|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
28.5.2008 16:24:44   
TRIŠ
Lunca hvala za info.Vidiš jaz sem čist pozabila na ta rob pri bazenčku.Mu bomo kar čolnček kupili.Al pa ga bo Alfabeta svojga na Pagu posodilauser posted image .Smo imeli pri obeh čolnčke no pa vidiš kako stvari pozabljam(sem kot ena stara teta vsa sem skleroznauser posted image )user posted image user posted image user posted image za Luka da je lepo prestal cepljenje

Lunca čestitke za obletnico.Nič zato če sta pozabila,bosta danes vse dvakratno nadoknadilauser posted image user posted image user posted image
user posted image

Intruder lep je Videk.Pravi cukeruser posted image .Vidim pa da obožuje knjigice.No naš naslednji nakup pa bo takšna knjigica.user posted image

mml
kako lepa je Mancauser posted image Za ta stolček si me pa full navdušla sam je malo predrag glede na to da je tretji otrokuser posted image .Kje pa ste kupili ta bazenčekuser posted image
Katarinas user posted image user posted image user posted image za smeškote.Saj smo vsi tukaj gor kot otroci.Pa ne samo pri smeškotih,tudi pri igračah.Eden ima in vse kouser posted image hitro tečemo v trgovine.Ti pa moram rečt da si ti tudi prav fajn punca.Midva sva prišla domov šele ob 15.00.Smo pa pozabile da bi se poslikali preden si šlauser posted image
Martinca stolček je v tej  zadnji akciji Baby centra
Obrigituser posted image user posted image user posted image in za Špelouser posted image

Drugače pa smo se imele DOLENJKE IN BELOKRANJKE zares mega ,super in noro lepo.Slikice vam bom pa nalepla zvečer ,ker mora še Majra dat potrdilo da jih lahko pokažemuser posted image .Vsi sončki so bili extra pridni in smo se začvekale do 14.00 pa še bi lahko ostale če ne bi rable kuhatuser posted image .
Vaney sem pa vesela da sva se še bolje spoznaliuser posted image .

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.5.2008 16:27:02 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
28.5.2008 16:42:32   
katarinas
Ooooo triš kako si lepo napisala...ja škoda, da me niste slikale, zdej pa nimate nobene, da bi vam sliko pokvarla user posted image

Ve ste tud vse fajn punce, pa sej smo vse fajn punce, dejmo se no hvalituser posted image user posted image

Ja pa sem še pozabila nekaj pomembnega: kifeljčki so bili fuuuullll dobri user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
28.5.2008 16:52:51   
TRIŠ
Takole pa sta si Anže in Žan dala rokico ko sta se spoznala(sem imela že napisan Klemen ,pa sem zadnji trenutek vidla)
user posted image

Pa mladeniča v igralnem centru

user posted image
In gremo na čvek
user posted image

Prišla sva med prvimi tako da sva rezervirala prostor še za ostale januarčke in januarčice.Smo rabili selo teraso
user posted image

Žan
user posted image

Anže
user posted image

Miha ki je oboževal Nejo
user posted image

in še Neja
user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
28.5.2008 16:55:43   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

ja pa sem še pozabila nekaj pomembnega: kifeljčki so bili fuuuullll dobri user posted image

No jaz nisem upala prva začet,mislim pa da sem vse povedala na kraju dogodka,saj sem skoraj vse zmazala samauser posted image user posted image user posted image user posted image .Alfabeta dobr da te mamo ti dobrotnica tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
28.5.2008 17:00:14   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Katee meni je ob 11h v redu, se pravi zraven Zare.

Jaauser posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
28.5.2008 17:12:28   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

katee super, da si boljše user posted image , sem prepričana, da bodo tudi današnji izvidi bistveno boljši. Če želiš, lahko pokličem in se pozanimam, kakšni so...sporoči

Ja, to bi te lepo prosila. Je pa rekla zdravnica, da če bodo slabi rezultati, da me bo poklicala, drugače bo pa izvide samo domov poslala. Amapk jaz vem, da so boljši, ker se bolje počutim.
Sem bila po kontroli v shopingu, pa sem ugotovila, da mi je prav cifra 36; še nikoli v življenju nisem imela 36 cifre, vedno sem imela 38/40. Sem si pa kupila eno krilo, ampak ga moram skrajšati, pa ene kr. hlače in čevlje. Za Žan Luko pa sem vzela kratke pajace, pa kratke hlače, plenice, aja pa eno žogico sem mu kupila. Bo zgodaj začel trenirat user posted image .

