|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
27.5.2008 19:35:18   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
TAKO POTEM PA NAJ BO KAR OB 11.00user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
27.5.2008 20:31:25   
vaney
ok, se dobimo ob 11h.

triš, kdaj naj pridem po tebe? ob 10.15 morava najkasneje it...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
27.5.2008 20:35:21   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Al se bojim da me bo majra iz hlač streslauser posted image

Kiklo obleči user posted image

Alfabeta, ja sem se šalila za kifle. Ne nori, da jih ne boš res zjutraj pekla.
Te častim jutri s tortico, ker si jih imela namen speči 
user posted image

Se vidimo ob 11

user posted image user posted image user posted image  za Ajdo

< Sporočilo je popravil majra -- 27.5.2008 20:36:49 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
27.5.2008 20:39:09   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Alfabeta, ja sem se šalila za kifle. Ne nori, da jih ne boš res zjutraj pekla.
Te častim jutri s tortico, ker si jih imela namen speči 
user posted image

Se vidimo ob 11

user posted image user posted image user posted image  za Ajdo

ja ja, bom videla kako mi bo zneslo in kaj bo čez noč. Ne morem obljubiti, se bom pa potrudila. Majra, veš kje je Loka, kajne?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
27.5.2008 20:39:40   
katee
Klemen, vse najboljše!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
27.5.2008 20:42:14   
majra

ja ja, bom videla kako mi bo zneslo in kaj bo čez noč. Ne morem obljubiti, se bom pa potrudila. Majra, veš kje je Loka, kajne?

Veš de!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
27.5.2008 20:44:16   
Sunny Morning
TAKO POTEM PA NAJ BO KAR OB 11.00user posted image

Vzeto na znanje...prideva ob 11.00.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
27.5.2008 20:46:12   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: majra

user posted image  

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
27.5.2008 20:50:45   
Alfabeta
KLEMEN 
user posted image  vse najboljše!!!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
27.5.2008 21:06:12   
nana35
Vsem ki se jim še Klemen ni zahvalil za čestitko za mali rojstni dan,hvala.
A se zavedate da bodo naši malčki kmalu stari pol leta??

sani,Klemen še ne daje nogic v usta,pa mi je pediatrinja tudi zadnjič rekla,da še ni čas.

vaney,tudi Klemen je bil v kratkih rokavih in kratkih hlačkah.user posted image Klemen bo v bazenčku kar doma zunaj za hišo,ko bo dovolj lepega vremena vsak dan.

ljubljana,Klemen je tudi po pomoti dobil 1x kašico-kosmiče,kjer je notri gluten,pa je tudi po 4.mesecu,le da je hipp za lahko noč,pa sem tudi šele kasneje opazila.Sicer mu nisem več dajala,a reakcije tudi ni bilo.

Vaney krasne slikice.Se vidi da je Klemen resnično uživaluser posted image

user posted image user posted image user posted image Klemen...??user posted image

martinca,saj se bo tvoj Patrik tudi poredil,sploh če bo tako pridno papcal,kot zdaj.klemen pa ima res debele noge,tako da sem kar malo v skrbeh,da ni predebel.Ne vem no.Nasploh je kot mišelinka.
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

"kot uš za robom"user posted image user posted image

To si me pa nasmejalauser posted image user posted image .

mala pikica,tako se spi ja!!user posted image Si se pridružila??Ali si raje  stikala po RR?

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
27.5.2008 21:17:34   
nana35
e

< Sporočilo je popravil nana35 -- 27.5.2008 21:20:16 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
27.5.2008 21:28:57   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

user posted image user posted image user posted image Klemen...??user posted image

Ja se vidi da tako mislim na tvojega sončka.Ne vem ampak že na začetku sem jih mešalauser posted image .Pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
27.5.2008 21:29:03   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

ok, se dobimo ob 11h.

triš, kdaj naj pridem po tebe? ob 10.15 morava najkasneje it...

Po želji lohk me tudi iz postelje vržeš.Zaviješ pa desno v vas tik pred koncom vasi.Potem pa zagledaš rdečo ograjo in mojo belo raketkouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
27.5.2008 21:41:45   
mala pikica
nana sem se ja user posted image Sicer pa se je Gašper zelo hitro zbudil, potem pa sem ga dala v voziček, sem poiskala fajn senco, kjer je bilo še vsaj malo sapice in je spal eno uro. Noter pa nikakor, sploh ni več navajen, ker je od jutra do večera zunaj. Se mu vidi, je že pravi zamorček v obraz user posted image

Mi smo danes spet kuhali kašico, tokrat korenček in cvetačo in smo jo z velikimi usti zmazali, očitno ima Gašper poln kufer mleka user posted image KO je vse pojedel, sem mu še dala koliko sem imela jabolčne od Hippa skupaj s korenčkovim sokom. Pa še tisto je zmazal user posted image

Zdaj pa sem eno uro in pol uživala zunaj, sem zalivala rože pri mamici (sta na morju). Je prav božansko, ko se vse umiri. Verjetno bova še z ljubim kakšen kapučino spila na terasi, imava ravno danes 2.obletnico poroke user posted image Potem pa v pančevo deželo... Nočko vsem...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
27.5.2008 21:44:00   
vaney
triš, ok, bom probala najti, če se pa kje izgubim, te pa pokličem, samo pred 9h nas sigurno ne bo, ker smo bolj zaspane sorteuser posted image  no, jaz sem zaspane sorte, pa še sineta privajam na to - mogoče mi pa uspeuser posted image  se vidimo

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
27.5.2008 21:45:27   
nana35

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Ja se vidi da tako mislim na tvojega sončka.Ne vem ampak že na začetku sem jih mešalauser posted image .Pa brez zamereuser posted image

Ni problema Triš,nič nisem huda,samo sem že mislila,da sem jaz malo user posted image .

