|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
24.5.2008 8:41:02   
sandra123
Ok, jaz bom imela pa majčko prideva avgustauser posted image ...user posted image smo že 4 še Košuta naj bi prišlauser posted image , kaj pa Pablo? 

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 24.5.2008 8:43:05 >

Lp, Sandra

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
24.5.2008 8:42:47   
mishel
Kot sem rekla, jaz pridem 100%, javla se vam pa verjetno ne bom več, ker grem od doma, pa še internet mi zadnje dni popoldan ne dela user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
24.5.2008 8:51:04   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !
Naty13, hvala za jutranjo user posted image .....Se tako lep, sončen dan nakazuje, da jo bo užitek spiti nekje zunaj na terasi ali balkonu.....Za razliko od včeraj, ko sem si namesto kakšnega običajnega zajtrka s user posted image postregla z lubenico, nato pa še z LCA jogurtom in banano. Mmmmm, sem se cel dan potem tako super počutla. Pa tudi z domačimi češnjami smo se že prejšnjo soboto prvič sladkali, potem pa čez cel teden, pa čeprav nismo s Primorske. Kar tukaj v CE so že zgodnje češnje zrele user posted image . Mimogrede, sem vesela, da je Nejc že doma in da se boljše počuti user posted image !

No, super user posted image !!! Torej Rustika! Jaz pridem sama. Mišolinu sem sicer omenila, da me popoldan nekaj časa ne bo, da grem na čvek, pa nisem dobila dovoljenja,  me ne pusti.....user posted image user posted image user posted image . Čeprav se danes pri nas delajo dela hudo grde narave (se rušijo še zadnje stene na hodniku, ki so za proč...), se bom vseeno poskusila izmuznit user posted image . Če malce zamudim, upam da mi bo oproščeno. Moj opis pa - hm,.....ja žogica, daleč od vseh vas "super modelov", kaj čem...user posted image , user posted image . Se vidimo!!!

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
24.5.2008 8:57:41   
naty13
Srečanje v Kranju - Miškolinček pravi, da bi se dobile pred vhodom v Qlandio, jaz sem za, ampak glavna vhoda sta dva, eden je na levi strani, kjer je spar, eden pa na desni, kjer je H&M in C&A. Kje se dobimouser posted image  Ura pa 17:00.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
24.5.2008 9:15:25   
košuta
Jaz tudi pridem v CE! In bom imela tudi majčko Štorklja me prinese poleti oblečeno. Ni vrag, da se ne bomo našle!
Se vidimo!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
24.5.2008 9:19:10   
košuta
Sandra-  imaš ZS! LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
24.5.2008 9:25:37   
lana777
Dan,

no evo evo, jst na srečanje v Celje spet ne moremuser posted image ,
žeklim pa PRIJEETNO druženje in POROČAJTE, kako je blo!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
24.5.2008 9:57:57   
K_a_t_j_a
Pozdravljene.Katja je vredu,  v bolnici bo do 16.6, ker jo ne spustijo domu, tako da še 3.tedne. Z malim je drugače vse vredu  počuti se vredu samo mirovati mora ultra zvok pa ima drugi teden pa bojo videli kaka je stvar. Če katera hoče ji lahko pošlje sms ali pokliče na tel:051/322-277
Lepe popzdrave vam pošilja  Katja.user posted image Matjaž

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
24.5.2008 10:42:43   
ANA_P
Matjaž, fant od Katje, bodoči ati ...... Hvala, da nam sporočaš kako je Katja. Verjamem, da imata zdaj težke trenutke ampak se splača, vse za user posted image .
Bo hitro minilo, boš videl. Glavno da sta oba, tako Katja kot user posted image  OK, in da boste postali avgusta srečna družinica. Mogoče si zdaj malo osamljen ampak bo hitro minilo, verjamem da lepo skrbiš za njo in da si pozoren, glede na to, da se  javljaš tudi nam. Še več takšnih partnerjev!

