|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
23.5.2008 13:20:02   
sandra123
Gajka, ne vem, zakaj imam občutek, da ne bo nič z jutrišnjim srečanjem...user posted image No, jaz v nedeljo sigurno ne morem, tako, da...user posted image

Sem si pa danes privoščila frizerja...po neprespani noči prav paše, če nekaj samo zase naredišuser posted image , pa še s prijateljico sva šli na kavico in čvek...zdaj grem pa kuhat, potem po Tino v šolo, pa malo vodoravno...Aja, pa vrat za stanovanje še vedno nimamo...sem jezna ko user posted image ...šele v ponedeljek bodo baje prišle v Celjeuser posted image ...tako, da ne bo nič urejanja stanovanja ta vikend - razen standardnih opravil...Jaz sem pa upala, da se bo vse uredilo do konca ta vikend...

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
23.5.2008 13:48:34   
Vilika
Hoj hoj,

danes sem malo boljše, sam še vedno straaššanskooo zatečenih dlani in stopal..
Sem vas bolj na hitro prebrala - vidim da ste v glavnem OK in naj kar tako ostane.

Spanje je tudi pri meni problem zadnje dni, (čisto podobno kot ga je opisala Erin, kar naprej wc... pa nemogoče je najti položaj....) pa bomo že preživele če bo 'samo' to. user posted image

Midva v ponedeljek začneva v šolo za starše hodit. Pa v ponedeljek imam tudi 3Duser posted image , komaj čakam. Sayuri ti pa le pridi pozdravit, sem že mislila nate, da bi te kaj poklicala in prišla pogledat kako ti je že zrasel buši na kratko... ker pol šibava še v šolo.

Pa konnčno sem tudi jaz danes našega PPja dobila green bubles, haha, kolko bo enakih vozičkov. Takoj po šihtu letim domov in vse v nulo preštudiram, mislim da ga bom tudi jaz po stanovanju furala user posted image .

Maja T. - vse popuste so mi upoštevali. 30EUR bom pa verjetno porabila za nakup podlage za previjalno ali pa za brisačke ali posteljnino ali... joj veliko mi še manjka. Jogi pa že imava od dormea. Upam da tudi ti kmalu dobiš svoj vozek.

Naty - lepo da je Nejcu bolje.

Kri in vodo sem tudi jaz samo 1x dala na analizo user posted image  in tarat je blo brez posebnosti.

Katja oz njen lubi - sporočita kaj, kako je in kaj se dogaja. Držimo pestke.
Dar10, tudi ti nam sporoči kakšno je pri tebi stanje.

anaya - super za lepe rezultate s pregleda. Tvoje dete je na ritki, moje pa na nogicah, se tudi noče premaknit, pa ga vsak dan pregovarjam in pestke držim.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
23.5.2008 13:51:36   
gajka
Ja, sandra123, prav imaš. Srečanje se nekako postavlja pod vprašaj. Namesto, da bi se število prijavljenih povečevalo, se kvečjem manjša. Trenutno stanje je precej žalostno in je takole:
sobota, 24.5.2008, ob 16h, City center Celje, Rustika (?)
- gajka   
- PABLO
- mishel
- sandra123 + user posted image  Tina

Zdaj sem še sama čedalje bolj v dilemi, a sploh jutrišnja opravila podredit srečanju. No, midva bova vseeno poskusila planirat, da bova tak čas nekje v bližini. Moj user posted image  je že rekel, da sam med babami pa res ne namerava biti, tako da se bo v tem času po svoje zabaval. user posted image  Torej, PABLO, mishel, sandra123, a vsaj ve ste še vedno za srečanje? Ker čisto brezveze se tudi jaz ne bi iz Velenja vozila.

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.5.2008 13:54:00 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
23.5.2008 13:58:09   
Vilika
... še 1x

sandra user posted image  za frizuro, upam da bom tudi sama zbrala tolko moči da se spokam malo špočke postrič. Ta vrata vas pa res jezijo - grozno, kaj vse nas še čaka....

Čez vikend imamo z družbo že tradiconalno fešto na Kolpi. Nas je vedno okoli 25 in imamo najeti 2 veliki koči, pečemo jenčka in pujska... Samo letos bom morala vse to drugače doživljat - prenažirat se ne smem, alko odpade, za kopanje je še premrzla voda, v kani ne morem zlezt  user posted image .. .. No bo pa vsaj druženje in smeh..

Želim vsem souser posted image  lep dan in še lepši vikend.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
23.5.2008 14:08:50   
Ryssa
andrejaboris sem ti poslala zs!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
23.5.2008 14:37:14   
naty13
Dan.

