|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
28.5.2008 21:16:44   
majra
Intruder mi imamo tudi malo zatrdlino, tam kjer je dobila pikico. Dajem pa obkladke z alkoholom.

Joj, jaz sploh še ne razmišljam o stolčku, pa bo treba kmalu. Bom počakala, da tukaj predebatirate in kupila najboljšega po vaši izbiri user posted image

Obrigit in Špela user posted image user posted image user posted image

Triš, mene čakaš za dovoljenje? Kak lepo, vsaj nekdo za nekaj user posted image  Ja, valda, ti kar dej gor.
Sem se pa mela danes ful dobro in moram rečt, da so dolenjke prav tako fajn ženske kot belokranjke.

Alfabeta, kifli so bli mega. Sploh jih nisem uspela pohvalit. Res, vsaka čast, da si jih šla zjutraj pečt

Sani user posted image user posted image user posted image , da bi se čimprej pozdravila

Ursalara sem te danes pogrešala na čveku

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
28.5.2008 21:20:05   
vaney
jaz se grem pa učit citirat (se vidi, da dragega ni doma, pa me ne preganja iz prestolauser posted image )

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
28.5.2008 21:21:04   
vaney
Alfabeta, kifli so bli mega

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
28.5.2008 21:22:04   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

majra, HVALAuser posted image user posted image user posted image  tvoja Katja pa zgleda čisto v redu, tako da se ne rabiš nič sekirat zaradi težeuser posted image

Saj sem malo potolažena, ker imava končno tisto 6 odspredaj pri kg

Pa da ne pozabim pohvalit vseh sončkov na čveku. Res imamo pridno dčico user posted image user posted image user posted image

Pa slike vseh ostalih so tudi  prekrasne

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
28.5.2008 21:22:35   
vaney
ej, pa ne ga srat, mi je celo ratalouser posted image user posted image user posted image  (aja, tale stavek o kifeljcih se mi je najbolj dopadeluser posted image )

dašabina, zdaj se moraš pa še ti naučit, če je meni ratalo, bo tudi tebi, saj ni tako težko

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
28.5.2008 21:38:47   
katee
Jaz grem v posteljo, sem utrujena.

Ljubljančanke, se vidimo jutri user posted image

Lepo noč vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
28.5.2008 21:42:36   
Alfabeta

jooooj, alfabeta, ne zameuser posted image user posted image user posted image , za Anžeta.
user posted image user posted image user posted image  sem mislila da pa zate

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
28.5.2008 21:45:30   
Alfabeta

ej, pa ne ga srat, mi je celo ratalouser posted image user posted image user posted image  (aja, tale stavek o kifeljcih se mi je najbolj dopadeluser posted image )

Ta je bil pa tud meni všečuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Sem se pa mela danes ful dobro in moram rečt, da so dolenjke prav tako fajn ženske kot belokranjke.

Alfabeta, kifli so bli mega. Sploh jih nisem uspela pohvalit. Res, vsaka čast, da si jih šla zjutraj pečt

Ursalara sem te danes pogrešala na čveku

user posted image , a si dvomila o nas al kako?

Hvala za pohvalo! Me veseli da so ti bili všeč in seveda tudi ostalim, ki ste jih hvalile.

Ursalara, ti ti, si zatajila, ne? A te je arhitekt zadržal?user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
28.5.2008 21:48:01   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katee

A vaši otroci že kaj sedijo? Moj bi v naročju skoz sedel. Zadnjič sem ga dala tudi na tla sedeti med svoje noge, ampak se je ful prevračal na eno in drugo stran.

Klemen že kar sedi moram reči.Dam ga včasih tudi v stolček za hranjenje,pa v mojem naročju kar zmeraj sedi ali pa pri kom drugem.Seveda ga držim,ker samostojno pa res še ne sedi.

