|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
25.5.2008 20:47:56   
arneja
Mala 81, tudi tebi želim, da ti foliklčki čimprej zrastejo user posted image .

Dajamaja, hvala lepa za lepo zaželjeno dobro jutri v mojem in Lučkinem/fuzbalerčkovem imenu user posted image . Kako si ti? Upam, da ti ni preveč hudo. Deluješ precej močna osebnost. Si ti imela kakšne znakce hitro po ET-ju? Meni je tako čudno, ko nimaš pojma, ali je pikica notri ali ne. Ampak menda embriologu res ni na tla padla, no user posted image .

Abra, in ti, si imela ti kakšne znakce hitro? Vem, da sem tečna, pa si ne morem pomagati. Je moj rekel, da ga je Reško vsakič, ko sem jaz postokala, pogledam s takšnim sočutnim pogledom: Pa kako lahko to tečno žensko prenašate user posted image ? Kdaj bo moja pikica stara 6 dni? Sem zdaj čisto zmedena, sploh ne znam prešteti user posted image . Aspirin pa pridno papcam. Upam, da pomaga user posted image . Kaj si pa ti kaj posebnega po ET-ju počela, da bi lahko k vgnezditvi pripomoglo?

Kajsica, znakcov nič. Takoj, ko bodo, sporočim user posted image . Si jih ti imela kaj? Kdaj dobiš pingvinčke? Pa kaj te zdaj ti kosi krvi zafrkavajo user posted image ? Upam, da se je zadeva umirila. Očitno se je, če so te spet pogledi na tuje moške razvneli user posted image .

Sapi, še dva dni, pa se ti tudi špikati začneš, ne user posted image ?

Mismis, kako fino je prebrati "junijska nosečka" user posted image . Bom poskušala biti čimbolj mirna. Sta uživala s kužekom user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
25.5.2008 20:49:06   
arneja
Dejzi, dobro spi user posted image . Jaz grem pa zdaj Lučko likat učit user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
25.5.2008 20:51:10   
mala81
arneja hvala. Upam, da je en folikel že počil, saj je bil prevelik za ta čas, ko sem bila na UZ. Upam, da jutri tudi pričnem z gonalom.

Ti pa se probaj čimmbolj relaksirat in možgančke na off

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
25.5.2008 21:44:35   
Zvezdica
Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ
mala81- UZ
Daisy - ET
Julija30 - UZ

Držim p
esti !!!

Sporočite kako je blo ok?

i belive i can fly....

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
25.5.2008 21:46:07   
Abra
WP, če te ni tukaj, pol vemo, da smo varne user posted image pa te pol lažje pogrešamo user posted image

Dejzi, jaz sem bla navadno tut tko po punkciji, pol do et sem bla navadno že ok. Sem pa vedno kar počivala, nisem dosti okrog hodila. Kar pusti se cartat, tvoj bo počas mogu dojet, da ne gr drugače. user posted image Od jutri boš nosečka in bo samo še on kuhal user posted image Navijam za toja purgerja, pa da bo še kak ostal za dofilat ekipo.user posted image user posted image Za vaju, ki sta huda navijača, bo tokrat ravno prava kombinacija. user posted image

A da sem jaz tut AJM že omenjala user posted image user posted image bom kar nehala pisat o vsem kar se začne na A user posted image

Jadrnica, lepo te je spet brati. Kaj pa prideluješ na vrtičku? Zelišča al si že pri solatkah?

Rubin, bravo za folikelčke user posted image ne mi zamerit, te moram pa res vprašat, zakaj tako ločevanje mariborčanke, ljubljančanke... že decembra se spomnim, da je ena tko pisala, dajmo mariborčanke... a ni vseeno? sej nismo na nogometni tekmi, saj za vse enako navijamo. Po klinikah se pa tuki res ne ločujemo. user posted image

Zvezdica, že pančaš? Pa Gigi danes ni nč več tuki? Da te ni film prestrašil user posted image

Arneja, q10 lahko do testa, z ostalim razen tifola pa nehaj. Znakov pa še zdaj nimam, tu pa tam me joški mal zabolijo in špikne v trebuhu. Karkoli boš imela zdaj je še vpliv stopke, to traja ene 10 dni. Dan punkcije, je dan 0, naprej pa šteješ kok je stara user posted image

Puncem ki imate jutri uz, dobro opravte. Čimveč velkih foliklov! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
25.5.2008 21:49:17   
Abra
Zvezdica, jaz o tebi, če spiš, ti me pa s postom prehitiš user posted image

A vam tut rr tko počasi dela??

