira, se mu še naprej smeji. Vsaj kolikor vidim, se imata zelo rada. Ampak prejšnjič je moj večji mulček izjavil, da bi imel še 2 sestrici . Ja, videl je dvojčka v tandemskem vozičku, pa mu je voziček bil ful všeč. Mi imamo takoj na začetku meseca UZ kolkov - zadnji. Pri nas moraš na dva UZja. Potem pa še k P. na pregled. Letim zdaj, ker dedi gre...
|