|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
27.5.2008 23:46:28   
trdozimc
Ojej user posted image user posted image user posted image , nisem se! Kaj je pa to ratalo user posted image user posted image user posted image

15.7. vidim te. user posted image  Kako si kaj?

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.5.2008 7:11:38   
15.7.
mi je ponoči net ven vrglo.
ja končno sem se privlekla malo do računalnika. sem bila u pon spet v bolnici tokrat na pet urnem ogtt ju in sedaj čakam izvide.
upam, samo da ni kej na tamalega prešlo.

drugače pa vrtnica 79 lep seznamček.
magi* kok je Taras?

glede GH
mi našemu dajemo že od točno 4 meseca in full dobro prenaša, učimo ga tudi po žlički in sedaj je pravi mali korenjak, sedi v trapu z nami za mizo in je. je pa bolj sadje, pa kak korenček v sadju. probali smo tudi že krompir pa mu ne gre v ritko.

oblačenje oblečen je v bodi ki je tako kot bi bile kratke hlače spodaj in kratka majca zgoraj.
aja pa kar velikokrat ga v bazenčku kopamo. full uživa naš mali.

user posted image

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.5.2008 7:20:03   
trdozimc
15.7.user posted image  držim pesti, da boš čimprej bolje! Nikar se ne obremenjuj s tem, da bi mali kaj dobil, saj dejansko gre zelo malo stvari nanje.
Mali je pa ful frajer v bazenčku user posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.5.2008 8:05:50   
lana38
Jaz sem včeraj imela Tima samo v plenički in bodyju s kratkimi rokavi zunaj. Za ponoči pa sem mu oblekla body z dolgimi rokavi in bombažne čisto tanke žabe. Pa mu je bilo čisto OK. prejšnjo noč je pa stokal, ker mu je bilo verjetno prevroče. Včeraj ga nisem dala niti v vrečo, kar s plahtico sem ga pokrila. Danes se nam obeta enaka vročina.
LP

lana38

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.5.2008 8:27:40   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Grem dat frizuro v inšpekcijo user posted image

Opa, to je pa bila vroča noč- kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image
Uau, kaj ti si iz primorske? Jaz bi tudi šetala pod palmami in noge namakala v morje. Joj, sem ti faušuser posted image .

Trdozimc- to pa so citatiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Če bo šlo tak naprej bomo pa hitro na 200!user posted image

15.7.- user posted image user posted image user posted image  upam da bo bolje. Mali pa je pravi frajer v bazenu!

Sem hotela dat še nekaj slikic gor, pa me že punca kliče. Se je zdaj komaj prebudila, je prava zaspanka ratala.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.5.2008 9:52:17   
klarisima
Jutro, mi smo pa tako lepo spali user posted image
Zdaj pa že polkne zapiram, ker zgleda bo še en peklensko vroč dan user posted image
Palme niso nič v korist samo za lepo videt, pa še to zvečer user posted image nimaš kaj bit fouš, verjemi mi.

Drugače pa grem zdaj na obisk k kolegici, ki se je odločila, da gre danes rodit user posted image Držite pesti user posted image

Lep dan in držte se v senci, da vas ne opeče user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.5.2008 10:17:41   
želva
Oj, klarisima, lepo da si se odločila, da se nam vseeno pridružišuser posted image

Mi imamo pa v stanovanju še  kar 23.5 stopinj.Ravno prav. Sva pa v kletnem stanovanju in se res čez poletje ne pregreje kaj dosti.

Mene pa zanima, kdaj naj bi ti čmrli prespali noč.To je zame, da ob 8 je in gre spat, pol pa tja do ene 6 ali 7 spi,brez jest. Sem se že mal naveličala vstajat. In študiram, da bi ji zvečer uvedla mlečno kašico namesto mlekauser posted image KAj pravite?

Uh, babe v Lj pa zdajle veselo čvekajo, sam da ne bo dež.

Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.5.2008 10:53:18   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka
Kako to misliš, da boste mleko ukinili čez dan?

Preprosto...zjutraj kašica, potem sadni obrok, kosilo, popoldne spet malo sadja, zvečer pa kašica in malo mleka za doštukat. Pa ponoči seveda še ena porcija mleka. Čez dan pa nič več, ker je Lovro potem res bogi. Saj meni bi bilo bolj komot flašo naštimat, sam je za vse bolje, da je na GH.

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
pikica* in ElaM, welcome to the club. lahko komentiram: terrible three. user posted image  za znort. nč ne uboga, non stop teži in bratu nagaja in za povrh še jezika.

