|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
28.5.2008 9:15:28   
nana35
katee,user posted image za spet skupno spanje!Je pa lepo kajne?

Anchikaa,jaz Klemna tudi v tem kopam že kar en čas,pa mi spi vso noč šele dober teden,tako da ne vem če je ravno ta kopel zaslužna za dolgo spanje zjutraj.Mimogrede,jaz kupim vse za kar je dobra reklama.user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 28.5.2008 9:18:26 >

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
28.5.2008 9:27:05   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Anchikaa,jaz Klemna tudi v tem kopam že kar en čas,pa mi spi vso noč šele dober teden,tako da ne vem če je ravno ta kopel zaslužna za dolgo spanje zjutraj.Mimogrede,jaz kupim vse za kar je dobra reklama.user posted image

Ja tudi mi se kopamo v tej kopeli že od rojstva pa še ni spal celo nočuser posted image .Mogoče je dam pa premalo.Bom danes pojačala dozouser posted image .Glede reklame pa meni mož takole pravi:če ne bi bilo reklam bi bili mi bogataši.Pa kaj čmo.

Pa še to ima katera stolček za hranjenje od HAUCKA,TA KI JE V REKLAMI BABY CENTRA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
28.5.2008 9:28:25   
katee
A vaši otroci že kaj sedijo? Moj bi v naročju skoz sedel. Zadnjič sem ga dala tudi na tla sedeti med svoje noge, ampak se je ful prevračal na eno in drugo stran.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
28.5.2008 10:04:46   
Lunca1
Jutro. No mi smo ravno iz pregleda. Luka je pogumno brez joka prestal cepljenje. user posted image  Nove mere pri 4,5 meseca so 7290 g in 65,5 cm. Proti rotavirusu ga pa raje nisva dala cepit, ker še vedno malo kašlja, pa še v Pininem vrtcu imajo 2 primera škrlatinke.

No zdaj pa začnem brat.user posted image

Vaney mi imamo tudi enak klobuček. Vaney mi pa enak body, user posted image

Vsem ki praznujete vse naj naj.

Mi smo imeli že za Pino en tak majhen čoln in je super uživala. Glejte da imajobazenčki dovolj močan rob, da se otrok nanj nasloni.

no takle je čist brezvezen
user posted image

takle je pa super
user posted image

Midva sva imela pa včeraj 13. obletnico kar sva skupaj. Pa sva oba pozabila.user posted image  No saj moj je prišel včeraj šele pozno zvečer iz Rusije.

Klepetka držim pesti,

Zakaj pa mi zdaj ne najde strani??'user posted image

Kdaj se potem jutri dobimo?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
28.5.2008 10:10:18   
Lunca1
Katee meni je ob 11h v redu, se pravi zraven Zare.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
28.5.2008 10:15:18   
Intruder24
user posted image

no da vidim zdaj user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
28.5.2008 10:19:51   
Intruder24
no zdaj pa bo šlo user posted image

Vid vročine še zaenkrat po cepljenju nima, ima pa malo zatrdlino user posted image  Spali smo ok glede na vročino zunaj...Zdaj pa je bil taki jokec, da sem ga komaj pomirila in zdaj počiva, upam da bo vse ok. Do kdaj pa lahko sploh dobi reakcijo po cepljenjuuser posted image  

še eno slikico user posted image

user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
28.5.2008 10:22:55   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

triš ti klepetulja, ti!!! (kdo se oglaša user posted image user posted image user posted image )

Ja,ja zdej pa tečem tebi naproti.Samo skrbi me da mi bo zmanjkalo časauser posted image in da bo treba prej it v službouser posted image

Kaj, a potem ne bomo več klepetale user posted image Vsaj zvečer kakšen krajši klepet... nana pa veš kako bo hitro minilo teh 7 mesecev? Za naju jih je samo še 6 user posted image