Lunca,vse najboljše za obletnico.Vidva sta pozabila pri 13.obletnici,midva pozabiva vsako leto,pa sploh nisva tako dolgo skupaj kot vidva,se pa kasneje vedno spomnimauser posted image .

intruder,tvoj Vid je pa res luškan,zdaj ga prvič malo bolje vidim,ker je bil vedno spal v vozičku v košari.Ali si upoštevala moja navodila za lepljenje slikic?Klemen je dobil reakcijo po cepljenju šele zvečer pred spanjem.

mala pikica,saj vem,da bo zelo hitro minilo teh 6 mesecev (za najuuser posted image )jaz bom malo podaljšala,vsaj upam,da bom lahko.
In vesela sem zate,da je začel Gašper lepo jesti,user posted image je ko ne veš kaj bi še naredil da bi bilo bolje.
Gašper,ti pa ne sekiraj več mamice tako zelo,ker je bila popolnoma obupana!( pokaži mu touser posted image ).

mml,ta slikica je pa res posrečena s tem časopisom,lepo si jo ujela,ni kaj.Tak stolček pa sem že videla,ki je na tej tvoji sliki,se mi zdi super.A jaz ga že imam in ko bo Klemen prerasel svoj stol,bo postal velik fant in bo sedel na navadnem,kot Manca.user posted image Je bila tvoja kavica dovolj sladka??user posted image

martinca,to pa res,kravice pa že Patrik lepo pase in je zraven prav vesel.user posted image
Ja to "uš za robom"si bom pač zapomnila,še nisem kaj takega slišala.Ampak očitno ta uš za robom kar veliko poje,če sem danes videla da Patrik veliko poje.
Če se kašice delajo z vodo je velikokrat že mleko v prahu dodano,jaz imam tudi eno tako kašico.

obrigit,res hudo,da se je tako zgodilo,a važno je da je zdaj vredu.Pa en user posted image zate in dva user posted image user posted image za malo Špelo.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

user posted image  

triš,dobro slikico si spet staknila nekje..user posted image
Anže in Žan pa sta prava dečka in imata še podobne bodyje.In vse druge slikice so prav posrečene in lepe.

katee,super da si bolje in user posted image za nakup.Pri meni je pa ravno obratno,sem imela vedno št.36,zdaj pa imam 38user posted image .A bo še kdaj bolše??
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Aja 36 sem jaz po moje imela nazadnje v OŠ. user posted image

user posted image user posted image user posted image  To si me pa nasmejala...

Sem včeraj pisala da se Klemen ne obrača...napaka!!!Danes je bil v igralnem centru,ko sva midva jedla kosilo in je ves čas igralo in igralo,potem pa nenadoma tišina,sem mislila,da je zaspal,pa se je revček obrnil iz hrbta na trebuh in pasel kravice,ko sem prišla.Me je tako začudeno pogledal...jaz sem pa mislila,pa kaj ima tako veliko pleničko spredaj(bil je samo v plenički in majčki),pa sem ugotovila,da je to ritka...

sani,Klemen je tudi jedel krompir in korenček.user posted image Za kosilo.
Pa čimprej se pozdravi,to ti nana želi.

Vsem otrokom in mamicam čestitke za pridobljene cm in grame!user posted image

klaja,mi imamo tudi mansardno stanovanje,zato ubogi moj otrok samo švica in ga tudi oblačim bolj nalahko drugače mi bo še zgorel.

ursalara,hvala za nasvete tvoje pediatrinje,stran sem si hotela posredovati,pa trenutno ne gre,bom poskusila še kasneje.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
28.5.2008 21:50:36   
Sunny Morning
sicer pa, škoda, da ne delajo takih bodijev tudi za odrasle, oblečeš gate ((namesto plenice, čeprav se mi včasih tudi do wc-ja ne da in bi mi prav prišlauser posted image ), bodi gor in konec matranja...joj, zdaj pa že nakladam...

user posted image

Alfabeta kifli so bili zakon.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 28.5.2008 21:52:38 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
28.5.2008 21:50:45   
nana35
Ojoj,kakšen dolg post sem napisala,pa še imam to stran za obdelat.Bom mogla večkrat na dan na RR,ker imam vedno toliko za povedat in se ves dan veliko nabere,ko veliko napišete.
Upam,da ga boste vsaj delno prebrale...

Pa to je res vse...???user posted image

:))

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
28.5.2008 21:51:14   
Sunny Morning
Namesto, da bi popravla se pa nekaj citiram.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 28.5.2008 21:52:10 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
28.5.2008 22:00:45   
Lunca1
Sani ja mi imamo zdaj Milumil 2.
Pa čim prej zdravje poštimaj. user posted image

Lutiropan še enkrat hvala za user posted image . user posted image

bumbo stolček http://soncek.si/si/otroski-stolcek-bumbo-i6811.shtml tukaj je cenejši

