Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 10:31:55
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: arijana.. Meni pa je bilo v vaši družbi tudi fajn. Po pravici povedano sem šla na ta piknik z eno kepo v grlu- z izjemo Afnice nisem poznala nobene, pa še tak tip sem, da se težko hitro vključim. Ja, arijana, sem razmišljala potem, ko smo sem peljali domov. In mi je zelo žal, da ti nisem posvetila več časa in ti pomagala. Oprosti!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 10:37:49
|
|
|
|
rumba
|
Juhu, sem pogladala fotke. Pa sem bila spet skoraj na pikniku. Madejka, se strinjam, lahko naredimo en CD. A fotke pošljemo tebi? zvesta, hvala za recept. Bo ziher uporabljen, ker je bilo pecivo res njami!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 11:31:36
|
|
|
|
madejka
|
Ja slike pošljite kar meni na mail! Katera pa še nima mojga naslova naj napiše, pa pošljem ZS. Kaj pa bomo z videi? Verjetno ne grejo prek maila al? Ne vem kolko je to veliko, ker nimam kamere.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 11:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
hoj jst bi seveda tudi geslo vidim da ste uživale, ma sej ni blo druge za prčakvat mi je res kr žau, da se ni izšlo, pa drugič.... mi smo tud uživali, super je blo, vremet tud ok, ula je bla pridna, začuda tud med vožnjo, k je dauč k strela, novo okolje je pa tud lepo sprejela....je pa res mega gor, mir in tišina, sred goše, pa fuuuuul luštna kučica tko da bomo še šli, smo se menli da bi blo kul za novo leto bit gor, samo je baje problem za gor pridit, ker ne plužijo valda in če sneg vrže ( kar se pozimi rado zgodi) pol ne morš gor...bomo vidl... pol doma je pa tud blo ok, žlahta kul, so kr face, pa že dolg nismo bli tkole vsi na kupu, tko da je blo luštn....tamala( sestrca) je bla pa čist vzhičena, k sem ji telefon za darilo prnesla in ji že naložla gor čuda muzke in slik od rebelde ( ), tko da cel dan je pol sam ta telefon trajblala sem pa tja tak
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 12:22:43
|
|
|
|
bačko
|
A ne bom dobila gesla?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 12:38:10
|
|
|
|
bačko
|
Ja sem pogledala slike in sem ugotovila de ste se imeli zelo lepo.Super!Vesela za vas!No midve sva iz sprehoda.Žana še spi jaz pa grem likati in delati spiske kaj vse moramo vzeti na morje!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 12:46:50
|
|
|
|
bojana2
|
Hellooo.. Tudi jaz bi prosila za geslo...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 12:53:44
|
|
|
|
Ajvy
|
Freycha...naše so grabljice in una žvad v krogu od Chicco-ta
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 13:18:45
|
|
|
|
corfu
|
Še meni geslo, prosim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aja, dober dan
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 13:33:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Arijana..praviš da si imela kepo v grlu. mene je želodec pekel...in ko sem prišla tja, nisem mogla nič....adijo pamet...sem mogla dva čaja spit, da je blo malo bolj, da sem se lahko malo sklepetala....ah ja...temu se reče svetovna sera
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 13:45:35
|
|
|
|
bačko
|
Ajvy ne bom mogla danes.Pride ena gospa pogledat stanovanje.Kdaj greš ti že zjutraj ven?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 13:50:12
|
|
|
|
mateya24
|
Podravljene punce! Včerajšnji piknik je bil super Hvala Freycha in Sanekova za organizacijo še enkrat...sta bli pridni Res vas je bilo lepo spoznat še več julijk Vse ste super...vaši otročki pa pravi cukerčki Moj dragi vas je tud vse pohvalil...je bil prav presenečen nad tem RR-čvekom...(mogoče zdaj nebo več jamral tolko kaj delam tu gor ) Še posebej pa sta mu v oči padla tvoja dva čmrla Siskamiska...je bil čist navdušen, je reko da bi on tud mel kar dva na enkrat, po možnosti fantka in punčko, kot vi Afnica Moram se pa opravičit, ker si nisem vzela časa, da bi z vsemi malo poklepetala, (ampak sma bla z dragim bolj kot ne zatopljena sama vase, ker se je včeraj preden smo šli zgodla ena stvar, ki je mene ful prizadela in sem bla čist paf..no saj sem še zdaj, ker je danes blo vse še slabše)...pol ko sma šla pa mi je blo ful žal, da nisem tist trenutek pozabla na to in se posvetla raje vam... Ampak jaz sem prepričana, da bomo to še kdaj ponovili in obljubim, da bom vse nadoknadla Slikce bom pogledla zvečer, ko bom mela več časa...se pa strinjam z idejo, da bi dale vse slikce na CD, pa da bi vsaka mela spomin na piknik. Lep dan še naprej...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 14:52:46
|
|
|
|
Češnca
|
v tretje gre menda rado... geslo, še meni, prosim lepo!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 14:56:00