Prenesi ji pozdrave, držite se in ostanite zdravi! In seveda, naj vam ta čas hitro mine!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
24.5.2008 12:37:03   
miškolinček
No, zdaj sem pa še jaz tle. A je še kera Gorenjka ki bi danes prišla na srečanje tuki gor???

A se zdaj dobimo v Qulandiji ali v Buf? KAj praviš Ntay, mislim da bodo vse lažje našle Qulandijo, sploh zdaj ko si Kyrsii opisala pot, pa Julija tudi ve kje je to, Erin bp pa tako verjetno tu preverila kje se dobimo. A je še kje kakšna druga kandidatka  za danes mislim da ne.

Jaz predlagam prvi vhod, kjr je H&M in C&A, tukaj je en kafič al kaj je že tisto, pri drugem vhodu je samo Restavracija INterspar.
Glede na to da nas ne bo tako veliko mislim da ne bi smelo biti problema s prostoromuser posted image user posted image user posted image user posted image .

V glavnem jaz 100% pridem, zgrešile me ne boste, nosečka pač, za vsak slučaj bom oblekla roza majico z napisom štorklja....... pa črne hlače. Pa temno rjave lase čez ramena imam.
Preden grem od doma bom še enkrat preverila kaj ste se zmenile. Če pa ne bo slučajno nobene bom pa mal po trgovinah firbcala, zdaj ko sem si že avto izborila.user posted image user posted image user posted image

NAty na ZS ti pošljem svoj mobitel, če boš slučajno tam pa me ne boš našla.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 24.5.2008 12:39:53 >

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
24.5.2008 12:38:15   
naty13
Matjaž, fant od Katje lepo, da nas obveščaš o Katjinem stanju in user posted image . Pozdravi ju.

Srečanje v Kranju- glede na to, da nobene ni na RR-u in ne vem, če še kaj pridem gor, vama Julija in Miškolinček pošiljam ZS z mojo cifro, če se slučajno ne najdemo. Predlagam pa on vhod, ko greš potem v H&M. Tam kjer je zunaj tudi en kafič. Če je prav.

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
24.5.2008 12:39:35   
naty13
Miškolinček se me prehitela. A potem vhod pred H&M veljauser posted image  Erin pa itak pozna Qlandio.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
24.5.2008 12:40:07   
anaya
Dan punce....

Vilika in seveda ostale katerih otroci so obrnjeni na ritke.... če se otrok ne obrne ( vem da je še veliko časa), ga obračajo ročno al naredijo kar carski rez? Al še najhujša možnost da moraš rodit z ritko naprej??' Se spozna katera kaj na to?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
24.5.2008 12:41:11   
miškolinček
Ja, kar se mene tiče velja. Sem tudi jaz ravno tebi št. poslala. Se vidimo oz. v najslabšem primeru samo midve.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
24.5.2008 12:42:30   
naty13
Jaz imam pa rjave lase z blond in mal rdečimi prameni. Oblečeno bom mela olivno zeleno majčko, sive kavbojke in tako oranžno športno torbico bom mela.

Aja, po štacunah gremo pa lahko skupej firbcat. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
24.5.2008 12:44:07   
miškolinček
Zmenjeno, se vidimo tam.user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
24.5.2008 14:05:16   
Krysia
Srečanje v KR: mene žal ne bo, ker ponoči nisem nič spala in me trenutno boli čist vse, kar me lahko ... user posted image Načvekajte se še zame, jaz grem pa počivat ... Če bo pa slučajno bolš, mam pa cifro od naty, tko da se bom že znajdla. Pa naty, hvala za opis poti user posted image

papa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
24.5.2008 14:54:25   
andrejaboris
HOJ!

Kak vam zavidam, jaz pa ne morem prit na srečanje! Dajte še za mene malo čvekat!user posted image Jaz bom dans čvekala samo z Lanom! Sma spet sama, ker ati more delat. Tote tečne nogometne tekme! KOmaj čakam, da jih bo konec.

Moj mehur je malo boljši, samo bom vseeno šla v ponedeljek k zdravniku.  upam da ni nič hujšega!

NIč uživajte pa se še kaj javim, če bo sploh katera danes na RR.

