|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
29.5.2008 8:39:30   
alea01
ja *mojca*, meni je na tržnici rekla dva mesecauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
29.5.2008 8:40:44   
anaj22
k sem nabavlala kozmetko za bebo v lekarni mi reče ena prijazna gospa "a zdej bo pa kmal" jest pa samo ja ja  bo . Ko pa sodelovko pokličem me vedno najprej vpraša a si že rodilauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
29.5.2008 8:42:14   
polly80
to sem še hotela rečt,ko me je včeraj zgrabil krč v obe goleni..da me danes tako bolijo noge,kot bi šla na triglav..sploh ne morem hodit..user posted image

zdaj si grem pa glavo umit,ker sem se tako potila ponoči,pa da bom urejena,če se slučajno začne kaj dogajat in bo treba v P..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
29.5.2008 8:42:33   
slovenka
jaz ga tudi ne bi gledala, kako lika. Pa nisem kaka staromodna, ampak sploh po selitvi vidim, da pač jaz za ena dela nisem - in sedaj je še ful tega, kar on dela (vrta, šraufa, kosi...) - da pa kaj drugega pa lahko naredim in potem se raje tega držim. user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
29.5.2008 8:43:47   
Anonimen
jutro še od mene...moj je pa danes in jutri dopoldne doma,pa je glih tko kot da ga nebi bilo,kot da bi bla sama...spi...sej vem da se revček more naspat ampak že tko sem sama doma skoz...smrk smrk...kdo bi me razumel a ne?!
kako je s tino...se že kaj ve???...držimo pesti...jst sem si pa včeri mogla dat eno svečko canestena pa sem šla itak pol čez tri ure na wc pa nevem zdej a bo imelo to kak učinek al neuser posted image ...itak je blo zmotno mišljenje da bom pa zdej celo noč preležala brez obiska wc-jauser posted image ..upam da je G tud to mal opušteval...ja nevm kako vnetje sem staknila...
punce ki imate danes pregled pa srečno...anaj22 tud jst se že zbudim s taki mi otečenimi nogami da je groza...to se mi ene 14 dni dogaja..sej pravim 3 kg sem pridobila v 14 dneh,,mal od zatekanja pa mal od papcanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3355
29.5.2008 8:44:04   
aleksandra silvija
pa sodelovko pokličem me vedno najprej vpraša a si že rodila

Ja, ko sem včeraj klicala prijateljico, je utihnila, potem pa: No, povej, kje si? Si v P?

Pa ljudje božji.
PDP imam šele čez dobre 3 tedne!!!!

Pa hčerka bi na vsak način rada vedela, kolikokrta gre še spat, da bomo dobili user posted image .
Jaz tudiuser posted image . recimo.user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
29.5.2008 8:45:18   
slovenka
punce, pa sicer kaj opazite, da so ljudje bolj prijazni do vas, ko imate trebušček?
Jaz že - v trgovini in tako... se prodajalke kar smejčkajo... Prej pa sem imela izkušnje recimo, če sem bila bolj urejena za službo, so me vikale, če sem bila v kavbojkah, pa me je kar vprašala 'kaj boš mela?'. Sedaj pa vse kao, ja, mamica mora nekaj jesti...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
29.5.2008 8:46:20   
Anonimen
polly,jutri te nebo več bolelo,men je včeraj G rekel naj pijem kalcijeve šumeče tablete za krče...vem pa kak zna to bolet ja...

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
29.5.2008 8:47:05   
slovenka
jaz sem pa včeraj prvič opazila malo zatečene gležnje. A sedaj me to čaka, ali kaj? Danes so še kar. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
29.5.2008 8:48:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

jaz sem pa včeraj prvič opazila malo zatečene gležnje. A sedaj me to čaka, ali kaj? Danes so še kar. user posted image

To je od vročine, tko da jst resnično upam, da se mal ohladi.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
29.5.2008 8:49:42   
Anonimen
mtinca, aleksandra, lunca - za kdaj ste se zmenile, pa kje??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
29.5.2008 8:50:50   
Anonimen
ja prijazne trgovke so res bolj,čeprav bi si včasih zaželela da bi mogoče bile celo malo manj...pa se niti ne poznamo pa delijo kr neke nasvete...vem da je dobronamerno ampak povsod poslušaš kr neke nasvete pol pa še res ne rabiš poslušat od trgovke ko greš sam po kruh...sam sem se že počasi navadla..itak bomo kmalu rodile pol bomo deležne nasvete o prehrani o vzgoji o kopanju...
ja jst tud ko mamo pokličem se oglasi na telefon-kaj pa je???user posted image ...ker imamo dogovorjeno če bo kaj ko bom sama je ona moj šofer do P!!! mi jo je kr smotan včasih poklicat ko kaj rabimuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
29.5.2008 8:51:03   
slovenka
pa napisale ste, da naj bi proti otekanju pomagalo pitje vode. Je tako? Malo mi je to nenavadno - bi sklepala, da bom pol še bolj otečena, če mi bo ta voda ostala v telesu. Je pa ful hecno videt, ko imam bolj mala stopala, pol pa otečena in sem kot slonček dumbo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
29.5.2008 8:52:10   
HEI
AS naša tamala tut sam sprašuje kdaj bomo dobil dojenčka user posted image

No zdej pa da poročam s pregleda: sm dva prsta odprta... le kaj to pomeni user posted image  sem z dvema govorila pa sta rekli da sta bili sicer v prvi nosečnosti cel teden prej odprti dva prsta... sicer pa dete fajn še brca in se mu očitno kr dobro godi, plodovnice imam še dovolj... nisem pa nič več naročena na pregled... kar bo pa bo... in kadar bo user posted image
taanikaa sem pa tudi jaz dobila tisto tableto Canestena in veselo hodila na wc (trikrat) ponoči.... pomoje ne bo nič narobe...

