|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
27.5.2008 23:29:55   
klepetka
aja,sem rekla ,ad bom kakšno novejšo  Lanino sliko prililamal ,pa sem isti hip pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
27.5.2008 23:39:46   
klepetka
nana,kolikokrat pa potem Klemen na dan poje gosto hrano,ko praviš da poje sadno- zelenjavno kašo in pa mlečno kašico?Ker jaz sem tud razmišljala ,da bi Lani dajala zvečer kot večerni obrok ,ko mi primanjkuje mlek a ,flaše pa noče ,kar tisto milupino riževo kašico.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
27.5.2008 23:42:20   
nana35
Intruder,jaz vedno režem nohtke v budnem stanju,ker ko Klemen spi,ga nočem buditi s tem.Pa mi vedno nekako rata.
Slikico si naloži v najdi.si.Odpri stran www.najdi.si ,se prijavi in naloži.Potem pa v tem postu ki pišeš noter skopiraj od tam.Daj copy in potem v postu paste in se prikaže.

klepetka,držim pesti za našo Lano,da bodo izvidi super.
Nogice si Klemen že prime,da bi jih nesel v usta pa še ne.To preobračanje Klemnu včasih uspe večkrat pa ne kot ja,pa saj vseeno,on je zelo močen fant,glavico drži boljše od mene,tako da se ne sekiram.Pa kravice tudi super pase.Torej bi naš Klemen gladko pogrnil pri tvoji pediatrinji,ko je mali sodček. Hvala bogu,da imam drugačno P.ki ima rada močne korenjake.

Lahko noč vsem.

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
27.5.2008 23:48:46   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

nana,kolikokrat pa potem Klemen na dan poje gosto hrano,ko praviš da poje sadno- zelenjavno kašo in pa mlečno kašico?Ker jaz sem tud razmišljala ,da bi Lani dajala zvečer kot večerni obrok ,ko mi primanjkuje mlek a ,flaše pa noče ,kar tisto milupino riževo kašico.

klepetka-najprej tako-super slike moje bodoče snahe,kar tako naprej.
Glede GHpa tako,sem že 1x pisala,pa si spala.user posted image pa brez zamere,malo heca.
Ko se Klemen zjutraj zbudi (si opazila,da sem pisala da že spi celo noč?)mu dam samo mleko,naslednji obrok pa dobi mleko z 3.mericami riževe kašice in neka sadne kašice povrhu,da je dobro sit,ko greva na sprehod.In naslednji obrok mu zamenjam z zelenjavo,npr.korenček ali korenček-jabolko.Ne uživa preveč ampak se je vdal.Ampak po tem je kmalu lačen-čez 2 uri.Dobi mleko.Potem večernji obrok,če je vmes še lačen preden gre ajat,dobi samo mleko,če je ura taka,ko še ne gre spat in ko se ne sme preveč najest,če pa je ura že 7 ali pol 8 zvečer pa dobi spet mleko z riževo kašico in hippovo kašico za lahko noč,da se lepo naje in spi do jutra.To so sistemi in ti ne znam prav opisat,v glavnem gledam,da nazadnje je ob 19h do 20h.
Upam,da nisem preveč zamutila.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
27.5.2008 23:50:54   
nana35
Klepetka-In še to;meni je prejšnjič (pri 4.mesecih in 1.tednu)pediatrinja svetovala zvečer žitno kašico.Da bi se bolj najedel.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
27.5.2008 23:51:37   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

klepetka-najprej tako-super slike moje bodoče snahe,kar tako naprej.

user posted image user posted image user posted image

Glede GHpa tako,sem že 1x pisala,pa si spala.user posted image

očitno res ,ker se še vedn ozbujam onajmanj 2x na nočuser posted image user posted image

Ko se Klemen zjutraj zbudi (si opazila,da sem pisala da že spi celo noč?) sem opazila  in ne draži meuser posted image

Katero hipoovo kašico za lahk onoč  pa mu to daš?A tisto ,ko se zmeša z vodo vejteno ,a ne.
(Očtno se bom  mogla poboljšat i n  biti večkar tprisotna tukaj ,ker sem to očitno spregledalauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 27.5.2008 23:55:08 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
28.5.2008 6:41:13   
TRIŠ
Mala pikica z zamudo ampak iz srca iskrene čestitke ob obletnici porokeuser posted image

user posted image

Življenje je kratko, v njem malo je dni,
ko res si bil ljubljen, ko res ljubil si.
A vsaka ljubezen je vredna tega,
da njene sokove užiješ do dna

