|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
29.5.2008 9:17:11   
alea01
jaz ne štejem gibov, ker ga tudi skoz čutim. Skoz kaj ven porineuser posted image . Sem pa res en dan probala kao štet, tak bolj na pamet, brez zapisovanja in pol ni sem vedla ali je to zdej 4, 5 ali pa že 6 gibuser posted image . Tko, da je vse padlo v vodo

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
29.5.2008 9:18:15   
Anonimen
Sicer pa bom itak imela najlepši okrasek poleg sebe!

točno takouser posted image user posted image user posted image in se ti res ni treba nič sekirat kakšna zgledaš v kopalkahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3402
29.5.2008 9:18:30   
alea01
jaz si letos sebe ne predstavljam v kopalkahuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
29.5.2008 9:18:55   
Anonimen
Alea koliko velik pekač moram imeti za tisto pecivo iz višenj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3404
29.5.2008 9:19:44   
Anonimen
Beti ma letos tko hude kopalke!! Za ravne trebuhe brez mišelink se razume user posted image  

Ampak res...dol padeš! Jih grem prav iskat avgusta ko se stanje majčken normalizira user posted image

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 29.5.2008 9:20:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 3405
29.5.2008 9:19:47   
babysolza
in smo pri 10 gibih že ob 9h zjutraj

Meni je najlepše, ko me skoraj vsako jutro rukne, takoj ko se zbudim. Kot da bi rekel dobro jutro! user posted image

Varianta, da revček brca že kako uro pa mama spi kot medved, ni možna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3406
29.5.2008 9:21:07   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Moj lubi možek itak že leta okoli kot kura brez glaveuser posted image .  Pa skoz polni une baterije od fotiča, pa pazi da je zveže stuširan in situser posted image user posted image .

Pa verjetno ima poln tank bencina, a ne...user posted image

Dobro jutro vsem!!! grem ven na sprehod. Včeraj, ko je vročina padla, sem šla že v drugo hodit. Blazno mi paše, ker mi gležnje razgibava. Pa zato, da ne bi bila sitna, ker moj user posted image je v istem stanju kot tvoj, alea01. Boljš, da ga ne zmedem še jazuser posted image .
Ja, vidla sem te, alea01, v citiyparku. Sva šli ena mimo druge in mi je šele potem skočila pred oči vaša fotka iz albuma, kjer sem skušala ugotovit, če se mi vaše pojave na sliki ujemajo z vašimi forami tu gor, pa trebuščke sem primerjala z napovedmi spola, pa tako. in sem si rekla- to je bla pa aleauser posted image ! Si drobčkana, bušija imaš pa kar konkretnega! Meni se ne zdi za čez 2 meseca, tista branjevka je verjetno navajena nosečniškim bombic.

Ker se vse skrivate notri, si mislim da boste tudi kasneje na RRju. grem izkoristit svež zrak...

no, zakaj mi je pa vse v citat zapisal? Ajej, sem preveč zbrisala...

< Sporočilo je popravil polma -- 29.5.2008 9:22:11 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
29.5.2008 9:21:27   
polly80
punce hvala vsem za odgovore..meni je gin.rekel,da moram nujno štet gibe,kakšne tabele mi pa ni dal..zato sprašujem..pa prej tudi jaz nisem ekstra štela,ker je tako norel user posted image v trebuhu,ampak včeraj in danes je pa tako miren,da res moram štet..
preden sma šla z user posted image spat,sma ga budila,sma se več kot pol urce trudila,je user posted image hotel že v P ob 23h,ker ga je bilo strah,ampak na srečo je potem user posted image začel migat..user posted image

hvala

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
29.5.2008 9:21:36   
babysolza
jaz si letos sebe ne predstavljam v kopalkah

Vsakič, ko grem na morje, jih je na plaži vsaj pol takih, ki bi si lahko tako rekli. Me bomo imele vsaj izgovor. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3409
29.5.2008 9:22:33   
alea01

jaz dam v ta-mali pekač. Evo šla izmerit... približno 35x25

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
29.5.2008 9:24:42   
babysolza
preden sma šla z spat,sma ga budila,sma se več kot pol urce trudila,je hotel že v P ob 23h,ker ga je bilo strah,ampak na srečo je potem začel migat..

Hvala bogu se jih kr da zbudit ja. Jaz ga samo enkrat nisem čutla kake 3 ure, pa sm zagnala paniko in ga je potem user posted image  zbudil. Potli sem jih pa za kazen celo popoldne dobivala vsepovsod - jaz pa kr blažena na kavču in se sam smejala tem skokom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3411
29.5.2008 9:25:51   
babysolza
Pa sam da še enkrat preverim - slončkaste noge mamo torej skoraj vse in se ni treba preveč sekirat a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3412
29.5.2008 9:26:32   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

mtinca, aleksandra, lunca - za kdaj ste se zmenile, pa kje??

