|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
26.5.2008 18:13:40   
pina-1
Dan,
Mi smo leteči in se danes nisem uspela še nič oglasit.
Za mani je ena k***** doč. Ana se je zbudila ob 1, pa je samo dudo fasala. Pol ure za njo je Mia začela vriskat, da jo je strah, pa sem jo k nama prinesla. Ampak je blo vroče in sem jo čez kako uro nesla nazaj v sobo. Ob 4 se je Ana zbudila in je hotla joško. Ob 5:40 je blo treba vstat in g. Pinota spedenat za v službo. Ob 6 je Ana zopet hotla jest in evo jedva sklopim oko pricaplja Mia in je treba odpravit dekleta in jo mahnit v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pol sva šle z ANo na kavo k moji pročni priči in enkrat doma sem se špilala Fatu čistačicu...
user posted image  pa  tak dan!!!

Našo definitivno dajejo tobi, ker  full malo spi. PA skozi se slini. Drugače je pridna in ni sitna. PA zopet grozno poliva.user posted image user posted image

No evp sem malo zatežila

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
26.5.2008 18:28:26   
mary_lou
mislm ej kaka vrocina za ****,

midva sva se cel dan skrivala v hladu v stanovanju sam men se bo zmesal ej cel poletje tkole, sam sej kaj pa ces ce je tok vroce.

Sva probala it mal vn sam je blo tok vroce cist je zasvicu sva se sam obrnila ej res ne vem kva bomo polet pocel, tud na morju cez dan vecinoma notr al kvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej dolenjka dont worry tajson je se zmeri dec kot se sika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
26.5.2008 19:02:30   
MetiLu
Pinči user posted image

Midva sva tud že cel dan notri, no popoldan sva bila zunaj na balkonu  user posted image  zdele pa tamalga čakam da se zbudi, da greva vsaj za pol urce mal povozičkat, pa mulček spi že 2 ure user posted image  user posted image  

Upam, da ne bo ponoč spet kakšne fešte user posted image  Ker zdele sta bile dve noči res superca user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
26.5.2008 19:09:24   
nizy
mi smo bli tudi cel dan notri ,..... zunaj je bilo soparno z nekim čudnim vetrom ,.... tako, da se mi  niti slučajno  ni dalo za  3user posted image letat zunaj , pa še tasrednja  ma ene svoje izpade na vsake tolk cajta ,da me vse mine user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
26.5.2008 19:25:58   
kati kati
dan,

naš malček pa je že v mižulah, pa mam mal časa da vas preberem-pr nas so noči iste ponoči dojenje še dvakrat...pa tri dni bujenje ob 6.user posted image pa se previjema pa mal pomenma pol  pa naprej spat za kako uro ali dve! čez dan mi še kr dosti spiuser posted image user posted image user posted image
zvečer ko je ura 7 pa gre Maj spat.user posted image zdej pa še nekaj pojest-kr smo bli pridni...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
26.5.2008 19:41:11   
Mbee
Zdravo sotrpinkeuser posted image  nekaj časa se že nisem javla ampak mam tok pridno punčko da imam čas za vse drugo sam za računalnik neuser posted image  kako ste kaj....ali so februarčki pridni...se že kaj na glas smejijo, najina se je en teden nazaj prvič naglas nasmejala in sm jo mogla posnet....ja ja sm une vrste mamica k ima vse dokumentiranouser posted image  a so kateri rekli na posvetovalnici da je otroček pretežek?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
26.5.2008 19:58:27   
aliska
čao..no mi smo bli tud na sprehodu pa je blo fajn k ni blo vroče..
mbee- mojmu pikcu so rekl da je kr mal pretežek..

jst sm bla pa dons pridna sm use spucala..sm mela čas k je moj sončk ceu dan skor pančku..

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
26.5.2008 20:03:21   
aliska
punce a se je keri zgodil da ji je kr kolešček odpadu z vozička?men se je dons prvič..zdj pa ne vem me je kr mal strah se voztuser posted image user posted image

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
26.5.2008 20:05:55   
Mbee
kater voziček pa imaš....pri mojmu grejo na pritisk kolesa dol in če ga ne pritisnem do konca lahk tud dol pade....ne se sekirat sej ne more bit nč hudga tud če ti dol pade važn je da voziček močno držiš da se ti ne bi prevrnu ko ga voziš

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
26.5.2008 20:07:35   
aliska
ma haberkorn..sm ga kr zgubila..mislm da se je neki pokvarl k sm ga dala nazaj gor pa je spet padu

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
26.5.2008 20:07:54   
nizy
a pol morte zmeraj merkat,ko vozite vozičke user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
26.5.2008 20:10:14   
aliska
jst sm klicala u trgovino pa pravjo da nej jutr pokličm da vodjo prašajo..pomoje da ne bi smeu kr sam doluser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
26.5.2008 20:10:35   
Mbee
ne ne ni treba merkat....sam merkat morš k ga gor daješ da klikne....no vsaj pri mojmu je tko drugač pa ni panike smo ga vozli že po hudem makadamu pa se je full dobr odrezu...mam pa od haucka jaguarja in ga ne zamenjam za nobenga ker je res full fajn za vozit. user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
26.5.2008 20:18:20   
aliska
user posted image ja sm klicala u trgovino pa pravjo da jutr pokličm ko bo vodja..pomoje da ne bi smeu dol it..kr sam..ne vem

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
26.5.2008 20:19:21   
aliska
jst sm čist razočarana nad tem vozičkom..

