Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina IZVIRNO SPOROČILO: PUHICA 26 Ja jaz sem še tukaj odhajam zvečer , ja lahko bi se dobile v sedo ali čet. to bi meni najbolj odgovaarjalo ( ker prideta naša iz vikenda pa mi je lažje če je še kdo doma), Foxina ja jaz sa pa iz Z.J. tako da sva kar blizu .Kje točno pa si iz savca a tam ko ima 7 postajo ali blizu soče.? Grem pakirat. Piškotek pa spi. bravo, čez cesto sreda, ok, bom računala! Itak, da vam to zamerim! trdozimz, ja sej si prav napisala, se strinjam in resnic socustvujem z vsemi, poznanimi ali nepoznanimi. In tud sama imam se drugo prijateljico tukaj, ki ji tudi ne uspe, ampak je pa dobesedno zaljubljena v Gabriela, se vedno cudim nad tem njenim pozitivizmom in optimizmom. Ne vem, nekako se ne strinjam, da tej iz Lj ne smem niti pokazat slike, za RD mi je komaj cestitala, pa se to je bila res hladna cestitka. Pa sva prakticno odrasli skupaj, sedaj pa kot da sem ji kaj zalega storila, se mi izmika... No, grem, mi smo se ravnokar pokakali