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
27.5.2008 21:46:17   
vaney
mala pikica, vse najlepše ob vajini obletniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
27.5.2008 21:48:04   
nana35
mala pikica,čestitke za 2.obletnico poroke!!user posted image
Klemen je tudi že rjavček v obraz.Vidiš kako ti zdaj Gašper pridno papa,samo sprememba je morala biti.Priden in pridna mami!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
27.5.2008 21:48:05   
majra
Mala pikica čestitke za 2. obletnicouser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
27.5.2008 21:48:28   
vaney
triš, ti pa loviš 4 user posted image , kaj? madonca, ste pridne ene, jaz se bolj počasi prebijam proti 1000

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
27.5.2008 21:50:04   
vaney
aja, še to, alfabeta ne matraj se s kifeljčki, ker imaš že tako ali tako preveč dela...jaz bom zadovoljna tudi s čokoladno torto na Lokiuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
27.5.2008 22:08:49   
vaney
jaz grem počasi spat, ker se utrujena (sploh nimam kondicije za sodelovanje pri smetarkahuser posted image ),  sem se pa zdaj spomnila: mala pikica, zadnjič si  napisala, da so vam prišli hiško barvat - a je že pobarvana? Lahko vidimo kakšno slikico? Saj, nočeš tukaj, lahko na ZS, če hočeš, seveda. Malo me firbec matra.....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
27.5.2008 22:20:10   
martinca
mala pikica, user posted image user posted image user posted image za 2. obletnico! potem pa morata kak šampanjček spit.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
27.5.2008 22:34:06   
Intruder24
Pozdravljene,

nisem imela nič časa prej, da seveda najprej čestitam Klemnu za celih 5 mesecev user posted image user posted image ..prehitro gre čas.

Midva sva tudi bila v senci in v vozičku je bilo 32 stopinj itak je bil v bodiju brez rokavov, podaljšane kratke hlačnice in majčko s kratkimi rokavi. In je spal zelo lepo. Tudi danes sva še jedla jabolčno kašico (njaprej se kremži, potem pa se smeje...pa itak imava vse zapacano.

Dobil je pikeca in upam, da nebo imel reakcije, čpe pa že da bo majhna...

mala pikica mere za seznam 6960g in 66 cm. Naslednjo posvetovalnico imamo pri 6 mesecih, tako da pri 5 ne bomo imeli mer.

Moja P je rekla, da fajn da sem začela s sadnimio kašicami in da kar tako naprejuser posted image potem pa malo z zelenjavo itd. No Vid super napreduje in tako je vse ok. user posted image   zOBEKI še niso, je pa imel zobno cisto, ki pa kaže na to, da bodo zobeki kmalu user posted image , tako da se nisem motla. Za to da pa obstajajo zobne ciste pa nisem vedelauser posted image

Vsem, ki vam nočejo jesti user posted image , prepričana sem da bo mimo...tudi Vid je ponavadi kričal predvsem zvečer, pa sem ugotovila, da mu je bilo prevroče.

Kako režete nohteke na nogahuser posted image Ko spijo al ko so budni, ker jaz mu jih ko je buden ne morem? Samo vedno čakat na spanje pa slačit...user posted image

Danes sva z mojim user posted image  prvič po porodu šla ven jest (sicer na fast food v McDonalda), kar s tamalim in je bil taaak priden je nekaj grulil in bil zadovoljen, tako mi še doma ne pusti jestuser posted image user posted image user posted image

Dolenjke in belokranjke fajn jejte kiflje jutri pa zaradi mene čvekajte tak da bo dež, ker take vročine pa res nočem. user posted image user posted image user posted image

nana tisto podporo za spanje (trikotnik) tako jaz poimenujem, ker ne vem kako naj, pa bom slikala in ti pošljem po mailu, ker ne znam prilepit slike, razen če me naučiš user posted image .

katte super da se počutiš bolje user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
27.5.2008 23:21:36   
klepetka
dober večer!
pa sem si vzela 5 min za dušouser posted image

Mi smo po starem,torej čisto vredu.user posted image Jutri imamo z Lano  kontrolni pregled na gastro zarad refluksa.Sam ne vem ,če bova mogli spet tam ostat čez noč ,ker rimamo uro pregleda šele ob 17.30.Pa mi je čudno ,da so nas dali za popoldne .Ker pred dvema mesecema so nam tud naročili ,da naj prideva ob 18 uri ,samo sem vedela da bova čez noč ostali.
No kakorkoli že ,lepo prosim za kakšno pestko jutri ,da izvidi ostanjeo vsaj taki kot prejšnjič al pa boljši,čeprav so bili vreduuser posted image

