|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
25.5.2008 23:14:23   
gigi1
Kajšica a bi bla ti tok dobra pa nam tist link tle gor prlepla, da se bomo še me mal slinle (če je res greha vreden bomo k cucek, ki ga je Zvezdica zlinkala).

Mišmiš ti očitno tud veš za ta link pa ga neki skrivaš

O Zvezdica vas je pa cece muhca mal popustila, pa lakota zagrabla?

Wp spet sem te za hip vidla. Ti si pa res k un "sad ga vidiš, sad ga ne vidiš"

Dajamaja mislim nate. Upam, da se še kar držiš.

Abra, Pinki kako sta?

Blanč user posted image  tvojim linkom se pa res narežim.

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ
mala81- UZ
Daisy - ET
Julija30 - UZ

VSO SREČO PUNCE - JUTRI...

Gretka kje si? Spet ti nič ne manjka?

Rubin user posted image  za frnikolce in kmalu stopko.

Pikovitek si vidla kako nas stvari lahk presenetijo v pozitivnem smislu?

Še vedno pogrešam mami. Kaj je s to punco?

Oprostite vse, ki vas nisem navedla poimensko (že tko je kilometrski seznam).
Veste pa, da mislim na vas in vas lupčkam za lahko noč

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
25.5.2008 23:33:07   
gigi1
No ja,... Vidim, da ste se režale mojmu Željkotu,...ampak js sem bla včeri res kar šokirana. Kako so ga oblekli! A so si naše stiliste sposodli al kaj hudiča??? Mislim tista tesna oblekca, pa mal čudn dolge hlače, k so se lomile tko, da je zgledal k en fuzbaler (Arneja oprosti). Pa Jelena se je ene 3x preoblekla on pa ves večer suveren v grozni obleki. Sama glava ga je bla. Ko je pa še Divac zraven stopu....Jao, jao...
Ma mislim, da se je najina ljubezen kar nehala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
25.5.2008 23:37:05   
gigi1
Zvezdica ne spiš? Mislim, da so vse druge šle gledat Zadnji tango. Js se pa ne upam user posted image . Se bojim, da me tolk prime, da bom našga kr popadla user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
25.5.2008 23:45:23   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Joj men se meša,iščem neke stvari na youtubu, pa sem našla nekaj za vse:)

Vem, da sem bila čist majhna, k je blo tole aktualno..v vrtcu verjetno.

http://www.youtube.com/watch?v=oZZATQuPdzU

Kar priznaj, da iščeš un spot od Rebeke, k sta ga Kajšica in Mišmiš omenjali user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
25.5.2008 23:48:00   
gigi1
No tko, zdej mi je pa končno dojadila tale monodrama. grem še js pred Tv.

Punce nočko, jutri pa vsem en lep, sončen in uspešen dan

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
26.5.2008 0:41:15   
kajsica
http://www.youtube.com/watch?v=WoUW-YsU5Hg

Evo gigi, sedaj pa se slinite, jaz se bom še enkrat!!!

Res mi je tip....ulala!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
26.5.2008 5:44:34   
DaisyE
Dobro  jutro. Anybody auf? Mam kufe. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
26.5.2008 5:58:45   
DaisyE
Arneja, ne vem če je glih pametno Lučko v tako zgodnjih letih učit user posted image . Daj ji pustit vsaj teh par zgodnjih dni živet v utvari, da na tem svetu taka opravila dedci delajo. user posted image user posted image user posted image

Mala81 jaz tud držim pesti, da je folikel počil in da boste šli naprej.

Abra, danes sem boljše. Glede na to, da me je bolečina prijela zjutraj in se potem stopnjevala do popoldan, sem se kar odločila, da je bil to en tak zametek hiperce in da je zdaj že mimo. Od napora bi me verjetno bolj jajčniki boleli, pa me niso.

