Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:39:30
|
|
|
|
alea01
|
ja *mojca*, meni je na tržnici rekla dva meseca
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:40:44
|
|
|
|
anaj22
|
k sem nabavlala kozmetko za bebo v lekarni mi reče ena prijazna gospa "a zdej bo pa kmal" jest pa samo ja ja bo . Ko pa sodelovko pokličem me vedno najprej vpraša a si že rodila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:42:14
|
|
|
|
polly80
|
to sem še hotela rečt,ko me je včeraj zgrabil krč v obe goleni..da me danes tako bolijo noge,kot bi šla na triglav..sploh ne morem hodit.. zdaj si grem pa glavo umit,ker sem se tako potila ponoči,pa da bom urejena,če se slučajno začne kaj dogajat in bo treba v P..
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:42:33
|
|
|
|
slovenka
|
jaz ga tudi ne bi gledala, kako lika. Pa nisem kaka staromodna, ampak sploh po selitvi vidim, da pač jaz za ena dela nisem - in sedaj je še ful tega, kar on dela (vrta, šraufa, kosi...) - da pa kaj drugega pa lahko naredim in potem se raje tega držim.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:43:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro še od mene...moj je pa danes in jutri dopoldne doma,pa je glih tko kot da ga nebi bilo,kot da bi bla sama...spi...sej vem da se revček more naspat ampak že tko sem sama doma skoz...smrk smrk...kdo bi me razumel a ne?! kako je s tino...se že kaj ve???...držimo pesti...jst sem si pa včeri mogla dat eno svečko canestena pa sem šla itak pol čez tri ure na wc pa nevem zdej a bo imelo to kak učinek al ne ...itak je blo zmotno mišljenje da bom pa zdej celo noč preležala brez obiska wc-ja ..upam da je G tud to mal opušteval...ja nevm kako vnetje sem staknila... punce ki imate danes pregled pa srečno...anaj22 tud jst se že zbudim s taki mi otečenimi nogami da je groza...to se mi ene 14 dni dogaja..sej pravim 3 kg sem pridobila v 14 dneh,,mal od zatekanja pa mal od papcanja
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:44:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
pa sodelovko pokličem me vedno najprej vpraša a si že rodila Ja, ko sem včeraj klicala prijateljico, je utihnila, potem pa: No, povej, kje si? Si v P? Pa ljudje božji. PDP imam šele čez dobre 3 tedne!!!! Pa hčerka bi na vsak način rada vedela, kolikokrta gre še spat, da bomo dobili . Jaz tudi . recimo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:45:18
|
|
|
|
slovenka
|
punce, pa sicer kaj opazite, da so ljudje bolj prijazni do vas, ko imate trebušček? Jaz že - v trgovini in tako... se prodajalke kar smejčkajo... Prej pa sem imela izkušnje recimo, če sem bila bolj urejena za službo, so me vikale, če sem bila v kavbojkah, pa me je kar vprašala 'kaj boš mela?'. Sedaj pa vse kao, ja, mamica mora nekaj jesti...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
polly,jutri te nebo več bolelo,men je včeraj G rekel naj pijem kalcijeve šumeče tablete za krče...vem pa kak zna to bolet ja...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:47:05
|
|
|
|
slovenka
|
jaz sem pa včeraj prvič opazila malo zatečene gležnje. A sedaj me to čaka, ali kaj? Danes so še kar.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka jaz sem pa včeraj prvič opazila malo zatečene gležnje. A sedaj me to čaka, ali kaj? Danes so še kar. To je od vročine, tko da jst resnično upam, da se mal ohladi.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mtinca, aleksandra, lunca - za kdaj ste se zmenile, pa kje??
