|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
29.5.2008 8:16:12   
slovenka
mene pa še nihče preveč ne sprašuje - eni vedo kdaj, bolj oddaljeni pa ne opazijo, ker imam bušija bolj na široko in ne tako zelo ven. Tako da bolj z dragim sama razmišljava, kako bo kmalu kmalu. Res sta samo še dva majska dneva. uuuuu... Saj že dolgo čakamo, samo si vseeno ne morem predstavljati, da z dragim dobiva malo bitjece. Meni se to zdi tak čudež...

Tudi jaz čestitam l.daisy. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
29.5.2008 8:16:54   
alea01
hello!

Sem še v enem kosu. Noč je bila mirna, okoli 5ure zjutraj pa spet dva popadkauser posted image . Zdej me bo pa hecalo vse do PDP in še čezuser posted image
Je pa bejbi ful živahen tak, da dvomim da bi kaj bilo. Moj lubi možek itak že leta okoli kot kura brez glaveuser posted image .  Pa skoz polni une baterije od fotiča, pa pazi da je zveže stuširan in situser posted image user posted image . Kdo gre zdej tu rodit?user posted image

Včeraj sem na tržnici nabrala fuuuuuul sadja. Nektarine, marelice, češnje, jagode. Pol pa tako v hecu rečem.... no to imam pa vse do poroda ona pa meni. Ja, za kaka dva meseca pa to ne bouser posted image user posted image . Kako dva meseca? Hodim ko raca okoli s velikim vampom, ki bo glih kar eksplodiral, ona pa meni čez dva meseca da rokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bože miliuser posted image user posted image

Mene pa na srečo noben ne sprašuje kdaj bo in če bo in karkoli...... So nekam uvidevniuser posted image . Zato pa tašči in možu težijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3327
29.5.2008 8:18:18   
aleksandra silvija
eni vedo kdaj, bolj oddaljeni pa ne opazijo, ker imam bušija bolj na široko in

Ne opazijo v 9. mesecu?user posted image user posted image user posted image

Sicer je pa to čisto mogoče.

No, pri meni je bilo tako pri 1.user posted image , sedaj pa,.....user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
29.5.2008 8:18:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nya jaz likam sede user posted image

Jaz sede ne morm, ker me pa dete brcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
29.5.2008 8:19:29   
polly80
dobro jutro tudi od mene..user posted image

sem ravno vstala,pa prišla pogledat,če se kaj dogaja na forumu..
glede na to,da se tina še ni nič oglasila,se očitno res že cartajo..
pri nas se še nič ne dogaja,vas spustim par prek vrsteuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
29.5.2008 8:20:22   
D.anna 76
nya - a jih sam ne zan zlikat?

Jaz grem zdej si zajtrk pripravit pol pa ven na zrak s psom na sprehod pa v trgovino, da vse opravim ŠE PRED VROČINO, saj nič ne kaže, da bi bilo danes kaj hladneje.

Mojca - a ti pa kar v mesto v taki vročin?! Meni G ni priporočala nekih sprehodol po vročini, če le ni nujno. Če pa že pa klobuk na glavo pa čim bolj v senci hodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
29.5.2008 8:20:55   
alea01
aja, pomebno obvestilouser posted image

Odkar sem začela pit malinov čaj imam te lažne popadke. Povezava, naključje....user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
29.5.2008 8:22:45   
alea01
mene ta vročina sploh zunaj ne vidi. Grem mal pokukat na teraso pa smuk nazaj notriuser posted image . V stanovanju se pa hladim s klimo in mi je ful kuluser posted image user posted image . Pol pa sam na uri gledam, kako raste temperatura zunaj, notranja pa padauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
29.5.2008 8:23:08   
*Mojca*
d.anna sej danes ne zgleda da bo tako vroče. Če ne bom pa pripujsala domov user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
29.5.2008 8:23:33   
Anonimen

Sej on bi, ampak mu pustim vse delat, likat ga pa ne morm gledat - mi je kr hudo - pa ne zarad njega, ampak trpimo jaz, likalnik in deskauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3335
29.5.2008 8:24:19   
*Mojca*
alea jaz imam tudi malinov čaj doma pa ga kr ne upam začet pituser posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
29.5.2008 8:24:25   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

aja, pomebno obvestilouser posted image

Odkar sem začela pit malinov čaj imam te lažne popadke. Povezava, naključje....user posted image user posted image

Prekini z pitjem za kak dan pa boš vidla kako bo potem.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
29.5.2008 8:26:16   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Sej on bi, ampak mu pustim vse delat, likat ga pa ne morm gledat - mi je kr hudo - pa ne zarad njega, ampak trpimo jaz, likalnik in deskauser posted image user posted image user posted image

Če je pa tako potem pa ti kr likej, bolš likat kot TRPET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
29.5.2008 8:27:47   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

eni vedo kdaj, bolj oddaljeni pa ne opazijo, ker imam bušija bolj na široko in

Ne opazijo v 9. mesecu?user posted image user posted image user posted image

Sicer je pa to čisto mogoče.

