Krysia
|
Živjo, čvekice Meni kljub dobrim namenom uspe kaj napisat glih enkrat na teden ... Zdej bom komentirala kar na pamet - sem preveč lena, da bi si ob branju zapiske delala, sam bo počas treba ... ker potem vse pozabim Po moje obstaja ena bolezen, ki se ji reče nosečniška skleroza. In mene je definitivno doletela - res, ful več stvari pozabim ... Naty13, joj, upam, da se boste kmal pozdravili. Do kdaj pa bo Nejc v bolnici? Sayuri, lepo, da imajo bolnišnice tudi internetni kotiček Pazi nase in na svoja ! Anita goitan, tudi jaz sem še v službi ... nameravam vztrajati do konca šolskega leta, ampak počasi dvomim v to. Me vožnja (40km v eno smer) že kar pošteno matra, pa tista neprijetna bolečina, ki jo poznata tudi Sayuri in Matejka ... ne vem, vsaj ocene bom probala zaključit. Drugač bi zdaj morala teste sestavljat, ampak rajši z vami čvekam . Zoja Miša, čestitke za telefon in še večje čestitke za uspešen pregled . Aja, pa dobrodošli obe novi!! Veliko čveka z nami in lep preostanek nosečnosti obema! Anaya in vse tiste, ki delate izpite - lepo, ful ste pridne. Jaz si tega sploh ne morem predstavljati. Res vas občudujem! Glede jogija - tud midva imava Dormeo in je res fajn - ga ne zamenjam, ker se tko fajn na njem spi (dejmo izkoristit, dokler še lahko ) Pa vse, ki prenavljate in urejate svoja stanovanjca - čestitke, pa poskusite še malo zdržat. Saj veste ... s temi mojstri in dobavami je vedno kaj narobe ... Držim pesti, da se vse uredi in da bo vse, kar mora biti narejeno, čim prej dokončano. Pa ne se preveč razburjat, škodi zdravju (vašemu in od ) Hvala vsem za odgovore na moja vprašanja - pridem enkrat na teden, pa še takrat sam ena vprašanja zastavljam - grozna sem, sam ne me preveč kregat ... No, da vam še jaz malo potožim - že od ponedeljka me boli grlo, danes sem pa čisto brez glasu. Še dobro, da sem lahko doma (ker sem zaposlena 80%, imam četrtke proste). In brez glasu v šoli malo težko delaš, a ne? Upam, da bo jutri bolje ... Od zdravil itak nič ne smem - vzela sem edino Granobil (piše, da lahko) in zdaj bom lepo cel dan tiho .... (kar ni ravno enostavno ). In da je stvar še bolj zabavna, imam v soboto delovno soboto - matura pač ... bomo tudi to preživeli (če smo vse do zdaj). Ok, bom nehala jamrat, saj ni tako hudo ... Toliko za zdaj, se oglasim še kaj, ko sestavim teste ... Lepo se imejte, pa se opravičujem, ker je spet nastal cel roman ...
|