|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
25.5.2008 23:25:21   
Freycha
hehe faca si rumba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
25.5.2008 23:49:51   
madejka
Jaz še vedno ne vem, kje si mela trebuh freychauser posted image Mislim, saj vem, da ga imaš, samo na slikah ga nisem našlauser posted image

Grem tud jaz user posted image Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
26.5.2008 7:12:39   
Ajvy
Jutro klepetulje!!!!
Jst sem včeraj samo padla v pojsteljo...še sanjala sem kolk sem utrujena...adijo pamet....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kavica, čaj , shake,..karkoli pač pijete....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
26.5.2008 7:35:00   
bačko
Jutro!
Afnica to pa je bil lep prizor!Kaka lepo!user posted image user posted image
Čestitke Juliji za zobke!user posted image user posted image
Ajvy hvala za kavo!A bi se danes dobile okoli 13 ure ko greš ven?Daj pošlji mi na ZS telefonsko in se slišiva! a uredu?
Sem vesela da je piknik uspel.Bi prosila za geslo, če ga lahko dobim!
Midve z Žano sva včeraj bile pri moji mami, možek pa je doma kuhal kosilo.V novem stanovanju so luči namontirane.user posted image Ta teden imam veliko pranja cot in likanja ker gremo v nedeljo na morje.Komaj čakam.user posted image user posted image Upam, da bo vreme uredu!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
26.5.2008 8:04:49   
zvesta
Jutro, punce!

Najprej FOTKE!
Sem jih naložila v album, geslo je enako, kot ga je dala Freycha.
Sama sicer vaših fotk še nisem imela časa pogledati, ampak se že v naprej strinjam, da se da geslo tudi tistim, ki niso bile na pikniku.

Imam še eno prošnjo za vse ki ste slikale: A mi lahko slike z Izakom pošljete na zvestaAFNAgmail.com? Če se vam ne da delati izbora, pa lahko tudi vse. Ker jih iz albuma ne gre shranjevati. Vsaj meni ne.

Zdaj mam alarm, pa pridem še potem piknik pokomentirat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
26.5.2008 8:08:05   
Freycha
Dobro jutro!

mala se je zbudila že ob pol sedmih, ampak sem ji dala flašo in je začuda zaspala nazaj, jaz pa nisem več moglauser posted image

madejka je rumba zbrisala trebuh oz. ga je odrezala user posted image user posted image user posted image user posted image  kar ne bi bilo slabo, če bi mi kdo to naredil tudi v živo, ker sam noče it nikamor user posted image user posted image user posted image

Ok, igračke: trenutno imam v lasti
- zelene grabljice
- od Chicco-ta neko račko na krogu, ki je tudi ropotuljca (v bež/rumeni barvi)
- od Tinylove verjetno za na voziček ogrodje, pa trije okrogli obrazeki (bunkice), ki jih premikaš po palici
- isto od tinylove kot neko pisano rožico, ki jo tudi očitno lahko nekam pritdiš. Pa na eni strani ima očitno piskača (katerega ne morem sprobati, ker Dita še spi user posted image user posted image )

Javite se lastniki teh igračuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
26.5.2008 8:20:24   
zvesta
Pa še komentar na piknik, zdaj ko je Izak šel že na prvi lepotni spanec.

Imeli smo se super.  user posted image user posted image user posted image  Izak je užival 100/h, tako, da tudi spati ni utegnil, kar za njega običajno ni problem. Zato smo morali pobegniti med prvimi  user posted image  , pa je bilo zvečer še vseeno veliko joka od preutrujenosti. Pa tudi danes ga je vzelo že sedaj, pa običajno gre spat ob 10h. Mora nadoknadit (jaz bit tudi user posted image ).

In če mene vprašate, bi moral piknit trajati dalj časa, če ne vsaj 2 dni user posted image . Da bi se lahko posvetila malo vsem soforumašicam. Tako pa mi je še najbolj žal, da nisem kakšno več rekla z Ajvy, Arijano in Taši. user posted image  Punce, a ne, da moramo piknik še ponoviti?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj grem pa malo pospraviti. Imam še od peke peciva nametano vse po kuhinji. Pa razpakirat včerajšnje zadeve. Pa igrače moram prebrat in jih nekaj pospraviti, ker se jih je nabralo zdaj preveč in se z nekaterimi sploh več ne igra.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
26.5.2008 8:24:33   
zvesta
In še za vse, ki ste prosile recept. V bistvu sem improvizirala recept za meni najljubšo torto (pač obliko sem prilagodila). Pa vam pofotkam še, kak bi naj torta zgledala.

user posted image

Jagodno-skutna torta
Čokoladni biskvit z lahko kremo je kot poezija!

