klepetka
|
dober večer! pa sem si vzela 5 min za dušo Mi smo po starem,torej čisto vredu. Jutri imamo z Lano kontrolni pregled na gastro zarad refluksa.Sam ne vem ,če bova mogli spet tam ostat čez noč ,ker rimamo uro pregleda šele ob 17.30.Pa mi je čudno ,da so nas dali za popoldne .Ker pred dvema mesecema so nam tud naročili ,da naj prideva ob 18 uri ,samo sem vedela da bova čez noč ostali. No kakorkoli že ,lepo prosim za kakšno pestko jutri ,da izvidi ostanjeo vsaj taki kot prejšnjič al pa boljši,čeprav so bili vredu GH,jaz sem Lani do zdaj 3x dala milupino riževo kašico ;to sicer bolj za probat,pa ji kar lepo gre dol.Kaj drugega pa nisem še nič dala ,ker imava še ćas. obračanje ;Lana se iz hrbta na bok in trebuh obrne za šalo ,iz hrbta na trebuh pa niti po pomoti .Je še kakšen tak lenušček med nami? KEr drugače bom že začela panicirat,ko vidim da se jih že večina obrača kontra od Lane . Nogic pa še ne daje v usta ,sicer ji je ene parkrat uspelo celo prijeti jih,druagče so ji pa bolj zanimiva kolena. oblačenje ;danes je bila oblečena ;zjutraj ob osmih,ko sva šli na sprehod ,je bila v tankih dolgih hlačah in majčki z dolgimi rokavi.Popoldne pa v bodiju s kr.rokavi in tankih dolgih hlačah ,pa brez štumfov selitev v sobo;do nadaljnega še ne ,ker se še najmanj 2x zbudi ponoči. Je šla pa Maruša že pri 2 mesecih ,Domen pa pri 1 mesecu,Lana pa se očitno ni vrgla po njih dveh glede spanja.Ampak bo že enkrat tud to mazanje s kremo za sonč.;do zdaj je še nisem ,jo pa bom že jutri urssyy,glede zobkov si lahko podamo roke ;isto je pri nas,zobkov pa še nikjer mml,super slikce;mali mož tako zvedavo zre v svet;mala skravžljana princeska ima pa tud original "ninico"za spat dolenjke in belokranjke ,le glejte da ne bo jutri treskalo ko se boste dobile .Drugače pa prijeten čvek vam želim IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Naš je pa bolj paša, kar se obračanja tiče . Leži na hrbtu in vse od sebe. ma še prijemat se mu ne da kaj dosti. Je res ena lenoba. Luka.SI me pa nasmejala zdajle vaney,luštne slike .Pa Anže to že sedi v vozičku al je samo tako na sliki videti? mala pikica, čestitke ob drugi obletnici .In bravo Gašper ,da si jedec tak kot je treba Slikca je pa res lepa za pogledat,super je IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Ja ženske res čas beži in dnevi kar prehitro minevajo. Danes navijamo kako se obračajo iz enega boka na drugega. Kako se kremžijo, ko prvič probajo hrano. Jutri bo tu tečnoba zaradi prvega zobka. Pa bo prva beseda, ki je še sami ne bomo razumeli in mogoče bo ravno prvi korak takrat, ko ne bomo gledale. Zato imejmo rade te naše male sončke, ki vsak dan dajo in naredijo nekaj novega. zelo lepo napisano in vse je res tako. intruder,ti se mi pa prav smiliš zarad tašče, no:pa saj bo boljše .Tole glede zobne ciste pa tudi jaz prvič slišim;zanimivo katee,super da se boljše počutiš. SEm prav vesela zate suzanaKK,jutri te bo Aljaž prav lepo presenetil v posvetovalnici na tehtnici,boš videla .Pa tak lep frajer je na slikci .( jutri dobiš enega celovečerca ,da ti ne bo dolgčas ;nisem imela časa še odpisat ) Lusa,ja tako kot praviš, eni so res napredni glede sedenja ipd.,Ampak še vsak je sedel ,shodil,... eeni prej en i kasneje ;kajne.Kolk sta princeski lepi na slikicah.Pa tako uživata Pa tole glede tečnobe ko pišeš ;tale tečnoba sindrom je pri nas držal 10-14 dni pa je pote mkar minilo.Tako da Daša ni edina ursalara,boga mamica od Jana.In to alergija od posteljnine ...svašta. sani za prosto mesto v vrtcu.Glede torte; Zares dobre za moj oku( in še kater ) dela ena gospa v Dobre polju.Tud pripelje jih ,če tako želiš.Res so božanske tam.JAz ponavadi kar tam naročim ,če imamo kakšno praznovanje. Triš,temu (ŽAn na sliki) se preprosto reče uživancija,a?! Super slikca martinca,Patrik je pa res bolj peresnokategornik videti na slikci.NJega b ibila napa pediatrinja zelo vesela in zanjo bi bil idelani otrok ,ker ona "ne prenese"debelih otrok. Tako,zdaj bo pa celo stran zasedel moj post Želim vam lahko noč;jaz moram iti še moje"jožice"zalit