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
29.5.2008 8:52:34   
nina nana nina
Dobro jutro srecke user posted image , da se veam se jaz malo javim. Sm si mal na hitro prebrala vas cvek (za kako podrobno branje itaq ni sans, ko pa tolk cvekate) in vidin da se vam kar dogaja. Moslim v smeri cartanja nasihuser posted image . Jz mam tud ze par dni take cudne krce v busiju, sam to pomoje se niso popoadki. Mi je rekla G da ko premislujem a je to to, za it v P takrat zihr se ni, da ko bo bom vedla. Pa v krizu me scipa, pa vceri se mi je cep zacel luscit.... Pomoje to ne bo vec dolgo....
Cestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
29.5.2008 8:52:41   
Anonimen
haha welcome to the club!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3366
29.5.2008 8:53:39   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ja jst tud ko mamo pokličem se oglasi na telefon-kaj pa je???user posted image

Taanikaa, potem si pa predstavljaš, ko je pred 3 tedni moja sestra mami rekla, da bo babica (ker je še ona izvedela za nosečnost) in je mamo skoraj kap, ker je mislila, da se gre za mene, da sem že kje v P (je bil šele tam 32. teden). user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
29.5.2008 8:53:49   
babysolza
Mojca, za še ne rabiš žetona .
No, razen-če bi se rada peljala tudi nazaj iz centra,...

user posted image  user posted image  user posted image

Pa še fajn so se likale - očitno tale vlaga pripomore.

Sej on bi, ampak mu pustim vse delat, likat ga pa ne morm gledat - mi je kr hudo - pa ne zarad njega, ampak trpimo jaz, likalnik in deska

Upam, da res. Jaz sem si tudi en kup včeraj naštimala. user posted image  Pa se čist strinjam - moj tudi vse pomaga, sam k likalniku ga pa ne spustim. Se mi smilijo cunje, bogve kaj bi naredil z njimi. user posted image  user posted image  Ma saj po pravici, mi je likanje prav všeč. Mam ful rada vse popredalčkano po omari in zlikam skoraj vse, tudi če pride iz sušilca. Mal sem obsedena s tem, se mi zdi. user posted image

Pa skoz polni une baterije od fotiča, pa pazi da je zveže stuširan in sit . Kdo gre zdej tu rodit?

user posted image  user posted image  user posted image

pri nas se še nič ne dogaja,vas spustim par prek vrste

Polly, ne bit predobra. Ker v tej vročini je kandidatk vedno več! user posted image

Mojca, hvala za recept! Bom danes probala. user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
29.5.2008 8:54:20   
*Mojca*
HEI ti si tudi sumljiva za bit naslednja kandidatka user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
29.5.2008 8:54:53   
Anonimen
..ja upam sam da je svečka učinkovala v tolikšni meri da bo malo manj izcedka...ker če ne bom spet panik in mislila da mi plodovnica odteka...user posted image

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3370
29.5.2008 8:55:23   
slovenka
hei , to pa bo kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
29.5.2008 8:57:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ja jst tud ko mamo pokličem se oglasi na telefon-kaj pa je???user posted image

Taanikaa, potem si pa predstavljaš, ko je pred 3 tedni moja sestra mami rekla, da bo babica (ker je še ona izvedela za nosečnost) in je mamo skoraj kap, ker je mislila, da se gre za mene, da sem že kje v P (je bil šele tam 32. teden). user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
29.5.2008 8:57:17   
babysolza
HEI bravo za pregled. In odprto stanje. user posted image  user posted image  Sem ti kr mal fouš. user posted image

Trgovke - meni se pa zdi simpatično. Pa men se fajn zdi, ker se mi zdi, kakor da jim vsaj za moment polepšam dan, ko se vse tolk raznežijo, ko me vidijo - al pa kako drugo user posted image . Najbolj mi je hecna ena starejša gospa, ki ima slaščičarno, in nas potem pride ene 5 user posted image  na sladoled. Nam da take porcije, mnjami... user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
29.5.2008 8:57:24   
anaj22
vest kaj gre pa men še ful na živce, ko folk začne kaj boste pa mel kako mu bo pa ime, ja pa ne bo mel tazga imena  je pa un drug lepši. Jest bi kr kričala nazaj kaj vas briga kako bo mojmu otroku ime, če je nama to ime všeč mu bova dala tko ime in pika. 

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
29.5.2008 8:57:27   
D.anna 76

polly,jutri te nebo več bolelo,men je včeraj G rekel naj pijem kalcijeve šumeče tablete za krče...vem pa kak zna to bolet ja...

Meni tudi in sicer 2 na dan. Odkar jih pijem nobenega krča več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?