|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
29.5.2008 10:16:48   
marty5
Pozdravljene user posted image

Najprej čestitke l.daisy za 2 korenjaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli pestre dneve, se je skozi neki dogajalo, ampak nič konkretnega za pravo akcijo. Ravno sem s pregleda, odprta sem skoraj 3cm, mat. vrat skrajšan in zmehčan - le pravih popadkov še ni. Sem dobila še 2 svečki in če ne bo do jutri nič, sem ob 7ih naročena za sprejem in sprožitev. Tako da, drage moje, 30.5. si rezerviram user posted image . Je prav čuden feeling, ko veš, da bo jutri user posted image  že v naročju user posted image . No, kakorkoli, upam, da bo vseeno začelo kaj samo od sebe.....sicer pa je tu takooo vročeee, da tudi jaz komaj čakam na odrešitev.

Grem malo počivat, ker me je ta vročina in čakanje v P že pošteno zmatralo....

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
29.5.2008 10:17:41   
polly80
RMRM-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super,da je vse ok!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa le pozitivno naprej in pridi večkrat na čvek!!!!

she-ja,1.6.je lep datum..ninny se kar strinja,vidim user posted image
še malo ninny,pa ti bomo spekle tortico..virtualno sevedauser posted image

zgaga ja,jaz se tudi ne morem upreti čokoladi,pa čeprav vem,kaj me potem čaka..

to še glede gibov:a len gib se tudi šteje za gib?to pomeni,da se samo 1krat tako leno premakne???al mora bolj aktivno?
ne vem,jaz sem čisto glupa glede teh gibov in štetja,sploh mi ne rata..user posted image
ampak če je tak gib ok,potem sem na konjuuser posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
29.5.2008 10:18:47   
Anonimen
o marty5 super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM ja če ti je on delal mu moraš res kar zaupati,ker je najboljši na Jesenicah user posted image Jaz imam naslednji četrtek UZ tako, da mi bo verjetno on delaluser posted image

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
29.5.2008 10:19:13   
Anonimen
she-ja,1.6.je lep datum..ninny se kar strinja,vidim
še malo ninny,pa ti bomo spekle tortico..virtualno seveda

se tud ta prave ne bi branilauser posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
29.5.2008 10:19:29   
she29
RMRM super!user posted image user posted image user posted image  še jaz sem veselauser posted image , ker vem kako take stvari prestrašijo. a boš videla vse bo okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
29.5.2008 10:21:13   
polly80
marty5-super!!!!user posted image user posted image user posted image bomo stiskale pesti jutri zate in za user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
no,očitno se bo tudi pri nas junijčicah začelo malo bolj pestrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
29.5.2008 10:21:16   
Anonimen
RMRM - super, sem ful vesela takih dobrih novičk user posted image user posted image user posted image

marty5 - 30.5. je pa tko lep dan, kajne? Boš pa kmalu crkljala svoje malo dete.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
29.5.2008 10:24:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: nya

mtinca, aleksandra, lunca - za kdaj ste se zmenile, pa kje??

Če ste za ob 12.00 na Loki?

Jaz ob 12.oo šele oddam otroka tašči, tako da bom ravno okoli 13 v NM.

Mene najverjetneje ne bo, ker me ta vročina čist ubija, bom morala malo zaležt.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3458
29.5.2008 10:25:13   
she29
marty5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ninny in polly ja pol pa dajmo navijat za 1.6.user posted image user posted image user posted image .

polly glede gibov..po moje tudi če je rahel gib je to gib in ga lahko šteješ.baje da je včasih gib lahko tako rahel, da ga user posted image spregleda če ni pozorna,a na ctg bi se vseeno izrisal.tako da če čutiš je ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
29.5.2008 10:26:31   
Anonimen
ninny in polly ja pol pa dajmo navijat za 1.6. .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3460
29.5.2008 10:28:00   
RMRM
marty5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninny, ob kateri uri pa imaš UZ? Jaz imam ob 7. 30 CTG, nato pa še pregled in UZ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
29.5.2008 10:30:14   
Anonimen
jaz pa imam ob 7 ctg potem pa še pregleduser posted image potem se bova pa srečaliuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
29.5.2008 10:31:20   
polly80
polly glede gibov..po moje tudi če je rahel gib je to gib in ga lahko šteješ.baje da je včasih gib lahko tako rahel, da ga spregleda če ni pozorna,a na ctg bi se vseeno izrisal.tako da če čutiš je ok.

hvala,potem je pa ok..potem sem jih od 8 do sedaj že naštela 6..to je pa kar ok..user posted image

zdaj pa šibam v trgovino in na bankomatuser posted image ,da ne bom potem v še večji vročini hodila..
se tipkamo kasenj..čauuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
29.5.2008 10:34:06   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

jaz pa imam ob 7 ctg potem pa še pregleduser posted image potem se bova pa srečaliuser posted image

user posted image user posted image user posted image se bova samo zamenjali. A pol CTG traja pol ure al kako, ker jaz grem sedaj kljub 3. user posted image  prvič

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
29.5.2008 10:39:29   
beyba
RMRM  user posted image user posted image user posted image user posted image   boš vidla, tako kot so rekli ob porodu bo vse ql.

