nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee A vaši otroci že kaj sedijo? Moj bi v naročju skoz sedel. Zadnjič sem ga dala tudi na tla sedeti med svoje noge, ampak se je ful prevračal na eno in drugo stran. Klemen že kar sedi moram reči.Dam ga včasih tudi v stolček za hranjenje,pa v mojem naročju kar zmeraj sedi ali pa pri kom drugem.Seveda ga držim,ker samostojno pa res še ne sedi. Lunca,vse najboljše za obletnico.Vidva sta pozabila pri 13.obletnici,midva pozabiva vsako leto,pa sploh nisva tako dolgo skupaj kot vidva,se pa kasneje vedno spomnima . intruder,tvoj Vid je pa res luškan,zdaj ga prvič malo bolje vidim,ker je bil vedno spal v vozičku v košari.Ali si upoštevala moja navodila za lepljenje slikic?Klemen je dobil reakcijo po cepljenju šele zvečer pred spanjem. mala pikica,saj vem,da bo zelo hitro minilo teh 6 mesecev (za naju )jaz bom malo podaljšala,vsaj upam,da bom lahko. In vesela sem zate,da je začel Gašper lepo jesti, je ko ne veš kaj bi še naredil da bi bilo bolje. Gašper,ti pa ne sekiraj več mamice tako zelo,ker je bila popolnoma obupana!( pokaži mu to ). mml,ta slikica je pa res posrečena s tem časopisom,lepo si jo ujela,ni kaj.Tak stolček pa sem že videla,ki je na tej tvoji sliki,se mi zdi super.A jaz ga že imam in ko bo Klemen prerasel svoj stol,bo postal velik fant in bo sedel na navadnem,kot Manca. Je bila tvoja kavica dovolj sladka?? martinca,to pa res,kravice pa že Patrik lepo pase in je zraven prav vesel. Ja to "uš za robom"si bom pač zapomnila,še nisem kaj takega slišala.Ampak očitno ta uš za robom kar veliko poje,če sem danes videla da Patrik veliko poje. Če se kašice delajo z vodo je velikokrat že mleko v prahu dodano,jaz imam tudi eno tako kašico. obrigit,res hudo,da se je tako zgodilo,a važno je da je zdaj vredu.Pa en zate in dva za malo Špelo. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ triš,dobro slikico si spet staknila nekje.. Anže in Žan pa sta prava dečka in imata še podobne bodyje.In vse druge slikice so prav posrečene in lepe. katee,super da si bolje in za nakup.Pri meni je pa ravno obratno,sem imela vedno št.36,zdaj pa imam 38 .A bo še kdaj bolše?? IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Aja 36 sem jaz po moje imela nazadnje v OŠ. To si me pa nasmejala... Sem včeraj pisala da se Klemen ne obrača...napaka!!!Danes je bil v igralnem centru,ko sva midva jedla kosilo in je ves čas igralo in igralo,potem pa nenadoma tišina,sem mislila,da je zaspal,pa se je revček obrnil iz hrbta na trebuh in pasel kravice,ko sem prišla.Me je tako začudeno pogledal...jaz sem pa mislila,pa kaj ima tako veliko pleničko spredaj(bil je samo v plenički in majčki),pa sem ugotovila,da je to ritka... sani,Klemen je tudi jedel krompir in korenček. Za kosilo. Pa čimprej se pozdravi,to ti nana želi. Vsem otrokom in mamicam čestitke za pridobljene cm in grame! klaja,mi imamo tudi mansardno stanovanje,zato ubogi moj otrok samo švica in ga tudi oblačim bolj nalahko drugače mi bo še zgorel. ursalara,hvala za nasvete tvoje pediatrinje,stran sem si hotela posredovati,pa trenutno ne gre,bom poskusila še kasneje.