DaisyE
|
Drage moje, se pardoniram, ker sem tako pozna, ampak mam opravičljive razloge. Res! Ivice i Janice sta pri meni, ostalega ni nič. Štiri so ble zrele, oplodili sta se samo dve. Očitno sem na bolj labave hrvate naletela. Prvič, ko sem mela ET 3. dan, sta bila tako lepa embrija, mah šolski primer, zdaj pa še tega očitno nisem več sposobna skup spacat. Pridema not, sva bla takoj na vrsti, na ekranu pa samo ena celica. Sem rekla, aha, to je vse, no pol je pa Čedo le povedal, da sta dve. Gledam jaz uno tam gor in sem ga vprašala, če je sploh ok, pa je reku, da je, da je samo malo fragmentirana. Sem si zdaj tole na netu malo ogledala, pa se meni ne zdi samo malo fragmentirana, ampak kar srednje. Pa Reško je pol tud zunej reku ni bohvedi kaj. Test mam 7. 6. en dan prej je pa dan za , tako da bomo čisto sovpadali. Ja arnejči, očitno zdaj bolj zgoda teste daje. No na poti domov, mi je pa uspelo še enga reveža bozga odzadaj nabasat, tako da sem se zamudila zaradi birokratskih postopkov izpolnjevanja poročila o nesreči. Naš je vse stoično prenesel, pokazal mi je kateri je Ivice in rekel, da on misli, da se bo on prijel. Zdaj ko sem podrobneje pregledala zadeve, mislim, da ima Janica več šans. Jaz moram povedat, da sem sprijaznjena, solzice še nisem spustila, čeprav bi mi kar pasalo, sploh zdaj, ko sem še nesrečo povzročila. Grem malo v horizontalo, pa da se smilim sama sebi. Obljubim, da ne bo dolgo trajalo. Arnejča slikice pa ne bom gor lepila, ker nimam kaj za pokazat. Tvoja Lučka danes gotovo zgleda mnogo boljše kot moji purgerji, poleg tega je pa že en dan starejša. Pa še tehnično se mi tega ne da speljat, ker nisem tolk pridna kot ti. Bom kasnej kaj več napisala. Se je dogajalo. Med drugim je Rešu črknila luč in sva potem spremljala menjavo žarnice. Manic Monday.