Če ste za ob 12.00 na Loki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
29.5.2008 9:27:10   
alea01
ja, bentiš polma. Jaz se pa ne spomnim, da bi včeraj kako nosečnico vidlauser posted image user posted image user posted image . Škoda

polly80- ti kar štej gibe. Saj bejbiji proti kuncu oz. tik pred porodom bistveno manj gibajo

Neposredna povezava do sporočila: 3414
29.5.2008 9:32:03   
*Mojca*
nič babe, jaz grem v savno....v center. Imam en bon za konzorcij in si grem kupit kako dobro kuharsko knjigo, čeprav je namenjen kao za študijsko literaturo user posted image user posted image

lep dan še naprej pa se slišimo kasneje!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
29.5.2008 9:32:53   
alea01
kar se tiče slončastih nogic- par dni po porodu bo vse zginilo-upam

Jaz moram rečt, da sem prejle imela bolj otečene koker zdej. Imam zatečene prste na rokah in na nogah in dejansko spodnji del noge-stopalouser posted image . Čeveljčke ne spravim gor, ker je noga preširokauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
29.5.2008 9:33:26   
aleksandra silvija

Jaz ob 12.oo šele oddam otroka tašči, tako da bom ravno okoli 13 v NM.
Lunca, ti lahko v ZD prinesem blazinico?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
29.5.2008 9:34:13   
alea01
*Mojca*- knjiga secret-skrivnost je fantastičnauser posted image user posted image user posted image . Ti bi jo priporočalauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
29.5.2008 9:35:19   
she29
Ojla,

najprej par komentarjev za nazaj:

daisy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .pa kakšna dobra porodna teža in velikost za dvojčkeuser posted image .kapo dol,res!

tina tudi že verjetno cartauser posted image

velikouser posted image user posted image user posted image za tiste ki imate popadke.
mene je tudi včerajšnja vročina malo prerukala.sem bila z avtom in me je začelo tako krčit, da sem komaj pripeljala do doma.cel večer in noč sem imela otrdel trebuh,spala tudi nisem kaj dosti in stalno sem imela krče.nisem pa opazila nekega zaporedja med njimi.tako da še ni razloga za skrb.se mi je pa počasi začelo pripravljat...kot tebi alea kaj? tebe pa tudi že nekaj dni mučijo tile popadki.danes si pa kul zgleda?

eni vedo kdaj, bolj oddaljeni pa ne opazijo, ker imam bušija bolj na široko in
Ne opazijo v 9. mesecu?

Sicer je pa to čisto mogoče.

slovenka u res zanimivo da v 9.mesecu ni opazno.meni pa je zadnjič neznanka v trgovini rekla, vi boste pa punčko imeli.sem rekla, da bo res.in je rekla, veste kako sem vedela, ker tako naprej nositeuser posted image .joj samo sem res ena žogicauser posted image user posted image user posted image .

Sem pa res en dan probala kao štet, tak bolj na pamet, brez zapisovanja in pol ni sem vedla ali je to zdej 4, 5 ali pa že 6 gibuser posted image . Tko, da je vse padlo v vodo

pri meni istouser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
29.5.2008 9:36:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jaz dam v ta-mali pekač. Evo šla izmerit... približno 35x25

hvalauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
29.5.2008 9:36:38   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jaz ob 12.oo šele oddam otroka tašči, tako da bom ravno okoli 13 v NM.
Lunca, ti lahko v ZD prinesem blazinico?

Ja seveda,ti maš oregled ob 13.oo,tako,da bom jaz prišla okoli 13.45,tako,da boš ti verjetno takrat že gotova,drugač me pa poklič pa pridem prej.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
29.5.2008 9:37:55   
aleksandra silvija
Ja seveda,ti maš oregled ob 13.oo,tako,da bom jaz prišla okoli 13.45,tako,da boš ti verjetno takrat že gotova,drugač me pa poklič pa pridem prej.

Bom pa počakala tistih nekaj minut.
V glavnem-se vidiva.
Baj.
Sedaj pa naprej šibaaaaam,....
se tipkamo, Zvečer ali še bolj verjetno jutri dopoldan,...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
29.5.2008 9:39:12   
polly80
nooo,jaz bi pa rada da že katera še rodi tu pri junijčicah..pri majčicah so že bolj kot ne fertik..

ja alea,saj s tem se tolažim,da se je že malo umiril in da to nakazuje,da bo kmalu..upam..user posted image

zatečenih nog jaz nimam..ampak o celulitu pa raje ne bi..sem ga dobila zdaj med user posted image tolko,da ga lahko prodajam..user posted image ok,malo pretiravam,ampak res se ga je kar nabralo na stegnihuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
29.5.2008 9:44:17   
alea01
she- točno tako. Me špika, ampak nobenega zaporedja. Torej, to ni ničuser posted image . Brezveze, boljš da te pol ne špika..... Zdej je mir

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
29.5.2008 9:44:53   
*Mojca*
samo še to: predračun za zavese je 1200 eur z montažo in vsem...a je to ful? 1 okno v otroški sobi in spalnici, 2 okni v kuhinji in eno ogromno okno in vrata v dnevni? 

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?