|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
26.5.2008 10:31:55   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: arijana..

Meni pa je bilo v vaši družbi tudi fajn. Po pravici povedano sem šla na ta piknik z eno kepo v grlu- z izjemo Afnice nisem poznala nobene, pa še tak tip sem, da se težko hitro vključim.

Ja, arijana, sem razmišljala potem, ko smo sem peljali domov. In mi je zelo žal, da ti nisem posvetila več časa in ti pomagala. Oprosti!

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
26.5.2008 10:37:49   
rumba
Juhu, sem pogladala fotke. Pa sem bila spet skoraj na pikniku.user posted image user posted image user posted image user posted image
Madejka, se strinjam, lahko naredimo en CD. A fotke pošljemo tebi?
zvesta, hvala za recept. Bo ziher uporabljen, ker je bilo pecivo res njami!user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
26.5.2008 11:31:36   
madejka
Ja slike pošljite kar meni na mail!user posted image Katera pa še nima mojga naslova naj napiše, pa pošljem ZS.
Kaj pa bomo z videi? Verjetno ne grejo prek maila al?user posted image Ne vem kolko je to veliko, ker nimam kamere.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
26.5.2008 11:39:16   
Anonimen
hojuser posted image
jst bi seveda tudi geslouser posted image vidim da ste uživale, ma sej ni blo druge za prčakvatuser posted image mi je res kr žau, da se ni izšlo, pa drugič....

mi smo tud uživali, super je blo, vremet tud ok, ula je bla pridna, začuda tud med vožnjo, k je dauč k strela, novo okolje je pa tud lepo sprejela....je pa res mega gor, mir in tišina, sred goše, pa fuuuuul luštna kučicauser posted image tko da bomo še šli, smo se menli da bi blo kul za novo leto bit gor, samo je baje problem za gor pridit, ker ne plužijo valda in če sneg vrže ( kar se pozimi rado zgodi) pol ne morš gor...bomo vidl...

pol doma je pa tud blo ok, žlahta kul, so kr face, pa že dolg nismo bli tkole vsi na kupu, tko da je blo luštn....tamala( sestrca) je bla pa čist vzhičena, k sem ji telefon za darilo prnesla in ji že naložla gor čuda muzke in slik od rebelde (user posted image ), tko da cel dan je pol sam ta telefon trajblala sem pa tjauser posted image

takuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
26.5.2008 12:22:43   
bačko
A ne bom dobila gesla?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
26.5.2008 12:38:10   
bačko
Ja sem pogledala slike in sem ugotovila de ste se imeli zelo lepo.Super!Vesela za vas!No midve sva iz sprehoda.Žana še spi jaz pa grem likati in delati spiske kaj vse moramo vzeti na morje!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
26.5.2008 12:46:50   
bojana2
Hellooo..

Tudi jaz bi prosila za geslo...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
26.5.2008 12:53:44   
Ajvy
Freycha...naše so grabljice in una žvad v krogu od Chicco-tauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1958
26.5.2008 13:18:45   
corfu
Še meni geslo, prosim user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja, dober dan user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
26.5.2008 13:33:03   
Ajvy
Arijana..praviš da si imela kepo v grlu. mene je želodec pekel...in ko sem prišla tja, nisem mogla nič....adijo pamet...sem mogla dva čaja spit, da je blo malo bolj, da sem se lahko malo sklepetala....ah ja...temu se reče svetovna serauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
26.5.2008 13:45:35   
bačko
Ajvy ne bom mogla danes.Pride ena gospa pogledat stanovanje.Kdaj greš ti že zjutraj ven?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
26.5.2008 13:50:12   
mateya24
Podravljene punce!

Včerajšnji piknik je bil superuser posted image  Hvala Freycha in Sanekova za organizacijo še enkrat...sta bli pridniuser posted image

Res vas je bilo lepo spoznat še več julijkuser posted image user posted image  Vse ste super...vaši otročki pa pravi cukerčkiuser posted image user posted image user posted image

Moj dragi vas je tud vse pohvalil...je bil prav presenečen nad tem RR-čvekom...(mogoče zdaj nebo več jamral tolko kaj delam tu goruser posted image ) Še posebej pa sta mu v oči padla tvoja dva čmrla Siskamiska...je bil čist navdušen, je reko da bi on tud mel kar dva na enkrat, po možnosti fantka in punčko, kot vi Afnicauser posted image user posted image user posted image

Moram se pa opravičit, ker si nisem vzela časa, da bi z vsemi malo poklepetala, (ampak sma bla z dragim bolj kot ne zatopljena sama vase, ker se je včeraj preden smo šli zgodla ena stvar, ki je mene ful prizadela in sem bla čist paf..no saj sem še zdaj, ker je danes blo vse še slabše)...pol ko sma šla pa mi je blo ful žal, da nisem tist trenutek pozabla na to in se posvetla raje vam...user posted image user posted image

Ampak jaz sem prepričana, da bomo to še kdaj ponovili in obljubim, da bom vse nadoknadlauser posted image

Slikce bom pogledla zvečer, ko bom mela več časa...se pa strinjam z idejo, da bi dale vse slikce na CD, pa da bi vsaka mela spomin na piknik.

