|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
23.5.2008 19:51:35   
Zvezdica
Oj Sayuri,

lepo da si domauser posted image . Sem prebrala zadnjič, da si mogla mal na opazovanje.

Crkljajte se doma... pa počivajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
23.5.2008 19:53:06   
sayuri
Ooo Zvezdica user posted image . Bom prišla kaj pozdravit na Upajmo skupaj. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
23.5.2008 19:54:57   
Zvezdica
Erin... Nisem odgovorila zadnjič, pa ti kar tu pišem.
Danes sem bila na Adrialabu (krvni test) in imam BetaHCG 4424user posted image user posted image user posted image

Punce na IVFu so to komentirale kot zelo dobrouser posted image glede na to, da je bil 18 dan od transferja. Upam sam da sta user posted image user posted image še pri meni.

Ti si v redu?   Še dva meseca pa bouser posted image v tvojih rokah.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
23.5.2008 19:57:02   
sayuri
Aaaaaaaaaaaa Zvezdica user posted image user posted image user posted image . Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
23.5.2008 20:45:44   
Erin
Evo še moj buhi pri 30.tednihuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
23.5.2008 20:46:55   
Erin
Zvezdica SUPEEEEEEEEEEEEEEER!!!user posted image user posted image user posted image

Vse bo dobro boš videla, ti samo optimistično glej naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
23.5.2008 20:52:34   
naty13
Jaz sem dala ravno spat Nejca. Bi to že prej storila, pa mi je bruhal ravno iz kuhinje v hodnik. Mu je nekaj zgleda težo naredil. Potem je pa mal kruhka pojedel, da ni bil prazen želodček. user posted image

Erin, a je tebi buši nehal rast user posted image user posted image user posted image   Saj je skoz isti. user posted image  Lep. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image , da si doma, pa fajn se pocartaj s Filipom in možem user posted image

Srečanje Kranj - Qlandia 24. maj ob 17h

Naty13
Julija08
Miškolinček
Erin ????

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
23.5.2008 20:57:39   
Erin
Uf, naty, še zdaleč ni isti, mogoče le tako zgleda...je zrastel od zadnjega fotošutinga za okoli 15 cmuser posted image

Tako nekako bo pa zgledal kotiček od našega malega...ni še dokončno urejen, bo treba še malce pospravit pa tko...user posted image
user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
23.5.2008 21:08:23   
kaja02
erin- wau, kok cart soba, kar zavidam tvojmu user posted image , ne tulk jaz, kot Kaja ( jaz tud, da ne bo pomote user posted image ), ko je vidla kakšno sobo boste imeli. Me  je vrašala zakaj pa mi ne mormo met takšne, sem ji komaj razložila, da nimamo dovolj prostora, čez ene dve leti upam, eda bomo gradili prizidek in tako pridobili še kakšno sobo. Sva se dolgo časa odločala za še eno user posted image , vedno sva misla, da bo Kaja ostala edinka, pa smo tako imeli dovolj prostora, sedaj bo kar prostorska stiska, posteljica z user posted image  bo pri nama v spalnici, Kaja ima pa tudi dokaj malo sobo. Eh pa bo že

sem se razpisala zaradi tvoje sobice, po drugi strani pa HB da mamo bolj majhno stanovanje, vsaj ni toliko pospravljanja user posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 23.5.2008 21:09:13 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
23.5.2008 21:10:45   
Krysia
Živjo, punce!

Končno imam spet malo časa za vas.

Srečanje v KR: verjetno pridem (70%), samo bi prosila za inštrukcije, kako pridem do tja - sem bila v Kranju nazadnje pred kakšnimi 10 leti user posted image Sej vem, katastrofa. Če grem iz LJ, kje moram z avtoceste (KR vzhod al zahod), pa kam pol ... sej drugač mi bo moj možek posodil navigacijo, sam jst bolj vam zaupam. user posted image Brala vas bom pa jutri okol dveh, tko, da ... čakam odgovor. Če me ne bo v KR, vam napišem tuki gor enkrat med drugo in tretjo, ok? Upam, da me ne bo delovna sobota preveč zmatrala ... user posted image Smo imeli danes kar zoprn dan v šoli - je ravnatelca mal popenla zarad totalno brezveznih stvari in se je na sestanku ful zdrla na nas ... mah, men je to zadnje čase tko - skoz eno uho noter, skoz drugo pa ven, ker ji itak nikol ni nič prav ... glavno, da smo mi zdravi in da bo s user posted image vse ok, službe pa itak nimam za nedoločen čas, tko da se ne mislim še s tem obremenjevat. No, hvala, k sm lahko mal pojamrala, zdej je velik bolš user posted image