Moj je pa zdej v dilemi če naj plača štartnino za franjo....je iz dolge prešaltal na kratko, zdej pa že to ...ne ve. Sem rekla naj kar gre, če bom prej rodila, tko ni panike. Če bom pa med tem ko bo on na kolesu vozil Franjo, jaz bom pa popadke dobla in bo trajal kako uro pa pol dve, da bo prišel k meni v porodnišnico, jst pa med tem časom že rodim, se takoj podpišem pod to, tut če njeg ani zraven user posted image user posted image user posted image user posted image   si predstavljate od prvih popadkov do konca poroda 1.5 ure oziroma dve...a mislite da bomo take srečnice?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
29.5.2008 10:41:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image user posted image se bova samo zamenjali. A pol CTG traja pol ure al kako, ker jaz grem sedaj kljub 3. user posted image  prvič

ja približno pol urce traja-sicer imajo dva samo ne vem kako naročajo- ja, se bova zamenjali- mene ne moreš zgrešit- najprej vidiš en velik trebuh potem pa pridem še jazuser posted image user posted image Če ne drugega se bova videle v čakalniciuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
29.5.2008 10:42:31   
beyba
Maartyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ni lepo ko veš da boš kamlu mama.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
29.5.2008 10:53:37   
RMRM
nič, lepo se imejte, grem sedaj malo na sončka, pa user posted image  nesem sok, ker zunaj na vročini ene dile pospravlja

lp

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
29.5.2008 10:54:25   
lonapo
oj,
RMRM--user posted image user posted image user posted image user posted image
Marty-sem glih nate mislila če si mogoče že šla v P.Srečno za jutriuser posted image user posted image user posted image

No da se še jest pridružim v klub šraufarije. Včerej zvečer sem bila že 100 % da gremo v Rim. Zvijal, bolel v intervalih, potem se je pa umirilo in sem zaspala, danes me pa tko en mejčken zvija, me prav zanima kaj bo danes pokazalo na CTg- rada bi šla jutri še na morje.

Nekej sem še hotla komentirat:
aja, Alea jest ta teden ne pijem malinovega čaja, pa me je zvijat začel.user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
29.5.2008 10:58:31   
slovenka
jaz sem danes pa v službi - pa mi je šef sedaj rekel, naj se spravim domov user posted image
Saj itak nič ne delam, samo RR berem, pa druge podobne - kuhanje, najbolj brane knjige...user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
29.5.2008 11:01:38   
she29
jaz sem danes pa v službi - pa mi je šef sedaj rekel, naj se spravim domov
Saj itak nič ne delam, samo RR berem, pa druge podobne - kuhanje, najbolj brane knjige...

slovenka imaš fajn šefa! pa te je zalotil na RR ali je kar tako rekel,da greš domov? kaj še nisi na porodniškem, glede na datum?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
29.5.2008 11:17:44   
she29
moj je tudi izračunal, da bi bilo najboljše da jaz rodim 1.06

alea zakaj bi blo to najboljše?a njemu tako najbolj paše?user posted image
jaz se mojemuuser posted image  tudi včasih tako smejim.čeprav že komaj čaka,mi je zadnjič rekel,pa ne še rodit noooo,jaz še nisem pripravljenuser posted image . ja lubi bog, kdo bo pa tebe kaj vprašaluser posted image user posted image user posted image . Te naše user posted image je po moje še bolj strah kot nas,samo priznat nočjouser posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
29.5.2008 11:22:20   
alea01
she, no da ti razložim, zakaj bi jaz naj rodila 1.06user posted image . Moj lubi ima rojstni dan 7.05, tašča 7.07., jaz 1.08, njegova sestra 7.09.. A vidiš kako zaporedje?user posted image  Manjka 1.06user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
29.5.2008 11:31:50   
beyba
Meni so pa doma rekli tko...Da 11,12,13 ne smem iti rodit, zato, ker ma sestra hude izpite takrat na faksu pa ona nima časa, 14, ima mami poslovilno žurko   ker gre v pokoj, 15 je pa franja ....rok mam pa 18.6. tko da najbolš da ni pred rokom. Zdej je pa ginekologinja rekla da se zna zgodit da ne bo čakal, jih pa vse skrbi koga bo najbolj zafrkavalo prezgodnje rojstvo.... potem po 18.6. pa spet ne sme čakat predolgo, ker gre prijateljica(najboljša 23.6. namorj, sestra in nečakinja gresta 24.6. na morje, 27. 6. pa druga prijateljica v bolnico na operacijo....a zdej vidite kako je to s temi datumi.....Jst se jim pa sam smejim, pa pravim da moja mala pikica prav nobeneg a ne bo vprašala kdaj jim paše, ampak bo na svet prrijokala takrat, ko bo njej pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
29.5.2008 11:34:18   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: she29

jaz sem danes pa v službi - pa mi je šef sedaj rekel, naj se spravim domov
Saj itak nič ne delam, samo RR berem, pa druge podobne - kuhanje, najbolj brane knjige...

slovenka imaš fajn šefa! pa te je zalotil na RR ali je kar tako rekel,da greš domov? kaj še nisi na porodniškem, glede na datum?

ja, res je fajn user posted image Ne, ni me videl na RR - sem ga šla malo pogledat, pa je rekel, kaj delam tu.
Ja, včeraj sem uradno začela s porodniškim, samo še pridem kaj naredit. Sicer sem že ves maj čist out iz službe, ampak tam 1x tedensko sem ziher še tu, čeprav v ponedeljek verjetno zadnjič pridem. Šef mi je itak naročil, naj že izprežem. Samo imam tako delo, ki ga komot naredim, v glavnem na maile odgovarjam.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?