Slikice so pa vse tako lušne. Najboljša mi je Manca, ki bere sobotno prilogo user posted image

obrigit: zate in za Špelco user posted image user posted image

dolenjke: super, da ste se lepo načvekale. Mi se bomo pa jutri! Kdo vse pride?

Zdaj grem pa počivat. Mi oči kar skupaj lezejo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
28.5.2008 17:37:56   
limma
Uff,sem potrebovala 1 uro, da sem vse prebrala...

lunca, m. pikica - čestitke ob obletnicah, z rahlo zamudo sicer... user posted image user posted image

katee - super, da se boljše počutiš user posted image  user posted image

klaja - upam, da si že boljša user posted image  Te še zelo boli? Upam, da nisi zgubila mkleka, kot se je zgodilo moji prijateljici...

GH - mi se še vedno samo dojimo, tako da bova z GH začeli čaz slaba dva meseca... se pa že prav veselim user posted image

V svojo sobo je še ne bom dala, saj jo ponoči še vedno dvakrat dojim in mi je bolj enostavno, če je pri roki oz. dojki user posted image  

masaža - kadar se spomnim, jo malo pomasiram, sploh po podplatih, ker se mi zdi, da se potem človek prav fajn počuti user posted image

Zdaj je spala skoraj dve uri, še pojeva in počasi greva na sprehod user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
28.5.2008 18:06:06   
Sunny Morning
TRIŠ hude slikice. Anže in Žan sta prav smešna, ko se rokujeta. Fanta sta se takoj poštekala.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
28.5.2008 18:08:18   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
še nikoli v življenju nisem imela 36 cifre

user posted image  Ne vem kdaj bo meni 36 prav...nikoli.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
28.5.2008 18:48:14   
Lunca1
Špela čim prej se pozdravi. user posted image

O Katee a pol boš jutri nova. user posted image  Aja 36 sem jaz po moje imela nazadnje v OŠ. user posted image

Kar se hrane tiče, pa moram Luka pohvalit, da je danes zeksal flašo AM z malo rižolina. user posted image  Zadnjič se je pa revček prav matral z eno žličko rižolina. se mu je prav dvigovalo. No po cucu pa gre. user posted image  Od ostale hrane pa smo poskusili korenček in malo banane. Banana mu je še kar všeč, samo mu ne gre najlažje dol.

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
28.5.2008 19:02:02   
katee
Jaz pa še ne bom nič dodajala GH. Bom počakala na 6.mesec, potem bomo pa malo experimentirali. No, čeprav mu pa dam vsake kvatro kak košček jabolčka in ga cuza, poje ga itak ne, samo cuza.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
28.5.2008 19:02:58   
ursalara
Za Ajdo!     user posted image

Mala pikica čestitke za vajino obletnico!   user posted image     user posted image

Intruder čestitke za pridobljene gramčke in cm!    user posted image

Nohtke na nogici ji jaz strižem ko je budna ker ko mi zaspi in če jo potem slečem se takoj zbudi!user posted image

Klepetka držim pestke za Lano,boš videla da bo vse ok!    user posted image

Nogic še ne dajemo v usta si pa zato pridno mečemo nogavičke dol!!  user posted image

Obračamo pa se iz hrbta na bok za šalo in iz boka na trebušček tudi  user posted image iz trebušča na hrbet ji je uspelo samo ene 2-krat pa še to najberž čisto po pomoti!   user posted image

Oblačenje včeraj je bila v čisto kratki opravi,kratke hlačke in kratko majčko danes je bilo isto!user posted image

Klepetka kje naročuješ torte v Dobrempolju joj jaz imam tam toliko žlahte no pa pustimo to tudi jaz jih tam naročujem in so super user posted image !Lana je pa prava lepotička!  user posted image

Triš čestitke za 4 zvezdico!     user posted image

Lunca čestitke za pridobljene gramčke in cm!     user posted image

Obrigit         user posted image za Špelo!

Danes semi imela tudi patronažno na obisku ki mi je povedala zelo veliko o prehrani,pa bom malo kasneje ko bom imela čas napisala kaj mi je povedala!