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
25.5.2008 21:57:20   
Rubin.
Rubin, bravo za folikelčke ne mi zamerit, te moram pa res vprašat, zakaj tako ločevanje mariborčanke, ljubljančanke... že decembra se spomnim, da je ena tko pisala, dajmo mariborčanke... a ni vseeno? sej nismo na nogometni tekmi, saj za vse enako navijamo. Po klinikah se pa tuki res ne ločujemo.

Po čem pa sklepaš, da nas/vas ločujem?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
25.5.2008 22:04:23   
Pija76
Arneja veliko lepih trenutkov s Lučko ali pa Oliverjem Kan-om ti želim, evo sem dala kar fuzbalečku ime, ne vem pa če je prav napisano! Lepo grej pikico! Jaz sem včeraj hodila na RR gledat do ene popoldan gledat, če se boš kaj javila, pol se mi je pa začelo svitati, da si pisala da gresta do obale! Ej ampak un policaj ta papirnat je pa bil a ne? Pred mano je en tolk zlajfat začel, da sem ga skor v rito piknla user posted image user posted image !

Dajamaja user posted image , ni fer! Upaš, obupaš, upaš, na koncu niti jokat ne moreš! Ampak bo prišlo tudi to, ko je mene zagrabilo sem se drla dva ni ukup user posted image , zdaj je pa boljš! Greva na jesen v nov boj a ne? user posted image

Pika midve pa tud, ukup, pa ni hudič da ne rata, drgač pa kr v Špar!

Abra meni dela počas RR, sam ne vem a je kriv instant, danes sem si kr ta službenega prvošla, me moj ne spusti na internet, pa mam jaz thx god še enga lovca v grmovju.

Mismis pri meni nič novega, ponavad odgovorim da datum user posted image . Pišuka neki pa je dons novga, cel dan  nimam sreče z mrzlim pivom user posted image user posted image . Pri tebi kaj?

Sonček user posted image user posted image user posted image , sem ti rekla!!!! Srečno do konca in potem naprej! Ima Rubin dobr nov stavek v podpisu, pa kako res je verjetno to!

Skuša kako si kaj? A maš že kej vrata priprta za novo borbo?

Zvezdica kaj si začela za 3 jesti user posted image ?

WP najdi urže pa gremo! Ampak kakšna prireditev je pa bila? A fuzbal? Aja že vem.....nisem bila....sem najrajš na sedežni user posted image .

Pikovit kako?

Grety si poslikala lepo poroko?

Daisy upam, da te ne boli več.....jutri lepo sprejmi pikici, imaš že imena?

Lara nas pa ne mara! Evo pa še neki se rima user posted image .

Čarne tud ni okol.....Kikaa je šla v ilegalo.....

Tale vikend je pa meni minil kot bi trenil, jutri jovo na novo, cel teden user posted image

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 25.5.2008 22:14:29 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
25.5.2008 22:05:59   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

PLUS je!
komi pišem tolk sem solzna user posted image
ČESTITKE še tu... še sreča, da imam ušesa, ker se mi tolk smeje... user posted image kolk se more šele tebi...
želim ti PRELEPO nosečnost! uživaj v teh user posted image dneh do sreče z user posted image user posted image
lepo noč...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
25.5.2008 22:07:08   
frrrr
tudi ostalim trepetalkam želim, da čimprej ugledajo svoj +
držte se punce! zmagale boste!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
25.5.2008 22:10:28   
pikovit
Punce dober večer,

končno domauser posted image Moram rečt,da je bil zelo produktiven danuser posted image sem cel dan igrala tenis.Matr je šlo enih kalorijuser posted image Dokler si nisem zvila gležnauser posted image Boli pa kot hudičuser posted image .Upam,da bo do jutri boljše.Sem varuška.Zdej niti na nogo ne morem stopit.

Ščuka vidim,da si prišla okoluser posted image user posted image user posted image .Jaz sem takoj za.Samo,da se mi noga pocajta.
Dejzi pestke za jutri.Hitro javi,koliko in koga boš prevzela v varstvo.user posted image
Sončekuser posted image
Abrica kaj boljše?Te je sonček božal?user posted image
Arnejči ti user posted image ti.Kako si kaj?Srečna?user posted image
Mismis helouuuuuser posted image
Naš Dakec pa ima v četrtek rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Blanč lep pozdravuser posted image

WP kako te nismo pogrešale,seveda smo,pa tebe ni bilo nič naokoli,pa smo mislile,da rabiš čas zase.Le oglasi se nam kajuser posted image