GH,jaz sem Lani do zdaj 3x dala milupino riževo kašico ;to sicer bolj za probat,pa ji kar lepo gre dol.Kaj drugega pa  nisem še nič dala ,ker imava še ćas.

obračanje ;Lana se iz hrbta na bok in trebuh obrne za šalo ,iz hrbta na trebuh pa niti po pomotiuser posted image .Je še kakšen tak lenušček med nami? KEr drugače bom že začela panicirat,ko vidim da se jih že večina obrača kontra od Laneuser posted image .

Nogic pa še ne daje v usta ,sicer ji je ene parkrat uspelo celo prijeti jih,druagče so ji pa bolj zanimiva kolena.user posted image

oblačenje ;danes je bila oblečena ;zjutraj ob osmih,ko sva šli na sprehod ,je bila v tankih dolgih hlačah  in majčki  z dolgimi rokavi.Popoldne pa v bodiju s kr.rokavi in tankih dolgih hlačah ,pa brez štumfov

selitev v sobo
;do nadaljnega še ne ,ker se še najmanj 2x zbudi ponoči. Je šla pa Maruša že pri 2 mesecih ,Domen pa pri 1 mesecu,Lana pa se očitno ni vrgla po njih dveh glede spanja.Ampak bo že enkrat  tud to

mazanje s kremo za sonč.;do zdaj je še nisem ,jo pa bom že jutri
urssyy,glede zobkov si lahko podamo roke ;isto je pri nas,zobkov pa še nikjeruser posted image

mml,super slikce;mali mož tako zvedavo zre v svet;mala  skravžljana princeska ima pa tud original "ninico"za spatuser posted image

dolenjke in belokranjke ,le glejte da ne bo jutri treskalo ko se boste dobileuser posted image .Drugače pa prijeten čvek vam želim

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Naš je pa bolj paša, kar se obračanja tiče . Leži na hrbtu in vse od sebe.  ma še prijemat se mu ne da kaj dosti. Je res ena lenoba.

user posted image user posted image user posted image user posted image Luka.SI me pa nasmejala zdajle

vaney,luštne slike user posted image .Pa Anže to že sedi v vozičku al je samo tako na sliki videti?

mala pikica, čestitke ob drugi obletnici user posted image .In bravo Gašper ,da  si jedec tak kot je trebauser posted image Slikca je pa res lepa za pogledat,super jeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Ja ženske res čas beži in dnevi kar prehitro minevajo. Danes navijamo kako se obračajo iz enega boka na drugega. Kako se kremžijo, ko prvič probajo hrano. Jutri bo tu tečnoba zaradi prvega zobka. Pa bo prva beseda, ki je še sami ne bomo razumeli in  mogoče bo ravno prvi korak takrat, ko ne bomo gledale. Zato imejmo rade te naše male sončke, ki vsak dan dajo in naredijo nekaj novega.

zelo  lepo napisano in vse je res tako.user posted image

intruder,ti se mi pa prav smiliš zarad tašče, no:pa saj bo boljšeuser posted image user posted image .Tole glede zobne ciste pa tudi jaz prvič slišim;zanimivo

katee,super da se boljše počutiš. SEm prav vesela zateuser posted image

suzanaKK,jutri te bo Aljaž prav lepo presenetil v posvetovalnici na tehtnici,boš videlauser posted image .Pa tak lep frajer je na slikciuser posted image .( jutri dobiš enega celovečerca ,da ti ne bo dolgčasuser posted image ;nisem imela časa še odpisatuser posted image )

Lusa,ja tako kot praviš, eni so res napredni  glede sedenja ipd.,Ampak še vsak je sedel ,shodil,... eeni prej en i kasneje ;kajne.Kolk sta princeski lepi na slikicah.Pa tako uživatauser posted image Pa tole glede tečnobe ko pišeš ;tale tečnoba sindrom je pri nas držal 10-14 dni  pa je pote mkar minilo.Tako da Daša ni edinauser posted image

ursalara,boga mamica od Jana.In to alergija od posteljnine ...svašta.user posted image
saniuser posted image za prosto mesto v vrtcu.Glede torte; Zares dobre  za moj oku( in še kateruser posted image ) dela ena gospa v Dobre polju.Tud pripelje jih ,če tako želiš.Res so božanske tam.JAz ponavadi kar tam naročim ,če imamo kakšno praznovanje.

Triš,temu (ŽAn na sliki) se preprosto reče  uživancija,a?!user posted image Super slikca

martinca,Patrik je pa res bolj peresnokategornik videti na slikci.NJega b ibila napa pediatrinja zelo vesela in zanjo bi bil idelani otrok ,ker ona "ne prenese"debelih otrok.

Tako,zdaj bo pa celo stran zasedel moj postuser posted image

Želim vam lahko noč;jaz moram iti še moje"jožice"zalit

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?