|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
27.5.2008 8:07:27   
kapica
Tejci, pri nas je tud tako ja, da morem pocakat da se cist zbudi, ker tud ko zacne jamrat, ga pustim pri miru, vecinoma nazaj zaspiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
27.5.2008 8:19:32   
kapica
Punce po kolikem casu izzvenijo pikice po telesu, ce otrok reagiro na kaksno hrano?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
27.5.2008 8:48:30   
Freycha
Dobro jutro!

sem še cela neka zalepljena user posted image  no valda, če pa hodim konstantno ob polnoči spatuser posted image user posted image

hvala za kavico user posted image

evo, danes gremo pa z Dito na kolo in sprobati kako se obnaša na kolesu. Glede na to, da zadnje čase čelado skoz sama daje na glavo, če jo vidi, pomoje ne bo s tem problemov user posted image user posted image user posted image

kapica Diti se največkrat naslednji dan ne pozna več. Takrat, ko je bilo res hudo, jih je imela pa kar konstantno.... če si jih pa jaz razpraskam, potem pa traja še veliko dljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
27.5.2008 8:58:16   
zvesta
Midva sva že nazaj s sprehoda, vroče je za ****.. Izak že spi prvo spanje. Jaz pa moram posortirat cote, prevelike , premajhne... Dat kaj prat...

Izak spi še 2x na dan. Sicer vsak teden malo drugače, a vsaj 3 ure dnevno. Včasih še več.
Ponoči se pa zbuja med 1x in 2x. Obakrat dobi čaj, če ga pa le ta ne umiri, dobi še 1x flaško. A občutno manjšo količino kot zvečer. Drugače pa zvečer ob 18h poje nekje 150 ml kašice, ob 19h ga skopava in ob 19.30 dobi še flaško in en plasmon keks noter. Nočna flaška pa običajno med 2. in 5. uro. A bomo počasi to nočno ukinli. Že delamo na tem in zmanjšujemo količino. 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
27.5.2008 9:15:44   
tejči77
ja, res je že vroče. Midve sva šle pravkar po kruh, pa je v avtu že pošteno vroče. Sem si premislila in ne greva na sprehod. Bova šle raje zvečer. Bova čez dan uživale v travici in kopale se bova v bazenčku. user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
27.5.2008 9:16:35   
bačko
A ve vsak večer kopate otroke?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
27.5.2008 9:18:04   
bačko
Tejci to je fajn če imaš travico in bazenček.Kaj pa naj jaz ko smo v bloku?Žana spi in čakam da se zbudi da greva v trgovino.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
27.5.2008 9:18:10   
tejči77
kapica, jaz pa  tvojega Dinota še nisem videla. Sem ga samo zgrešila ali ga skrivaš, če sploh smem vprašat?user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
27.5.2008 9:20:18   
tejči77
bačko, jaz Lariso čisto vsak večer skopam (no, to je opravilo mojega lubijauser posted image ).
A balkona pa nimate, jaz sem dala tak čisto majčken bazenček na balkon. Take velikosti, da sigurno gre na vsak blokarski balkon.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
27.5.2008 9:20:59   
bačko
Še eno vprašanje.Kako jih boste zdaj kaj oblekle ko bo tako toplo!Jaz sem mislila Žani dati body s kratkimi rokavi in oblekco ter nogavičke.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
27.5.2008 9:21:57   
bačko
Tudi balkona nimam.No v novem stanovanju imam velik balkon v starem stanovanju pa ne!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
27.5.2008 9:23:13   
tejči77
Moja je od včeraj samo v bodiju s kratkimi rokavi, tudi brez nogavičk je bila. Smo imeli včeraj 26 stopinj v stanovanju. Je pa problem ker si bo čisto poradirala kožo na kolenih in prstkih in sem ji danes dala gor tudi dolge hlačke.