Sapi še 2 dni pa akcijauser posted image user posted image user posted image

Zvezdica zmatrana?user posted image

Ponedeljkove borke držte seuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
25.5.2008 22:15:24   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

drugače pa jaz ta mesec upam, da ne bom dobila user posted image , ampak bom kar nosecka ratala, tako naravno, saj se čudeži dogajajo, kajne user posted image user posted image user posted image

Jadrnička tako se govori punca.Depresijo vstran,pozitiva na plano.user posted image Evo zdaj bodo dopusti tu in se boš spočila.Nikoli ne veš,kdaj lahko rata.Čudeži se dogajajo.user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
25.5.2008 22:17:21   
pikovit
Pija helou,res je vikend šel mimo kot strela.Želim ti lep začetek tedna in naj ti hitro mine.Uživaj

Ja jaz tudi pogrešam Čarno.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
25.5.2008 22:23:26   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pija helou,res je vikend šel mimo kot strela.Želim ti lep začetek tedna in naj ti hitro mine.Uživaj

Thx! Ta teden sem si napedenela enih privat opravkov za pop...., tko da bo mogl bit bolj na izi. Jutri grem za čeveljce pogledat....

Je mogoče katera videla kje kakšne elegantne čeveljce v srebrni barvi? Hvala za pomoč!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
25.5.2008 22:26:08   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zvezdica, jaz o tebi, če spiš, ti me pa s postom prehitiš user posted image

A vam tut rr tko počasi dela??

Abra...ko bi vsaj. Danes je imela tašča roj dan, potem pridemo dam, pa dobimo obisk. In sta bila čist predolg pri nas, ker je bilo zame čist prenaporen, pa še tamal je komaj zaspal.

Tak naporen je ta dan mladosti user posted image

Pikovitka moja, hvala za vprašanje... Nisem utrujena apak čist zj...... če lahko tako rečem. Ma jast ne vem, če je bilo tako tudi v prvi nosečnostiuser posted image . Vem samo da bi spala, potem pa seveda ne morem spatuser posted image

Zdaj grem pod tuš potem pa v mižuleuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
25.5.2008 22:30:17   
Zvezdica
Zvezdica, tile občutki, ko veš, da je pikica v tebi, so neprecenljivi . Sem nekaterim verjetno prav smešna, ampak meni to tako veliko pomeni, ker še nikoli nisem do transferja prišla. In tile dnevi do testa, ki so večini nekaj najhujšega, so meni nekaj najlepšega . Uživam v misli, da pikica nekje v moji maternici plava . Vam trem pa dober večer . Pa malo manj jejte, požeruhci

Iiiiiiiiiiii kako lepo. Tako lepo si napisala Arneja, da sem kar solzico dobila v učke.
Tako zelo si želim, da čimprej vse RR punce, sploh seveda IVFovke to občutite.

Za vsako posebej ena user posted image in ena user posted image za srečo.

Punce, upam, da boste čimprej vse user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
25.5.2008 22:31:29   
kajsica
Arneja, ti samo uživaj!! Znakov pa jaz nisem imela nobenih posebnih, razen takšnih, ki so mi tipično M. To je pri meni: rahle slabosti, špikanje v spodnjem prede4lu, par dni prej ob straneh rahlo boleče prsi, ampak poudarjam, to so pri men tudi tipični M znaki!!!!

Ja po tem "kosu" ki je zletel od mene se je celotna zadeva kar precej umirila, prej pa sem še krče imela. Ja po pingvinčke pa računam , da bom šla tam nekje okoli 13.6., če prav računam svojo O in tako dalje...

Mismis, ja saj se je bilo kar težko iz južnih krajev vrniti domov in mi j res želja tja še enkrat potovati, obiskati kolege in bivše sodelavce, ampak tokrat bi šla z dragim!!!! Ne bi smela potem toliko jezika ven molit user posted image .

Abra, kdaj imaš sedaj ti UZ, to bo pa kar kmalu moralo biti, predvidevam da je to ta teden nekje?!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
25.5.2008 22:31:49   
womanpolice
Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ
mala81- UZ
Daisy - ET
Julija30 - UZ

VSO SREČO PUNCE - JUTRI...

Kak je to lepo slišat, da te nekdo pogreša.... (Grethy, Kajšica, Abra, Mismis, Pikovit, Pija, Zvezdica,itd.)

