|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
26.5.2008 15:45:14   
dolenjka
Dan user posted image

Ella, a Zoja pančka? user posted image  Naša tut user posted image  user posted image  user posted image  Ne vem če je bla danes 1 uro in pol budna vse skupaj user posted image  user posted image  To bomo veliki! user posted image  user posted image  user posted image
Oči pa kosilo kuha, mami pa uživa user posted image  Smo bli zunaj in zdaj ko je vroče je kar fino v hiški user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
26.5.2008 15:50:59   
mesecnica
Itata - a mi zaupaš, kje si kupila rižev sladoled? A je dober???

Lp

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
26.5.2008 15:52:01   
ella79
itata pomoje če mu ne piha direkt klima, sploh ni panike, pa še če imaš na 25C pa sloh. Midva tudi razmišljava, da bi jo naštimala, sam pomoje bova kar prenosno user posted image
ja dolenjka zoja spančka že pomoje ene 2 uri user posted image user posted image jaz pa mal bluzim gor pa dol in mi je čist  OK user posted image user posted image potem pa pride prijateljica na čvek, k mi ma baje zelo velik za povedat user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
26.5.2008 15:57:57   
larisa
Meti, kolk štekam tole o gužvi, ki se dela zaradi krame, ki se nabira user posted image  Midva skos gledava za večje stanovanje, če bo kdaj zneslo. Za hiško moram pa sam še banko oropat, al pa na lotu zadet, no al pa če enga sponzorja najdem user posted image user posted image user posted image

Pišuka, sam tale carica pa Zoja pa res velik spita user posted image . Meni pa zdej čaez dan ful malo spi, ponoči pa podaljšuje, tko da sem čist zadovoljna, ker itak tud če je buden, ni siten. Razen če mu kej fali, pa mami ne ve kaj bi to blo user posted image . Pol pa pogrunta, če ma srečo, pa je takoj dobr....

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
26.5.2008 15:58:01   
itata
sam smotan je od klime men to, ker je tak suh zrak pol. sam kle je res tko vroče, da ni izbire. sej verjetno se navadi. bomo vidl.

mesecnica: kupila sem ga v trgovini zrno do zrna na trubarjevi vljubljani. je pa deag k hudič 8 eur za eno 500g banjico... sam dobr pa je nimam kejuser posted image

ja ne vem kako se tole ne razporedi in vsak ne dobi kej, ampak mora naš vse fasat. sej moti ga očitno ne, tko da ni panike...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
26.5.2008 15:58:35   
mesecnica
Mi imamo tud še kar pikice na obrazu - kur**** alergija user posted image . Sem zdaj še mlečne izdelke ukinila, pa da vidimo...
Pri nas v stanovanju je pa kar kul - imam okna odprta in je lepo 22°C.

Pa ponoči tudi lepše zaspimo. Sem ugotovila, da jo moram dat prec po kopanju spat, pol pa ni tak problem zaspat.

Pa pojma nimam, kako bi mela user posted image  oblečeno. Se mi zdi, da če bo samo v kratkem rokavu, da bo premalo.

Vaši user posted image  so pa tako pridni podnevi... veliko spijo... Pri nas je pa tako švoh...
Ko berem Srečko nosečko je isto kot da bi jaz pisala (v večini primerov) user posted image .

Pa full ste veliko zunaj. Mi gremo pa ponavadi popoldne. Full pogrešam, da nimamo hiše pa greš ven in kar voziček pustiš zunaj na zraku. V stanovanju to ni možno user posted image . Pa še balkona nimamo...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
26.5.2008 16:00:43   
ella79
larisa sej recept sem dejansko že napisala: dno posode zapolniš z albert piškoti. V litru vode skuhaš cca. 3 jabolka, pustiš da se fajn razkuhajo, potem jih pa kar z paličnim zmiksaš in v to zmes zakuhaš dva vanili pudinga (prašek pudinga prej zmešaj z vodo). To zmes potem preliješ čez piškote, dobro ohladiš in premažeš s stepeno sladko smetano. Čez daš lahko še eno plast piškotov (na hitro jih namočiš prej v mleku) ali pa sam potreseš s kakavom. Sej sliši se vse zelo čudno, ampak men je noro dobro, pa še tok kalorično se mi ne zdi. Pač sladkaš puding cca. 6 žličk in smetano. To je to user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
26.5.2008 16:05:43   
ella79
pa sej naša drugače čez dan ne spi veliko, sem tudi najbolj zadovoljna da spi ponoči user posted image pa kadar je budna je tudi čist pridna, sam ponavadi po ene dveh urah k je pokonc, kar mal omaga pa mal počije za kako urco. Prej v vozičku je eno uro spala, pa sedaj že dve in to je tudi vse čez dan. 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
26.5.2008 16:05:48   
itata
k recepte pišete vsakič ful čitam in probam nekak brezmlečno in brezjajčno to "prevest"... mogoče če bo dala namest albert piškotov tele moje dietične in namest skuhanega pudinga pač riževega že narejenegauser posted image  matr sem že smešna

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
26.5.2008 16:07:55   
itata
mesecnica: mojmu se je pa obrazek ful spucal zdej. končno. po telesu se mu pa še poznajo fleki tam k je mel prej izpuščaje... suha koža.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
26.5.2008 16:08:13   
mesecnica
Itata - puding itak skuhaš v kompotu...

