|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
26.5.2008 18:20:12   
karmy85
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Klarisima in Karmy85 nimam vajinih mer ob rojstvu, zato niso na seznamu!

Upsiuser posted image ,evo mere 3230g, 52 cm.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
26.5.2008 18:27:45   
baby27
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Moram pa pohvalit našo punco, ker je danes kakala v kahlouser posted image user posted image user posted image
se mi je že večkrat pokakala, ko je sedela v bumbo stolčku in  se mi je smilila, ko je blo treba tolk tišat, pa ravno na riti je sedela in zato sem kupila kahlo, pa je danes uspelo.

Lorch user posted image user posted image user posted image  za kakicouser posted image user posted image user posted image .Nasa se tud velikrat pokaka ravno ko sedi in se res ful matra.Nimam pa se stolcka, zaeenkrat je se v lezalniku, ampak mi ne zdrzi dolg,kar dol leze kok je huda ko mora sedet....najleps ji je v narocju, takrat se na  glas smeji...

Ja zdej sm kr velik na RR, sm se odlocla da bom citirala in da bomo cimprej na 200tkiuser posted image user posted image

No, zdej pa res grem....posodo v stroj zlozituser posted image user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
26.5.2008 18:50:38   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: PUHICA 26

Ja jaz sem še tukaj odhajam zvečeruser posted image , ja lahko bi se dobile v sedo ali čet. to bi meni najbolj odgovaarjalo ( ker prideta naša iz vikenda pa mi je lažje če je še kdo doma), Foxina ja jaz sa pa iz Z.J. tako da sva kar blizu user posted image user posted image .Kje točno pa si iz savca a tam ko ima 7 postajo ali blizu soče.?
Grem pakirat. Piškotek pa spi.

bravo, čez cesto user posted image

sreda, ok, bom računala!

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
26.5.2008 19:18:51   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

Ja jaz sem še tukaj odhajam zvečeruser posted image , ja lahko bi se dobile v sedo ali čet. to bi meni najbolj odgovaarjalo ( ker prideta naša iz vikenda pa mi je lažje če je še kdo doma), Foxina ja jaz sa pa iz Z.J. tako da sva kar blizu user posted image user posted image .Kje točno pa si iz savca a tam ko ima 7 postajo ali blizu soče.?
Grem pakirat. Piškotek pa spi.

bravo, čez cesto user posted image

sreda, ok, bom računala!

Itak, da vam to zamerim! user posted image user posted image user posted image

trdozimz, ja sej si prav napisala, se strinjam in resnic socustvujem z vsemi, poznanimi ali nepoznanimi. In tud sama imam se drugo prijateljico tukaj, ki ji tudi ne uspe, ampak je pa dobesedno zaljubljena v Gabriela, se vedno cudim nad tem njenim pozitivizmom in optimizmom. Ne vem, nekako se ne strinjam, da tej iz Lj ne smem niti pokazat slike, za RD mi je komaj cestitala, pa se to je bila res hladna cestitka. Pa sva prakticno odrasli skupaj, sedaj pa kot da sem ji kaj zalega storila, se mi izmika...

No, grem, mi smo se ravnokar pokakali user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
26.5.2008 21:17:08   
Vrtnica79
Evo, da še jaz malo nacitiramuser posted image  preden se lotim čiščenja kuhinje.

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Ja, in pol je dedc klical policijo, pa čakam in čakam,

Svaštauser posted image , in kaj si pol ti kriva če si psa imela na povodcuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Moram pa pohvalit našo punco, ker je danes kakala v kahlouser posted image user posted image user posted image
se mi je že večkrat pokakala, ko je sedela v bumbo stolčku in  se mi je smilila, ko je blo treba tolk tišat, pa ravno na riti je sedela in zato sem kupila kahlo, pa je danes uspelo.

Tudi naša je že sprobala kako je fino kakat v kahlo. Je že uspela 2 kupčka not spravituser posted image . To sem prakticirala že pri Lataši in se je izkazalo za zelo uspešno. Ko je ugotovila da gre v kahlo lažje, se v plenico sploh ni več hotela.