Pija imena so objavljena user posted image user posted image user posted image . Mislim, da bosta Janice i Ivice tista najbolj vztrajna. Le zakaj!? user posted image user posted image user posted image

Gigi, za počivanje ti pa nič ne morem obljubit, ker mi reš še v životu tud enga dneva bolniške ni dal. Jaz mislim, da bom jutri že na šihtu. Grem pa dons do moje osebne dohterce, pa bomo videli, kaj bo ona rekla. Si pa mislim, da nič posebnega.

Vse ostale: kajsica, mlinčka, ščuka, zvezdica, rubin, pikovit, dajamaja, dakec, jadrnica, WP, sonček, netka, oktavija in še in še,.... En lep dan.

Kje pa je hedviga zadnje čase?

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 26.5.2008 6:02:18 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
26.5.2008 6:04:22   
DaisyE
Arneja malo fotostimulacije... Taka je danes tvoja Lučka
user posted image

Še dan, dva, pa se bo začela gnezdit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
26.5.2008 6:06:19   
DaisyE
Čista tišina..... Vidim, da se še ni šiht začel. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
26.5.2008 6:36:00   
gigi1
Jutro Dejzika user posted image . Evo me na kavo. Me veseli, da si boljš. Kdaj greš na ET?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
26.5.2008 6:49:20   
gigi1
Dejzi? Že odvihrala?? Upam, da dobiš bolniško. Če mi je niso dal na GK sem šla kar k osebnemu. Tole niso heci! Res ne štekam tega, da vam Reš noče dat bolniške! Mal se spuntite. Držim pestke in mislim nate in tv oje hrvatke. Za frizurco pa še nis nič rekla?

Kajšica hvala. Srečo je treba delit user posted image . Mhm. Nije loše, nije loše... Sam ne vem, če sem jst glih taprava za komisijo glede na prohibicijo user posted image .

Dobro jutro deklice. Sonček jed in spet se pripravlja en lep dan za vse nas user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
26.5.2008 7:13:15   
Pija76
Daisy že tečeš po otroke? Hvala za kavico, prav omamno diši! Janica i Ivica, dobr sta vztrajna ja..user posted image  Naj bosta tud tvoja otroka takšna!!!

Gigi matr očke so se mi zasvetile, tak pa paše za zjutri, sem pa našga vprašala naj hitr pove eno ime od fusbalerja, pa mi je to rekel user posted image . Jaz nimam pojma kdo je!

A ve punce nič ne spite? Kaj nimate v ponedeljek ujutro že šiht? Jaz moram pa delat začet, da čimprej mrknem.

Če mi bo katera vedela povedat za čeveljce, lepo prosim!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
26.5.2008 7:19:40   
arneja
Dejzika, mislim nate user posted image . Prilimaj potem slikici Ivice in Janice, prav user posted image ? Da v živo vidim, kako danes moja Lučka izgleda user posted image .

Mmm, tisti tip od Rebeke bi pa bil za ponjamat user posted image . Tega bi pa jaz tudi, če ne bi bila noseča user posted image .

Lep ponedeljek vsem user posted image . Dejzika, hitro sporoči, bom vmes prišla kukat sem gor.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
26.5.2008 8:22:32   
Rubin.
DaisyE mislim nate user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
26.5.2008 8:34:18   
krtekxx
Drage sotrpinke!

Ne vem, če se me katera še spomni. Sredi aprila sem imela uspešen transfer (enemu zarodku je pred 10 dnevi srček tik-takal), sem pa pokasirala hiperstimulacijo, bila zaradi nje 1 teden v bolnici, potem en teden doma, ko sem se zadnjič oglasila, nakar sem dobila vročino in v bolnici ostala 15 dni. S številnimi zapleti: povišano temperaturo, vodo v predpljučnem prostoru (punktirali so mi tako iz trebuha kot iz predpljučnega prostora - prisežem, da NE boli), sumom na infekt, strašno povišanimi trombociti. Utapljali so me z različnimi antibiotiki, kar pa na krvno sliko in moje stanje ni vplivalo. Nato so se oločili vse terapije ukiniti in sem od četrtka približno enako zj.... kot pred dvema tednoma doma. Ampak doma je vseeno bolje.

