klepetka
|
dober večer evo mi smo doma. JE vse ok,tako da hvala lepa za pestke in lepe želje .Je pa rekla dr.,da ji lahko dam za zvečer kar riževo kašico ,tako daj utri to dobi Ampak v Ljubljani pa hudo kurijo,pri nas niso tako kruti in malo šparajo s kurjavo ;še ob 18 uri ,ko smo odhajal i iz Lj,ej bilo 30 stopinj. .Tako da tud za pajkice nisem šla pol nikamor pogledat ,ker me je vse minilo belokranjke in dolenjke ,super stee,res .Da o sončkih ne govorim.Pa kaj nisem jaz bolj blizu doma ...(ko sem tud dolenjka ) majra ,kolk je Katja luškana ;namreč prvič jo vidim(pa tebe tud),se mi zdi ,da ni bila še na nobeni slikci tukaj na RR ,kajne triš ,se strinjam s tabo glede Lanic ,ja....zel oproikupne in zeloo zahtevne .pa čestitke za novo zvezdico, ti čveka .Zdaj pa šibaj peti zvezdici naproti...tako kot jaz martinca ,kuhinja je narejena pri domačem mizarju.In sem zelo zadovoljna z njo ,le kar bi spremenila ,je to ,da bi zdaj dala steklen pult namesto keroka.Ampak bo kar to ostalo po moje kar nekaj časa . sani,upam da bo s tvojim zdravjem kmalu vse vredu mml,za tale brevijev stolček si pa še mene nakurila zdaj.Mi je ze lo všeč,amapk mi bomo imeli kar še od Maruše peg peregovega Prima papa ,potem kasneje pa trip trap.To so pa itak trpežni stoli do nezavesti-preverjeno;ker jaz svojo rit naslanjam vsak dan gor. Pa upam da si se danes pametno odločila ,ko nisi vedla al bi šla peglat al kavo pit .Evo ,jaz sem se pa prej odločala ,al naj grem sem na RR al peglat.... obrigit,upam in želim vama s Špelco ,da ni kaj hujšega katee ,saj si res suha;prava manekneka.Pa glavno je ,da se ti že super počutiš. Že dolgo let je od tega ,ko sem jaz oblekla cunje št.36. MInili so tisti časi. PA škoda ,da se jutri ne bomo videle ,ker bo prevroče za Lano,ker imate res pretirano kurjavo tam v Lj;pr inas se resničćno pozna ,ko nismo med samim betonom.Smo imel idane scelih 30 stopinj čez dan,amap kse je dalo dihat.Čist drugače kot pol popoldne v Ljubljani.PA drugič,čeprav sem se imela namen naslikat na kavico. lunca ,čestitke za obletnico. Luka in Pina sta pa prava mala cukrčka. Pina je pa zelo tebi podobna ..se m izdi.Luka pa niti ne.So jo že končno zapustili vsi bacili in virusi?je vredu zdaj? ursalara ,jaz naročim torto zmeraj pri Betki,če veš katera je to.Super torte in peciva dela. aalfabeta ,lepo si nas razkurila s temi tvojimi kifli;zato jih bom tud jaz jutri naredila in to takoj zjutraj.Sem jih par dni nazaj ,pa jih tašča ni mogla prehvalit .SEm jih pa iz 2 kil moke ,ko smo bili na enem praznovanju ,pa lahko rečem ,da so šli v 10 min.pa veš kolk jih pride že iz 1 kg moke. klaja za Hanine cm in kg suny m. ,tale bumbo stolček je pa prav simpatičen za pogledat.samo se m i zdi ,da mora otrok že prav samostojno sedet ,kajne?DRugače pa ga še nikol nisem videla v živo.TO je verjetn ospet kakšna noviteta ursulina,super slikce.Lenart spedenan u nulo.PA skoraj ste mogli fen imeti sam oza njegovo pričesko mala pikica ,tudi mene zanima kakšno je to bananino mleko?ker nisem še zasledila ,da se tud le to dobi.Predvidevam ,da ej to tisto od milupe ,pa da daš v AM?! intruder,Vidko pa res uživa pri pokušanju jabolka .Lepa slikca nana,ja vem zdaj katera je tista kašica od hippa za lahk onoč.Tista v rjavem kozarčku,AMpak jaz sem skoz mislila ,da je tisto namenjeno za po 8 mesecu starosti .DAnes nekam štarkaš s pisarijo tukaj,potem boš pa imela tako dolg post kot jaz,ko sem cel dan manjkala suzana se ni nič javila .Upam ,da je bila tehtnica pri P prijazna ljubljančanke ,prijeten čvek vam želim jutri.Upam ,da se vam naslednjič pridruživa z Lano,sicer pa bo kmalu konec šole in z njo konec mojih taksi obveznosti.Verouk s eje zaključil danes ,mažorete ima samo še jutri in v petek trenig ,v soboto pa prvenstvo.POtem bom pa lažje priletela v šoping in na kavo . zdaj pa oddam ;sem mislila ,da bo krajši post ,ampak ne morem iz svoje kože lahko noč vam želim
< Sporočilo je popravil klepetka -- 28.5.2008 23:31:07 >