Dolenke in belokranjke upam da ste se danes lepo imele in se lepo načvekale!

Aja pa da ne pozabim Triš,klepetka hvala za lepe želje za bratovo punco!

< Sporočilo je popravil ursalara -- 28.5.2008 19:04:41 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
28.5.2008 19:12:42   
sani1
Pozdravljene moje klepetulje...

Lunca- hvala za Milumil. Ga je prej Manja z užitkom popila. Tako, da bomo zdej prešaltali. A imaš ti že Milumil 2? 
Moja je pa danes jedla krompir. Pa se ji je tudi kar vzdigovalo. Pol sem ji pa še rižolino naredila in je bilo isto tako, da je nisem nič silila. Bi še bruhala. Jaz pa z tisto žlico norim in govorim no še malo. Sej sem čist zmešana mama...

martinca- ja se bom v MB pripeljala po torto...user posted image user posted image user posted image user posted image

mml- ja sem mislila, da bom jutri šla v Galerijo grad na eno tortico. pa ne bo nič, ker pride moja mama v Lj in me ne bo niti na kavo. Hvala ti pa za nasvet. Bom jo po vsej verjetnosti res tam naročila...

triš- čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

katee-  super, da se boljše počutiš. Jaz pa vsak dan slabše. Tako, da si vsak popoldan privoščim spanez zraven Manje, ker ne vem kaj mi je...
Ja tudi jaz sem številko 36 nosila v OŠ pa še tam po moje do tretjega razreda...user posted image user posted image user posted image

mala pikica-  malo pozno pa vseeno čestitke ob obletnici.user posted image user posted image user posted image

klepetka- mislim na vaju in držim pesti...

Sem pa bila danes na kontroli in sem prišla domov čisto aut. Zdavje se je zarotilo proti meni. Ampak se ne dam...   bom že premagala tega user posted image   v meni...

No se grem zdej malo igrat z mojo pupo, ki je danes postala user posted image   je začela gagat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
28.5.2008 19:15:35   
sani1
Jaz sem vas pa hotela vprašati kaj menite o tem Bumbo stolčku al kako se že imenuje?  Ga katera ima?  In kako se obnese?

A ja pa pa dolenski sončki so res lušni...user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
28.5.2008 19:35:21   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Al pa ga bo Alfabeta svojga na Pagu posodilauser posted image .
Drugače pa smo se imele DOLENJKE IN BELOKRANJKE zares mega ,super in noro lepo.Slikice vam bom pa nalepla zvečer ,ker mora še Majra dat potrdilo da jih lahko pokažemuser posted image .Vsi sončki so bili extra pridni in smo se začvekale do 14.00 pa še bi lahko ostale če ne bi rable kuhatuser posted image .

Katerega pa bi ti? Tamalga verjetnouser posted image

A je ratala tudi tista slikica z Žanom in Ajdo?

Smo se pa res imele super, vse ste fajn, saj to itak veste, kajne?user posted image  In Majra, hvala!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
28.5.2008 19:41:02   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

ja pa sem še pozabila nekaj pomembnega: kifeljčki so bili fuuuullll dobri user posted image

No jaz nisem upala prva začet,mislim pa da sem vse povedala na kraju dogodka,saj sem skoraj vse zmazala samauser posted image user posted image user posted image user posted image .Alfabeta dobr da te mamo ti dobrotnica tiuser posted image user posted image user posted image

MALENKOST!!

user posted image , jaz grem kifle pečt samo za posebne ljudiuser posted image , takole extra! Tolk da veste

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
28.5.2008 19:44:27   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Jaz sem vas pa hotela vprašati kaj menite o tem Bumbo stolčku al kako se že imenuje?  Ga katera ima?  In kako se obnese?

Kakšen pa je ta stolček? Jaz bom v petek dobila od PegPerega Prima papa stolček. Jaz mislim, da je ta kar OK.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
28.5.2008 20:09:43   
vaney
midva sva bila do sedaj zunaj, zdaj pa Anže čist in sit že spi...

