Zoja Miša
|
Oj čvekice, sem res bila pridna in do sedaj delala, čist hudo! Pa še vas prečitala in sedaj malo pokomentiram, pa šibam domov! Grem nov telefonček študirati!!! Kaja02, jaz sem bila ta z blazino! Moram ti povedati, da moja ni le taka, ki se ovije okoli telesa, ampak jo lahko raztegneš v kačo, poljubno in zato je tako učinkovita. Jo lahko čisto zravnaš in se naštimaš kot ti paše! Tejkaz, glede vozička, bo sigurno Jane, ta, ki ga imaš tudi ti in tudi v teh barvah (je tudi blazina za dojenje v teh barvah, čist hudo, ne? ) ampak le da ga bova naročila malo kasneje, sva z prostorom malo omejane, pa bo moralo že malo počakati. Jaz bi ga sicer že imela, čeprav bi bil v spalnici, a me štopa. Anaya, za pregled in . Sedaj verjetno že bejbike vodijo pri avgustovkah!!! Sandra, čestitke za frizuro, čeprav bi lahko slikico pripopala! Naty, saj bo, ni čudno da je napeto ozračje, če imate pa ogromno dela! Maja T, upam, da ti cuker pade in da ti ne bo treba v bolnici ostajati! Javi nam. Erin, ja slikice!!! Dajte punce fotke gor!!! Sayuri, Katja Glede srečanja, pa meni nič ne pomaga nedelja, ker imava že en obisk, ki mi sicer nič ne paše, napovedan! Tiste ki se boste spoznale, uživajte in lepo čvekajte! Mi je žal, da se vam ne morem pridružit! Zdej pa dam, saj je PETEK!!! Pa-pa