Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 21:53:44
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka to sem napisala danes cca. ob 16,00 . Sem pa pozabila enter stisnit IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pina, album rajš zaklen, da ne bo teh kozlarij kaka socialna delavka vidla, k bo na obisk prišla, pa ne zaradi refoška in pršuta Kaj pa ti v njenem albumu kaj takega vidiš . A lahko to objasniš, ker jest sem blond!!! (sem spet še malo bolj, ker sem bila pri frizerju ) sam da nisem samo jaz blond.. Tale naša big mama nekam vse na socialno vleče... Pa ne vem al to sebe tolaži...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 21:55:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka drugače pa dober večer, cela sem adijo, fasala sem antibiotik zaradi zoba. Buuubaaaa. Še moj zobar ni vedel od česa. Grem jutri na slikanje, pa da vidimo. Tiste, ki ste imele mastitis - kateri antibiotik ste jemale? Hikoncil in Amoksiklav. Kaj si pa ti dobila? Suzi vem da je jemala Ospen Sem dobila hikoncil. Je bila "panika" pri zobarju, ko ni vedel kaj mi naj da. Mu oprostim, ker je mlad in lušten.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 21:55:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka to sem napisala danes cca. ob 16,00 . Sem pa pozabila enter stisnit IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pina, album rajš zaklen, da ne bo teh kozlarij kaka socialna delavka vidla, k bo na obisk prišla, pa ne zaradi refoška in pršuta Kaj pa ti v njenem albumu kaj takega vidiš . A lahko to objasniš, ker jest sem blond!!! (sem spet še malo bolj, ker sem bila pri frizerju ) sam da nisem samo jaz blond.. Tale naša big mama nekam vse na socialno vleče... Pa ne vem al to sebe tolaži... ja, se bojim da bo carica en dan telefon dvignla in jih sama poklicala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 21:56:29
|
|
|
|
bamby
|
pina, če pa Ana že tudi to obvlada, da se na hrbet prevali, pol je pa res napredna . Bo pa res še divja . Naša še kravc noče kaj preveč past, čeprav se že popravlja . Najraje jih pase takrat, ko se okopava in jo potem z oljčkom masiram najprej od ramen čez trebušček in do konca nogic, pa rokice, pol se pa še na trebuh obrneva in jo ravno tako po hrbtni strani. Takrat pa ona brez problema drži glavo pokonci in se nič ne pritožuje. Je ista kot ati !
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 21:56:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka otroci v Afriki so lačni, ti jim pa češnje za ušesa limaš, pa dolenjka bi jih jedla, vi se pa norca delate iz njih pol pa še držte Pa bogi otrok mora v tej vročini še čelado nosit 1. dolenjka na češnje sem že vse povabla..No se opravičujem če vaše veličanstvo nisem posebej citirala.. Gospo in gopsoda starša od carice, pa carico vabim na češnje. Jih je neki še na sosedovi češnji, pa gremo lahko robutat 2. ma čelada "zračnike"
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 26.5.2008 21:57:26 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 21:57:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka drugače pa dober večer, cela sem adijo, fasala sem antibiotik zaradi zoba. Buuubaaaa. Še moj zobar ni vedel od česa. Grem jutri na slikanje, pa da vidimo. Tiste, ki ste imele mastitis - kateri antibiotik ste jemale? Hikoncil in Amoksiklav. Kaj si pa ti dobila? Suzi vem da je jemala Ospen Sem dobila hikoncil. Je bila "panika" pri zobarju, ko ni vedel kaj mi naj da. Mu oprostim, ker je mlad in lušten. Naša je hikoncil boljš prenesla kot Amoksiklav. Je imela pa mal penast drekec ene 3 dni, tko da boš ready če se ti kaj podobnega pojavi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 21:59:38
|
|
|
|
pina-1
|
ej dolenjči starina, a maš kako sliko d magične brisače? A je možno tudo kasneje uporabit, ko so te naše štruce že večje. Jaz bi mela eno tako za Ano ker se mi ne da vsak dan kopalnico po tleh umivat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 21:59:56
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 sam da nisem samo jaz blond.. Tale naša big mama nekam vse na socialno vleče... Pa ne vem al to sebe tolaži... Po moje si že službo v SLO išče, pa je na socialno delo pomislila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:00:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka otroci v Afriki so lačni, ti jim pa češnje za ušesa limaš, pa dolenjka bi jih jedla, vi se pa norca delate iz njih pol pa še držte Pa bogi otrok mora v tej vročini še čelado nosit 1. dolenjka na češnje sem že vse povabla..No se opravičujem če vaše veličanstvo nisem posebej citirala.. Gospo in gopsoda starša od carice, pa carico vabim na češnje. Jih je neki še na sosedovi češnji, pa gremo lahko robutat 2. ma čelada "zračnike" Mama in oče car ne bosta nekla ne ne in ne ja, vse je možno, sam rabutala boš pa ti, mi bomo pa jedl Kako črvivo pa otrokom za ušesa dal, ker tiste vaše na slikah so prelepa za na ušesa, pol se pa čudiš, da Mia nič ne sliši Ups, sorči k nisem vedla, da imate tako fensi čelado, pol je pa ti rajš ne nosi, ker ti lahko tisto prazno podstrešje prehladi in prepiha