Kot dobro namerno opozorilo bi vam rada rekla, da tiste, ki začutite napihnjenost že pred transferjem, čeprav vas ne bo bolelo in se bo vse skupaj dalo prenašati, čimprej oddidite v bolnico in pošteno razmislite o tem ali se splača tvegati zdravje za to, da bodo zarodki vstavljeni en mesec prej.

Pa srečno.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
26.5.2008 9:11:47   
Amelia
Trikrat hura za Arnejo!!! user posted image HURAuser posted image HURA user posted image  HURA!!!

No vidiš, pa si prišla da svoje pikice, joj kako je lepa, pa tako pravilne oblike je, čist šolski primer!!! Čuvaj svojo pikico, naj ostane pri tebi celih 9 mesecev.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
26.5.2008 9:23:18   
gigi1
Jooj krtekxx res mi je hudo za vse kar se ti dogaja. Ma šit, pa glih zdej! Sem se pridružile šele maja, vendar sem brala kaj se je aprila dogajalo in sem se dostkrat vprašala, zakaj se nič ne oglasiš. Kaj je pa s tvojo user posted image  po vseh teh sranjih? Upam, da se drži in so pazili kaj ti dajejo.

A ne pomenijo povišani trombociti, da se infekt umirja in se telo počasi spravlja v normalo? Upam. Držim pesti in upam, da se bo za vaju s pikico vse dobro izteklo user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
26.5.2008 9:37:09   
gigi1
Pija Kahn je bil dolgoletni golman in kapetan nemške reprezentance in je aktualni golman Bayerna. En (men osebno) grših in bolj nadutih fuzbalerjev. Slikca za info (pa sem res lepo zbrala)
user posted image

In za popravit okus še enkrat Fabio v mlajših letih, ko je imel še dolge laske in so ga moje očke zamirkale. user posted image  (ne se preveč slint pliiiz!) Mam eno še bolj pohujšljivo, pa ne vem, če se upam...

user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
26.5.2008 9:45:26   
Pija76
Gigi vem da je golman Bayerja, ampak kako zgleda pa nisem imela pojma! Ej se ne smem slinit zdele, kao delam user posted image , je pa hud..
Arnejči sorry tvoje detece bo pravi cuker, vizuelna podoba čist izključena!!!! sejn bi ga drugač poimenovala pa mi nič na pamet ne pade........

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
26.5.2008 10:31:24   
hedviga
Daaaaan, punceeee
Kako ste kej, a ste me kej pogrešle in zakaj čist nič? user posted image
O matr kolk se je nabralo od petka....Čvekeee!!!
Čez vikend nisem nič v čarunalnik gledala, pa takole. Sem zihr velik zamudila.
Dejte me na hitr informirat, ker ne vem če bom šla za nazaj brat, je preveč in če za nazaj berem, sprot zamudim..
danes je bil UZ in vam moram povedat, da sem notr prav super. Me je Požlepova skor pohvalila.
Endometrij tanek, jajčniki u nuli, spijo,totalna hibernacija... Kdo bi si mislil, sem bila skoraj 100% da bom fasala še kakšen dan suprefacta. ne me vprašat zakaj, ampak sem imela tako fiksno idejo.
In tako je naša Hedviga odpujsala domov s celo kemično tovarno. 36(!) ampul Menopurja....Danes me čaka  prvi zahvat mešanja opojnih substanc. Bomo vidli kakšen barman sem. Gužva je bila pa taka, grozn, nisem mogla očem verjet. Upam, da naslednjič ne bo tko.
Torej zdej imam naslednji UZ v sredo 4.6. Zelo upam, da se ne bo vleklo. Kol časa je vam trajal od začetka menopurja al Gonala pa do stopke?