No mi imamo pa kar malo hladno v stanovanju, načeloma tam 21, 22 stopinj, no ko sem imela na stežaj odprto panoramsko okno, je zlezlo do 23. Pol pa vedi kako oblečt otroka. user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
28.5.2008 22:00:45   
dašabina
Hojla, da se javim,
Alfabeta super kifli
Triš krasne slikice
Majra hvala za pijačko, se bomo morale še dobivati, da pridemo vse na vrsto. Je pa moja ta veča prijavla, da če se bomo vsak mesec dobile, da bomo res postale prijateljice, pa saj to smo res že kar!!!user posted image
Smo se prav lepo in fino naklepetale, seveda je moj moški takoj hotel zvedet, kaj za vraga smo imeleuser posted image user posted image user posted image , se mi zdi, da je mal ljubosumenuser posted image
Ne boste verjele, po srečanju me je ob 15 klicala iz ZD za cepljenje in pregled, ki ga imava v petek ob 9.00user posted image

Pa še nekaj, tako ste govorile, kako se vaši sončki obračajo, jaz sem bla pa tiho, saj se nše dete do danes še ni... no in kaj vidim zvečer, Miha na hrbtu, v naslednjem trenutku pa na trebuščku in pase kraviceuser posted image user posted image , seveda pa mora biti nekaj vmes, da tega ne morem deliti z vami, ker mi je crknu fotoaparatuser posted image user posted image user posted image
No ja, sem zapisala v knjigico...
Vaney, citiranje pa enkrat drugič....Naš otrok namreč še čuje in se z očitom nosita, no saj tako ga vsaj vidiuser posted image user posted image
Nočko

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3014
28.5.2008 22:01:23   
TRIŠ

triš, tudi s tabo je bilo prijetno klepetatuser posted image  a si že sprobala senčnik? jaz sem ga in je super, Anže je pa samo gledal gor in se  čudiluser posted image  potem pa v senčki zaspaluser posted image
aja, pa drugič me pa malo boksni, da me pamet sreča - sem šele potem, ko sem šla domov, videla, kako blizu je vrtec, ti reva si pa morala Žana premeščat v drug avto, kaj mi nisi rekkla, da je tako blizu, bi vaju še do tja in nazaj zapeljala. Jaz sem mislila, da je to že čisto proti Črnomlju...ajajaj, moja orientacija, upam, da vama ni bilo prevročeuser posted image  drugič me pa res malo boksni, ker preden se jaz spomnimuser posted image user posted image user posted image  mi je kar nerodno zdaj...

Senčnik je res huduser posted image ,tako da katarinas in sunny morning hvala za probavanje in informacije o kroiciuser posted image .Midva sva že zažigala po vasi in se je Žan prav super počutiluser posted image .Glede vrtca pa bi te po riti titi.Pol pa najbolj da bi šla še po mojegauser posted image v službo da še njemu ne bi bilo vroče na poti domovuser posted image user posted image user posted image ti dobrotka ti.Hvala ti
Ja Majra pa tudi tebi HVALAuser posted image (NJAMI,NJAMI)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
28.5.2008 22:01:37   
TRIŠ

ja, triš, sem user posted image  rekla, da sem pri tebi dobila idejo, da ne bom več kupovala kratkih hlač, ker je brezveze, pa je rekel, da k tebi me bo pa še poslaluser posted image user posted image user posted image user posted image  sicer si pa ti tudi vabljena v naš konec, samo prej se napovej, ker pri meni ni tako čisto kot pri tebi, pa moram vsaj prostor za vsest se naredituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja,ja  veš da pridem ,sam da vročina popusti pa da tebi zrihtajo fasadouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
28.5.2008 22:03:32   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Ojoj,kakšen dolg post sem napisala,pa še imam to stran za obdelat.Bom mogla večkrat na dan na RR,ker imam vedno toliko za povedat in se ves dan veliko nabere,ko veliko napišete.
Upam,da ga boste vsaj delno prebrale...