Dolenjke in Belokranjke, na srečanju je bilo super, prav paše malo poklepetatuser posted image

alfabeta, kifeljčki so bili pa njami njami njamiuser posted image

triš, tudi s tabo je bilo prijetno klepetatuser posted image  a si že sprobala senčnik? jaz sem ga in je super, Anže je pa samo gledal gor in se  čudiluser posted image  potem pa v senčki zaspaluser posted image
aja, pa drugič me pa malo boksni, da me pamet sreča - sem šele potem, ko sem šla domov, videla, kako blizu je vrtec, ti reva si pa morala Žana premeščat v drug avto, kaj mi nisi rekkla, da je tako blizu, bi vaju še do tja in nazaj zapeljala. Jaz sem mislila, da je to že čisto proti Črnomlju...ajajaj, moja orientacija, upam, da vama ni bilo prevročeuser posted image  drugič me pa res malo boksni, ker preden se jaz spomnimuser posted image user posted image user posted image  mi je kar nerodno zdaj...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
28.5.2008 20:20:59   
vaney
majra, HVALAuser posted image user posted image user posted image  tvoja Katja pa zgleda čisto v redu, tako da se ne rabiš nič sekirat zaradi težeuser posted image

Anže je prej spet zmazal celo jabolčno kašico, sem mu hotela dat samo malo za probat, pa se je začel dret, ko sem nehala, tako da je kar celo pojedeluser posted image  sem pa ugotovila, da ga blazno moti slinček in znjim še več zasvinjamo kot brez njegauser posted image  sva probala jest brez slinčka in nisva nič umazalauser posted image  saj vem, čudna logika

katee, saj sploh ni nujno, da že zdaj dodajaš; meni je P rekla, da se po 4. mesecu začne dodajat otrokom, ki so na AM, pa še to, če so ješči, drugače pa tam do 6. meseca kao ni treba. No, Anže je kar konkretni jedec, zato sva že začela, vsak dan 1 kašico, ker jo sam hoče, če pa ne bi kazal interesa, ga pa silila sigurno ne bi

stolček za hranjenje imava midva sposojen od moje sodelavke in kolegice, ga pa nisem še nič probavala in ga tudi še ne bom, dokler lepo je v ležalniku, itak se nam dvigne naklon v ležečega

grem brat še malo okrog...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
28.5.2008 20:30:54   
klaja
večer!

Hvala ker ste mislile na mene! Danes me skorajda nič več ne boli, je pa bilo hudo. Mleka še sicer imam, ampak se mi zdi, da bo treba kak obrok dodajat.

Danes sma bili v posvetovalnici in dobila je pikeca. Hanine mere pri 4. mesecih pa so sledeče: 6430g in 61.5 cm.

Glede goste hrane pa je danes sestra rekla, da so nova navodila in sicer, da bi naj pričeli uvajat pri 4. mesecih. Saj je ena mamica rekla, da njen user posted image pri 8. mesecih že vse je, kaj imajo oni za kosilo, to še tamali dobi. torej čim manj kompliciranja in bo!

Pa še glede oblačenja, Hana ima oblečen samo bodi s kratkimi rokavi, pa še to ji je preveč, tako da dobi jutri eno tanko oblekico brez rokavov. Tudi za ponoči sem ji oblekla bodija, ker imamo nenormalno vročino - mansardno stanovanje in čez 30 stopinj.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.5.2008 20:46:09   
ursalara
Evo pa imam pet minut časa da vam napišem kaj mi je dejala patronžna!Čim manj komplicirat ter bolje je!
Pa bom kar razpredelnico napisala ki mi jo je dala!Samo razpredelnica velja po tem kopitu za doječe mamice tiste ki ste začele uvajati že zdaj pa lahko dajate tisto kar piše pri 6 mesecih!

Dodatek k prehrani v 6 mesecu!-Sadni sokovi,kašice in pireji(sadni-jabolko,banana,marelica,hruška)Zelenjvani
-(korenje,bučke,brokoli,krompir,koleraba,cvetača)
Riž,koruzo!

Ob koncu 6 meseca!
Rumenjak,meso(zajec,puran,teletina,govedina,konjsko meso)
Postopoma žita z glutenom(pšenica,oves,rž,ječmen)

7 do 12 mesecev -
enaka mešana prehrana:jogurt,skuta,žitarice,meso,rumenjak

Po 12 mesecu -beljak,svinjino,morske ribe,med arašide!

