Freycha
|
Dan! joj, kaka vročina... smo bili v mestu, me je skoraj kap zadela smo jo kar hitro nazaj v Europark popihali... zapravili še pa još..... mah, brez veze..... zdej pa čakam obisk midva sva tudi na ločevalni dieti in je težko še za tamalo kuhat, pa full velik hodiva ven jest, tak da jaz zanjo še kar posebej kuham. je pa tudi res, da ji še ogromno stvari ne dajem za jest, pa vse ji še več ali manj pasiram, sicer noče jest Res ne vem, kdaj bom nehala s tem....... je pa tudi res, da sem jaz izredno slaba kuharica in ne znam veliko stvari kuhati, nekih novih se pa kar ne spravim, in vsi trije jemo ena in isto non stop bom mogla Dito očitno Sanekovi mami priklopit za hrano, ker je včeraj jedla rižeka in meso in je bilo mnjami Aja, celo tako dobro je bilo, da je cel rižek ni motil al pa očitno jaz tak slabo delam za jest Kupila sem kremo za sončenje od Eucerina, ki je menda za alergike, pa od Welede, pa dobila sem tester od Mustele. Mi je pa Mustelo malo zašimfala, ker je faktor 50 in da ni najboljše...... da je Weleda super izbira, prav tako Eucerin..... zdej bom pa probala eno in drugo, pa da vidim, katera bo boljša. Je pa takoj za Eucerin povedala, da se slabše razmaže, ampak da vsaj vidiš, da je res dobro namazano...... kapica, lej, odvisno od tega, kako močna reakcija je.... saj pravim, včasih je zjutraj že ok, včasih pa dlje časa traja.... tudi en teden lahko pikice držijo. Probaj pa najti vzrok pikicam in ga izolirati (da mu ne daš za jest tisto, kar smatraš, da je krivo za alergično reakcijo). A je imel prej kako vročino? Če je imel prej tri dni vročino, sedaj je pa pikast je tudi možno, da je imel 6. bolezen..... Če bi imela pa občutek, da se slabša, pa pojdi raje k P na pregled..... Taši WB
|