Pa to je res vse...???user posted image

Od začetka pa do koncauser posted image

Ursalara tebe smo pa pogrešali,ampak če je arhitet zrihtal dober načrt potem se je splačalo tud kifelce zamudituser posted image .Mislim da je dragi doma ker naše mame ni nič za računalnikomuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
28.5.2008 22:07:20   
Alfabeta
Triš kdaj pa vidimo ostale slikice?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
28.5.2008 22:10:23   
TRIŠ
Aha pa da ne pozabim pripet še slikiceuser posted image Slikala pa nas je gospa ,ki se ji je zdela streha bolj pomembna kot naše nogeuser posted image
user posted image
Sicer nas že vse poznate tisto ki pa še ne je pa naša Majrauser posted image

Miha in Neja pa sta se že sedaj zelo zaljubljeno gledala.Le kaj bo rekel očka na to,a Sunny jo bo dal.Al se bo mogu Miha prej z njim po moško pogovorituser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.5.2008 22:17:35 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
28.5.2008 22:11:00   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Vidiš kako sem hitrauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
28.5.2008 22:11:47   
Alfabeta
user posted image

EVO POROČILO!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
28.5.2008 22:12:56   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Vidiš kako sem hitrauser posted image

ups, sem prepočasna!!! Sem še jaz prilimala. Ko je pa una teta tako čudno slikala.

Aja, uno mojo pa lahk nad otroci odrežeš. PROOOOSIM!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
28.5.2008 22:15:02   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Pa še nekaj, tako ste govorile, kako se vaši sončki obračajo, jaz sem bla pa tiho, saj se nše dete do danes še ni... no in kaj vidim zvečer, Miha na hrbtu, v naslednjem trenutku pa na trebuščku in pase kraviceuser posted image user posted image

No Dašabina naš Đony se še tudi ni.Pa saj se mu nikamor ne mudiuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
28.5.2008 22:19:19   
Intruder24
Mi smo se danes spet kuhali, vendar je Vid zunaj v senci ajal 2x po 2 uri user posted image , tako mi že dolgo ni. Pa ob pol 8 sva imela sicer borbe z hranjenjem (mislim, da je prevroče), samo je ob 8 sam zaajal v svoji posteljici user posted image , sicer s kapljico user posted image ...samo da ni na mojih rokah in v joku.

Hvala vsem za pohvale mojemu sončku, je res zlatek. Vsaki mamici se rodi najlepši otrok!user posted image  

nana super, da se Klemen obračauser posted image .  Sedet pa še ja ne more sam (kdo sploh kaj takega pričakuje).  Sem uporabila, samo ti si najbrž mislila shrani.si in ne najdi.si?

martinca fajn, da Patrik papa in dokler bo tako živahen, kot pišeta mislim, da nima kaj bituser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Intruder mi imamo tudi malo zatrdlino, tam kjer je dobila pikico. Dajem pa obkladke z alkoholom.

Jaz se mu čez dan dala kamilično vrečko, zdaj zvečer pa nič več. Bom videla kako bo jutri. Pa mala tečnoba ga je tudi imela, čim sem ga odložla v tak ipičen jok, da joj in to cel dan do popoldneva.user posted image  Vročine mu jaz nisem merila, ker se mi ne zdi vroč.

katte super za boljše počutje user posted image

mml kaj sem spregledala, si nam ti ena dohtarca?

TRIŠ take knjigice res rad gleda, imam mir vsaj 10 minut, lista pa vse user posted image  Včasih se tak zatopi not, da morem pol kar pogledat kaj je tak dolgo gledal user posted image . Ima jo raje kot banano, samo dvomim, da bo knjižnji moljuser posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjke, belokranjke sem vam kar fauš za rogljičke user posted image user posted image  zelo lepe cukerčke imate user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
Nogic še ne dajemo v usta si pa zato pridno mečemo nogavičke dol!!  user posted image

Obračamo pa se iz hrbta na bok za šalo in iz boka na trebušček tudi  user posted image iz trebušča na hrbet ji je uspelo samo ene 2-krat pa še to najberž čisto po pomoti!   user posted image

pri nas isto.

moja konfekcijska številka je prej bila 36, zdaj pa je 40 user posted image user posted image , pa kaj čem sem imela težko nosečnost in ne mislim zdaj spet stradat, sem prvih 5 mesecev v nosečnosti (bruhanje) in mi zdaj ni do hujšanja. Bom pa ziher zgubila do naslednjega poletja, ker bo Vid mali hitri vragec, ko ga bom mogla povsod lovit user posted image user posted image

lunca hvala za info za bazen!

Neposredna povezava do sporočila: 3024
28.5.2008 22:19:20   
TRIŠ

Aja, uno mojo pa lahk nad otroci odrežeš. PROOOOSIM!!!

Ne znam odrezat pa sem jo kar zbrisala,dokler sem jo še lahko.Meni pa si tako lepa,ampak če je taka želja .......user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.5.2008 22:20:45 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?