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:50:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja prijazne trgovke so res bolj,čeprav bi si včasih zaželela da bi mogoče bile celo malo manj...pa se niti ne poznamo pa delijo kr neke nasvete...vem da je dobronamerno ampak povsod poslušaš kr neke nasvete pol pa še res ne rabiš poslušat od trgovke ko greš sam po kruh...sam sem se že počasi navadla..itak bomo kmalu rodile pol bomo deležne nasvete o prehrani o vzgoji o kopanju... ja jst tud ko mamo pokličem se oglasi na telefon-kaj pa je??? ...ker imamo dogovorjeno če bo kaj ko bom sama je ona moj šofer do P!!! mi jo je kr smotan včasih poklicat ko kaj rabim
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:51:03
|
|
|
|
slovenka
|
pa napisale ste, da naj bi proti otekanju pomagalo pitje vode. Je tako? Malo mi je to nenavadno - bi sklepala, da bom pol še bolj otečena, če mi bo ta voda ostala v telesu. Je pa ful hecno videt, ko imam bolj mala stopala, pol pa otečena in sem kot slonček dumbo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:52:10
|
|
|
|
HEI
|
AS naša tamala tut sam sprašuje kdaj bomo dobil dojenčka No zdej pa da poročam s pregleda: sm dva prsta odprta... le kaj to pomeni sem z dvema govorila pa sta rekli da sta bili sicer v prvi nosečnosti cel teden prej odprti dva prsta... sicer pa dete fajn še brca in se mu očitno kr dobro godi, plodovnice imam še dovolj... nisem pa nič več naročena na pregled... kar bo pa bo... in kadar bo taanikaa sem pa tudi jaz dobila tisto tableto Canestena in veselo hodila na wc (trikrat) ponoči.... pomoje ne bo nič narobe...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:52:34
|
|
|
|
nina nana nina
|
Dobro jutro srecke , da se veam se jaz malo javim. Sm si mal na hitro prebrala vas cvek (za kako podrobno branje itaq ni sans, ko pa tolk cvekate) in vidin da se vam kar dogaja. Moslim v smeri cartanja nasih . Jz mam tud ze par dni take cudne krce v busiju, sam to pomoje se niso popoadki. Mi je rekla G da ko premislujem a je to to, za it v P takrat zihr se ni, da ko bo bom vedla. Pa v krizu me scipa, pa vceri se mi je cep zacel luscit.... Pomoje to ne bo vec dolgo.... Cestitke vsem novim mamicam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
haha welcome to the club!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:53:39
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja jst tud ko mamo pokličem se oglasi na telefon-kaj pa je??? Taanikaa, potem si pa predstavljaš, ko je pred 3 tedni moja sestra mami rekla, da bo babica (ker je še ona izvedela za nosečnost) in je mamo skoraj kap, ker je mislila, da se gre za mene, da sem že kje v P (je bil šele tam 32. teden).
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:53:49
|
|
|
|
babysolza
|
Mojca, za še ne rabiš žetona . No, razen-če bi se rada peljala tudi nazaj iz centra,... Pa še fajn so se likale - očitno tale vlaga pripomore. Sej on bi, ampak mu pustim vse delat, likat ga pa ne morm gledat - mi je kr hudo - pa ne zarad njega, ampak trpimo jaz, likalnik in deska Upam, da res. Jaz sem si tudi en kup včeraj naštimala. Pa se čist strinjam - moj tudi vse pomaga, sam k likalniku ga pa ne spustim. Se mi smilijo cunje, bogve kaj bi naredil z njimi. Ma saj po pravici, mi je likanje prav všeč. Mam ful rada vse popredalčkano po omari in zlikam skoraj vse, tudi če pride iz sušilca. Mal sem obsedena s tem, se mi zdi. Pa skoz polni une baterije od fotiča, pa pazi da je zveže stuširan in sit . Kdo gre zdej tu rodit? pri nas se še nič ne dogaja,vas spustim par prek vrste Polly, ne bit predobra. Ker v tej vročini je kandidatk vedno več! Mojca, hvala za recept! Bom danes probala.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:54:20
|
|
|
|
*Mojca*
|
HEI ti si tudi sumljiva za bit naslednja kandidatka
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
..ja upam sam da je svečka učinkovala v tolikšni meri da bo malo manj izcedka...ker če ne bom spet panik in mislila da mi plodovnica odteka...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:55:23
|
|
|
|
slovenka
|
hei , to pa bo kmalu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja jst tud ko mamo pokličem se oglasi na telefon-kaj pa je??? Taanikaa, potem si pa predstavljaš, ko je pred 3 tedni moja sestra mami rekla, da bo babica (ker je še ona izvedela za nosečnost) in je mamo skoraj kap, ker je mislila, da se gre za mene, da sem že kje v P (je bil šele tam 32. teden). _______________________________ heheheh si kr predstavljam ja!!!mojo bi itak kap
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:57:17
|
|
|
|
babysolza
|
HEI bravo za pregled. In odprto stanje. Sem ti kr mal fouš. Trgovke - meni se pa zdi simpatično. Pa men se fajn zdi, ker se mi zdi, kakor da jim vsaj za moment polepšam dan, ko se vse tolk raznežijo, ko me vidijo - al pa kako drugo . Najbolj mi je hecna ena starejša gospa, ki ima slaščičarno, in nas potem pride ene 5 na sladoled. Nam da take porcije, mnjami...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:57:24
|
|
|
|
anaj22
|
vest kaj gre pa men še ful na živce, ko folk začne kaj boste pa mel kako mu bo pa ime, ja pa ne bo mel tazga imena je pa un drug lepši. Jest bi kr kričala nazaj kaj vas briga kako bo mojmu otroku ime, če je nama to ime všeč mu bova dala tko ime in pika.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:57:27
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa polly,jutri te nebo več bolelo,men je včeraj G rekel naj pijem kalcijeve šumeče tablete za krče...vem pa kak zna to bolet ja... Meni tudi in sicer 2 na dan. Odkar jih pijem nobenega krča več.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?