Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:57:55
|
|
|
|
nina nana nina
|
HEI men je tud rekla ze prejsnji ponedeljek da sm odprta za 1 dobr prst, ta ponedeljek sm bla ze za 2 pa tamali se zmer meditira in vztraja v busiju....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:59:41
|
|
|
|
babysolza
|
Meni tudi in sicer 2 na dan. Odkar jih pijem nobenega krča več. Jaz vsake tolko spijem pol tabletke, pa sem imela krč samo ena dvakrat v celi . Tako da ta kalcij očitno res pomaga.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
aja 2x dnevno????men ni nič rekel kolikokrat na dan...vem sam to da sem misla da je pa sam magnesol za krče pa je shit ko ga lahko piješ samo do 36 tedna in nič več,tko da jst bom tud kr kalcij pila in bomo vidli...sem si ga komaj včeri nabavila...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:00:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka jaz sem pa včeraj prvič opazila malo zatečene gležnje. A sedaj me to čaka, ali kaj? Danes so še kar. jaz jih imam zadnja dva dni še bolj kot ponavadi-zgleda da je res tudi zaradi vročine
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:00:48
|
|
|
|
babysolza
|
HEI men je tud rekla ze prejsnji ponedeljek da sm odprta za 1 dobr prst, ta ponedeljek sm bla ze za 2 pa tamali se zmer meditira in vztraja v busiju.... Ja, saj mu ni nič slabega tam noter. Pa še fajn temperatura. Če pride ven, mu bo še vroče.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:00:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Meni tudi in sicer 2 na dan. Odkar jih pijem nobenega krča več. Jaz vsake tolko spijem pol tabletke, pa sem imela krč samo ena dvakrat v celi . Tako da ta kalcij očitno res pomaga. jaz moram reči, da imam srečo, ker nisem imela ne v tej ne v prvi nosečnosti nobenih krčov
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:02:59
|
|
|
|
anaj22
|
punce jest morm it mal noge gor vrčt pa pridem še pol mal počvekat pa pa
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:03:33
|
|
|
|
babysolza
|
jaz jih imam zadnja dva dni še bolj kot ponavadi-zgleda da je res tudi zaradi vročine Ja jaz upam, da je to zato. Ker zdaj ene 14 dni, ko je blo vreme , sem imela prav lepe noge. Zdaj ta teden pa - groza. Ampak saj dokler ne boli in se normalno muva po trebuhu ni treba kake panike zganjat pa hodit k G ali v P al ja? Pa zjutraj ko se zbudim so noge čist ok, sam v roku ene ure sem pa že kot slonček.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem mela ene 2 krča...nazadnje ponoči pred kakim tednom res ful boleča in to en za drugim.pa pol drug dan kr hodit nisem mogla...zdej pa take blage čutim,pa se mi zdi da bolj kot so meča natekla bolj čutim..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Morgen IZVIRNO SPOROČILO: slovenka pa napisale ste, da naj bi proti otekanju pomagalo pitje vode. Je tako? Malo mi je to nenavadno - bi sklepala, da bom pol še bolj otečena, če mi bo ta voda ostala v telesu. Je pa ful hecno videt, ko imam bolj mala stopala, pol pa otečena in sem kot slonček dumbo. Velik vode + nič soli = nič zatekanja (kao) Velik vode + sol = vodni balon
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:05:06
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa aja 2x dnevno????men ni nič rekel kolikokrat na dan...vem sam to da sem misla da je pa sam magnesol za krče pa je shit ko ga lahko piješ samo do 36 tedna in nič več,tko da jst bom tud kr kalcij pila in bomo vidli...sem si ga komaj včeri nabavila... Meni je rekla da kalcijeve tablete pomagajo za krče v nogah če bom spila po 2 tableti na dan. Kar se pa magnezija tiče pa preprečuje krče v trebuhu, zato se ga ne priporoča po 36 tednu. Magnezol ni za krče v nogah.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no punce šibam v trgovino,dokler še kolikor tolikor lahko,pa se vam še pol pridružim...papa
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:06:30
|
|
|
|
babysolza
|
jst sem mela ene 2 krča...nazadnje ponoči pred kakim tednom res ful boleča in to en za drugim.pa pol drug dan kr hodit nisem mogla...zdej pa take blage čutim,pa se mi zdi da bolj kot so meča natekla bolj čutim.. A se kaj sprehajaš? Meni ful paše. Saj sicer nič ne uplahne, sam se mi zdi da mi mal prekrvavi stopala. Je pa res, da mam zatečene sam gležnje pa zapestja, drugo ne. Al pa se sam meni tako zdi?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:06:53
|
|
|
|
alea01
|