Gašperju sem zdaj naredila bananino mleko in je z veseljem vse pojedel, zdaj pa tako lepo spi user posted image Sploh vam ne morem povedati, kako sem vesela, da je začel jesti user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 28.5.2008 10:27:22 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
28.5.2008 10:52:37   
Intruder24
tukaj pa še ena, ko je Vid prvič papal jabolko user posted image , to je blo navdušenje user posted image

user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
28.5.2008 12:40:29   
mml
intruder in klepetka super fotke user posted image

klepetka držim pesti, da vama ne bo treba ostati v bolnišnici, ampak gresta samo na pregeld in domov

lunca mi smo imeli pa takšen bazenček in se je super obnesel, je pa res, da je bila Manca dober mesec starejša, ko je bilo poletje in čas za čofotanje...tukaj pa punca z zanimanjem bere Sobotno prilogo user posted image

user posted image

dolenjke in belokranjke upam, da vam ni prevroče na čveku user posted image

gluten praviloma ne povzroča nobene takojšnje reakcije, pri nekaterih otrocih pa lahko pride do senzibilizacije in posledično do celiakije, zato svetujejo, da se počaka z žitaricami, ki vsebujejo gluten, da črevo čim bolj dozori. Vsekakor pa če otrok ni nagnjen k celiakiji, se ta ne bo razvila, tudi če mu prej damo gluten, problem je le, da se ne ve, kater otroci imajo nagnjenje in kateri ne...

mala pikica čestitam k drugi obletnici poroke (z zamudo) user posted image user posted image user posted image . Upam, da sta lepo praznovala

katee super, da si boljše user posted image , sem prepričana, da bodo tudi današnji izvidi bistveno boljši. Če želiš, lahko pokličem in se pozanimam, kakšni so...sporoči

stolček za hranjenje mi bomo imeli kar trip-trap, ki ga je imela Manca, ker se je gospodična odločila, da je že velika punca in bo sedela kar na navadnem stolu user posted image , no pa smo spet prišparali user posted image . Sicer sem pa mislila kupit takšnega, ki "raste" z otrokom (Brevi slex)...kaj pa vem, mogoče ga pa vseeno bom...

user posted image

suzana ste že iz posvetovalnice? Kako napreduje Aljaž? Upam, da si zadovoljna in pomirjena user posted image

Manca in Matic sta zunaj z mojo mamo, jaz pa imam čas, da sem se tukaj razpisala na dolgo in široko user posted image . Zdaj pa razmišljam, ali naj grem likat ali si naj skuham kavo in jo v miru popijem...se mi zdi, da odločitev ne bo težka user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 28.5.2008 19:53:05 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
28.5.2008 12:44:48   
Lunca1
Mml uživaj pri kavici. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
28.5.2008 12:47:34   
Lunca1
Tale vaš bazenček je res super. Močna opora in napihnjeno dno. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
28.5.2008 12:48:35   
Lunca1
Aja, nam pa trip trap od začetka ni ustrezal, ker je skoz dol lezla.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
28.5.2008 12:48:54   
Lunca1
Mala pikica čestitke za obletnico.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
28.5.2008 12:52:00   
limma
Pozdravljene,

jaz sem pa čisto "ven padla" z debate user posted image  Čez vikend ni bilo časa, zdaj sva bili pa 2 dni sami, ker je bil user posted image  na službeni poti.. pred tem je pa nekaj (z)brkljal in sem bila brez interneta user posted image  Neža je pa - kot naročeno - prespala oba dopoldneva.. no, sem pa vsaj zlikala in privlekla na dan poletne cunje user posted image

Se zvečer še kaj javim in preberem za nazaj.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
28.5.2008 12:58:31   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Aja, nam pa trip trap od začetka ni ustrezal, ker je skoz dol lezla.