ABRA... pa ti vedno najdeš prave besede ane. Lepo... user posted image

PIKOVIT... ma, z diplomo sm se j... user posted image namesto, da bi se z mojim... user posted image user posted image   user posted image
Ampak veš kaj se mi zdi? Da se je v postopku moja muca (op.) skrčila... Pred postopkom je bil user posted image neverjetn... Zdej pa malce boli... tko, da se mi zdi, da se je res skrčila... user posted image user posted image user posted image Moj pa pravi: "Ne, ne, ni se skrčila... Moj je zrastu, moj... " hahahahahahhahah Mogoče pa res.... user posted image user posted image user posted image

KAJŠICA.. Pa nisi bedela že tko zgodaj zjutraj? Če bi pa to vedela, bi se pa ustavila na jutranji kavici....

GRETHY... Lepo, da me pogrešaš... user posted image   V sredo sm bila v Savinjski dolini (doma); ti povem, da sm nazadnje bila na krstu od tamalga. Ja, že kr ena dva meseca... Sm že skoraj pot pozabila.... In vse je razkopano... Celo Mozirje.. Menda delajo neki koristen trg al kaj... tko so mi mozirski kolegi (v plavem) povedali... Pa ti? Kak si? Se v redu počutiš? Kdaj greš po zamrznjenčke?

PIJA76... ja, ja... prav imaš... Škoda, da te ni bilo... No, sej res pa je, da sm imela ful gužvo. Pa še zaprla sm dva, tko da je bilo dosti dela... Za pijačo pa ni problem. Povej mi kdaj imaš kaj časa, pa se zmenva. Predvidevam, da stanuješ v kraju s tisto AP... Torej ni daleč...

PUNCE... Že nekaj časa nazaj sm vam svetovala, da poglejte na YOUTUBE posnetek od Connie TALBOT. Ne bo vam žal, res. Punčka je stara 6 let, poje pa kot angel. Nastopala je na American Idol in ena članica žirije je jokala... Res je bilo čudovito. Poglejte...

Aja, pa še to... Zdajle sva prišla iz kina. Gledala sva film DRUGA SESTRA BOLEYN... NORO DOBR FILM!!! To morate videti... Resnično vredn ogleda!

nočko...

lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
25.5.2008 22:32:50   
Zvezdica
Pa še tole za vsako posebej...en klik vas loči do tega lepotkota malegauser posted image user posted image user posted image

http://www.hana-ess.eu.dodea.edu/activities/video/dog_screen_clean.swf

i belive i can fly....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
25.5.2008 22:32:59   
kajsica
WP vidim te tu gor!!! Kje si???? Kaj počneš?

Joj jaz sem se sedaj dobro urico tako lepo stiskala k svojemu srčku!!! Kaj je pasalo malo cartanja!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
25.5.2008 22:35:45   
Zvezdica
Ste kliknile na link en post prej?

Mismis...še posebej zateuser posted image . K maš tok rada kužke. Jast bi imela takoj enga, ampakz zdaj res ni pravi cajtuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.5.2008 22:40:18 >

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
25.5.2008 22:47:28   
gigi1
čer punčke. Ste me pogrešale?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
25.5.2008 22:48:36   
kajsica
no gigi, sem se ravno spraševača kje si????

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
25.5.2008 23:00:23   
gigi1
Abra sem gledala. pol je bila še ena oddaja o otročkih. Ob 8ih sem pa zaspala user posted image

Sonček tale je bila o večplodnih nosečnostih. vseeno mi pošlji pls. Še zmer se mi reži, ki pomislim nate. Se mi je sanjalo o tebi. Risanka. Namesto osebe kar tvoj avatar, ki se je napihnil k bober bonus kartica v raklami za Obi user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdica. Si mi pa dala vetra z linkom user posted image . Sem danes ob 8ih zjutraj zaspala in spala tolk dolg, da sem še štart F1 zamudila. Po formuli sem mela družinske obveznosti in evo mene končno.

Dejzika upam, da te manj boli. Zdej pa obljubi, da boš po ET pridna in RES ležala vsaj 2-3 dni! Če ne bom huda! Tvoji dalmatinčki so bolj vajeni počivat in glej, da bo tud mami.

Arnejči tle pa tvoja Lučka/fuzbalerček res sveti k en hepi sonček. Po mojem se nam vasm smejčka ko jo/ga vidmo user posted image .

Pija, pa kje si glih Khana najdla? Fabio Cannavaro. To bo. Če ne veste kako zgleda:
user posted image

Čakte...sej mam še kej za napisatuser posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
25.5.2008 23:00:23   
Zvezdica
Ja čist res gigi. Kje si se skrivalauser posted image ?

Joj men se meša,iščem neke stvari na youtubu, pa sem našla nekaj za vse:)

Vem, da sem bila čist majhna, k je blo tole aktualno..v vrtcu verjetno.

http://www.youtube.com/watch?v=oZZATQuPdzU

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?