Se pravi, da nas taprav žur še čakauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Pikica*, a so potem Zoji v Zd vzeli vodo? Zdi se mi , da je po programu, joj se butasto slišiuser posted image , to, da pri 6m pregledajo vodo in kri.

Saj pravim, nikoli ji niso pogledali vode. Mogoče je krivo to, da nimamo pediatra v ZD. Bomo videli, če bo pri Lovrotu kaj drugače.

Midva se tudi nekaj pogovarjava okrog klime. A imate fiksne, a prenosne?

Mi imamo namen nabavit fiksno (inverter z ionizatorjem). Smo jo šli včeraj naročit pa je bila trgovina zaradi tehničnih težav zaprta. Just our luck. Mogoče jim je pa klima crknlauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Vrečko za urin na naslednjem pregledu dobijo vsi, tudi fantki.

user posted image Ne vem, če bo držalo. Mi je nismo še nikoli pa je Zoja stara skoraj dve leti in pol. Verjetno je odvisno od P.

To je baje zdaj po novem, ker država financira. Je pa res odvisno od P če mu je v interesu da te napoti tja.

Kot sem rekla.....bomo videli, če bo pri Lovrotu kaj drugače.

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
še to sem hotla napisat pikici*: si predstavljam, da se ti je srce ustavlo, ko ste iskali malo pikico. pa čist nič jih ni strah, kar grejo in so v sekundi izven vidnega polja.

Ja, točno tako. Pa sem bile vedno prepričana, da se nam to ne more zgodit, ker jo imamo skoz na očeh. Pa očitno nihče ni imun na takšne zadeve.

IZVIRNO SPOROČILO: želva
Pikica*, veš te berem, da ne boš mislila, da si nevidna, sam se ti doskrat glede GH ne upam pridružit, da naju ne bodouser posted image .

Ma nič se sekirat.....glede GH so itak mnenja vedno zelo deljena. Vsaka mora delat tako, kot misli, da je za njenega otroka najbolj prav.

pa še tako malo btw: želva, a si ti iz NM, al sem si jaz narobe zapomnila?

Mene pa zanima, kdaj naj bi ti čmrli prespali noč.To je zame, da ob 8 je in gre spat, pol pa tja do ene 6 ali 7 spi,brez jest. Sem se že mal naveličala vstajat.

He, he....to so pa pobožne sanjeuser posted image . Se mi zdi, da so otroci glede tega zelo različni. Imam prijateljico, katere tamala že nekje od tretjega meseca prespi celo noč, kar pomeni od 8h zvečer, do 8h zjutraj brez kakršnegakoli zbujanja. Mi smo pa pri Zoji nekje do drugega leta vstajali vsaj enkrat na noč. Ampak se navadišuser posted image . Zdaj je pa Lovro prevzel štafeto, tako da praktično že dve leti in pol nisem prespala cele noči. Ampak se tolažim, da so še hujši primerki.

Po moje bo pa danes mojega posta za najmanj pol straniuser posted image . Ampak kaj čmo. Imam čas. Imam danes urnik malo na glavo postavljen. Bi morali ob 9h pucmajstri prit (zato se tudi nisem "prijavila" na kavico z decembrkami) in ko jih do 10h še ni bilo, sem jih seveda poklicala in so povedali, da se jim je nekaj zavleklo in pridejo ob 12huser posted image . Zdaj ima pa Lovro ritem čisto na glavo postavljen, ker je bil že ob pol osmih pokonci (ponavadi spi do 9h, 10h), nekaj po deseti je bil pa seveda že čisto utrujen in je šel spat. Očitno bo danes še veselo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.5.2008 11:39:54   
ElaM
Ojla,
bi prosila en šnelkurs citiranja za naju s Trdozimc.user posted image  Ne najdem na kateri strani je o tem tekla besede. Tko, če se ena usmili.user posted image

Danes sva pa z Mančkom že od pol 6-ih auf. Najprej sva lovii vodo, potem je pa dobila še špik v prst. Ni tudi pisnila, ker ji je bilo vse novo in tako zanimivo. Joj, ta pa je prava baba, firbčna, da včasih še jaz ostrmim.user posted image
Klarissima, jaz te še vedno držim za besedo, ko pridemo na morje, da se vidimo. Samo kdaj bo to, še nič ne vem. Pod prvo morava avto zamenjat, ker imava oba brez klime,user posted image  in posledično z malima nikamor ne morem,... V soboto greva na ogled. No, tako, btw, če katera kupi twingota, ve kje me najde.user posted image
Želva, glede Gh, saj te ne bi napadla, no.user posted image  Pač vsaka dela po svojem občutku. Osebno, se mi zdi, da  se  najbolj držim priporočil ravno  na tem področju in, da glede tega znam zakomplicirat. Drugače pa niti nisem tako novodobna mamica.user posted image
spanje: Manca zaspi okrog 7-ih, takrat jo nesem v posteljico, tam spije še flašo mleka in zaspi,  nato spi tja do 6-ih, 7-ih. Se res ne pritožujem. Če je kakšna noč malo bolj burna, sem drug dan, kot bi me povozil valjar.