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
26.5.2008 16:12:34   
ella79
itatati daš seveda lahko svoje piškote, puding skuhaš na kompotu, čez daš pa lahko kako rastlinsko smetano, sej to pa lahko ješ user posted image al pa kako sojino user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3562
26.5.2008 16:15:27   
itata
problem je ker imajo vsi pudingi jajc noter in neke vrste mlečni produkt tko da običan puding za skuhat žal odpade...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
26.5.2008 16:20:06   
mesecnica
A tud rižev puding obstaja (za skuhat)???user posted image

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
26.5.2008 16:20:10   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

problem je ker imajo vsi pudingi jajc noter in neke vrste mlečni produkt tko da običan puding za skuhat žal odpade...

a ne obstaja neki na osnovi soje, mislim da sem v DM-ju gledala enkrat. Sam sedaj ne vem, kok ti kej sojo prakticeraš, k je alergena user posted image
a ene sojine pudinge, k so že pripravljeni si že probala? men so ful dobri, sploh čokoladni user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
26.5.2008 16:25:28   
Suzi*
ojla.

smo se sprehajale 2 uri, pa je blo potem res že zelo vroče. bo treba jutri še bolj zgodaj it ven. pa kaj mi je lumpa nardila. smo ble tolk časa zunaj, da sem jo dala na zizo, se je najedla, pol pa kupček podirava in se še pokaka....tolk fajn, da ji je spredej ven usekalo, prišlo čez kavbojke in še jaz sem imela zasrano majco od jošk pa do popka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem jo mogla v vozičku čist preoblečt.....bom pa zgleda mogla še zase nosit s sabo kakšno majco. user posted image  No, pol niti v mullerja nismo šle, me je blo sram taka popackana it. sem šla domov s plenico prek rame, da je flek skrilo. user posted image user posted image user posted image

naša pa danes kar na 2 uri papa. verjetno ji je toplo. sem prej skuhala čaj pa ji probala po flaši dat, pa ni šanse da cucelj zagrabi. user posted image  tako kokr dude ne mara, tud tega noče. bom probala pol še po žlički, če bo kej marala.

glede GH...bom pa jaz kar do 6m počakala, mogoče bom začela kakšen teden prej. mi je dojenje v užitek in še komot je. user posted image  

zdej se pa lubica naša oglaša, grem jo zabavat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3566
26.5.2008 16:27:30   
itata
rižev puding obstaja že narejen ja. čokoladen je ful dober.
soje pa tud ne smem ker je alergena ja... beda - k iz soje je ful dobrih zadev...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
26.5.2008 16:34:22   
nizy
itata - za soor pomaga tudi  to da namočiš  gazo v mešanico sladkorja in vode :žličko sladkorja zmešaš z čisto malo vode  in potem gazo oviješ okoli prsta pa rahlo podrgneš po njegovih ustih ,če je res soor bo šlo doluser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
26.5.2008 16:38:20   
itata
hvala nizy

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
26.5.2008 16:46:16   
nizy
a je šlo?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
26.5.2008 16:53:59   
itata
zdejle se je zbudu, tko da bom probala in sporočimuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
26.5.2008 16:58:24   
MetiLu
Suzi, jaz že skoz prakticiram, da sabo nosim rezervno majico zase, ker ponavadi me Janez pobruhca user posted image

Je pa zdele mali lump zaspal, upam, da bo kakšno urco potegnu, ker je bil siten ko driska user posted image

Midva tudi ne vozičkava prov veliko, ponavadi eno rundo na dan, razen kadar letava naokoli user posted image  sva pa dost zunaj na balkonu, ko je tako "toplo" user posted image  Žal naš tamal ne mara bit kaj dost v vozičku (košari) user posted image  oz. koker ga pič ...

Dejte en recept za kakšno pecivo hitr napisat, jaz mam ene 6 jajc za ponucat, da se ne bodo pokvarila user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
26.5.2008 17:09:43   
itata
nizy: evo neki je šlo, vse pa ne... bom še mal kasnej spet probala

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
26.5.2008 17:14:24   
ella79
meti uno t hitro rolado speči, k smo jo pozim vse pekle, pa mislim da 6 jajc porabiš

zdej greva pa midve vn do večernega rituala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
26.5.2008 17:31:03   
nizy
punce ,sem zdaj gledala svoje slik ,ko sem bila user posted image , sploh ne morem verjet ,da sem bila ornk  big mama user posted image  user posted image   ...jao,jao
no eno sem propala v album

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?