Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 18:59:57
|
|
|
|
tejči77
|
za vse albume je geslo enako. Raztalala jih bo pa Freycha, ko je ravno začela.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 19:08:33
|
|
|
|
tejči77
|
kaj se pa z našo majrim godi, da je ni nič naokoli? majrim, pogrešamo te.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 19:30:44
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, sem razposlala geslo. Če sem koga izpustila, se opravičujem, prosim napišite še enkrat. Hvala!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 19:44:55
|
|
|
|
zvesta
|
majrim je na dopustu, tejči. Tako, jaz sem podoldne skočila v AUT in si nabavila za 100 € cunj. No, nekaj sem za Izaka tudi vzela, ampak bolj malo, ker ima vsega dovolj. Jaz pa že počasi nabavljam cote za službo. Joj, kako mi smrdi...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 19:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, ula 'je' miljonkrat ponoči jst samo ležim, ona si pa sama postreže, komi da zaregistriram...čeprov neka lakota to pač ni, pač cartanje...jo bo že minlo...do mature enkrat ma kolk ste luštni vsi prov vid se, da ste uživali, otročki so pa itak carski rumba, a ti ni blo nč čudno, ko si bla sama mi smo bli pa cel pop. zunaj, sma si dale z ulo dekco na travo in uživale
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 19:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Joj, kako mi smrdi... meni tud....to se zgleda od "nerabe" usmrdi aja, pa nism ti še uspela rečt da ful dobr, da si nazaj seveda isto velja za A_R
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 20:17:22
|
|
|
|
madejka
|
Tak mi smo s popoldanskega pohajanja. Mali je naspidiran sto na uro... kdaj bomo dans spali Sva pa bila z lubim pri frizerju pa na shoppingu pa pri šmarnicah Aja pa v BCju, kjer bi naj imeli neko 30% znižanje... ja pa kaj še, 30% samo na tiste znamke, ki še s tem popustom nimajo normalne cene Še kera ni dobila gesla?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 20:53:55
|
|
|
|
tejči77
|
lepo pančkajte, vi malčki pa ne mučit mamic ponoči! Jaz se poslavljam za danes. Larisa spi, midva greva pa star trek film gledat.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 21:20:19
|
|
|
|
baja*
|
pogledla fotke in so fenomenalne zdaj mi je pa ful žal, da se nisem eni vštulila za prevoz
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 21:28:46
|
|
|
|
bojana2
|
Ja luuuuuuuštniiiiiiiii ste prav vsi!!! Lepe fotke... Malčki so pa itak Nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 21:33:27
|
|
|
|
tinispela
|
Čer! Ma kar skoz bi gledala te naše fotke, ful so dobre. A ste vidli kak se Maj carta pri meni? Mam eno vprašanje, kolikrat na dan vam še mali spijo 1x ali 2x. Ker Špela zdaj zunaj ful pozno zaspi in to komaj (ob 11h), pa sem mislila da bi jutri probale in jo dala samo enkrat spat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 21:44:38
|
|
|
|
madejka
|
Tini Maj spi okol 12 enkrat in pol okol 4 še enkrat. Sem tud že probala ga samo enkrat dat spat pa je ob 7 že tak sitn da ni za zdržat Ja se je pa res lepo cartal pri tebi... sem bla malo fauš
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 21:45:55
|
|
|
|
baja*
|
tinispela naš je v fazi, ko se ne more odločit al bi spal 1x al 2x , dans je npr. spal samo 1x (od 12.00 do 13:30), zato sem ga dala zvečer prej spat. kapica Rene ne je več ponoči. Ob cca.19-ih mu dam kašo od Milupe, pred spanjem ga še podojim, pol pa običajno spi vsaj do 5-ih, 6-ih, ko ga podojim in po novem hvalabogu nazaj zaspi do 7.30.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 21:51:22
|
|
|
|
tinispela
|
madejka jaz sem se prav fajn počutla, še Špela se tak ne stisne k meni. Kak je lepo rokice dal okoli vratu . No jutri bom probala, če bo samo enkrat spala, pol pa poročam. Res pa je da se zadnje čase zjutraj zbudi okoli 8 ure in ji pol valda ni tak hitro za spat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 21:56:43
|
|
|
|
tinispela
|
kapica Špela je ob 19 večerjo, ob osmih flašo, pol okoli 23, 24 pa še enkrat flašo. Če pa je ful nemirna jo pa kdaj še podojim, če že spi pri nama.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 22:23:18
|
|
|
|
Češnca
|
Ravnokar sem pogledala slikice...ja, kaj naj rečem no...nič novega - se ve, da so julijčice in julijčki najlepši!!! Ponovitev je/bo nujna, da pridemo še tisti, ki smo "zamočili" tako ali drugače. Sanek nujno mkoram pohvalit Anžejevo lepotičko! Takole je pa Anžej užival doma...in pogrešal odlično družbo! Nočko!