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
28.5.2008 6:41:58   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image Prva semuser posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
28.5.2008 6:56:14   
dašabina
torej danes ob 11 uri

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
28.5.2008 7:01:53   
martinca
dobro jutro!

klepetka, bova s Patrikom držala pesti, da bodo izvidi danes kar se da najboljši.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image tako sem se zdaj nasmejala tvojemu postu glede Patrika. pa videt je da imate zelo lepo kuhinjo. pa one lučke spodaj. to je meni zelo všeč. midva si tudi morava zdaj zamislit kako bo zgledala najina kuhinja, ker morajo zdaj odtoke narest ko bomo začeli gradit. pa nikakor ne prideva skupaj z Urošom in načrtom. kje pa ste kupili kuhinjo?
Patrik ima pa žogico tako, noter je pa zvonček in se tak rad igra z njo. ga je tako lepo gledat.
res so fejst lepe slike. Lana pa se mi ne zdi "debelušček", ravno prav je. 

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
28.5.2008 7:04:05   
martinca
nana, midva bova danes verjetno vseeno bolj pozno. si je tašča umislila, da mora it k maši. te pa je maša ob 9. pa bova lahk spet po vročini okrog hodla. mogoče pa bom teto nahecala da pride ponjo, al pa da jo vsaj potem domov pelje. user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
28.5.2008 7:12:48   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

torej danes ob 11 uri

Tako je user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
28.5.2008 7:14:22   
TRIŠ
Klepetka prav lepa je tvoja Lana.Pa sej Lane so itak vse lepeuser posted image ampak zeloooooo zahtevne.Tako da mamice plačamo zanje visoko cenouser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
28.5.2008 7:14:44   
TRIŠ
O samo še dva posta do 1000user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
28.5.2008 7:15:34   
TRIŠ
TRARARARA PADLA JE 1000KAuser posted image user posted image user posted image IN Z NJO user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj spet smetim,ampak tole srečo sem mogla delit z vamiuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.5.2008 7:16:32 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
28.5.2008 7:33:01   
martinca
triš, user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image . ti si prava čveka.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
28.5.2008 8:10:11   
mala pikica
Hvala vsem za čestitke ob obletnici user posted image

vaney daj nam še kakšen teden dni časa, da se še neke malenkosti uredijo okoli hiške (tlakovec, ploščice, pa da rožice še malo zrastejo user posted image ) potem pa vam z veseljem pokažem user posted image Je pa nas presenečenje čakalo, ko smo prišli iz morja. Glede na vreme tisti teden, sva bila prepričana, da niso nič naredili.

klepetka upam, da bo danes na pregledu vse v redu user posted image Pa zelo luškane slikice user posted image Drugače pa jaz dam jutranji obrok Gašperju mleko z rižem, potem dobi Hippovo sadno kašico, ki se zmeša z vodo, za kosilo mu doma naredim zelenjavno ali sadno-zelenjavno kašico, potem dobi samo mleko, zvečer pa spet mleko z rižem. Midva sva že kar nekaj časa v vseh obrok dodala kakšno merico riža, se mi zdi bolj nasitno, sploh ko Gašper ne poje veliko.

triš hvala za lep verz, ga bom dragemu prebrala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
28.5.2008 8:10:51   
mala pikica
triš ti klepetulja, ti!!! (kdo se oglaša user posted image user posted image user posted image )

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
28.5.2008 8:45:39   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

triš ti klepetulja, ti!!! (kdo se oglaša user posted image user posted image user posted image )

Ja,ja zdej pa tečem tebi naproti.Samo skrbi me da mi bo zmanjkalo časauser posted image in da bo treba prej it v službouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.5.2008 8:46:07 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
28.5.2008 8:48:01   
TRIŠ
No jaz in Žan že čakava Vaney in Anžeta ampak očitno sta še v palčkovi deželi.Sicer pa ko mama Vaney užge turbo je v 5 min vse pripravljenouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
28.5.2008 9:01:22   
katee
Dober dan!

Mi smo danes prvič spali skupaj po 11 dneh. Je bil Žan Luka priden in je zaspal že ob 20.15 in je spal do 5.10, potem sem mu flaško naredila in je potegnil do 7h. Ni važno, kdaj ponoči dobi flaško, se bo mali zbudil točno ob 7h.

Sedaj se pa igra v posteljici.