15.7. želim ti, da se ti zdravja čimprej poštima.

Vrtnica, res si se potrudila s seznamom, zmeraj pozabim napisat.user posted image

Lončica, kje se skrivaš?

Kofetarce, verjetno ste se imele fino. Sem malo fouš,...

Drage moje, lepo bodite, grem kuhat.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.5.2008 11:58:27   
pikica*
bi prosila en šnelkurs citiranja za naju s Trdozimc.user posted image  Ne najdem na kateri strani je o tem tekla besede. Tko, če se ena usmili.user posted image

Bom jaz poskusila.....Enega najbrž znaš citirat. Za več citatov pa samo ponoviš vajo. Klikneš citiraj, odpre se ti novo okno, označiš vse, kar želiš citirat in pritisneš Ctrl+C. Potem pa greš v okno, kjer imaš že prvi citat in pritisneš Ctrl+V. In to je to. Potem pa ponavljaš vajo. Pa še ena opomba. Ko je že veliko teksta, celega označi in klikni Ctrl+C, ker te zna ven vržt in  na ta način ne izgubiš že napisanega, ampak tekst enostavno spet skopiraš nazajuser posted image .

Pod prvo morava avto zamenjat, ker imava oba brez klime,user posted image  in posledično z malima nikamor ne morem,... V soboto greva na ogled. No, tako, btw, če katera kupi twingota, ve kje me najde.user posted image

No, če katero slučajno zanima. Mi ravno prodajamo Audija A6, letnik 2000, 148.000km. In, ElaM, avto ima klimo...celo deljeno (za voznika in sovoznika)user posted image  pa še en kup druge opreme (avtomatski menjalnik, potovalni računalnik in vso ostalo kramo). Pa stroški vzdrževanja niso tako grozni, kot bi si človek mislil. Cena je pa 8.000€. Da naredim mal reklameuser posted image

< Sporočilo je popravil pikica* -- 28.5.2008 12:03:46 >

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.5.2008 12:16:06   
Vrtnica79
ElaM- lekcije citiranja imaš TUKAJ preberi post od Tejkeuser posted image .

Jaz sem pa že nazaj iz sprehoda. To ni res kako je vroče. Doma je malo bolje, Vano imam pa samo v plenički. Izpuščaji so izzveneliuser posted image . Verjetno je bilo od vročine ki je kar naenkrat nastala.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.5.2008 12:24:00   
andreja2000
Pozdravljene čvekice!

Vrtnica79 hvala,da si pri naši punci popravila težo,ja tako pa je sedaj prav,ker glede na njeno dolžino bi potem bila kot en dolgi črvuser posted image .

klarisima oj,ko si tudi meni naredila lušte z tistim namakanjem nogic v morje.Jaz imam zelo rada morje,pa palme......oh,sem že zabluzila.....

ja,tudi naša je bila včeraj vzunaj le z bodijem kratki rokav,pa Lara ji je naredila še mini čopek in je bila tako simpatična...
No,sedaj pa naša spi,jaz pa grem kuhat.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.5.2008 12:26:32   
Vrtnica79
Pa še nekaj slikic

user posted image

user posted image -sem ji skrila pipikouser posted image user posted image user posted image , da nebo kdo kaj rekel...........

Aja, danes je Vana že stara pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 28.5.2008 12:29:47 >

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.5.2008 12:37:21   
trdozimc
Ojla,
bi prosila en šnelkurs citiranja za naju s Trdozimc. Ne najdem na kateri strani je o tem tekla besede. Tko, če se ena usmili.

user posted image user posted image user posted image  Še čudno, da nas ni za dve strani naprej vrglo! user posted image user posted image user posted image  Ja, hvala za lekcijo, pikica.

No, pa da probamo, ampak vseh vas pa ne grem še enkrat pokomentirat, kot sem vas včeraj, če katero kaj zanima, naj se kar malo pomatra. Aja, če pa vam bodo kdaj strani prepočasi letele, pa vam z veseljem povem, kako se tako citira user posted image .

