Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 8:07:27
|
|
|
|
kapica
|
Tejci, pri nas je tud tako ja, da morem pocakat da se cist zbudi, ker tud ko zacne jamrat, ga pustim pri miru, vecinoma nazaj zaspi .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 8:19:32
|
|
|
|
kapica
|
Punce po kolikem casu izzvenijo pikice po telesu, ce otrok reagiro na kaksno hrano?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 8:48:30
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! sem še cela neka zalepljena no valda, če pa hodim konstantno ob polnoči spat hvala za kavico evo, danes gremo pa z Dito na kolo in sprobati kako se obnaša na kolesu. Glede na to, da zadnje čase čelado skoz sama daje na glavo, če jo vidi, pomoje ne bo s tem problemov kapica Diti se največkrat naslednji dan ne pozna več. Takrat, ko je bilo res hudo, jih je imela pa kar konstantno.... če si jih pa jaz razpraskam, potem pa traja še veliko dlje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 8:58:16
|
|
|
|
zvesta
|
Midva sva že nazaj s sprehoda, vroče je za ****.. Izak že spi prvo spanje. Jaz pa moram posortirat cote, prevelike , premajhne... Dat kaj prat... Izak spi še 2x na dan. Sicer vsak teden malo drugače, a vsaj 3 ure dnevno. Včasih še več. Ponoči se pa zbuja med 1x in 2x. Obakrat dobi čaj, če ga pa le ta ne umiri, dobi še 1x flaško. A občutno manjšo količino kot zvečer. Drugače pa zvečer ob 18h poje nekje 150 ml kašice, ob 19h ga skopava in ob 19.30 dobi še flaško in en plasmon keks noter. Nočna flaška pa običajno med 2. in 5. uro. A bomo počasi to nočno ukinli. Že delamo na tem in zmanjšujemo količino.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:15:44
|
|
|
|
tejči77
|
ja, res je že vroče. Midve sva šle pravkar po kruh, pa je v avtu že pošteno vroče. Sem si premislila in ne greva na sprehod. Bova šle raje zvečer. Bova čez dan uživale v travici in kopale se bova v bazenčku.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:16:35
|
|
|
|
bačko
|
A ve vsak večer kopate otroke?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:18:04
|
|
|
|
bačko
|
Tejci to je fajn če imaš travico in bazenček.Kaj pa naj jaz ko smo v bloku?Žana spi in čakam da se zbudi da greva v trgovino.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:18:10
|
|
|
|
tejči77
|
kapica, jaz pa tvojega Dinota še nisem videla. Sem ga samo zgrešila ali ga skrivaš, če sploh smem vprašat?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:20:18
|
|
|
|
tejči77
|
bačko, jaz Lariso čisto vsak večer skopam (no, to je opravilo mojega lubija ). A balkona pa nimate, jaz sem dala tak čisto majčken bazenček na balkon. Take velikosti, da sigurno gre na vsak blokarski balkon.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:20:59
|
|
|
|
bačko
|
Še eno vprašanje.Kako jih boste zdaj kaj oblekle ko bo tako toplo!Jaz sem mislila Žani dati body s kratkimi rokavi in oblekco ter nogavičke.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:21:57
|
|
|
|
bačko
|
Tudi balkona nimam.No v novem stanovanju imam velik balkon v starem stanovanju pa ne!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:23:13
|
|
|
|
tejči77
|
Moja je od včeraj samo v bodiju s kratkimi rokavi, tudi brez nogavičk je bila. Smo imeli včeraj 26 stopinj v stanovanju. Je pa problem ker si bo čisto poradirala kožo na kolenih in prstkih in sem ji danes dala gor tudi dolge hlačke.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:27:00
|
|
|
|
bačko
|
Mislila sem za ven ko boste šle.Doma imam jaz hladno.Imamo 21 stopinj.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:27:39
|
|
|
|
Freycha
|
bačko, včeraj je imela Dita čisto tanke hlače, bodi brez rokav in majčko s kratkimi rokavi... bila je bosa, pa klobuček je imela.... Danes, ko je še bolj vroče, ji bom tudi bodi brez rokav spustila ven.... samo eno tanko majčko s kratkimi rokavi (ali pa bodi s kratkimi rokavi - se še nisem odločila) in tanke hlače, ki jih zrolam v kratke hlače...... nobenih nogavičk, pa čeveljčkov itd.... smo hoteli it na kolo, pa je res prevroče, gremo raje v DM, pa v Muller-ja, pa kako cunjco zase, ateka in Dito kupiti Jutri gremo pa na kolo že ob 8h zjutraj če nam rata
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:29:37
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko A ve vsak večer kopate otroke? Bačko, ja, mi Izaka kopamo vsak dan. Bolj zaradi rituala kot zaradi umazanije. S tem, da pa milo uporabimo samo v nedeljo. :) Izak je bil sedaj na sprehodu v bodiju s kratkimi rokavi, tankih platnenih hlačeh in sandalčkih in nogavičkah. Sva pa šla ven že ob 7.15. Sem pa danes že spustila vse rolete dol, da ne rtolče sonce not, saj imamo ogromna okna in balkonska vrata in še južna stran je, tak da se kuhamo, če ne zatemnimo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:31:07
|
|
|
|
Freycha
|
aja... doma je bila pa samo v bodi-ju brez rokav, pa je bila cela topla, je bilo pa notri 24,5°C
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 9:33:05
|
|
|
|
Freycha
|
