Anonimen
|
Pozdravček, punce ! Že res, da se javljam bolj pozno, ampak upam, da vendarle ne prepozno?! Bom kar direktno prešla na aktualno temo za jutrišnji dan. Obema srečanjama se mi zdi, da ne kaže najbolje, a ne?! Kako ste se torej odločile v CE? Jaz sem še vedno ZA. Kaj torej ne bo nobene na vsaj eno pijačo ? Naj torej planiram tako in pridem ali ne? Gajka, mishel, sandra123, Ryssa, košuta, morda neža7, lana777, Arany, žanneža, kaja02,.......katera še (?)......se torej vidimo jutri?? Škoda tudi, da si MB punce ne boste mogle privoščit krajši izletek v CE - MajaT (lepo naj te možek merka in počivaj ), bambi14, andrejaboris in vse ostale.....pa tudi vse tiste z bolj zahodnega konca SLO - upam, da vam srečanje v KR uspe ! in se me ostale spoznamo kdaj drugič. Kaj bi si poslale tel. št. na ZS, da bi se lahko jutri s tistimi ki nameravate priti v CE, kar poklicale? Se bomo jutri dopoldan zmenile dokončno, a ne? Sedaj pa na zaslužen počitek.....komentarje pa preložim na drugič. Samo toliko, da se veselim z vami vsemi, ki se vam dogajajo lepe stvari in upam na najboljše za vse tiste, katerih počutje trenutno ni naj-naj........Lepe sanje . sobota, 24.5.2008, ob 16h, City center Celje, Rustika (?) - gajka - PABLO - mishel - sandra123 + Tina
|