Drugače pa grem zdaj na obisk k kolegici, ki se je odločila, da gre danes rodit Držite pesti
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima, kdaj naj bi ti čmrli prespali noč.To je zame, da ob 8 je in gre spat, pol pa tja do ene 6 ali 7 spi,brez jest. Sem se že mal naveličala vstajat. In študiram, da bi ji zvečer uvedla mlečno kašico namesto mleka KAj pravite?

Iva pa že od drugega meseca naprej spi od 19. do 6. user posted image user posted image user posted image . Nisem se hotela preveč hvalit, ampak sem res ponosna nanjo, ker je tudi samo na mojem mleku tako fino spala. Drugače so pa otroci ful različni in eni še pri dveh letih ne spijo čez noč.
Ja, kašica je dobra ideja. Najprej kašica potem pa še mleko čez user posted image . Jaz sem Ivi tudi kake 3 tedne nazaj (takrat se je začela prej zbujat, ker ji očitno mleko ni več držalo čez noč) začela dajat riževe kosmiče v flašo in najprej rabi kak teden (tudi Jan je enako), da pogrunta, da ni več tako lačna - medtem se enako zbuja kot prej, zdaj pa spi od. 19 pa do 6.30, po tem obroku pa še do 9. - no, to je pa že pravi luksuz. user posted image  
Drugače pa tvojo bejbo mogoče tudi vidva motita, ker preglasno user posted image   user posted image . Te malo hecam, ampak večinoma res koristi, če jih prestaviš v svojo sobo - seveda, če je možno.

Mi imamo namen nabavit fiksno (inverter z ionizatorjem). Smo jo šli včeraj naročit pa je bila trgovina zaradi tehničnih težav zaprta. Just our luck. Mogoče jim je pa klima crknla

user posted image user posted image user posted image

He, he....to so pa pobožne sanje . Se mi zdi, da so otroci glede tega zelo različni. Imam prijateljico, katere tamala že nekje od tretjega meseca prespi celo noč, kar pomeni od 8h zvečer, do 8h zjutraj brez kakršnegakoli zbujanja. Mi smo pa pri Zoji nekje do drugega leta vstajali vsaj enkrat na noč. Ampak se navadiš . Zdaj je pa Lovro prevzel štafeto, tako da praktično že dve leti in pol nisem prespala cele noči. Ampak se tolažim, da so še hujši primerki

Oprosti, da sem te skoraj prepisala, sem šele zdaj videla.

No, to je bilo to, da ne bo spet cela stran polna, če slučajno ni ratalo user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.5.2008 12:39:22   
trdozimc
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res več ne vem kaj delam narobe. Sem te res ubogala pikica.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.5.2008 12:41:42   
pikica*
Trdozimc, ne bom te citirala, ker bo malo predolgauser posted image . Pazi, da se vsak citat začne in konča s Quote. Se pravi Quote......želen tekst.....Quote....tvoj tekst. In potem spet ponovi vajo z novim citatom.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.5.2008 12:50:10   
trdozimc
Ja saj tako dela. A tebi tudi takrat, ko označiš tekst in rečeš citiraj, potem ves tekst citira? No jaz potem tisto, kar je preveč, zbrišem (pazim, da ostane quote na koncu), ko pa kopiram, pa itak samo tisto skopiram, kar me zanima. A delaš ti kaj presledkov (spuščaš vrstice) med citati in tvojim pisanjem?

user posted image  Ma ne vem večuser posted image , da ne bomo potam zaradi mojih postov kar naenkrat na 200 user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.5.2008 13:01:10   
ElaM
Trdozimc, da ne boš mislila, da jaz znam, sem probala, pa ni uspelo.user posted image user posted image user posted image
Jao, mene. Bom se popoldne še malo bolj poglobila. Naslov teme bi lahko bil: citiranje za telebane.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.5.2008 13:06:57   
trdozimc
user posted image user posted image user posted image  ElaM, saj bo, ni vrag, da nama ne bi ratalo, potem nama pa lahko kar diplomo iz citiranja na RR izdajo user posted image user posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.5.2008 13:12:58   
Foxina
...drgač pa smo nazaj kofetarce...prov luštno je blo....ElaM (seveda tud ostale)...boš mogla kdaj uletet ...men je prov fino, da se tkole dobimo, ker sva čist sama zjutraj

Ayo mi smo kr prvi mesec zanosli...še k sreči, da sem po naravi panična in se ne »špilam« brez...no, očitno bo treba kr pazit... user posted image

klarisima
uuu, čestitke prijatlci   user posted image user posted image user posted image                hipoxi...jst bi šla ful, sam mi je drago in malo od rok, ker je na viču...sem pa bila na predstavitvi enkrat, pa mi je blo ful dobr    user posted image                 aja, ti se kr deri   user posted image user posted image user posted image