mater, kako danes odgovarjam Do sedaj je nisem kopala vsak dan, zadnje dva dneva pa je preživela bosa na asfaltu in travi in po cesti dirja gor in dol itd..... jo pa moram skopati, ker je usrana do ušes Včeraj je imela tako črne noge in roke, da so se jo vsi izogibali, meni je pa majico čisto posvinjala, ko sem jo imela v naročju
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 10:00:22
|
|
|
|
Taši*
|
Bojana2 in Češnca, hvala za pozdravčke. Freychi pa hvala za organizacijo super piknika! Mi smo se imeli fajn! Zvesta, bo v manjši zasedbi več priložnosti. Mi je žal, da nisem probala tvojega peciva... Ni bilo prostora. Arijana, sploh vedela nisem, da si tam. Mi je žal, da se nisva spoznali. Pozdravček vsem ostalim!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 10:02:47
|
|
|
|
tejči77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mater, kako danes odgovarjam Do sedaj je nisem kopala vsak dan, zadnje dva dneva pa je preživela bosa na asfaltu in travi in po cesti dirja gor in dol itd..... jo pa moram skopati, ker je usrana do ušes Včeraj je imela tako črne noge in roke, da so se jo vsi izogibali, meni je pa majico čisto posvinjala, ko sem jo imela v naročju hi, hi, kaj niso fajni ko se takoj vržejo v svinjarijo. Larisa je zdajle pojedla celo banano in to čisto sama, jaz sem pa tačas posodo pomila. <>--uu n8l nmth vcfgbbv zz vuvbgvf bv aha, nekdo se je dokopal do tipkovnice. jaooo je tečna, pa je danes že eno oddremala. Mi mila sploh še nismo uporablil, razen šamponček za glavo seveda, to pa umivamo že od prvega meseca enkrat na teden, navadno ob sobotah ali nedeljah. Pa včasih ji dava par kapljic Bubschenove kopeli v vodo, se tako lepo voda zmehča.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 10:15:41
|
|
|
|
anja7
|
Hojla! kok so lušne slike. Se z dragim kr nisva mogla nagledat telih sončkov. Mi je zlo žal, da nismo mogl pridt. Upam, da se še kdaj dobimo in da takrat res pridemo. No tuki pa še ena slikca našga nagajivčka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 10:33:07
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Bačko, včeraj je Patrick imel samo body s kratkimi rokavčki gor, ker je tako švical, saj ni čudno, če pa samo hodi sem pa tja Drugače pa danes ko piha, ima tanke hlače in majco z kratkimi rokavi. Kako bo kasneje, ko bo pripekalo na našo teraso, bo po mojem spet samo v body-ju.. Mamice, vam ki se mudi, da otročki shodijo, naj se vam ne. To je en kup letanja za njimi Ampak je dobro, ker mi vsaj kondicije ne zmanjka Se je pa včeraj prvič sam postavil v stoječi položaj, brez opore Dobrodošla Taši* med nami Jeej, kak je luškan, Anja7 Lepi nasmeh
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 10:40:38
|
|
|
|
julij
|
Oj! Kak ste, punce? Vam je že kaj vroče? Mi smo na pikniku uživali (še naš atek se je imel fajn, čeprav je celo pot jamral ). Po novem celo prebere RR, če najde stran odprto. Nič več ne kritizira in ne zavija z očmi... Hvala, babnce! Lepo je bilo spoznati prijetne ljudi. Je pa tudi meni žal, da je čas tako na hitro minil in, da nisem z vsemi pošteno poklepetala. Res upam, da Freycha in Sanek vama pa hvala za organizacijo in trud. Super je bilo. Se javi mkasneje, ker hoče še Ana nekaj napisat...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 10:48:14
|
|
|
|
kapica
|
Tasi, lepo te je spet prebrati . Backo, Dinota ne kopam vsak dan, sploh ne z milom. Ampak ko je zunaj lepo in bos leta okrog, takrat ga pa morem stusirat. Oblecene ima dino ponavadi dolge hlace doma, zarad kobacanja, ko smo zunaj pa kakor kdaj. Danes bo 30stopinj in bo imel samo bodi z kratkimi rokavi in kratke hlace. Ko prideva na igrisce, pa se zokncke in cevlje dol . Freycha, a ze drug dan je manj? Hm, pol pa ne vem ce ni to kaj drugega no, al kaj. Morem se kak dan pocakat, da vidim al bo vec al manj. Tejci, kako pa poje tvoja pupa banano sama? A na koscke narezano? Ker dinotu ne morem vec kosckov necesa, ker takoj vse stlaci v usta, namesto eno po eno. Punce, dajte mi se kaksno idejo za kuhanje za nase malcke razen tipicnih stvari : meso(puranje, goveje), zelenjava(brokoli, cvetaca, korenje,grah, zukini) in priloge(krompir,riz, testenine), ajdova kasa. A daste ponoci hladen caj, al kako ostane topel? Ker ce ga dam v termovko, je verjetno prevroc
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 10:55:47
|
|
|
|
zvesta
|
kapica, jaz dajam podnevi in ponoči hladen čaj.... to kuhanje pa tudi mene ubija... :( danes bo po moje zelenjavni riž, piščančji zrezek in rdeča pesa.... rdeča pesa bo prvič, upam, da bo jedel..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.5.2008 11:03:43
|
|
|
|
tejči77
|
kapica, samo olupila sem banano in dala na pol, ker cela je res prevelika. Je lepo pojedla, mizo namazala , potem pa še prstke polizala. Larisa bi tudi koščke po tleh pometala ker bi hotela vse naenkrat. Rdeča pesa, dobra ideja, ampak kislo že lahko jedo? Jaz bi ji tudi dala peso, samo verjetno bi morala svežo skuhat, ker se zaradi kisline bojim, da se ji ritka vname.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.