No, pri meni je bilo tako pri 1.user posted image , sedaj pa,.....user posted image user posted image

Ne, saj opazijo, da sem noseča user posted image user posted image user posted image samo ne, da bo že v par tednih rok - bolj kak avgust mi pripisujejo. user posted image user posted image Sicer pa tudi odvisno kako se oblečem.

< Sporočilo je popravil slovenka -- 29.5.2008 8:28:18 >

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
29.5.2008 8:28:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Če je pa tako potem pa ti kr likej, bolš likat kot TRPET.

Sej drgač skoraj nič ne rabim likat, k mamo sušilca, tko da ostanejo sam srajce, hlače, pa kar sem mela zdej za user posted image . Hvala bogu za sušilca.user posted image user posted image user posted image  Moj bi rekel, to smo vam vse moški nardil - če ne bi blo nas, bi še danes prale pri potokuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3340
29.5.2008 8:29:50   
anaj22
Dobro jutro

čestitke l.daisy za dva korenjaka user posted image user posted image user posted image

men bo noge razneslo, že ko vstanem mam čist zatečene hodim ko slon po stanovanju
vse ki ste mele včeri pregledeuser posted image  za vse ki jih mate pa dons pa user posted image  da bo vse ok
no še dva dni je maj pol se pa začne naš mesecuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
29.5.2008 8:30:57   
slovenka
ma, jaz tudi ne razumem, zakaj je moškim tako težko likat. Jaz to delam že od kakega 10. leta, pa mi je ful simpl. Moj pa tudi raje celo omaro premeče, da najde kaj, kar ni zmečkano, kot da bi likal.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
29.5.2008 8:31:21   
*Mojca*
nya ta je dobra ja, pri potoku bi prale user posted image

a katera mogoče ve, če imajo v HM v centru tudi baby oddelek?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
29.5.2008 8:33:43   
Anonimen
da najde kaj, kar ni zmečkano

da ne bo pomote - moj obleče tud kakšno srajco, ki je še za zlikat - tko da morm te, ki so za zlikat poskrituser posted image user posted image user posted image  - ker ko ga vprašam, če ni videl, da je zmečkana, pravi, da sej ni - sej v bistvu res ni ne vem kako, ker jih ful raztegnem, ko dam sušit, ampak vseen. Pol pa pravi, da naj se ne sekiram, da une babe na šihtu me majo itak že v zobeh, da ni panike, če me majo še zarad tegauser posted image - ker men je sam tist, ma kaj bodo rekl, kakšno punco maš, da ti še zlika neuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
29.5.2008 8:34:05   
polly80
mene pa vsi sprašujejo,kdaj bo že..ja pa kako naj jaz vemuser posted image user posted image user posted image pa rečem,da pač noče ven,da še ne bo kmalu..user posted image še tisti me sprašujejo,ko me sploh poznajo ne..ampak ok,naj jim bo!mam pa res velik trebušček,takšno jajčko nosim spredajuser posted image

danes se mi je sanjalo,da sem rodila user posted image ?hm..me muči radovednost..

alea,si mi naredila lušte s sadjem,sploh z jagodami..user posted image bo treba it v nabavo..ker če sem prav zasledila,ko dojiš,jagode itak odpadejo..tako da moram izkoristituser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
29.5.2008 8:34:11   
Anonimen

Nimajo

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
29.5.2008 8:34:33   
anaj22
mojca v centru v HM nimajo nič za malčkeuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
29.5.2008 8:35:46   
*Mojca*

Nimajo

user posted image user posted image

Mene pa je ena vprašala včeraj kdaj se bom razpočila user posted image , druga pa mi je rekla da je mislila da mam še kak mesec in pol...halo user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
29.5.2008 8:38:22   
alea01
Vsakič ko grem v LJ si nabavim ogroooooomno sadja na tržnici. Tle ni nikjer tržnice ali karkoli podobnega s sadjemuser posted image user posted image . Razen, če grem v tuša, merkatorja ali pa v špara. Sam sadje je dražje in še tolk fino ni. No, v šparu je še kar

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
29.5.2008 8:38:39   
polly80
Moj pa tudi raje celo omaro premeče, da najde kaj, kar ni zmečkano, kot da bi likal.

moj enako..ko pa hočem likat,pa reče,eh ni treba..potem pa enkrat nisem,je pa tako metal cote not po omari,pa gledal,katera ni preveč zmečkana..da bi sam zlikal??raje si vsak dan novo majco kupi,po mojeuser posted image user posted image user posted image
no,pa se ne pritožujem,ker pa kaj drugega postori..user posted image
smo pa veliko tudi same kriveuser posted image ,jaz tudi trpim zraven,ko včasih kaj dela,ker se mi kar zdi,da jaz vse boljše naredim..user posted image potem pa jaz raje naredim,on se pa tudi ne pritožuje....user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?