arneja
|
Pikovitek, hvala, ker si vesela zame . Vem, da bom kmalu tudi jaz zate . Sulfinija, tudi tebi hvala . Vama bo pa itak po naravni poti spet uspelo in se lepo do konca izteklo. Uživajta na morju . Zvezdica, tile občutki, ko veš, da je pikica v tebi, so neprecenljivi . Sem nekaterim verjetno prav smešna, ampak meni to tako veliko pomeni, ker še nikoli nisem do transferja prišla. In tile dnevi do testa, ki so večini nekaj najhujšega, so meni nekaj najlepšega . Uživam v misli, da pikica nekje v moji maternici plava . Vam trem pa dober večer . Pa malo manj jejte, požeruhci . Blanč, a si kaj pomagala mrvo obračati ? Je danes precej kmetov to počelo. Sapi, upam, da je moja pikica zares borka. Ja, jaz večinoma sem, se znam pa tudi čisto zlomiti. Sem bila zadnjič čisto na tleh, ko sta bili le dve celici. Ampak zdaj sem pa nekje med oblaki . Kako si pa ti kaj? Sonček, novopečena potrjena nosečkica, kam si se pa ti skrila ? A cel dan v plusek gledaš ? Rubin, super za toliko jajčk. Naj bodo polna lepih zrelih celic . Dejzika moja, si si kaj frizuro poštimala za Ivico in Janico ? Lepo ju prevzemi jutri. Pa upam, da ju Reško preda, ne teta Purgerica . Me prav zanima, kdaj boš ti imela testek. Ga bi morala imeti 2 dni za mano, ne? Meni se zdi, da je meni dal nekam zgodnji datum .