IZVIRNO SPOROČILO: baby27

Ja zdej sm kr velik na RR, sm se odlocla da bom citirala in da bomo cimprej na 200tkiuser posted image user posted image

Ti kr pišiuser posted image

No, mi2 sva danes uspešno dali kri in vodo. Izvidi bodo drugi teden ko imama posvetovalnico.

Je pa Vana še vedno pikasta po obrazeku, rokicah in nogicahuser posted image . Povsot tam, kjer je koža na zraku. Soncu jo sploh ne izpostavljam, pa vseeno ji kr na cajte ven vdariuser posted image  Zjutraj še ni skoraj nič, zvečer pa se orenk pozna.

Zdaj še grem seznam zrihtat do konca, pol pa res morem še do kuhinje prilest- ker je BOMBA.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
26.5.2008 21:41:27   
baby27
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Je pa Vana še vedno pikasta po obrazeku, rokicah in nogicahuser posted image . Povsot tam, kjer je koža na zraku. Soncu jo sploh ne izpostavljam, pa vseeno ji kr na cajte ven vdariuser posted image  Zjutraj še ni skoraj nič, zvečer pa se orenk pozna.

Kako te pikce zgledajo?Nasa ma po komolcih,pa so pikce in scasoma rata suha koza.Ma pa tud vcasih za useski..mislim da ji je samo ful vroce,ker skoz svica...upam da ni kaka alergija.

Je pa ratala problematicna kar se tice vecernega spanja.Nikakor se ne more umirit in lepo zaspat.Jo ujckam na rokah in pol odlozim,pa zacne jokatuser posted image .Tko da sm bla spet eno uro v sobi(v temi) in sm skor pred njo zaspalauser posted image .No zdej HB spi,pa grem pod tus,pa mal Tv gledat

Lahko noc

19.12.2007 je posijal soncek.To je nasa Mia, nasa najvecja sreca

Neposredna povezava do sporočila: 2581
26.5.2008 21:48:29   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2044g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image 01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (2400g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimc

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva
ALJA (3420g-50cm) Nian

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica
ŠPELA (?-?) Klarisima
ZALA (3290g-51cm) Lili8

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-45cm) Hokejistka

user posted image 26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image 31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 26.5.2008 21:50:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 2582
26.5.2008 21:57:04   
Vrtnica79

Kako te pikce zgledajo?Nasa ma po komolcih,pa so pikce in scasoma rata suha koza.Ma pa tud vcasih za useski..mislim da ji je samo ful vroce,ker skoz svica...upam da ni kaka alergija.

Pa nevem, no kako bi opisalauser posted image  Kot kakšem posip...........polno majhnih mozoljčkov.............. po trebuščku in hrbtu pa nič. In, ne- naši se ne dela suha koža zraven.

Zdaj recimo ko spi ( sem jo šla gledat) ni nič rdečo. Samo mozoljčki so- pa še teh se ne opazi, če jih ne pogladiš- ni gladko.

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
26.5.2008 22:25:25   
želva
Dober večer, jaz se ne spimuser posted image user posted image .Sva z mojim na terasi pila pivo in zdaj mi jezik teče kot namazan.user posted image
Evo, ni policije, ni dedca od nikjer.Pomoje sem zmagalauser posted image .
Vrtnica79, naša ima take pikice oz. mozoljčke okoli vratu, tam kjer ima slinček(plastificiran) in se tam poti.Sam, če jih ima po celem telesu, to vrjetno ni od potenjeuser posted image Upam, da ni kakšna alergija in da bo čimprej ok.user posted image

Foxina in ostale, pri meni je vse odvisno od inspiracije, tako da ve mi sam sporočite kako in kdaj, mogoče pridemuser posted image

Baby27, pri nas se ni taih težav za spat in sem prav vesela, da zvečer dam mulko v posteljo in sama zaspi.Upam, da imate samo obdobje in bo kmalu vse po starem.