Slikice naše Larise

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
27.5.2008 9:27:00   
bačko
Mislila sem za ven ko boste šle.Doma imam jaz hladno.Imamo 21 stopinj.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
27.5.2008 9:27:39   
Freycha
bačko, včeraj je imela Dita čisto tanke hlače, bodi brez rokav in majčko s kratkimi rokavi... bila je bosa, pa klobuček je imela.... Danes, ko je še bolj vroče, ji bom tudi bodi brez rokav spustila ven.... samo eno tanko majčko s kratkimi rokavi (ali pa bodi s kratkimi rokavi - se še nisem odločila) in tanke hlače, ki jih zrolam v kratke hlače...... nobenih nogavičk, pa čeveljčkov itd....

smo hoteli it na kolo, pa je res prevroče, gremo raje v DM, pa v Muller-ja, pa kako cunjco zase, ateka in Dito kupitiuser posted image user posted image user posted image  Jutri gremo pa na kolo že ob 8h zjutraj če nam rata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
27.5.2008 9:29:37   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

A ve vsak večer kopate otroke?

Bačko, ja, mi Izaka kopamo vsak dan. Bolj zaradi rituala kot zaradi umazanije. S tem, da pa milo uporabimo samo v nedeljo. :)

Izak je bil sedaj na sprehodu v bodiju s kratkimi rokavi, tankih platnenih hlačeh in sandalčkih in nogavičkah. Sva pa šla ven že ob 7.15.

Sem pa danes že spustila vse rolete dol, da ne rtolče sonce not, saj imamo ogromna okna in balkonska vrata in še južna stran je, tak da se kuhamo, če ne zatemnimo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
27.5.2008 9:31:07   
Freycha
aja... doma je bila pa samo v bodi-ju brez rokav, pa je bila cela topla, je bilo pa notri 24,5°C

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
27.5.2008 9:33:05   
Freycha
mater, kako danes odgovarjam user posted image user posted image user posted image user posted image

Do sedaj je nisem kopala vsak dan, zadnje dva dneva pa je preživela bosa na asfaltu in travi in po cesti dirja gor in dol itd.....  jo pa moram skopati, ker je usrana do ušesuser posted image user posted image user posted image  Včeraj je imela tako črne noge in roke, da so se jo vsi izogibali, meni je pa majico čisto posvinjala, ko sem jo imela v naročjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
27.5.2008 10:00:22   
Taši*
Bojana2 in Češnca, hvala za pozdravčke.user posted image

Freychi pa hvala za organizacijo super piknika!user posted image Mi smo se imeli fajn!user posted image

Zvesta, bo v manjši zasedbi več priložnosti.user posted image Mi je žal, da nisem probala tvojega peciva... Ni bilo prostora.user posted image

Arijana, sploh vedela nisem, da si tam. Mi je žal, da se nisva spoznali.

Pozdravček vsem ostalim!user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
27.5.2008 10:02:47   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

mater, kako danes odgovarjam user posted image user posted image user posted image user posted image

Do sedaj je nisem kopala vsak dan, zadnje dva dneva pa je preživela bosa na asfaltu in travi in po cesti dirja gor in dol itd.....  jo pa moram skopati, ker je usrana do ušesuser posted image user posted image user posted image  Včeraj je imela tako črne noge in roke, da so se jo vsi izogibali, meni je pa majico čisto posvinjala, ko sem jo imela v naročjuuser posted image user posted image user posted image

hi, hi, kaj niso fajni ko se takoj vržejo v svinjarijo.user posted image
Larisa je zdajle pojedla celo banano in to čisto sama, jaz sem pa tačas posodo pomila.user posted image <>--uu n8l nmth vcfgbbv  zz vuvbgvf bv

aha, nekdo se je dokopal do tipkovnice.user posted image jaooo je tečna, pa je danes že eno oddremala.