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:00:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - hvala ti za opozorilo. Pa ta penast kakec ne pomeni nič paničnega, ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:00:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 sam da nisem samo jaz blond.. Tale naša big mama nekam vse na socialno vleče... Pa ne vem al to sebe tolaži... Po moje si že službo v SLO išče, pa je na socialno delo pomislila našla si me
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:01:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - hvala ti za opozorilo. Pa ta penast kakec ne pomeni nič paničnega, ne? baje da ne, sam opazuj pa vseeno, če ti bo pa kaj sumljivega pa vedno ahko P pokličeš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:03:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mama in oče car ne bosta nekla ne ne in ne ja, vse je možno, sam rabutala boš pa ti, mi bomo pa jedl Kako črvivo pa otrokom za ušesa dal, ker tiste vaše na slikah so prelepa za na ušesa, pol se pa čudiš, da Mia nič ne sliši Ups, sorči k nisem vedla, da imate tako fensi čelado, pol je pa ti rajš ne nosi, ker ti lahko tisto prazno podstrešje prehladi in prepiha sej zato so tako fensi čelade samo za otroke.. Za velike glave je nevarnost prepihov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:03:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - hvala ti za opozorilo. Pa ta penast kakec ne pomeni nič paničnega, ne? baje da ne, sam opazuj pa vseeno, če ti bo pa kaj sumljivega pa vedno ahko P pokličeš hvala bejba
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:03:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, ounli for ju bejbi: http://www.clevamama.com/bathtime_eng.html Če rabiš pa povej!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:03:54
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 sam da nisem samo jaz blond.. Tale naša big mama nekam vse na socialno vleče... Pa ne vem al to sebe tolaži... Po moje si že službo v SLO išče, pa je na socialno delo pomislila našla si me Kot da ne bi vedla, kam pes taco moli ... pina zdaj se jo pa kar merkaj, bo imela socialno za uržeh, da bo k tebi na češnje, pršut, refija in šparglje hodila ...Zdaj moraš imet skozi zaloge
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:04:54
|
|
|
|
pina-1
|
aja.. črvive češnje za vas šparamo, da mi ne boš očitala da sem ti samo s sadjem postregla. Mia pa že ve zakaj ne sliši . Tiste češnje pa so mele zelo kratek rok trajanja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:06:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 sam da nisem samo jaz blond.. Tale naša big mama nekam vse na socialno vleče... Pa ne vem al to sebe tolaži... Po moje si že službo v SLO išče, pa je na socialno delo pomislila našla si me Kot da ne bi vedla, kam pes taco moli ... pina zdaj se jo pa kar merkaj, bo imela socialno za uržeh, da bo k tebi na češnje, pršut, refija in šparglje hodila ...Zdaj moraš imet skozi zaloge sej skozi neki v skrinjo trpam, da ja ne bo zmanjkalo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:07:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, ounli for ju bejbi: http://www.clevamama.com/bathtime_eng.html Če rabiš pa povej! dej povej kje si to nabavla pa kolko € si za to odštela. TO le mora biti fajn
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:07:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 aja.. črvive češnje za vas šparamo, da mi ne boš očitala da sem ti samo s sadjem postregla. super, naš ima rad mesnate zadevšne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:08:04
|
|
|
|
pina-1
|
grem se umit i k g. Pinotu na masažo. sem res čisto hin.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:08:17
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Evo, moja je umita, jaz se bašem s šmornčkom in čakam atija, da me pride pocrkljat. Se že pele domov Z Janezom sva šla pol še en krog odvozičkat, sem ga kar v lupinco napokala, ker se v košari buden tud slučajno noče vozit ... V glavnem, ful mu je dogajal, ker je lahko ven gledal, pa še temperatura lufta je bila prov fajn no, pol sva se pa skopala, popapala in ga je mal čez devet že zmanjkalo. UPAM da bo spal tako kot prejšnjo noč Grem zdej pogledat kaj ste naklofale
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:08:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, ounli for ju bejbi: http://www.clevamama.com/bathtime_eng.html Če rabiš pa povej! dej povej kje si to nabavla pa kolko € si za to odštela. TO le mora biti fajn kolk plačaš informacijo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:09:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 aja.. črvive češnje za vas šparamo, da mi ne boš očitala da sem ti samo s sadjem postregla. super, naš ima rad mesnate zadevšne pol pa še malo počakite, ker sedaj je sem pa tam kaka črviva. ČEz kak dan bo pa sem pa tam kaka brez stanovalca
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:11:37
|
|
|
|
bamby
|
no, bambyka se od vas za nocoj poslavlja. Lepo pančite vsi skupaj! nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?