Jaz imam dopoldne kontrolo na infekcijski kliniki, potem grem pa v shopping. Si moram kaj za oblečt kupiti, pa malemu moram tudi par stvari kupiti.

Se oglaša in šibam.

Papa

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
28.5.2008 9:01:54   
katee
Aja, Ljubljančanke, jutri se lahko dobimo ob 11h tam kot ponavadi. Ste za???

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
28.5.2008 9:09:16   
katee
klepetka: bom držala pesti, da bo na kontroli vse super in da vama ne bo treba ostati notri!

suzana: že držim pesti, da bo tehtnica pokazala +400g-najmanj

dolenjke: uživajte na kavi, pa ne preveč čvekati, da ne boste dežja prinesle!!! In uživajte ob rogljičkih še zame, ker jih ne smem.

sani: upam, da rit manj boli.

Hvala vsem, ki ste v zadnjih 14 dneh mislile name in držale pesti zame, da se čimprej pozdravim. Pestke so pomagale, ker se počutim super (no malo sem še utrujena in potrebujem popoldanski spanec). Res ste zlate punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
28.5.2008 9:09:59   
Anchikaa
Dobro jutro.

Tak mami je auf,mala mis pa še spi.Me je danes prijetno presenetila ko je spala do pol sedmih,pa še te ni bilo sile za hrano.user posted image Verjetno ji pomaga do boljšega spanca kopel zvečer,jo kopam z Bed time wash od Johnsona,pa očitno pomaga,ker odkar sva jo v nedeljo prvič skopala s tem spi celo noč,al pa je tak zmantranauser posted image user posted image .Sicer ne bi rada prehitro rekla,ampak srčno upam da je touser posted image .Sem pa bla malo babji firbec ko sem to kupla,ker sem vidla reklamo in sem rekla da morem to sprobat,če je res.user posted image
Mala pikica en dan zamude,pa vseeno,čestitke za 2.obletnico.
Jaz sem naši zaenkrat zamenjala samo obrok kosila s kašico,pa že razmišljam za večer,ker je zelo dobro,proti pričakovanjem lepo sprejela žličko in občutek nekaj zdrizastega v ustih.

Klepetka,lepe slikice Lane,in z Dašo drživa pesti da bi bil današnji izvid še boljši kot je bil prejšnji.
Triš user posted image user posted image za 4 zvezdice.

Malečka se nekaj oglaša,morem it.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
28.5.2008 9:12:03   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Katero hipoovo kašico za lahk onoč  pa mu to daš?A tisto ,ko se zmeša z vodo vejteno ,a ne.
(Očtno se bom  mogla poboljšat i n  biti večkar tprisotna tukaj ,ker sem to očitno spregledalauser posted image user posted image

Saj se hecam,ni sile,z veseljem ti še enkrat napišem,saj veš,da rada pišem,če pogledaš kako dolgi so moji posti.

Dajem mu kupljeno kašico,kjer piše kašica za lahko noč od Hippa ali Alete ali katerokoli v kozarčku,jo malo pogrejem in mu jo dam,kolikor pač želi. Gor pa piše npr.gries - banane - apfel (saj razumeš nemško ne?-gris,banana,jabolkouser posted image )ali pa Schlaf gut(mildes Gemuse mit reis-mlada zelenjava z rižem-to je vse mlečna kaša in dodatki)in pa Good night pap-mlečna kašica z jabolko in hruško.Lahko pa ji narediš to riževo kašico v škatli od milupe bolj gosto na žličko-zadaj imaš navodilo.Pa saj veš,kaj ti govorim.

Triš,pa saj ne smetiš s tem če napišeš,da imaš 4 zvezdice pa tu in tam kaki post kar tako.Sploh ni problema,saj vsi včasih malo nasmetimo.
user posted image za 4 zvezdice!!

mala pikicauser posted image za hiško,kmalu pa da vidimo vašo novo fasado in vse okoli nje.Kakšne barve že je,me malo firbec matrauser posted image .
Tudi midva s Klemnom večkrat dodajava riževe kosmiče v flaško,ker ga bolj nasiti,pa še na mleku je.
Ti pa sploh ne moreš več dobiti nobene zvezdice,si dosegla normo!

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ja,ja zdej pa tečem tebi naproti.Samo skrbi me da mi bo zmanjkalo časauser posted image in da bo treba prej it v službouser posted image

Ti pa imaš res še 7 mesecev časa da naklopfaš še eno zvezdico,ampak pri tebi se sploh ne bojim,da jo dobiš zelo zelo kmaluuser posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?