Fajn bodte, moram it pazit večerjo, da se ne zažge user posted image

papa pa nočko in velik ur dobrega spanca!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
23.5.2008 21:30:42   
Erin
kaja - saj to ni sobica veš, je le del dnevne sobe spremenjen v kotiček za malega, ker midva tudi nimava veliko prostora in že sedaj premišljujem kaj bomo ko bomo naštimal še enega user posted image  user posted image user posted image Za prva leta bo, potem pa sledi preurejanje...sem pa poskusila z čimmanj narediti čimveč in nam je kar uspelo...
Saj dokler je user posted image majhen ni panike kje je, prizidek bo pa tudi čez dve leti, boš videla bo hitro minilo...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
23.5.2008 21:36:10   
miškolinček
OOOO Erin, prav lepa si, pa sobica je tudi super. Mi bomo tudi takšne nalepke gor dali ko bomo uredili sobo za tavelikega. Jutri pa dopoldne počivaj, pa če boš pri močeh pa popoldne le pridi v Kranj.

Naty, nas je že kar nekaj, a si vidla, se bomo jutri dokončno zmenile.

Sayuri lepo da se oglašaš, pridna bodi pa kar ubogaj G. da boš lahko vsak vikend doma. Drži se, vidiš da te tle pogrešamo.

Jaz zdaj odhajam malo na kavč pred televizijo, pol pa pančat, tko da lahko noč pa sladko sanjajte.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
23.5.2008 21:51:11   
cebrca
joj Gajka oprosti, očitno sem prehitro brala in te zamenjala za katero drugo! Mogoče se bo pa user posted image premislil za 10. obletnico in te presenetiluser posted image .

tejkaz veliko sreče s stanovanjem. Upam, da se vama bo zadeva ugodno rešila tako ali drugače. Sem pa še ena, ki ponoči uživam mirno spanje. Tudi na WC grem nazadnje ob 23h, zjutraj pa ob 6h, krase razpon da se mirno naspim.

Julija08 mene tudi vedno bolj grabi panika, kaj bom delala s tako malim bitjecem, ampak me je danes moja soseda potolažila (ima zdajle 3 mesece starega fantka, ko se je rodil je imel kilo in pol) da se ulavfaš v 14 dneh. Je rekla, da je bil njen tako majhen, da se ga je še babca bala skopat in ga je potem sama.

Zoja Miša sem se nasmejala tvoji telovadbi z blazino in nočnem šoku za user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa tudi jaz bila že 2x toxo neg. Me čaka še en test po 32. tednu.

Ryssa moja kolegica je slavistka, ki tudi doma lektorira. Ti lahko dam njeno telefonsko, pa se boš zmenila z njo kako ima čas ko je ravno konec šolskega leta.

anaya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na negativen test.

Maja T držim pesti, da naslednji test ne bo tako hud in ti ne bo streba v bolnico. user posted image user posted image user posted image user posted image Ti se kar pridno odpočij, pa bo bolje!

sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vikend doma. Pa pridno počivaj, da te bodo še spustili domov!

Erin
se po smejkotih vidi, da si bolje. Pa sobica je wavvvvvvvvv. Še jaz bi se preselila vanjo!!!!user posted image user posted image user posted image

Moj mehur je pa danes blazno nastradal. Še sreča da nisem nikamor šla. Sem skoraj cel dan presedela na školjki,user posted image user posted image user posted image ker se je moj user posted image odločil, da je moj mehur boksarska vreča!user posted image user posted image user posted image Na koncu nisem več  vedela, ali me mehur boli od boksanja, ali me res tišči na vodo.user posted image user posted image user posted image HB se je zdaj malo umiril.

Se beremo jutri čvekice!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
23.5.2008 22:56:43   
košuta
Samo na hitro se še jaz javim...