Lorch, oglasi se večkratuser posted image
Aja, Klarisima se pa sploh noče tukaj pri decembrkah oglasit. Je enkrat na drugem forumu nekaj pisala in sem jo šla povabit, pa ničuser posted image Ne vem, a smo se ji kaj zamerleuser posted image Pa skupaj sva bile v porodnišnici
No, zdej pa lahko noč, že zamujam 1huser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2584
27.5.2008 7:51:33   
baby27
Jutro!

No,pa sm prvauser posted image user posted image
Nasa pikica se je samo enkrat ponoci zbudila,pa pol zjutraj,pol je pa se mal potegnila in se vedno pancka,tko da mam cat za kavico in RRuser posted image .

Drugac sm pa user posted image  dobila in me ful glava boliuser posted image .

user posted image  je prsu vcer pozno ponoci, zdej je pa ze sel tko da bova spet cel dan sami.user posted image

Ne vem kaj da kuham za kosilo,a ma katera kako idejo?

Se javim se kaj,bye

19.12.2007 je posijal soncek.To je nasa Mia, nasa najvecja sreca

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.5.2008 8:08:38   
lana38
Jaz pa sploh več nimam nič časa. Ne vem, kaj je to. Včeraj zvečer sem vas malo prebrala. Zdaj vas pa še pozdravim. Potem bo pa treba ven iti, ker bo grozno vroče.
LP

lana38

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
27.5.2008 9:59:12   
pikica*
Ojla,

no, kar se user posted image  tiče, sem jo dobila že 6 tednov po porodu, tako da smo na tem področju že čisto domači. Ker pa smo z otroci zaključili, imam mireno (ne vem katera je govorila, da so ji rekli, da je draga - pa saj je na recept).

GH: še malo in bomo čisto ukinili mleko čez dan (zdaj je včasih še treba malo doštukat), na kar že komaj čakam, ker imam res že vrh glave tega polivanja. Pa še Lovro se mi smili, ker se po mleku očitno res ne počuti dobro.

Morje: mi odhajamo čez slabe tri tedne. Komaj že čakam na odklop.

Magi*, tale je pa še zate.....a ste pri vas Zarjo že kaj "ukrotili"? Nam se že rahlo trga, ker res več ne vem kako našega otroka spravit v red. Al je še bolj trmasta kot jazuser posted image . Najbolj pa me ob živce spravlja to, da nič ne posluša in uboga. Ampak res nič. In potem imamo takšne in drugačne dogovdivščine. Zadnja je iz petka, ko se nam je izgubila v Leclercu. No, če je bila katera tam in slišala obvestilo, da se je izgubila mala Zoja.....ta je bila našauser posted image . Mislim, cela štala. Sploh več ne vem kakšnih vzgojnih ukrepov naj se še poslužimo. Čedalje bolj razumem zakaj Angleži to obdobje imenujejo terrible two.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
27.5.2008 10:40:46   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

.Kje točno pa si iz savca a tam ko ima 7 postajo ali blizu soče.?

sreda, ok, bom računala!

Itak, da vam to zamerim! user posted image   user posted image

Ayo, ti kr prlet zravn...za 2h lepo iz Š...kaj se pa zamudiš user posted image user posted image user posted image

evo, meeting kofi/sprehod v LJ: sreda, predlagam 11.30, da se vsi zbudimo user posted image dobimo se pa na parkingu pri rondoju na žalah...to je tu bliz soče...zaenkrat Puhica26, hokejistka, mogoče želva...če ima še ktera čas...WELCOME!!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
27.5.2008 11:31:29   
Foxina

bi prestavle uro zaradi vročine???

evo, meeting kofi/sprehod v LJ: sreda, predlagam 9.00, da se vsi zbudimo user posted image dobimo se pa na parkingu pri rondoju na žalah...to je tu bliz soče...zaenkrat Puhica26, hokejistka, mogoče želva...če ima še ktera čas...WELCOME!!!

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
27.5.2008 12:40:51   
želva
Sonce nažiga, zato se midve kar notri skrivava, sva bile pa že zjutraj na šetnji.
Po sem šla pa k zfravniku, ker se mi je ena bula naredila na zapestju(baje hrustanec) in me je poslala na plastično kirurgijo odstranit. Se moram naročit.

