Abra
|
Ojoj, očitno sem res v kislo jabolko ugriznila. Če sem koga užalila, se globoko opravičujem, ker to res ni bil moj namen. Rubin, očitno pa se v namigu vseeno nisem zmotila, če zdaj pogrevaš zadeve. In sori, ker ti nisem odgovorila. Sem se pa res na tisti post, ki si ga še enkrat prilepila naslonila.. Pa mislim, da si tudi prej že neki za mariborčanke navijala... pa saj je vseeno. Mene je namreč ta post spomnil na nekaj mesecev nazaj, ko je bilo skupaj par mariborčank poleg vseh ostalih, za katere smo ful navijale, ena od teh se je pa samo z MB ukvarjala, kot da druge ne obstajajo. Meni je čisto vseeno od kod si, kje se zdraviš, navijam čisto za vse, ker sem prepričana, da si vse zaslužimo plusek. Al to v LJ, Mariboru, Postojni al kjerkoli. Vsake tolko se javi tudi kaka punca, ki se zdravi v tujini (BTW, kje TITI, se že dolgo ni oglasila??) in zanjo prav tako navijamo, pa še fino je, ko nam pove za kak drug protokol.. Je pa zanimivo, da se vedno z istim mestom dogaja. Navijaških fajtov tko nisem nikoli razumela in jih najbrž tudi nikoli ne bom. Igralci jih pa najbrž tudi ne štekajo, predvsem jim niso v pomoč.. Res upam, da ne bo ta forum zaradi tega ratal en kreg, mislim, da imamo dovolj bolj luštnih tem. Pa sori, ker je tko dolgo trajalo, v življenju še kaj drugega počnem poleg pisanja na forum.
|