< Sporočilo je popravil Češnca -- 26.5.2008 22:24:16 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 22:28:48
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober večer Julijke Tak končno mam malo cajta, da še jaz napišem par besed o našem pikniku... Mi3 smo tudi zelo uživali v vaši družbi, najbolj pa je uživala Živa, kar se je poznalo na njenem spancu, sama od sebe v vozeku ni zaspala od pamti veka, na poti domov pa jo je tudi v sekundi 20 svalilo Čeprav sem večino malčkov in mamic, ateka žal samo enega , že spoznala, mi je blo v vlko čast sponati še ostale mamice, bejbije in seveda ateke ...pa tudi ostale mi je blo fajn spet videt upam, da bom v kratkem spoznala še vse ostale babike Če potegnem črto, lahko rečem samo to: Super
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 22:39:40
|
|
|
|
SANEK1
|
Češnica, hvala za komplimente, t9i lahko dam flek nazaj Res škoda, da vas in seveda vseh ostalih ni blo...pa drugič
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 22:54:04
|
|
|
|
Freycha
|
čer crknjena sem..... danes sem bila vse skupaj verjamete ali ne več kot 9. ur zunaj...... crknjena sem...... grem spat.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 6:52:28
|
|
|
|
Ronči
|
Nočno hranjenje: Pri nas je bilo tako, da se je začela zbujat miljontaužentkrat ponoči in se htela dojit. O ne, ne, ne, to meni nikakor ni sedlo . ZAto smo ji začeli dajat pit, šprvič čaj, pa se je razpizdla, drugič čaj...tretjič čaj....in na koncu je uotovila, da se ji več ne splača budit in lepo spimo. PArkrat na teden se zbudi, dobi flaško, parkrat potegne pa že spi. OOOOO, danes sm dobila prv menzus po dolgem dolgem času. Me že šraufa. No je pa razjasnjena misterija, zakaj sm bla zadnji teden psihično na dnu...jeb*n pms . PA vsa sm še zabuhnjena . Mam pa izgovor zakaj nism šla prej na šiht (mam tulko za naredit, da sm mislna it prej ... ah bo že) JAz bi tudi geslo DAnes gremo po avtosedež. Kiddija smo odpisali, vzeli bomo Maxi cosi Tobi. Klara doživlja živčne napade v lupinici. Ma v avtosedežu ne bo nič boljše. Kje so časi, ko se je rada vozila ...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 7:45:05
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro sem že pokonci, mala še spi jaz pa že pijem kavoooo. Pri nas so spet zobeki na pohodu in mala je tečna 100 na uro, moja mam je tukaj full vredi mala se full navaja na njo . Moj pa dela cele dneve, dans pa gremo na obisk tašči in tastu.....Tollk sam da se oglasim, vidim da ste se imelo noro lepo na pikniku, če bi imela avto bi prišla z mojo mamo ker je moj delo , tak da sma zdaj večino časa kar doma.......Lepo da ste se vredi mele in spoznale super no če jaz lahko dobim tud geslo prosim .... zdaj vam se raztalam kavo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 7:47:26
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Kava in čaj! Kapica jaz dam Žani zadnji obrok ob 21 uri in to mleko.Ob 19 uri pa dobila malo kašice za lahko noč.Ponoči pa ji že skoraj 2 mesece ne dajem nič.Če pa se zbudi pa dobi čaj. Ajvy ti pa si zgodnja?Ob 8 uri si že vzunaj?!Ja kdaj pa vstanete?Jaz se ob 8 komaj sestavim.Me zadnje dni križ boli, da bom kar znorela.Se obračam ko stara mama.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 7:49:50
|
|
|
|
yudit
|
Lea se kar samostojno sama dviguje na nogice, moji full drsi na parketu in zato ji glih ne uspeva na tleh se vstati....Jutri imamo spet pri pediatriji pregled, ker se še vedno sama ne vstane iz ležečega v sedeči poožaj....Upam da bo vredi, Baja sem full vesela da sem te zadnič srečala, Rene pa pravi lepotec se še kaj vidima pa čujema. Za vse ostale lp in lep dan, aja glede spanja, Lea se še vedno zbuja ponoči včasih i do 3 xna noč , bom poskusila to z čajem kot Ronči....lp
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 8:05:15
|
|
|
|
tejči77
|
glede dnevnega spanja: mi spimo še 2x in to obvezno, je ugotovila, da ni tako slabo spat in zadnje čase spi tudi po 3ure na dan. Čeprav mi je to malo čudno, še vedno se ne morem navadit, da sploh spi. Če smo doma spi tam od 9ali10 eno urico in potem še popoldan od 2ali3 včasih tudi dve uri. Sej se vmes zbudi, se mal oglasi in nazaj zaspi. Sem ugotovila, da je v nobenem primeru ne smem motit, ker se potem do kraja zbudi in potem tuuuuliiiii. Moram počakar, da me res sama pokliče, ko se sama čisto zbudi, potem nikoli ne joče.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 8:05:55
|
|
|
|
kapica
|
Jutro ! Joj, kaaak se vidi da ste uzivali na pikniku, pa tolk malih otrok na kupu naenkrat. Suuuper . Hvala za odgovore za nocno hranjenje. Bom poskusla z cajem. Danes je spal do 5h in dobil mleko. Kdaj pa pol dobijo zajtrk, tisti, ki zjutraj ob 5-6h pijejo mleko in koliko jim ga sploh date? Tinispela, nas spi vsaj 2krat na dan, samo 1krat ne pridemo skozi . Ja, midva sva tud ze od 6h pokonci, nekako je to postalo kr rutina , pa osmi zobek je ven prikukal, sedaj pa upam da bo nekaj casa mir .
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.