Mi mila sploh še nismo uporablil, razen šamponček za glavo seveda, to pa umivamo že od prvega meseca enkrat na teden, navadno ob sobotah ali nedeljah. Pa včasih ji dava par kapljic Bubschenove kopeli v vodo, se tako lepo voda zmehča.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
27.5.2008 10:15:41   
anja7
Hojla!

kok so lušne slike. Se z dragim kr nisva mogla nagledat telih sončkov. Mi je zlo žal, da nismo mogl pridt. Upam, da se še kdaj dobimo in da takrat res pridemo.
user posted image user posted image
No tuki pa še ena slikca našga nagajivčka

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
27.5.2008 10:33:07   
angel_rebelde
Bačko, včeraj je Patrick imel samo body s kratkimi rokavčki gor, ker je tako švical, saj ni čudno, če pa samo hodi sem pa tja user posted image Drugače pa danes ko piha, ima tanke hlače in majco z kratkimi rokavi. Kako bo kasneje, ko bo pripekalo na našo teraso, bo po mojem spet samo v body-ju..

Mamice, vam ki se mudi, da otročki shodijo, naj se vam ne. To je en kup letanja za njimi user posted image Ampak je dobro, ker mi vsaj kondicije ne zmanjka user posted image Se je pa včeraj prvič sam postavil v stoječi položaj, brez opore user posted image user posted image

Dobrodošla Taši* med nami user posted image

Jeej, kak je luškan, Anja7 user posted image user posted image user posted image Lepi nasmeh user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
27.5.2008 10:40:38   
julij
Oj!

Kak ste, punce? Vam je že kaj vroče?user posted image

Mi smo na pikniku uživali (še naš atek se je imel fajn, čeprav je celo pot jamraluser posted image ). Po novem celo prebere RR, če najde stran odprto. Nič več ne kritizira in ne zavija z očmi...user posted image  Hvala, babnce!

Lepo je bilo spoznati prijetne ljudi. Je pa tudi meni žal, da je čas tako na hitro minil in, da nisem z vsemi pošteno poklepetala. Res upam, da

Freycha in Sanek vama pa hvala za organizacijo in trud. Super je bilo.

Se javi mkasneje, ker hoče še Ana nekaj napisat...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
27.5.2008 10:48:14   
kapica
Tasi, lepo te je spet prebratiuser posted image .
Backo, Dinota ne kopam vsak dan, sploh ne z milom. Ampak ko je zunaj lepo in bos leta okrog, takrat ga pa morem stusirat.  Oblecene ima dino ponavadi dolge hlace doma, zarad kobacanja, ko smo zunaj pa kakor kdaj. Danes bo 30stopinj in bo imel samo bodi z kratkimi rokavi in kratke hlace. Ko prideva na igrisce, pa se zokncke in cevlje doluser posted image .
Freycha, a ze drug dan je manj? Hm, pol pa ne vem ce ni to kaj drugega no, al kaj. Morem se kak dan pocakat, da vidim al bo vec al manj.
Tejci, kako pa poje tvoja pupa banano sama? A na koscke narezano? Ker dinotu ne morem vec kosckov necesa, ker takoj vse stlaci v usta, namesto eno po eno.

Punce, dajte mi se kaksno idejo za kuhanje za nase malcke razen tipicnih stvari : meso(puranje, goveje), zelenjava(brokoli, cvetaca, korenje,grah, zukini) in priloge(krompir,riz, testenine), ajdova kasa.

A daste ponoci hladen caj, al kako ostane topel? Ker ce ga dam v termovko, je verjetno prevrocuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
27.5.2008 10:55:47   
zvesta
kapica, jaz dajam podnevi in ponoči hladen čaj....

to kuhanje pa tudi mene ubija... :( danes bo po moje zelenjavni riž, piščančji zrezek in rdeča pesa.... rdeča pesa bo prvič, upam, da bo jedel..

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
27.5.2008 11:03:43   
tejči77
kapica, samo olupila sem banano in dala na pol, ker cela je res prevelika. Je lepo pojedla, mizo namazalauser posted image , potem pa še prstke polizala. Larisa bi tudi koščke po tleh pometala ker bi hotela vse naenkrat.

Rdeča pesa, dobra ideja, ampak kislo že lahko jedo? Jaz bi ji tudi dala peso, samo verjetno bi morala svežo skuhat, ker se zaradi kisline bojim, da se ji ritka vname.

Slikice naše Larise

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.