Aha in kdaj je treba medvedka kupit? user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
26.5.2008 10:47:37   
gigi1
Čao Hedi user posted image  user posted image  user posted image  za uspešen UZ. Menopurja si dobila za 9 dni? Po 4??? Jaz sem imela 3. Kokr sem js slišala jih je bolj malo (če sploh kakšna), ki imajo že na 1. UZ tolk velike folikle, da fašejo stopko. Ponavadi se menopur jemlje 11, 12 dni. Če jemlješ po 4 pa zna bit, da bo že prej user posted image . Naj še ostale povedo...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
26.5.2008 10:51:42   
Pija76
Hedviga cca 11 dni, odvisno od reakcije. Medvedka kupi na dan ET, lahko tud prej, to je vraževernost, upam, da bo nucalo user posted image .

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
26.5.2008 11:08:49   
hedviga
Ahaaa, se prav še po Uz ene 4 dni...Tkole,da mal zračunam, kdaj bo dan invazije..
Jap, Gigi, po 4... Mam tolk fajn svoje hormone, da se jim je zdel, da rabim konjsko dozo. user posted image

Se prav da mam za malega medo še čas...user posted image

Ampak kaj to berem, je bil ene 10 strani nazaj cel večerni žur. Ženske moje, jaz pa zamudila, sej to ni res!!
In kaj vidim, glavni akterji: Dejzika, Gigi in Mišmiš. user posted image  Itak.  Prekleta pijača. No, jaz k danes nisem na šiht, sem si pa eno Bavario že kar zdejle odprla. Itak zvečer akcija z Menopurjem, pa naj rastejo!
In kaj še vidim!! Pušaaačice. Jaz se pa vsakič od sramu dva metra po zmelo ugreznem k ga prižgem,pa se neki borim in matram, da ne bi..Mislim, mi glih ne ratuje in se počutim kot...no kot ta moj avatar. Fuj in fej in sramota pa taka.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
26.5.2008 11:13:36   
DaisyE
Drage moje, se pardoniram, ker sem tako pozna, ampak mam opravičljive razloge. Res!

Ivice i Janice sta pri meni, ostalega ni nič. Štiri so ble zrele, oplodili sta se samo dve. Očitno sem na bolj labave hrvate naletela. Prvič, ko sem mela ET 3. dan, sta bila tako lepa embrija, mah šolski primer, zdaj pa še tega očitno nisem več sposobna skup spacat.

Pridema not, sva bla takoj na vrsti, na ekranu pa samo ena celica. Sem rekla, aha, to je vse, no pol je pa Čedo le povedal, da sta dve. Gledam jaz uno tam gor in sem ga vprašala, če je sploh ok, pa je reku, da je, da je samo malo fragmentirana. Sem si zdaj tole na netu malo ogledala, pa se meni ne zdi samo malo fragmentirana, ampak kar srednje. Pa Reško je pol tud zunej reku ni bohvedi kaj.

Test mam 7. 6. en dan prej je pa dan za user posted image , tako da bomo čisto sovpadali. Ja arnejči, očitno zdaj bolj zgoda teste daje.

No na poti domov, mi je pa uspelo še enga reveža bozga odzadaj nabasat, tako da sem se zamudila zaradi birokratskih postopkov izpolnjevanja poročila o nesreči.

Naš je vse stoično prenesel, pokazal mi je kateri je Ivice in rekel, da on misli, da se bo on prijel. Zdaj ko sem podrobneje pregledala zadeve, mislim, da ima Janica več šans.

Jaz moram povedat, da sem sprijaznjena, solzice še nisem spustila, čeprav bi mi kar pasalo, sploh zdaj, ko sem še nesrečo povzročila. Grem malo v horizontalo, pa da se smilim sama sebi. Obljubim, da ne bo dolgo trajalo.

Arnejča slikice pa ne bom gor lepila, ker nimam kaj za pokazat. Tvoja Lučka danes gotovo zgleda mnogo boljše kot moji purgerji, poleg tega je pa že en dan starejša. Pa še tehnično se mi tega ne da speljat, ker nisem tolk pridna kot ti.

Bom kasnej kaj več napisala. Se je dogajalo. Med drugim je Rešu črknila luč in sva potem spremljala menjavo žarnice. Manic Monday.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?