Lep dan še naprej...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
26.5.2008 14:52:46   
Češnca
v tretje gre menda rado... geslo, še meni, prosim lepo! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
26.5.2008 14:56:00   
pupi
Helo!
No še jaz vas vse pohvalim, ste super, možeki tudi, predvsem pa otroke, res so bli pridno user posted image  vsiiiiiiii!! Nad vsemi sem bila navdušenauser posted image user posted image . Tejči tvoja Larisa je prva navihanka nisem mogla verjet kak bi se ona že kar lovila user posted image user posted image . Ajvy upam, da Traja ni preveč Naji zamerla user posted image user posted image user posted image . Tudi meni ni uspalo z vsemi, čvekat ampak jaz se s tem toalžim oz sem 100% da se še bomo kdaj dobile in bom to nadomestila!!! user posted image
Mateya upam da ni nič kaj resnega kar se vam je zgodilo zato user posted image user posted image .
Jaz se strinjam za slike in CD, moram še jaz moje gor poknit, ampak zvečer. Slikice so vse lepe no pravzaprav so otroci lepi,... Pa na slikah je Naja še večja bunkica kot je v živo očitno bo treba začet malo pazit, da nam ta hrana ne uide iz nadzora, to ne bi bilo priporočljivo.
Zvesta hvala za recept

Lepo bodite!!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
26.5.2008 15:02:31   
tejči77
arijana, sej se lahk tudi midve za kak kofe ali pa sprehod dogovorivauser posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1965
26.5.2008 15:31:15   
kapica
Haj punce!
Vidim da ste imeli lep piknik, a lahko se meni gesla prosim, sem videla da se nekaj deliuser posted image .
Jaz sem mal v guzve te dni, oz. na skoraj prisilnem pocitku, ker me je cez vikend tako matral trebuh, da sem se danes spravila k zdravniku. na sreco je vse okej, mali je lepo migal, vse je kot trebauser posted image . Je bil moz doma, pa danes je tudi, da lahko res veliik lezimuser posted image .

Punce a vas lahko vprasam ce vasi otrocki se dobijo mleko ponoci oz. kako imate sedaj urejeno z vecerjo? A se dobivajo kasice, one kupljene, ki se zmesajo z vodo al mlekom, al mate kaj drugega. In potem dobijo pred spanjem se mleko? Kaj pa ponoci?
Dino ima ob pol osmih vecerjo, ob pol devetih gre spat z flasko mleka, potem pa dobi ponoci med 2-4 uro se eno flasko in spi naprej. Pa bi mogoce mogla kaj spremenit?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
26.5.2008 15:31:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ajvy ne bom mogla danes.Pride ena gospa pogledat stanovanje.Kdaj greš ti že zjutraj ven?

Ob 8.00-...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
26.5.2008 15:54:49   
Afnica
Kapica....moja 2 jesta zvečer med 20:00 in 20:30 zadnji obrok in sicer mleko vanj pa zmešam včasih: riževo kašico, grisolino, keksolino... Ponoči že pa dober mesec ne jesta. Kar mi je odleglo, saj sta znala jesti tudi po 3x na noč- takrat, ko so prihajali zobki. No, potem se je pa čez noč spremenilo in ne jesta več. Zajtrk imata pa potem ob 7:30 - 8:00.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
26.5.2008 16:14:34   
kapica
Afnica a  sta se kr sama odvadila jesti ponoci? To pomeni da se nic ne zbujata? Ker dino je se vedno 1-2 krat na noc buden oz. mrda po postelci da ga morem vzet ven al pa mu dat flaskouser posted image . Kaj pa ce mu dam namesto mleka samo malo caja?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
26.5.2008 17:21:56   
tejči77
Moj lubi je danes že doma in se zdaj s tamalo kopata na balkonu v baby bazenčku. No, noter se je stlačla Larisa, Robi bi ga lahko dal samo na glavo.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.5.2008 17:28:53   
angel_rebelde
Kapica, probaj mu dati malo čaja, ker moj je vedno ponoči se zbujal in sem mu začela dajat čaj namesto mleka, ga je sicer zelo malo spil, in od takrat spi celo noč.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
26.5.2008 17:29:27   
tejči77
mateja24, jaz tudi upam, da ni nič hujšega, kar se vam je zgodilo user posted image user posted image user posted image
kapica, Larisa že lep čas ne je več ponoči, nekje od sedmega meseca se mi zdi (se niti ne spomnim več, tako dolgo je že). Imava pa tudi že tri mesece tako: med 5-6 uro popoldan mlečno kašico (od milupe ali pa skuham gris, koruzni gris) potem ob 8h, takoj po kopanju dobi pa še 180ml mleka. To je to in potem se zbudi okoli 6h in spet dobi jutranje mleko.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.5.2008 17:57:52   
tejči77
kapica - nisem pa nič posebnega počela, da je nehala ponoči jesti. To je šlo sočasno s tem ko sem jo navajala, da spi v svoji posteljici. Takrat je začela takoj bolje spat in se manj zbujat. Saj zbudi se tudi še sedaj kdaj pa kdaj, ampak je nikoli ne vzamem ven iz posteljice, ne dajem ne mleka in ne čaja, ne prižigam luči in je ne ogovarjam. Samo dudo ji dam, pa še to zadnje čase sama najde. 

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.5.2008 18:00:01   
tejči77
ko bi ve videle, kakšno je delala Larisa v bazenčku. user posted image user posted image user posted image Ves balkon je moker, najbolj se ji je pa dopadlo, da je lahko bila čisto naga brez plenice.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.5.2008 18:24:48   
anja7
Babike prosim za gesla za slikce!Hvala

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.