Mi je pa tako fino, ker mulčkov ni treba oblači in slačit kar naprej, ampak  so isto oblečeni za ven in za not. A ve jih imate že v kratkih rokavih?
Moja ima body z dolgimi in platnene tanke hlače, pa klobuček seveda.Tako, da se počasi navadi, na sonce, zrak, se ful bojim da bi jo opeklo. Bo pa treba kmal kakšne kratke bodije in hlače začet nosit, da bo sploh kaj ponosila

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
27.5.2008 12:51:02   
ElaM
Ojla,
da vas na brzino pozdravim. Sem leteča zadnje dvneve, še malo pa se bom srečala.user posted image
Pikica, jaz sem pisala o mireni, meni je sestra pri G rekla, da je draga in, da se ženske izmišljujemo, da enkrat notr, drugič ven. Mislim, res kot, da jo kaj briga.user posted image  No, ko sem ji rekla, saj je zatonj, mi je zabrusila,da to nekdo tudi plača. Sem bila čist frapirana nad šusem od babe.user posted image
Imamo pa tudi mi doma eno trmo,postane  čisto togotna, se kar trese in tudi nič ne uboga. Upam, da jo kmalu mine.
Klarissima je pa res škoda, da se nič ne oglasi, midve sva se na zažetku še nekaj zs-jali, zdaj se pa že dolgo ni nič javila.
Še eno vpr. za tiste, ki imate punčke, a ste na zadnjem pregledu dobili vrečko za lovlenje urina? Se mi zdi, da bo spet misija nemogoče, kot je bilo pri Tinkari.

Lepo bodite, grem kosilo kuhat.

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
27.5.2008 13:04:23   
Skyline
zdravo punce po dolgem časuuser posted image

mi se vztrajno spet pripravljamo na morje za 14 dni, pol julija pe spet za 3 tedne, tko da sm sam na morju....za praznike je blo super, tamala je bla že prava nudistka, danes pa je tukaj 28 stopinj, tako da prav kuha, sm jo dala samo v body s kratkimi rokavi....

...jutri imamo komaj prvo cepljenje, ker je imela transaminaze tako povišane, tako da upam, da ne bo hudega jutri...uboga moja pikica, bo rotka bubalauser posted image

...js sm včeraj po skoraj 4 mesecih spet dobila user posted image ...mislm kr neki, ful čudno...zej me pa prav zviva v trebuhu in ni prav nič fajn, kako lepo je blo do sedaj, ko sploh ni blo nobene ovire, nč tamponov, nč krčev, nč slabega počutjauser posted image

...mi smo spet primli avto, tokrat nam je srnjak priletel med vožnjo, očitno nam nekaj pravi, da je TREBA zamenjat avto, ker v enem letu in pol, se je 4x že zgodilo, da je nekaj razbilo ta naš avtouser posted image

...vas bi pa nekaj vprašala, in sicer, kako bi mali lahko pripravila pire...obvezno še s prilagojenim mlekom....?....a se kupljeno mleko lahko uporablja šele pri enem letu???

drgač pa uživajte, ker upam, da je končno konec teh deževnih in hladnih dni, je pa res že skrajni čas za topla in sončna vremenauser posted image

papaaaaaaa

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
27.5.2008 13:35:18   
trdozimc
Oblačenje: naša mala je tudi tako oblečena, kot tvoja, želva, ampak mislim, da jo bom danes odrešila dolgih rokavov in hlač. Je res ful vroče, pa še mala kar dobro kuri. Jaz jo imam skozi v senci (vozička, marele ali drevesa) in je ne nameravam z ničemer mazat, pa tudi ne izpostavljat soncu.

Pire: pri 4-5 mesečnem user posted image  je še precej hitro za navadno KM, če si to mislila. Če nimate v družini nobenih alergij bi lahko mogoče poskusila z maslom ali pa kokosovo maščobo. Drugače ti pa še vedno ostane riževo mleko.