Jaz sem jo imela najprej v ležalniku v trip trap je šla nekje pri dobrih 7 mesecih, pa zadaj sem ji zatlačila blazino, da ni dol lezla

Zdaj grem pa res na kavo user posted image

aja za jutri pa meni čisto ustreza okrog 11 pred Zaro, no mogoče spet malo zamudim, odvisno kako bo Matic jedel...kaj pa vem, če se mi zdi OK dojit tam zunaj...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
28.5.2008 14:14:56   
katarinas
Evo, prva čvekica je že nazaj z "dolenjsko-belokranjske" kave, sem mogla it, drgač je blo fino klepetatuser posted image . Upam, da so se že nehale mastiti s torticamiuser posted image  Je bilo pa vroče, da je vse teklo z nas, user posted image  so bili pa pridni kljub vročini.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
28.5.2008 14:18:02   
katarinas
Sem še pozabila pohvalit punce, ki so res fajn in upam, da se še kdaj dobimouser posted image

Me neki zanima - kje dobite še vse tiste druge smeške, jaz jih nimam tolikouser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
28.5.2008 14:23:35   
mml
katarinas tukaj je nekaj dodatnih smeškotov

Neposredna povezava do sporočila: 2969
28.5.2008 14:33:31   
katarinas
mml hvala lepa! Moram tkoj probat:

user posted image  ne znam...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
28.5.2008 14:34:55   
katarinas
 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2971
28.5.2008 14:38:28   
katarinas
ahauser posted image user posted image , pa le nisem tako user posted image

hmmm mi kar gre ne....mogoče si bom pa kmal prislužila kako user posted image , če bom tele smeške limalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2972
28.5.2008 14:45:42   
katarinas
Zunaj je tako user posted image , da smo midve zdajle kar notri, ker drugač bomo user posted image

Ok, men se tile smeški dopadejo, sem ku otrok, ne zamerit če jih bom preveč tlele napopala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
28.5.2008 15:12:21   
martinca
triš, jaz nimam takega stolčka. V kateri reklami od Baby centra je?

katee, sedi tako da ga jaz pod pazduho držim. glava mu pa še kar sem in tja miga. nana ti si videla danes kako to zgleda.user posted image je pač bolj drobcen in ni tako močen. kraice pa že zdaj lepo pasemo. a ne nana?
Luka user posted image za nove mere, pa seveda mamici tudi, ko te tako lepo pridno hrani. hvala za  informacijo kakšen bazenček je boljši.

intruder, kakšen lepotec je Vid.user posted image

mala pikica,verjamem kako si srečna ko ti Gašper spet je. sem jaz bila na istem. samo da pri nas je to trajalo skoraj en mesec. zdaj pa že en mesec je "ko uš za robom" se nani ta beseda tako dopade.
kako pa je to bananino mleko? je to naredit za z vodo ali mlekom? sem danes nekaj gledala te kašice pa je vse povsod pisalo gor da se delajo z vodo.

mml, mislim, da je bolje da si kuhaš kavo in jo v miru spiješ. saj v taki vročini ne moreš peglat.user posted image

katarinas, ti kar nadaljuj s temi smeški. kar popestrijo stran.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
28.5.2008 16:00:20   
obrigit
Pozdravljene zopet po dolgem času.
Po pravici povedano sem vas prav pogrešala,ampak vedno ko se spravim za pc nekaj pride vmes. Zdaj pa imam malo časa ker je Špelca pridna v igralnem centru.

Midve sma vikend preživele v bolnišnici,ker je Špela bruhala v soboto zjutraj in potem je dobila še drisko. In ko so ji jemali kri sem jokala bol kot ona,ker to je nekaj najhujšega na svetu ko vidiš kako tvoj otrok trpi.In potem so mi še rekli da bo dobila infuzijo v žilo na glavici. Adijo pamet sem skoraj mleko zgubila od panike. Ampak je moje dekle vidlo da je mamo bolj strah ko njo in je hvala bogu začela jest.  Tako da sma v nedeljo zvečer dobile začasni odpust, ker še ne vejo zakaj je bruhala. Upam da ne bo kaj hujšega.Je pa zdaj zelo živahna.

Upam da nisem preveč zatežila sedaj.

Vsem pošiljam poljubčke ker morem it. Špela že cvili za lakoto.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?