Povedala mi je še (jaz ji zaupam ker smo res družinski prijatelji)da kravje mleko uvedemo pri osmih mesecih(ravno zaradi tega če gre otrok v vrtec)naj bo 3,5 rok trajanja tri dni!Tiste ki imate kmetijo doma(mislim da je ena omenila)kravje domače mleko če imate doma kravo zavreš mleko na koncu preden ti zavre ga premešaj ga ohladiš v istem loncu preostanek daš v hladilnik!
Gluten naj bi se načeloma uvajal pri 8 mesecu!
Rižolino,keksolino,medolino,čokolino je odsvetovala ker otroka nasiti za kratek čas,najboljše so kašice od millupe ali od hippija!
Nikoli ne kuhaj otroku posebaj kuhaj skupaj za celo družino!
Mi je dala en recept za juho kaj je najbolje narediti ko kuhaš juho jo skuhaj v velikem loncu in daj pet ali več jogurtovih lončkov juhe v skrinjo in ne rabiš kuhati juhe vsak dan!Najboljša zelenjava za malčke je recimo iz juhe!
Popra se izogibamo solimo zmerno!Sladkaš lahko ker se bo slej ko prej spoznal z sladkorjem!
Za sadje
mi je svetovala kasneje da nikoli ne pomudimo otroku ko je že večji jabuk in naj ga sam grize ker ga ne bo ampak narediš sadni krožnik za celo družino in vsi jeste sadje!
Kivi je zelo alergen in zato ga odsvetujejo če pa ga že ponudite ga prej dobro operite olupite in spet operite zaradi nitk ki ostanejo v kiviju ko ga lupiš!Južnega sadja se izogibamo prav tako mandarin,pomaranč lahko jih poje eno do dve več ne ker ima nasledji dan lahko vneto ritko!!
Pri osmih mesecih naj bi otrok jedel večinoma vse!
Ribe-če veste iz kje ribe prihajajo naprimer postru jo lahko poje morskih rib ne sme pred enim letom!
Jogurt lahko poje pri 7 mesecih samo naj bo kvaliteten jogurt spet z zelo malo časa rok trajanja!
Če se še kaj spomnim vam dopišem je bilo csega tega če pa vas še kaj zanima pa vprašajte!Upam da sem vam kaj pomagala!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.5.2008 20:50:05   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

user posted image

sani1 jaz sem tudi že spraševala in ga kar pohvalijo. Sem že razmišljala, da bi ga kupila Neji, ker bi rada samo sedela, vendar mi je 50€ le malo preveč.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
28.5.2008 20:57:24   
vaney
ej, pa to ni več normalno, koliko stanejo te stvariuser posted image user posted image user posted image  pa če pogledaš, je to samo en kos oblikovane plastike - ne moreš verjetuser posted image

aja, triš, sem user posted image  rekla, da sem pri tebi dobila idejo, da ne bom več kupovala kratkih hlač, ker je brezveze, pa je rekel, da k tebi me bo pa še poslaluser posted image user posted image user posted image user posted image  sicer si pa ti tudi vabljena v naš konec, samo prej se napovej, ker pri meni ni tako čisto kot pri tebi, pa moram vsaj prostor za vsest se naredituser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
28.5.2008 20:59:14   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

aja, triš, sem user posted image  rekla, da sem pri tebi dobila idejo, da ne bom več kupovala kratkih hlač, ker je brezveze

A boš brez hodila?user posted image  To pa tud mene zanima

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
28.5.2008 21:15:58   
vaney
jooooj, alfabeta, ne zameuser posted image user posted image user posted image , za Anžeta. Sem hotela it kupit še par kratkih hlač, ker ima samo 3, pa je rekla triš, da ona jih ne bo, ker če je vroče, jih itak ne rabi, ker je samov bodiju, če pa zahladi, mu pa itak oblečeš 3/4 oz. dolge. Tako, da jih  nisem šla kupit, ker mislim, da ima triš kar prav. Gregatu se pa tudi dopade ideja, da ni treba kupovat oblekuser posted image
sicer pa, škoda, da ne delajo takih bodijev tudi za odrasle, oblečeš gate ((namesto plenice, čeprav se mi včasih tudi do wc-ja ne da in bi mi prav prišlauser posted image ), bodi gor in konec matranja...joj, zdaj pa že nakladam...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?