Sem danes vstala šele ob 8.30. Je Nejc tako dolgo spal, da sem še jaz zaspala. Spal je do maratonskih 9.30. user posted image  Pa sem ga prehitro hvalila. Glede hrane smo čisto na podnu, nič ne spravi v usta, pije bolj malo. Sem mu rekla, da bo treba v bolnico, če ne bo jedel in pil. user posted image  Pa še z mojmu user posted image  sva se spet skregala. user posted image  Zadnje čase se samo še kregava. Ja tako je, ko so otroci, prej se pa nisva nikoli.user posted image user posted image user posted image

Srečanje Kranj 24.maj Supernova Buf ob 17h

- Naty13
- Julija08

Še katerauser posted image  Erin, Miškolinček, Krysia,......

Tejka in Anita škoda, ker ne moreta pridt v KR na srečanje.

pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
23.5.2008 14:46:37   
Amelia
Sem imela danes pregled, mojega ginekologa sploh ni bilo, mi je kar sestra pregledala urin in kri in na koncu še poslušala srčka od najine bebice. Meni je to mal čudno, da kar sestra naredi, čeprav najbrž ni to nobena umetnost, ampak po mojem je ginekolog pristojen, da dela preglede, ne kar sestra in adijo.

Železo imam še vedno bolj na minimumu 106, tako da Legofer ostaja, pa spet se bom malo bolj z mesom potrdudila, pa suhe slive,...20.6. imam pa še zadnji UZ takrat bom na koncu 31. tedna, je pa plačljiv UZ. Komaj čakam, da spet vidim najino user posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
23.5.2008 14:59:40   
nell
Pozdravček babike!

Sam toliko, da dam mal glasu od sebe. Kako ste???? Vidim, da so srečanja res pod vprašanjem.
Jaz osebno v soboto tudi ne morem, v bistvu mi cel vikend ne znese... si vas pa želim spoznat. Vsekakor želim, da se vam pridruži še katera.

Js že pakiram, da jo mahnem v svoj drugi oziroma prvi dom. Tole moje dete tud ne bo vedlo, kje je doma...no sej do takrat se bo uredilo...ampak predidena selitev se je iz junija na julij prestavla... no po malem pa že prej

skratka lep in čudovit dan še naprej.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
23.5.2008 15:11:20   
sandra123
Gajka, kakor boš reklauser posted image ...naslednji teden pa jaz ne morem, ker nečak praznuje 1.rojstni dan...Me pa danes ful nekaj špika spodaj, tako, da bom danes verjetno kar v vodoravnem položaju do jutri...ne vem, kaj mi je, bom zdajle magnesol spila, pa malo grem počivat...verjetno mi spet user posted image user posted image pritiskata na MV...se zvečer še kaj javim, ok? 

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
23.5.2008 15:43:20   
dojenč
evo mene še v popoldanskem čveku....'ste zadnje čase, nekam mirneuser posted image malo čvekte, ene se več ne javljate,...bomo prišle do 3 delauser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 3885
23.5.2008 16:23:01   
ANA_P
oj, čvekice

danes smo zaključili MŠ. Najbolj zanimiv del cele šole- Ogledali smo si porodne sobe user posted image  in lih je ena bila v eni izmed sob, s partnerjem sta premagovala popadke. In glej ga zlomka, poznam ju. Je šla punca enih 10 dni prehitro roditi. Drugače pa so porodne sobe super. Na Ptuju imamo dve sobi z novimi postelji za eno porodnico in pazite to, eno sobo za dve porodnici s starimi posteljami in po sredini samo stojalo kot pregradauser posted image . Upam, da ne bo gužve, ko bom jaz šla roditi in bova z mojim lahko v sobi z novo posteljo in popolnoma sama.

Sicer pa od kar sem začela z MŠ in danes še posebej po ogledu porodnišnice, se bolj zavedam, da bom mogla it rodituser posted image . Me je tega namreč zelo strah!!!!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
23.5.2008 16:40:40   
Maja T.
Hallo mamice!

Sem doma, totalno izmučena. Na  pregledu je bilo načeloma ok, user posted image se je lepo slišal, imam pa vseeno malo povečan cuker in grem na 100 g test, ki traja 4 ure  user posted image . In če to ne bo ok, grem v bolnico za 1 teden in na dieto.

Mi je pa bed, ker mi je od včeraj zvečer začel spet trebuh trdeti in moram počivat, naša mala žabica pa nori noter  100/h. 

Sem vas sicer prebrala, grem pa zdaj spat, ker trebuh spet trdi. Upam, da se bo to pomirilo user posted image user posted image user posted image in vas ne morem kometirat.

Erin za seznam: naslednji GP 13.6.