Mirena: ja ni čudno, da si ženske zmišljujejo, ko pa ima tako čudne učinke. Jaz sem dobila user posted image  po 4. mesecih po porodu (enako kot prvič) in me je minlo, da bi še naprej imela takšne težave (močna krvavitev, bolečina, hud PMS....) in sem šla po mireno. Naj povem, da sem bila pred prvim porodom 5. let na kontracepcijskih tabletah, brez vsakršnih stranskih učinkov. Zdaj po mireni pa kar neke šibke krvavitve vsakih par dni, glavoboli, vrtenje, čudno počutje (razdražljivost)..... V glavnem vse to naj bi minilo v 3. mesecih, ampak vseeno je zoprno.
Pa kaj, če je draga - saj jo sami preko zdrav. zavarovanja ali pa drugih davkov plačamo. user posted image

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
27.5.2008 13:38:17   
lana38
Vrečko za urin na naslednjem pregledu dobijo vsi, tudi fantki. Meni so že zadnjič povedali, da naslednjič damo tudi kri in vodo. Pri user posted image  pa drugače ne gre kot s to vrečko.
Imamo pa res pravo vročino. Mi2 sva bila zjutraj zunaj. Zdaj se pa skrivama v stanovanju. Tu je še kar znoasno, ker se je vročina komaj začela. ko bo par dni tako, potem bo pa tudi notri že vroče. Lani sem imela 32° v stanovanju, sem bila kar v kopalkah. Pa saj se še verjetno spomnite, ker sem pisala o tem.
Jaz imam Tima v plenički in bodyju s kratkimi rokavi. Ko sva bila zunaj, pa je imel kratke hlače čez oblečene. Pa še to mu je bilo preveč, ker je bil precej topel, ko sva šla noter.
LP

< Sporočilo je popravil lana38 -- 27.5.2008 13:40:39 >

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
27.5.2008 13:44:19   
Foxina
pire  jst kar zmučkam krompir brez vsega...če je meni dober, potem mora bit tud njemu in mu je...se nič ne buni

oblačenje dans ima bodi kratek rokav in kratke hlače...če mu je pa ful vroče...za spat pa dolgi rokav in dolge hlače

za ven it mi pa kr ni, ker je tko vroče...midva sva noter že cel dan in imava okno odprto...zaenkrat še gre...mava 23.5 stopinj noter

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
27.5.2008 13:54:13   
trdozimc
Uaaauser posted image , Foxina, a imaš klimo vklopljeno al kaj?

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
27.5.2008 14:53:17   
pikica*
trdozimc, tile simptomi pri mireni so pa isti kot pri meni. Ampak zdaj je že bolje (malo manj kot 3 mesece po vstavitvi). Se je pa tudi meni na začetku čudno vrtelo, znala sem bit grozno sitna kar tako, izcedki pa......da sploh ne omenjam....mi je bilo kar čudno brez vložka okol hodit. Zdaj pa se je vse skupaj normaliziralo in upam, da tako tudi ostane.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
27.5.2008 15:03:22   
klarisima
No, pa se javljam na raport user posted image
Želva sorči, ker nisem nič odgovorila...mi včasih kaj zbežiuser posted image

Drugače pa se mi nihče ni zameril samo tukaj ste že prej bile ustaljena druščina in težko je priti zraven. Saj ne rečem, nekatere ste super in takoj sprejmete nove prišleke, večina pa jih oz. nas ignorira user posted image zato se raje po drugih temah potikam, kjer nisi spregledan user posted image
Sicer pa vidim, da pridno rastete, spoprijemamo se s podobnimi težavami (zaenkrat uspešno) spimo kar precej, le ko je luna nas meče, ampak ni hudega.

Nič druščina, uživajte še naprej in se beremo na kakšni drugi temi.

Poljubčke vašim sončkomuser posted image vam pa user posted image in vse dobro še naprej user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
27.5.2008 15:07:35   
trdozimc
oj, pikica, pol pa še obstaja upanje zame user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
27.5.2008 15:35:13   
trdozimc
Klarisima, nikar ne obupaj nad nami in se še kaj oglasi! user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?