|
|
|
|
pupi
|
Helo! No še jaz vas vse pohvalim, ste super, možeki tudi, predvsem pa otroke, res so bli pridno vsiiiiiiii!! Nad vsemi sem bila navdušena . Tejči tvoja Larisa je prva navihanka nisem mogla verjet kak bi se ona že kar lovila . Ajvy upam, da Traja ni preveč Naji zamerla . Tudi meni ni uspalo z vsemi, čvekat ampak jaz se s tem toalžim oz sem 100% da se še bomo kdaj dobile in bom to nadomestila!!! Mateya upam da ni nič kaj resnega kar se vam je zgodilo zato . Jaz se strinjam za slike in CD, moram še jaz moje gor poknit, ampak zvečer. Slikice so vse lepe no pravzaprav so otroci lepi,... Pa na slikah je Naja še večja bunkica kot je v živo očitno bo treba začet malo pazit, da nam ta hrana ne uide iz nadzora, to ne bi bilo priporočljivo. Zvesta hvala za recept Lepo bodite!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 15:02:31
|
|
|
|
tejči77
|
arijana, sej se lahk tudi midve za kak kofe ali pa sprehod dogovoriva
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 15:31:15
|
|
|
|
kapica
|
Haj punce! Vidim da ste imeli lep piknik, a lahko se meni gesla prosim, sem videla da se nekaj deli . Jaz sem mal v guzve te dni, oz. na skoraj prisilnem pocitku, ker me je cez vikend tako matral trebuh, da sem se danes spravila k zdravniku. na sreco je vse okej, mali je lepo migal, vse je kot treba . Je bil moz doma, pa danes je tudi, da lahko res veliik lezim . Punce a vas lahko vprasam ce vasi otrocki se dobijo mleko ponoci oz. kako imate sedaj urejeno z vecerjo? A se dobivajo kasice, one kupljene, ki se zmesajo z vodo al mlekom, al mate kaj drugega. In potem dobijo pred spanjem se mleko? Kaj pa ponoci? Dino ima ob pol osmih vecerjo, ob pol devetih gre spat z flasko mleka, potem pa dobi ponoci med 2-4 uro se eno flasko in spi naprej. Pa bi mogoce mogla kaj spremenit?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 15:31:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ajvy ne bom mogla danes.Pride ena gospa pogledat stanovanje.Kdaj greš ti že zjutraj ven? Ob 8.00-...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 15:54:49
|
|
|
|
Afnica
|
Kapica....moja 2 jesta zvečer med 20:00 in 20:30 zadnji obrok in sicer mleko vanj pa zmešam včasih: riževo kašico, grisolino, keksolino... Ponoči že pa dober mesec ne jesta. Kar mi je odleglo, saj sta znala jesti tudi po 3x na noč- takrat, ko so prihajali zobki. No, potem se je pa čez noč spremenilo in ne jesta več. Zajtrk imata pa potem ob 7:30 - 8:00.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 16:14:34
|
|
|
|
kapica
|
Afnica a sta se kr sama odvadila jesti ponoci? To pomeni da se nic ne zbujata? Ker dino je se vedno 1-2 krat na noc buden oz. mrda po postelci da ga morem vzet ven al pa mu dat flasko . Kaj pa ce mu dam namesto mleka samo malo caja?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 17:21:56
|
|
|
|
tejči77
|
Moj lubi je danes že doma in se zdaj s tamalo kopata na balkonu v baby bazenčku. No, noter se je stlačla Larisa, Robi bi ga lahko dal samo na glavo.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 17:28:53
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Kapica, probaj mu dati malo čaja, ker moj je vedno ponoči se zbujal in sem mu začela dajat čaj namesto mleka, ga je sicer zelo malo spil, in od takrat spi celo noč.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 17:29:27
|
|
|
|
tejči77
|
mateja24, jaz tudi upam, da ni nič hujšega, kar se vam je zgodilo kapica, Larisa že lep čas ne je več ponoči, nekje od sedmega meseca se mi zdi (se niti ne spomnim več, tako dolgo je že). Imava pa tudi že tri mesece tako: med 5-6 uro popoldan mlečno kašico (od milupe ali pa skuham gris, koruzni gris) potem ob 8h, takoj po kopanju dobi pa še 180ml mleka. To je to in potem se zbudi okoli 6h in spet dobi jutranje mleko.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 17:57:52
|
|
|
|
tejči77
|
kapica - nisem pa nič posebnega počela, da je nehala ponoči jesti. To je šlo sočasno s tem ko sem jo navajala, da spi v svoji posteljici. Takrat je začela takoj bolje spat in se manj zbujat. Saj zbudi se tudi še sedaj kdaj pa kdaj, ampak je nikoli ne vzamem ven iz posteljice, ne dajem ne mleka in ne čaja, ne prižigam luči in je ne ogovarjam. Samo dudo ji dam, pa še to zadnje čase sama najde.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 18:00:01
|
|
|
|
tejči77
|
ko bi ve videle, kakšno je delala Larisa v bazenčku. Ves balkon je moker, najbolj se ji je pa dopadlo, da je lahko bila čisto naga brez plenice.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.5.2008 18:24:48
|
|
|
|
anja7
|
Babike prosim za gesla za slikce!Hvala
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.