Pri nas je bila cel teden norišnica - imeli smo zidarja, vodovodarja in štromarja naenkrat. Se mi zdi, da sem ves teden le kuhala.user posted image  Zdaj nas je pa za estreihe zajuser posted image , in ga verjetno ne bo naslednji teden. user posted image  Čas pa kar teče...

Gajka - Jaz bi pa prišla na srečanje v Rustiko. Se mi že cel teden cedijo sline po kakem odličnem sladoledu...

No, lahko noč, drage souser posted image !

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
23.5.2008 23:30:34   
Anonimen

Pozdravček, punce user posted image !

Že res, da se javljam bolj pozno, ampak upam, da vendarle ne prepozno?! Bom kar direktno prešla na aktualno temo za jutrišnji dan. Obema srečanjama se mi zdi, da ne kaže najbolje, a ne?! Kako ste se torej odločile v CE? Jaz sem še vedno ZA. Kaj torej ne bo nobene na vsaj eno pijačo user posted image ? Naj torej planiram tako in pridem ali ne? Gajka, mishel, sandra123, Ryssa, košuta, morda neža7, lana777, Arany, žanneža, kaja02,.......katera še (?)......se torej vidimo jutri?? Škoda tudi, da si MB punce ne boste mogle privoščit krajši izletek v CE - MajaT (lepo naj te možek merka in počivaj user posted image ), bambi14, andrejaboris in vse ostale.....pa tudi vse tiste z bolj zahodnega konca SLO -  upam, da vam srečanje v KR uspe user posted image ! in se me ostale spoznamo kdaj drugič.
Kaj bi si poslale tel. št. na ZS, da bi se lahko jutri s tistimi ki nameravate priti v CE, kar poklicale? Se bomo jutri dopoldan zmenile dokončno, a ne?
Sedaj pa na zaslužen počitek.....komentarje pa preložim na drugič. Samo toliko, da se veselim z vami vsemi, ki se vam dogajajo lepe stvari in upam na najboljše za vse tiste, katerih počutje trenutno ni naj-naj........Lepe sanje user posted image .

sobota, 24.5.2008, ob 16h, City center Celje, Rustika (?)
- gajka   
- PABLO
- mishel
- sandra123 +   Tina

(odgovor članu cebrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3915
24.5.2008 7:49:19   
košuta
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

sobota, 24.5.2008, ob 16h, City center Celje, Rustika (?)
- gajka   
- PABLO
- mishel
- sandra123 +   Tina

- košuta

user posted image user posted image user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
24.5.2008 7:49:46   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Sem se cel teden švercala. user posted image   Je pa zunaj tak lep dan.

Erin za dobro jutro si mi postregla s tako lepim kotičkom za vašega user posted image . Si mi govorila, kako imaš prostorsko stisko, pa je ratalo iz tega malega prostorčka res nekaj neverjetnega. user posted image user posted image user posted image user posted image

Krysia ti bom na ZS poslala mojo cifro, če slučajno ne najdeš. Moraš pa iti dol na drugem izvozu po cestninski postaji oz. prvem po bencinski. Je pa Šenčur vzhod, potem greš lepo proti kranju in prideš do krožnega, kjer vidiš Mercator center. Na krožnem greš levo proti Qlandiji. To pa ne moreš zgrešit. Se samo mal naravnost pelješ in v semaforskem križišču greš desno in potem zaviješ na parkirišče.  Tako nekako.

Pablo upam, da oba srečanja v KR in v CE uspeta.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
24.5.2008 7:53:53   
naty13
Košuta si me prehitela. Sem te prej pozabla komentirat. Pri nas je enako s to gradnjo. Po bajti je ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Norim, pospravljam, pomivam po tleh po cele dneve, pa se še praši, pa dva dni se sploh nič ne dela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Že vse me boli. user posted image  Moj ima pa tudi dela, da se ven ne vidi, otrok pa ne more biti v takem. user posted image  Pa še en mesec sigurno ne bo končano, ker se estrih suši, potem pa pride samo še parket in sobica za Nejca, ki bo tudi čez mesec.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
24.5.2008 8:00:43   
naty13
Aja, meni pa glede bušija ni jasno. Se mi zdi, kako se veča, pa merim že tri tedne obseg, pa je vedno tam okrog 89-90cm. user posted image user posted image user posted image  Pa imam res tak občutek, kako lepo vzhajam. user posted image user posted image user posted image

