Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:16:48
|
|
|
|
marty5
|
Pozdravljene Najprej čestitke l.daisy za 2 korenjaka Mi smo imeli pestre dneve, se je skozi neki dogajalo, ampak nič konkretnega za pravo akcijo. Ravno sem s pregleda, odprta sem skoraj 3cm, mat. vrat skrajšan in zmehčan - le pravih popadkov še ni. Sem dobila še 2 svečki in če ne bo do jutri nič, sem ob 7ih naročena za sprejem in sprožitev. Tako da, drage moje, 30.5. si rezerviram . Je prav čuden feeling, ko veš, da bo jutri že v naročju . No, kakorkoli, upam, da bo vseeno začelo kaj samo od sebe.....sicer pa je tu takooo vročeee, da tudi jaz komaj čakam na odrešitev. Grem malo počivat, ker me je ta vročina in čakanje v P že pošteno zmatralo....
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:17:41
|
|
|
|
polly80
|
RMRM- super,da je vse ok!!!! zdaj pa le pozitivno naprej in pridi večkrat na čvek!!!! she-ja,1.6.je lep datum..ninny se kar strinja,vidim še malo ninny,pa ti bomo spekle tortico..virtualno seveda zgaga ja,jaz se tudi ne morem upreti čokoladi,pa čeprav vem,kaj me potem čaka.. to še glede gibov:a len gib se tudi šteje za gib?to pomeni,da se samo 1krat tako leno premakne???al mora bolj aktivno? ne vem,jaz sem čisto glupa glede teh gibov in štetja,sploh mi ne rata.. ampak če je tak gib ok,potem sem na konju
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
o marty5 super RMRM ja če ti je on delal mu moraš res kar zaupati,ker je najboljši na Jesenicah Jaz imam naslednji četrtek UZ tako, da mi bo verjetno on delal
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
she-ja,1.6.je lep datum..ninny se kar strinja,vidim še malo ninny,pa ti bomo spekle tortico..virtualno seveda se tud ta prave ne bi branila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:19:29
|
|
|
|
she29
|
RMRM super! še jaz sem vesela , ker vem kako take stvari prestrašijo. a boš videla vse bo ok
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:21:13
|
|
|
|
polly80
|
marty5-super!!!! bomo stiskale pesti jutri zate in za no,očitno se bo tudi pri nas junijčicah začelo malo bolj pestro
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:21:16
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM - super, sem ful vesela takih dobrih novičk marty5 - 30.5. je pa tko lep dan, kajne? Boš pa kmalu crkljala svoje malo dete.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: nya mtinca, aleksandra, lunca - za kdaj ste se zmenile, pa kje?? Če ste za ob 12.00 na Loki? Jaz ob 12.oo šele oddam otroka tašči, tako da bom ravno okoli 13 v NM. Mene najverjetneje ne bo, ker me ta vročina čist ubija, bom morala malo zaležt.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:25:13
|
|
|
|
she29
|
marty5 ninny in polly ja pol pa dajmo navijat za 1.6. . polly glede gibov..po moje tudi če je rahel gib je to gib in ga lahko šteješ.baje da je včasih gib lahko tako rahel, da ga spregleda če ni pozorna,a na ctg bi se vseeno izrisal.tako da če čutiš je ok.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny in polly ja pol pa dajmo navijat za 1.6. .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:28:00
|
|
|
|
RMRM
|
marty5 Ninny, ob kateri uri pa imaš UZ? Jaz imam ob 7. 30 CTG, nato pa še pregled in UZ.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa imam ob 7 ctg potem pa še pregled potem se bova pa srečali
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:31:20
|
|
|
|
polly80
|
polly glede gibov..po moje tudi če je rahel gib je to gib in ga lahko šteješ.baje da je včasih gib lahko tako rahel, da ga spregleda če ni pozorna,a na ctg bi se vseeno izrisal.tako da če čutiš je ok. hvala,potem je pa ok..potem sem jih od 8 do sedaj že naštela 6..to je pa kar ok.. zdaj pa šibam v trgovino in na bankomat ,da ne bom potem v še večji vročini hodila.. se tipkamo kasenj..čau
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:34:06
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny jaz pa imam ob 7 ctg potem pa še pregled potem se bova pa srečali se bova samo zamenjali. A pol CTG traja pol ure al kako, ker jaz grem sedaj kljub 3. prvič
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:39:29
|
|
|
|
beyba
|