želva
glede spanja...kaj pa vem...midva se 2-3x zbujava na noč...tko, da jst spanja v miru že doooolgo več ne poznam user posted image

Vrtnica79 čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image Urinska vrečka...mi mormo dans to ponovit, ker je blo zadnč premalo

Andreja2000
in ostale kaj kuhate zdej k je tko vroče?

pikica u, si se razpisala. user posted image ..klima - lani smo nabavli fiksno z inverterjem...par dni nazaj nas je grela...zdej nas bo pa že kmal hladila...sej ni za verjet temu vremenu

15.7 sem se po tvojem zgledu dans pokorajžla in skopala malega na balkonu...ful fajn, no user posted image

Trdozimc....ja, kolk mate pa pol not, ko je 14 dni zunaj čez 35??? tko kt je bilo lani poleti, pa še noseča si bila???? ojoj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Foxina -- 28.5.2008 13:14:37 >

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.5.2008 13:22:23   
trdozimc
Foxina, saj pol ni take panike, pač malo bolj pazimo, zjutraj luftamo, potem zagrnemo okna pa klimo zalaufamo, ampak vseeno je bolj fino, če hiša že sama tako temperaturo drži, kot vaša.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.5.2008 13:34:43   
klarisima
Evo me nazaj. Ja, res je že štufa in močno si želim zanjo, da danes gre v Rim user posted image
Drugače pa sem klimo našopala na 21 preden sem šla in imam zdaj tako blaginjo v stanovanju...hura za klime user posted image
Elam zmenjeno, ti sam en dan prej povej, da slučajno ne zbežim v domače kraje user posted image
Ja n<obali že karb mrgoli turistov in kopalna sezona se je že začela user posted image vendar je za naju s Špelo še prevroče zunaj, bova čez kak mesec se šli namakat k našim sosedom user posted image
Sva pa zdaj celo kašico od hruške popapali in jo že meče na spanje. Super, jaz pa posodo prat user posted image
Želva jaz bom začela malo zdaj kasneje dajat spat tam med 9-10 in upam, da bo bo 5-6h zdržala user posted image Sem pa dobila namig, da bi v večernji obrok mlekca dodala kak keks in bi bila še bolj sita user posted image probat ni greh, moja mala pa je itak velik jedec user posted image

Se beremo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.5.2008 18:08:25   
želva
Pa kaj vam je zadnje čase, tok tipkate, da preden vse preberem že vse potabimuser posted image

15.7. jaz sem tud našo danes na terasi kopala, fajn idejo si dalauser posted image

Trdozimc, saj sem ji ene parkrat dala riževo kašico med mleko, sam se je rabnotako zbujala. Mogoče je pa res treba počakat, kakšen teden da pogrunta, da ni več lačnauser posted image

jast se citiranja sploh ne lotim, ker pol bi imeli pa res same take poste kot trdozimc, pa kdo bo to braluser posted image user posted image

Mene pa dons še tok dela čaka, da sem prav user posted image sama nase, ker sprot ne poštimam .Kopalnico imam v razsulu, 2 žehte za pospravit.Sam mislim, da mi dons ne bo uspelo, me lubi vabi na pico in pivouser posted image

Za komentirat si moram pa prov čas vzet, ker ste preveč napisale

Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.5.2008 20:05:41   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

user posted image user posted image user posted image  ElaM, saj bo, ni vrag, da nama ne bi ratalo, potem nama pa lahko kar diplomo iz citiranja na RR izdajo user posted image user posted image .

tako iz ene navadne zadevice, nastane cela znanost.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

...drgač pa smo nazaj kofetarce...prov luštno je blo....ElaM (seveda tud ostale)...boš mogla kdaj uletet ...men je prov fino, da se tkole dobimo, ker sva čist sama zjutraj

Ja, res paše malo počvekat.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.5.2008 20:19:22   
ElaM
Bravo zame, hvala Pikici in Vrtnici za izčrpna navodila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Klarisima, veš, da bom prej sporočila, en vikend imamo namen preživeti v Aqua parku v Žusterni, baje je super za mlade družine.

Naš poglavitni dopust bo pa v Moravcih. Smo dobili super ugodno ponudbo in je za izkoristit.user posted image

Želva, upam, da si šla na pico in pir, pucala boš lahko jutri.user posted image

Vrtnica, luštna je vaša Vana.

Še  slikci mojih punc, kako sta danes uživali, Tinkara je rekla, da imata piknik.user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 28.5.2008 20:20:06 >

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?