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
26.5.2008 20:39:31   
Mbee
sam zgledajo pa hudo.....a je drugač bil drag?

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
26.5.2008 20:40:44   
ella79
pa sej verjetno je voziček  še v garanciji, tako da ti morjo to uredit user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
26.5.2008 20:42:16   
aliska
mbee- ni biu drag..

men je ušeč qiunny pa mi moj ne pusti ga kupt..zdj mam saj razlog da bi tega kuplauser posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
26.5.2008 20:42:30   
bamby
čer

Midve sva popoldan tudi malo vozičkale. Je bilo soparno za pop****t, bolj kot vroče user posted image . Morda je bilo Anaji tudi kaj vroče, ker še jest ni hotla, je pa zato zvečer malo bolj. Ko sva se okopale, je že šla k palčkom, čeprav se je sprva nekaj kregala, ampak jo je duda kar fajn potolažila in je hitro zaspala.

aliska, tale tvoj voziček mi pa nekam nevarno deluje user posted image . Čimprej uredi to zadevo, da ne boš vsa živčna zaradi tega, in študirala, kdaj ti bo kolo odletu in se voziček prekucnil user posted image .

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
26.5.2008 20:57:30   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: aliska

mbee- ni biu drag..

men je ušeč qiunny pa mi moj ne pusti ga kupt..zdj mam saj razlog da bi tega kuplauser posted image

če ti je speedy všeč ma BC zdej noro akcijo user posted image kar tvojmu povej user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu aliska)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
26.5.2008 21:04:01   
dolenjka
Čer user posted image

Vidim, da ste se ene že pofočkale user posted image

Za nami je zelo uspešen dan, za carico tut user posted image  Če dones ni za 1 cm zrastla nočem nič! Da je zjutaj spala do 11.15 sem že napisala, pol smo šli dol v vas in je spet 2 uri spala. Smo se doma previli, popapcali in po 1h in pol je šla set spat in je spala 2 uri in pol user posted image  Pojedla, se mal poigrala, sem jo dala v voziček in je za prvim vogalom spet zaspala in spala skoraj 1 uro user posted image
No, 20.30 je srečala palčke in je že šla na žur z njimi user posted image  user posted image  user posted image

Evo, jaz sem se pa zdej lepo z lubenico ubila in shladila, zdej si jo grem pa spet mal umit, če bo katera za kakšno akcijo nocoj user posted image  user posted image  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
26.5.2008 21:04:38   
buči
Čau, sem crknjena, kot da bi šla na Triglav! Zjutraj najprej s kolesom Aljaža v vrtec, potem s Tilnom v Kavla na kavo, smo bili v senčki kar z deko pokriti in jaz oblečena, ker je bilo prav fajn hladno, potem domov posptravit, obesit cunje, pa gasa v vrtec, potem pa na končni izlet z vrtcem. Smo šli iz Tivolija 45 minut peš na Rožnik, za male kar fajn za hodit, zame pa tudi za rinit voziček v klanec. Je bilo fajn hladno v gozdu, tako da meni pa ni zajamrat! Smo prišli ob 200ih domov, v banjo in spat.! Zdaj grem pa še jaz. PA pa

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
26.5.2008 21:06:00   
ella79
dolenjka ne boš verjela, naša je tudi danes noro velik spala, je prej v vozičko še eno rundo oddremala, sedaj pa itak veš kje je user posted image
jaz mam že umito, tako da sem že redi for ekšen user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
26.5.2008 21:08:01   
ella79
buči user posted image user posted image user posted image a si o dijeti začela spet razmišljat, k si tok športala user posted image user posted image user posted image
a mamo rezervirano senčko za sredo v kavalu user posted image kok je to potem hladno, da majo user posted image dolge rokave al kratke, jaz več nisem pametna user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
26.5.2008 21:11:01   
pina-1
čer.

danes bom kratka, ker s emi v glavi full vrti. POjma nimam kaj za enga hudiča me je primlo. user posted image  G. Pino je reku da naj vas samo pozdravim in gasa spatuser posted image user posted image user posted image  No bomo videli kaj bo iz tega, glede na to da en hudiček še ne spiuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?