RMRM boš vidla, tako kot so rekli ob porodu bo vse ql. Moj je pa zdej v dilemi če naj plača štartnino za franjo....je iz dolge prešaltal na kratko, zdej pa že to ...ne ve. Sem rekla naj kar gre, če bom prej rodila, tko ni panike. Če bom pa med tem ko bo on na kolesu vozil Franjo, jaz bom pa popadke dobla in bo trajal kako uro pa pol dve, da bo prišel k meni v porodnišnico, jst pa med tem časom že rodim, se takoj podpišem pod to, tut če njeg ani zraven si predstavljate od prvih popadkov do konca poroda 1.5 ure oziroma dve...a mislite da bomo take srečnice?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny jaz pa imam ob 7 ctg potem pa še pregled potem se bova pa srečali se bova samo zamenjali. A pol CTG traja pol ure al kako, ker jaz grem sedaj kljub 3. prvič ja približno pol urce traja-sicer imajo dva samo ne vem kako naročajo- ja, se bova zamenjali- mene ne moreš zgrešit- najprej vidiš en velik trebuh potem pa pridem še jaz Če ne drugega se bova videle v čakalnici
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:42:31
|
|
|
|
beyba
|
Maarty a ni lepo ko veš da boš kamlu mama.....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:53:37
|
|
|
|
RMRM
|
nič, lepo se imejte, grem sedaj malo na sončka, pa nesem sok, ker zunaj na vročini ene dile pospravlja lp
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:54:25
|
|
|
|
lonapo
|
oj, RMRM-- Marty-sem glih nate mislila če si mogoče že šla v P.Srečno za jutri No da se še jest pridružim v klub šraufarije. Včerej zvečer sem bila že 100 % da gremo v Rim. Zvijal, bolel v intervalih, potem se je pa umirilo in sem zaspala, danes me pa tko en mejčken zvija, me prav zanima kaj bo danes pokazalo na CTg- rada bi šla jutri še na morje. Nekej sem še hotla komentirat: aja, Alea jest ta teden ne pijem malinovega čaja, pa me je zvijat začel.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 10:58:31
|
|
|
|
slovenka
|
jaz sem danes pa v službi - pa mi je šef sedaj rekel, naj se spravim domov Saj itak nič ne delam, samo RR berem, pa druge podobne - kuhanje, najbolj brane knjige...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 11:01:38
|
|
|
|
she29
|
jaz sem danes pa v službi - pa mi je šef sedaj rekel, naj se spravim domov Saj itak nič ne delam, samo RR berem, pa druge podobne - kuhanje, najbolj brane knjige... slovenka imaš fajn šefa! pa te je zalotil na RR ali je kar tako rekel,da greš domov? kaj še nisi na porodniškem, glede na datum?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 11:17:44
|
|
|
|
she29
|
moj je tudi izračunal, da bi bilo najboljše da jaz rodim 1.06 alea zakaj bi blo to najboljše?a njemu tako najbolj paše? jaz se mojemu tudi včasih tako smejim.čeprav že komaj čaka,mi je zadnjič rekel,pa ne še rodit noooo,jaz še nisem pripravljen . ja lubi bog, kdo bo pa tebe kaj vprašal . Te naše je po moje še bolj strah kot nas,samo priznat nočjo .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 11:22:20
|
|
|
|
alea01
|
she, no da ti razložim, zakaj bi jaz naj rodila 1.06 . Moj lubi ima rojstni dan 7.05, tašča 7.07., jaz 1.08, njegova sestra 7.09.. A vidiš kako zaporedje? Manjka 1.06
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 11:31:50
|
|
|
|
beyba
|
Meni so pa doma rekli tko...Da 11,12,13 ne smem iti rodit, zato, ker ma sestra hude izpite takrat na faksu pa ona nima časa, 14, ima mami poslovilno žurko ker gre v pokoj, 15 je pa franja ....rok mam pa 18.6. tko da najbolš da ni pred rokom. Zdej je pa ginekologinja rekla da se zna zgodit da ne bo čakal, jih pa vse skrbi koga bo najbolj zafrkavalo prezgodnje rojstvo.... potem po 18.6. pa spet ne sme čakat predolgo, ker gre prijateljica(najboljša 23.6. namorj, sestra in nečakinja gresta 24.6. na morje, 27. 6. pa druga prijateljica v bolnico na operacijo....a zdej vidite kako je to s temi datumi.....Jst se jim pa sam smejim, pa pravim da moja mala pikica prav nobeneg a ne bo vprašala kdaj jim paše, ampak bo na svet prrijokala takrat, ko bo njej pasalo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 11:34:18
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: she29 jaz sem danes pa v službi - pa mi je šef sedaj rekel, naj se spravim domov Saj itak nič ne delam, samo RR berem, pa druge podobne - kuhanje, najbolj brane knjige... slovenka imaš fajn šefa! pa te je zalotil na RR ali je kar tako rekel,da greš domov? kaj še nisi na porodniškem, glede na datum? ja, res je fajn Ne, ni me videl na RR - sem ga šla malo pogledat, pa je rekel, kaj delam tu. Ja, včeraj sem uradno začela s porodniškim, samo še pridem kaj naredit. Sicer sem že ves maj čist out iz službe, ampak tam 1x tedensko sem ziher še tu, čeprav v ponedeljek verjetno zadnjič pridem. Šef mi je itak naročil, naj že izprežem. Samo imam tako delo, ki ga komot naredim, v glavnem na maile odgovarjam.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?