Sem danes dopolnila 29 t. in stopam v 30 t. user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

Neposredna povezava do sporočila: 3887
23.5.2008 16:46:06   
andrejaboris
HOj !

Pa res zadnje čase zlo malo klepetamo. Se nobeni več ne da za računalnik? Smo že tak okorne?user posted image user posted image user posted image  Al samo delamo nekaj pa ni časa! Jaz se danes komaj premikam. Kaj šele bo. Pri Lanu smo nisem bla tak zmatrana ko zdaj, res pa je da sem več počivala kot zdaj.

Amelia meni vedno babica zmeri trebuh in poslušama srčeka. Mene je ginekolog pregledal le 1. ko še mi je bris zmero. Upam da bo zdaj drugače.

Mi je zadnjič ena rekla, da je v 2. rodila v 2 urah, 1. pa se je matrala cel dan. Upam da bo tut pr mani šlo v 2. hitreje! Bomo vidli- smo da bo vse ok!

Ryssa poslala sem ti ZS.

ppapa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
23.5.2008 16:50:06   
Maja T.
Aja sem pa uspela pri G. "izprosit" še en UZ, ocena rasti ploda, ki se je delal v 32 t., pa so ga ukinili. Glede na to, ker imam malo povišan sladkor, mi pripada, saj nekaj user posted image ...

Lep vikend user posted image , bom bolj v počivanju,

ps.
Jutri greva edino še ostalo za user posted image   kupit, od kremic, posteljnine, tetra pleničk in ostalih pripomočkov, če me res, ki zašibajo v bolnico...

UPAM DA NE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
23.5.2008 16:58:16   
Zoja Miša
Oj čvekice, sem res bila pridna in do sedaj delala, čist hudo! user posted image  Pa še vas prečitala in sedaj malo pokomentiram, pa šibam domov!
Grem nov telefonček študirati!!!user posted image user posted image user posted image

Kaja02, jaz sem bila ta z blazino! Moram ti povedati, da moja ni le taka, ki se ovije okoli telesa, ampak jo lahko raztegneš v kačo, poljubno in zato je tako učinkovita. Jo lahko čisto zravnaš in se naštimaš kot ti paše!user posted image

Tejkaz, glede vozička, bo sigurno Jane, ta, ki ga imaš tudi ti in tudi v teh barvah (je tudi blazina za dojenje v teh barvah, čist hudo, ne?user posted image ) ampak le da ga bova naročila malo kasneje, sva z prostorom malo omejane, pa bo moralo že malo počakati. Jaz bi ga sicer že imela, čeprav bi bil v spalnici, a me user posted image  štopa.

Anaya, user posted image  za pregled in user posted image . Sedaj verjetno že bejbike vodijo pri avgustovkah!!!

Sandra, čestitke za frizuro, čeprav bi lahko slikico pripopala!

Naty, saj bo, ni čudno da je napeto ozračje, če imate pa ogromno dela!

Maja T, upam, da ti cuker pade in da ti ne bo treba v bolnici ostajati! Javi nam.

Erin, ja slikice!!! Dajte punce fotke gor!!!

Sayuri, Katja user posted image

Glede srečanja, pa meni nič ne pomaga nedelja, ker imava že en obisk, ki mi sicer nič ne paše, napovedan!user posted image
Tiste ki se boste spoznale, uživajte in lepo čvekajte! Mi je žal, da se vam ne morem pridružit!

Zdej pa dam, saj je PETEK!!!
Pa-pa user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
23.5.2008 17:59:04   
bambi14
Pozdravljene user posted image ,

joj kako dolgo vas že nisem brala, se mi zdi ko da je mesece, pa je samo nekaj dni.

Torej uspelo mi je napisat seminarsko in jo oddat, zdaj pa čakam na odgovor prof, če lahko grem v pon. zagovrjat.

Tako, da drage souser posted image pojma nimam kaj se dogaja tu gor in ne morem nič komentirat. Vsem vam pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ta teden sem imela gin., smo super, rastemo,......železa je v krvi več kot na začetku nosečnosti.(124) se mi zdi super in sem zadovolna.
Grem vas raje brat,....
Ajd,....letim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
23.5.2008 18:25:37   
naty13
Ja kje pa ste vse.

Mislim, da je vzrok za tole nečvekanje danes petekkkkkkkk in vikend, slabo vreme, pa luna je bila v torek - pravijo, da je 100-ta ura najhujša. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa veliko user posted image  se ubada z otrdevanjem trebuha in raznoraznimi bolečinami.

Kaj je zdaj s srečanjem v Kranjuuser posted image  Zaenkrat sva se le jaz in Julija08 pofočkali. A bo treba prestavit ali kakouser posted image  Kaj praviš Julija08user posted image

Bambi14 sem te prav pogrešala. Lepo, da je seminarska oddana. Boš videla da jo boš kmalu zagovarjala.

