pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka Kako to misliš, da boste mleko ukinili čez dan? Preprosto...zjutraj kašica, potem sadni obrok, kosilo, popoldne spet malo sadja, zvečer pa kašica in malo mleka za doštukat. Pa ponoči seveda še ena porcija mleka. Čez dan pa nič več, ker je Lovro potem res bogi. Saj meni bi bilo bolj komot flašo naštimat, sam je za vse bolje, da je na GH. IZVIRNO SPOROČILO: Magi* pikica* in ElaM, welcome to the club. lahko komentiram: terrible three. za znort. nč ne uboga, non stop teži in bratu nagaja in za povrh še jezika. Se pravi, da nas taprav žur še čaka IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Pikica*, a so potem Zoji v Zd vzeli vodo? Zdi se mi , da je po programu, joj se butasto sliši , to, da pri 6m pregledajo vodo in kri. Saj pravim, nikoli ji niso pogledali vode. Mogoče je krivo to, da nimamo pediatra v ZD. Bomo videli, če bo pri Lovrotu kaj drugače. IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Midva se tudi nekaj pogovarjava okrog klime. A imate fiksne, a prenosne? Mi imamo namen nabavit fiksno (inverter z ionizatorjem). Smo jo šli včeraj naročit pa je bila trgovina zaradi tehničnih težav zaprta. Just our luck. Mogoče jim je pa klima crknla IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Vrečko za urin na naslednjem pregledu dobijo vsi, tudi fantki. Ne vem, če bo držalo. Mi je nismo še nikoli pa je Zoja stara skoraj dve leti in pol. Verjetno je odvisno od P. To je baje zdaj po novem, ker država financira. Je pa res odvisno od P če mu je v interesu da te napoti tja. Kot sem rekla.....bomo videli, če bo pri Lovrotu kaj drugače. IZVIRNO SPOROČILO: Magi* še to sem hotla napisat pikici*: si predstavljam, da se ti je srce ustavlo, ko ste iskali malo pikico. pa čist nič jih ni strah, kar grejo in so v sekundi izven vidnega polja. Ja, točno tako. Pa sem bile vedno prepričana, da se nam to ne more zgodit, ker jo imamo skoz na očeh. Pa očitno nihče ni imun na takšne zadeve. IZVIRNO SPOROČILO: želva Pikica*, veš te berem, da ne boš mislila, da si nevidna, sam se ti doskrat glede GH ne upam pridružit, da naju ne bodo . Ma nič se sekirat.....glede GH so itak mnenja vedno zelo deljena. Vsaka mora delat tako, kot misli, da je za njenega otroka najbolj prav. pa še tako malo btw: želva, a si ti iz NM, al sem si jaz narobe zapomnila? IZVIRNO SPOROČILO: želva Mene pa zanima, kdaj naj bi ti čmrli prespali noč.To je zame, da ob 8 je in gre spat, pol pa tja do ene 6 ali 7 spi,brez jest. Sem se že mal naveličala vstajat. He, he....to so pa pobožne sanje . Se mi zdi, da so otroci glede tega zelo različni. Imam prijateljico, katere tamala že nekje od tretjega meseca prespi celo noč, kar pomeni od 8h zvečer, do 8h zjutraj brez kakršnegakoli zbujanja. Mi smo pa pri Zoji nekje do drugega leta vstajali vsaj enkrat na noč. Ampak se navadiš . Zdaj je pa Lovro prevzel štafeto, tako da praktično že dve leti in pol nisem prespala cele noči. Ampak se tolažim, da so še hujši primerki. Po moje bo pa danes mojega posta za najmanj pol strani . Ampak kaj čmo. Imam čas. Imam danes urnik malo na glavo postavljen. Bi morali ob 9h pucmajstri prit (zato se tudi nisem "prijavila" na kavico z decembrkami) in ko jih do 10h še ni bilo, sem jih seveda poklicala in so povedali, da se jim je nekaj zavleklo in pridejo ob 12h . Zdaj ima pa Lovro ritem čisto na glavo postavljen, ker je bil že ob pol osmih pokonci (ponavadi spi do 9h, 10h), nekaj po deseti je bil pa seveda že čisto utrujen in je šel spat. Očitno bo danes še veselo.
|