no, to vam še moram povedat. Le kako sem pozabila? Moj lubi možek en dan pride iz službe in reče, da mu ime, ki sva ga izbrala, če bo slučajno puža(on še kar misli, da je kje luli skrit) mu ni več všeč . OK! Mu rečem tam imaš knjigico imen in izberi katero ime bi ti po ta novem dal. On cel popoldan prebira tisto knjižico, pa si izpisuje, pa črta, pa prečrtuje, pa ne vem še vse kaj . V glavnem trajalo je zeeeeeeelo dooooolgo časa. Nakar pride k meni z listkom, na katerem sta bili dve imeni in mi reče da končno odločitev pa meni prepusti- ampak, med tema dvema imenoma. No, in na listku je bilo ime, ki sva ga že izbrala za pužo in še eno čisto mimo. In valda sva ostala pri istem imenu . Škoda cajta. Mar bi me masirala tisti čas
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:08:16
|
|
|
|
babysolza
|
Velik vode + nič soli = nič zatekanja (kao) Kao. Ker jaz ful mal hrano solim, ker mi je sol . Meni se zdi, da je največ kriva vročina. Se mi avgustovske pa septembrske prav smilijo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:09:31
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa polly,jutri te nebo več bolelo,men je včeraj G rekel naj pijem kalcijeve šumeče tablete za krče...vem pa kak zna to bolet ja... aha,grem zdaj spit hitro en kalcij..hvala.. sem že izpod tuša,joj je blo fajn..osvežilno babysolza-ne,saj ne bom vseh spustila mimo.. ampak saj veš,če bom zadrževala,me lahko pa še kje iz foruma vržete hei- bo kmalu,ja.. nekaj me zanima,sem brala pri majčicah,da je ena že 1 teden 4 prste odprta..kaj je to možno??pa da bi te še domov spustili?? pa še to:če katera šteje gibe,kaj imate kakšno tabelo,kamor se gibi vpisujejo in če ja,kako ta izgleda?a so ure gor napisane al kako???hvala!!!
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:09:33
|
|
|
|
babysolza
|
Škoda cajta. Mar bi me masirala tisti čas Prav maš. Sam to drugič NJEMU, ne nam govori.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi avgustovske pa septembrske prav smilijo. One bojo lahko lepo na morju namakale tazadnje cel zadnji mesec če ne več
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:13:23
|
|
|
|
babysolza
|
nekaj me zanima,sem brala pri majčicah,da je ena že 1 teden 4 prste odprta..kaj je to možno??pa da bi te še domov spustili?? pa še to:če katera šteje gibe,kaj imate kakšno tabelo,kamor se gibi vpisujejo in če ja,kako ta izgleda?a so ure gor napisane al kako???hvala!!! Ena kolegica je šla v P, so ji rekli, da je 4 cm odprta in jo poslali domov (čakala 2. otroka). Rodila je naslednji večer. Jaz imam to tabelo in jo pridno izpolnjujem. Neki časa sem vpisovala tudi te ure, zdaj pa bolj mirkam, da vsaj na ene 3-4 ure začutim kak gib in to je to. Sam je moj kar priden za migat, tako da ni problemov. Se zato nč ne obremenjujem s temi urami in kdaj je bila 10. brca in to. Drugače pa naj bi v tabeli označil vsak gib in potem, ko jih našteješ 10, označil ob kateri uri je to bilo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:13:41
|
|
|
|
*Mojca*
|
polly jaz imam neko tabelo ja. Vpisuješ gibe in ko jih je 10 označiš ob kateri uri je bil zadnji. Mora jih bit 10 v 12 urah. Meni je to za enkrat brezveze ker itak naš mva non stop in smo pri 10 gibih že ob 9h zjutraj avgustovkam pa tudi jaz nič ne zavidam, ker se sama ne bi dala v kopalke...mi nekako ni... in kopalke...
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:14:25
|
|
|
|
babysolza
|
One bojo lahko lepo na morju namakale tazadnje cel zadnji mesec če ne več Če bo tako pasje kot ta teden, jim bolj priporočam kak Bohinj al pa kr Krnsko jezero.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
nekaj me zanima,sem brala pri majčicah,da je ena že 1 teden 4 prste odprta..kaj je to možno??pa da bi te še domov spustili?? pa še to:če katera šteje gibe,kaj imate kakšno tabelo,kamor se gibi vpisujejo in če ja,kako ta izgleda?a so ure gor napisane al kako???hvala!!! Ena kolegica je šla v P, so ji rekli, da je 4 cm odprta in jo poslali domov (čakala 2. otroka). Rodila je naslednji večer jaz sem v prvo prišla v P in sem bila 4 prste odprta pa je rekel dežurni G gor v porodno in sem čez 3 urce rodila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 9:17:09
|
|
|
|
babysolza
|
avgustovkam pa tudi jaz nič ne zavidam, ker se sama ne bi dala v kopalke...mi nekako ni... in kopalke... Mi smo pa že rezervirali morje! Pravzaprav toplice, da bo imel tudi kaj od tega. In zdaj ne moremo oddati prijave, ker je treba vpisati vse družinske člane, ki bodo letovali. Jaz si nameravam za letos omisliti kak tankini al pa kr enodelne. Pa kako oblekico, pa bo. Sicer pa bom itak imela najlepši okrasek poleg sebe!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?