Za 12 kosov potrebujete

• 6 rimenjakov
  • 250 g sladkorja
  • 1 zavitek vanilin sladkorja
  • 6 beljakov
  • 1 žličko pecilnega praška
  • 140 g moke
  • 60 g kakava v prahu
  • 600 g majhnih jagod
  • 200 ml smetane
  • 3 zavitke utrjevalca za smetano
  • 500 g nemastne skute
  • 6 čokoladnih poljubčkov

1. Pečico segrejte na 175 stopinj (ventilatorsko na 155). Penasto stepite rumenjake s 90 g sladkorja in z vanilin sladkorjem. Beljake stepite in zraven vsipajte 90 g sladkorja. Sneg iz beljakov umešajte v rumenjakovo kremo. Kakv v prahu in pecilni prašek presejte čez moko in umešajte. Pekač (premera 26 cm) namastite samo po dnu, napolnite s testom in v ogreti pečici pecite približno 40 minut. Biskvit vzemite iz pekača in počakajte, da se ohladi. Nato ga dvakrat vodoravno prerežite.

2. Jagode oplaknite, očistite in osušite ter jih polovico na drobno narežite. Smetano čvrsto stepite z zavitkom utrjevalca za smetano. Zmešajte skuto, 70 g sladkorja in 2 zavitka utrjevalca za smetano. Nato rahl umešajte stepeno smetano. Odvzemite 1/3 mase.

3. Čokoldane poljubčke ločite od vaflja in umešajte v tretjino kreme (vaflje uporabite drugje). kocke jagod umešajte v preostalo kremo.

4. Spodnji in srednji oblat premažite z jagodno kremo, zgornjega pa s kremo iz šokoladnih poljubčkov in položite drugega na drugega. Okrasite s preostalimi jagodami.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
26.5.2008 8:27:40   
zvesta
Freycha: tebe bi pa prosila za recept tvojih trikotničkov. So bili zelo dobri. prvič sem jih jedla podobne na svoji poroki, pa že od takrat iščem recept.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
26.5.2008 8:56:57   
bačko
Freycha a bom lahko dobila geslo, da vidim kako ste uživale?user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
26.5.2008 9:12:51   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jaz tudi, jaz tudi user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
26.5.2008 9:18:37   
bačko
A_R:Kako pa si drugače?user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
26.5.2008 9:19:06   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jaz tudi, jaz tudi user posted image

pa še jst, prosiiiiiim user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.5.2008 9:24:48   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  Sicer sem že prebrala, da ste se mele noro lepo in da so vaši pikci tudi za ponovitev. Pohvale organizatorkama za idejo in izvedbo!!! user posted image user posted image user posted image

Anžej mi na tleh razgraja, joj kakšen razbojnik je! user posted image  Povsod leze, vse razišče in še komentira zraven. user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.5.2008 9:26:01   
bačko
Češnca a niso zanimivi?Prav smešni so ko imajo svojo govorico.Jaz se Žani prav nasmejem!user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
26.5.2008 9:30:18   
Češnca
Ja bačko, res je. Pa kakšne zganja pri kosilu! user posted image  Si sploh ne predstavljam, da bi bil sekundo pri miru!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.5.2008 9:30:38   
madejka
Jutro!

jaz grem tud zdaj nalagat slike. Geslo bo enako!

Imam eno idejo: a bi zbrale vse slike in videe skupaj in spekle na Cdje? Se tud jaz javim, da to nardim!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.5.2008 9:44:06   
tejči77
evo, še moje fotke s piknika najdete v albumu, geslo seveda enako.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.5.2008 9:44:43   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jutro!

Imam eno idejo: a bi zbrale vse slike in videe skupaj in spekle na Cdje? Se tud jaz javim, da to nardim!

jaz sem seveda koj zato.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
26.5.2008 9:49:33   
madejka
Zvesta, Tejči kake lepe fotke!user posted image Tejči full dobre portrete si slikala!user posted image Ona Majeva je še posebej lepauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
26.5.2008 9:52:32   
tejči77
tvoje so tudi lepe, ti si se celo spomnila da so zraven tudi mamice in atejiuser posted image
Men je samo žal da nisem več slikala.

Slikice naše Larise

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
26.5.2008 9:55:36   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jutro!

jaz sem seveda koj zato.user posted image

jaz sem tudi za....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
26.5.2008 10:00:40   
zvesta
Sem pogledala vse do sedaj... Super fotke, res... lepe bodo za spomin...

Zdaj imama pa dihurja v bajti in ga moram hitro zamenjat za sveže dišečega otroka...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
26.5.2008 10:11:37   
Afnica
Hello

Fajn vas je bilo spoznat (čeprav sem ugotovila, da niti nisem vseh user posted image ...)

Slike so lepe user posted image .

Pa še kdaj!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
26.5.2008 10:17:39   
arijana..
Dan!

Me smo tudi lepo spale in to do pol osmih vse tri.
Katji je piknik očitno dobro del, saj je spala polnih 12 ur v enem kosu. Ta večjo pa cirkus čist prevzel, moj je reku, da ni mogel verjet, da je bila dve uri kot pribita na stolu in uživala.

Meni pa je bilo v vaši družbi tudi fajn. Po pravici povedano sem šla na ta piknik z eno kepo v grlu- z izjemo Afnice nisem poznala nobene, pa še tak tip sem, da se težko hitro vključim.
No, pa mi je bilo vseeno všeč in vam kar zavidam, da se  lahko pogosteje  dobivate tiste iz Lj ter Mb.

Lp in se še beremo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.