Moj malček pa še pančka, prej je nekaj kašljal, pa ponoči ga je dvakrat zagrabil kašelj. user posted image  Upam, da bo dobro čez dan. user posted image  Zanimivo, če podnevi kašlja, je ponoči mir, če je pa podnevi mir, pa ponoči kašlja. user posted image  Samo, da ni še kaj pobasal v bolnici. user posted image

Sem se pa tako lačna zbudila kot da ne bi že jedla cel teden. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ne vem, kaj bi sploh jedla. user posted image  Ko ste zadnjič govorile od čokolinota, se mi je kar obračalo. Meni se je obrnil. user posted image

Bo pa treba danes Magnesol popit, ker že čutim, kako me vezi zategujejo. Zdej sem cel teden bila brez, ker enostavno nisem najdla časa, da bi ga popila. Danes bo pa res treba, da bom ob 17h ko nova in dobre volje za čvek. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
24.5.2008 8:20:00   
sandra123
Jutro Naty, hvala za user posted image , je že kuhana...
Joj, Naty, samo ne mi o gradnji in prenovi govorituser posted image , mi še vedno nimamo notranjih vratuser posted image , šele v poned.naj bi jih dobiliuser posted image ...je mal zoprno tole vse skupaj...še dobro, da jih z Wc-ja nisem pustila dol vzetuser posted image , imam vsaj tam malo miru..., za popravilo stare rolete smo klicali že pred 3 meseci, pa še nikogar ni bilo do danes, da jo vsaj pogledauser posted image ...PRAH v stanovanju...je, kar nabira in nabira se, sploh mi ne uspeva več pomivati po tleh...
Eh, pa saj bo...upamuser posted image , Nejca pa malo pocartajuser posted image , upam, da bo kmalu boljše, saj za naslednji teden obljubljajo prav lepo vreme...
Sayuriuser posted image , za prosti izhod, pridno počivaj...
Erin, zelo lep trebušček...user posted image , pa bodoča sobica za user posted image tudi...
Gajka...jaz grem danes v Rustiko pa pika...drugače ne bo nič od nič user posted image , sicer pa mene itak ne boste mogle zgrešit...bjonda z ogromnim trebuhomuser posted image , če ne bo nobene, grem pa v šopinguser posted image , aja, glede Tine pa še ne vem, če bo zraven prišla - naj svojega očeta malo okupirauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 24.5.2008 8:23:17 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
24.5.2008 8:29:36   
mishel
Jaz tudi pridem v Rustiko ob 16.00!!!!!!!!!!!!! Pa če boma s Sandro same user posted image Mi pa internet nagaja, tako da se mogoče ne bom mogla več javit. Pridem pa 100%

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
24.5.2008 8:32:47   
gajka
Ojla, user posted image ! Se samo na hitro javljam. Srečanje v Celju danes JE in pika! user posted image  City Center, Rustika, ob 16h! Midva ravno štartava v šoping. Imava toliko reči za pogledat, še greva za kopalniško pohištvo gledat, pa za jogi itd. Tako, da imava samo v planu, da se takrat znajdeva v Rustiki. Se vidimo! user posted image

Aja, moj user posted image  bo sicer tudi zraven, tako da lahko tudi katera druga še svojega pripelje. user posted image  Ima sicer backup plan, če bi se sam preveč čudno počutil med samimi trebušastimi. user posted image  Upam, da se bomo spoznale! Naš znak: trebuščki! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3922
24.5.2008 8:33:06   
sandra123
Mishel, se vidivauser posted image ...Aja...saj tale Rustika je tam spodaj pred vhodom v trgovino Spar, kajne??? Dejansko se še nikoli nisem tam vsedla in kakšno kavico spilauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
24.5.2008 8:37:41   
gajka
Še na hitro moj opis: rjavkasti lasje, svetlo roza majica, kavbojke. Moj pa, če bo zraven, ima črtasto majico in svetle hlače.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
24.5.2008 8:38:12   
mishel
Ja točno tam user posted image . Se vidimo, za vsak slučaj pa bom imela majčko štorklja me prinese poletiuser posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?