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
23.5.2008 18:36:38   
Julija08

Kaj je zdaj s srečanjem v Kranjuuser posted image  Zaenkrat sva se le jaz in Julija08 pofočkali. A bo treba prestavit ali kakouser posted image  Kaj praviš Julija08user posted image

Ja, potem pa res najbolje da prestavimo. Kaj pa drug vikend v soboto ali nedeljo? Ampak mam filing da bomo šle že prej rodit, če se bomo takole dogovarjale.user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
23.5.2008 19:01:33   
miškolinček
OJ, Naty , Julija  a sta še tle?

Sem bla na jesenicah cel dan in sem šele prej prišla domov, zato tudi nisem mogla javiti glede arečanja. Pa mal sem mogla še poležat, zdaj sem pa tle.

JAz bi prišla, sem mojga komi nafehtala da se jutri ne splača met piknika, ker bo slabo vreme, pa da ga naj rajši prestavimo. Skratka jaz pridem če le prideta vsaj vidve.

Moje mnenje je da ni vredno prestavljati ker smo že tolikokrat prestavili pa vedno ene ne bodo mogle.

Če prideta pridem, mi je vseeno, tudi če smo samo me tri.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
23.5.2008 19:04:38   
miškolinček
Aja, pa če bomo samo me tri, potem predlagam da se dobimo nekje v Qulandiji ali pa na Primskovem (tam je Kik, pa Mercator,...), ker je Julija omenila da ne vem kje je BUF.

Kaj pravita,meni je drugače vseeno lahko je tudi Buf.

Pa povejta kje se dobimo, a pred vhodom ali kako se bomo prepoznale. Najboljše da se dobimo zunaj nekje, potem pa gremo skupaj nekam noter.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
23.5.2008 19:33:19   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Arany
Se mu pa pogostokrat kolca (5 do 10krat na dan sigurno čutim kolcanje) user posted image . Ali ima še katera podobne izkušnje s kolcanjem user posted image ?

Erin  Vidim da imava enake nosečniške težave glede bolečega trebuha, nočnega obiskovanja WC-ja ter iskanja ustrezne lege za spanje user posted image .Tudi jaz pišem ta post skoraj leže, da je mir v trebuhu user posted image . Tudi ti lepo počivaj in pazi na svojega user posted image .

user posted image user posted image user posted image Mojemu se tudi velikokrat kolca pa pravijo da če otrok veliko kolca da se hitreje pljuča razvijajo pa da ima otrok potem velik apetit..hmmmuser posted image no bomo videliuser posted image

Glede spanja in obiskovanja wc-ja nas je pa očitno več sotrpinkuser posted image Jaz sem se odločila da bom tudi kar kupila uno blazino, da bom lažje spala- je moj rekel da jih imajo v sončku veliko pa niso drage - okoli 25€. Upam da bo potem kaj bolje. Če samo pomislim da me v nasprotnem primeru  čaka še 60 takih noči + xx noči ko bomo malega dojili ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naty - ve tukaj napišite kje boste in kdaj, ČE mi bo zneslo pridem kot sem že napisala, za 100% pa ne morem nič rečt...

slikice - moj mi je ušel na pirčka pa ne vem kdaj pride tako da UPAM da bodo slikce še dans, če bodo postrani je bilo pa par pirčkov preveč aneuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
23.5.2008 19:34:06   
miškolinček
Ja kje pa ste vse??

Očitno imam monologe. Pogledam malokasneje da vidim če sta se kaj oglasili, če ne pa se slišimo jutri pa se bomo dokončno zmenile.

Neposredna povezava do sporočila: 3897
23.5.2008 19:42:22   
sayuri
user posted image Ojla user posted image
So me spustili domov za vikend user posted image . Sem morala obljubit Likarju in Taševmu, da bom pridna in počivala user posted image . v pionedeljek pa moram nazaj user posted image .

Samo toliko, da veste, da se bom zdaj doma malce crkljala in da je vse ok. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3898
23.5.2008 19:47:28   
kaja02
sayuri - user posted image  za vikend doma, pa le pridno počivaj in se malo pocarkljaj

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
23.5.2008 19:49:55   
Erin
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sayuri is back!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počivaj punca pa pridna bodi da boš te izhode vsak vikend imela, velja?user posted image user posted image user posted image

Uf, to me spominja na vojsko kakih 10 let nazaj, če vojaki niso ubogal so jih čez vikend noter obdržal, jest pa v jok pa na drevo ko takratnega fanta nisem toliko časa videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?