womanpolice
|
Ponedeljek, 26.05 Hedviga - UZ mala81- UZ Daisy - ET Julija30 - UZ VSO SREČO PUNCE - JUTRI... Kak je to lepo slišat, da te nekdo pogreša.... (Grethy, Kajšica, Abra, Mismis, Pikovit, Pija, Zvezdica,itd.) ABRA... pa ti vedno najdeš prave besede ane. Lepo... PIKOVIT... ma, z diplomo sm se j... namesto, da bi se z mojim... Ampak veš kaj se mi zdi? Da se je v postopku moja muca (op.) skrčila... Pred postopkom je bil neverjetn... Zdej pa malce boli... tko, da se mi zdi, da se je res skrčila... Moj pa pravi: "Ne, ne, ni se skrčila... Moj je zrastu, moj... " hahahahahahhahah Mogoče pa res.... KAJŠICA.. Pa nisi bedela že tko zgodaj zjutraj? Če bi pa to vedela, bi se pa ustavila na jutranji kavici.... GRETHY... Lepo, da me pogrešaš... V sredo sm bila v Savinjski dolini (doma); ti povem, da sm nazadnje bila na krstu od tamalga. Ja, že kr ena dva meseca... Sm že skoraj pot pozabila.... In vse je razkopano... Celo Mozirje.. Menda delajo neki koristen trg al kaj... tko so mi mozirski kolegi (v plavem) povedali... Pa ti? Kak si? Se v redu počutiš? Kdaj greš po zamrznjenčke? PIJA76... ja, ja... prav imaš... Škoda, da te ni bilo... No, sej res pa je, da sm imela ful gužvo. Pa še zaprla sm dva, tko da je bilo dosti dela... Za pijačo pa ni problem. Povej mi kdaj imaš kaj časa, pa se zmenva. Predvidevam, da stanuješ v kraju s tisto AP... Torej ni daleč... PUNCE... Že nekaj časa nazaj sm vam svetovala, da poglejte na YOUTUBE posnetek od Connie TALBOT. Ne bo vam žal, res. Punčka je stara 6 let, poje pa kot angel. Nastopala je na American Idol in ena članica žirije je jokala... Res je bilo čudovito. Poglejte... Aja, pa še to... Zdajle sva prišla iz kina. Gledala sva film DRUGA SESTRA BOLEYN... NORO DOBR FILM!!! To morate videti... Resnično vredn ogleda! nočko... lp
|