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
24.5.2008 19:38:31   
nell
Matjaž, fant od Katje - jaz se podpišem pod vse kar vama je povedala ANA_P - prenesi ji pozdravčke in ji povej da veliko mislimo nanjo.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
24.5.2008 20:03:48   
andrejaboris
SE pa mate fajn ta teh srečanjih če še nobene ni! Super pa napište če so ble tortice dobre !user posted image user posted image

Jaz pa sem dans pridna. Likam, pospravlam... pa seveda vmes malo počivam. Je pa Lan ful pridn tak da lahko vse poleg njega naredim.  user posted image user posted image

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
24.5.2008 20:26:41   
mishel
Torej se javljam jaz prva, ker sem mogla srečanje v Celju hitro zapustiti, saj sva imela napovedan obisk user posted image . Vseeno pa sem raje šla vsaj za eno uro, kot pa da spet ne bi videla nobene.
Bilo je super, spoznala sem SANDRO, KOŠUTO, PABLO, GAJKO IN NJENEGA KAVALIRJA,  ki nam je častil pijačo user posted image . Punce so v živo še bolj napolnjene z energijo, pa vse so nasmejane, da o trebuščkih sploh ne govorim, da ima ena lepšega od druge user posted image .  Skratka super jih je bilo videt in upam, da bomo še kdaj ponovile.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
24.5.2008 22:27:31   
košuta
Oj!
Še jaz malo dodam k opisu srečanja v Celju... Žal vam je lahko tistim, ki niste prišle. Res, da nas je bilo le 5 user posted image , ampak so nas morali skoraj ven vrečt, tako smo čvekale. Še čudno, da zdajle dež ne pada. user posted image
Bomo pa ponovile - upam - da bomo lahko kakšno tortico pojedle, ker je bila ura malo zgodnja (za večino takoj po kosilu). Se pa tudi jaz še enkrat zahvaljujem Gajkinemu dragemu za pijačo. user posted image  Uživajte vse po vrsti!
LP

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
24.5.2008 22:52:47   
mishel
Lahko noč vsem!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
25.5.2008 8:04:34   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Noč super prespana z moje strani in z Nejčeve tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image  Je nekaj nergal ob 7h, pa je mal mlekca popil, zdej je pa v moji postli zaspal nazaj, pa mal ima vročine 37,3. Jaz sem pa tudi super. Me je včeraj nekaj štokalo, pa mali me je brcal na vse strani.

Srečanje v Kranju - na žalost sva z Miškolinčkom ostali sami. Ampak čvekali sva ravno tako dolgo, pa bi verjetno še, če ne bi jaz mogla po Nejca k mami.  Je bilo super. user posted image user posted image user posted image user posted image  Obdelali sva pa najine bodoče starejše bratce in pa porod in podobno, ura pa je šibala.  Škoda Erin, Julija in Krysia, da niste mogle prit.
Bo pa treba to definitivno ponovit. user posted image

Kupila sem tudi kozmetiko za malega, kar mi je še manjkalo. Je zdej na varnem v omari. Zdej moram še potelco in jogi kupit in bodi za iz porodnišnice, pa bo vse. Aja pa pleničke.

V Celju je srečanje tudi uspelo kot je Mishel napisala. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
25.5.2008 9:15:01   
sandra123
Jutro souser posted image , hvala Naty za user posted image , mi prav paše po neprespani nočiuser posted image ...no, dajansko sem že od 4.30 pokonci, pa mi je uspelo potem še malo zadremati...
Srečanje v Celju...ja super je bilo...je prav zanimivo spoznati souser posted image , s katerimi čvekaš po netu...So vse prave čvekice, prijetne, nasmejane...skratka, načvekale smo se do onemoglosti user posted image IN DEFINITIVNO MORAMO PONOVITI SREČANJE, na katerega upam, da se bo udeležilo večje število čvekic...
Jaz sem po srečanju šla še veselo zapravlajti, tako, da sem šele ob 20.30 prišla domov user posted image ...
Gajka, še z moje strani zahvala tvojemu najdražjemu za pijačouser posted image ...
Danes bom pa bolj počivala, ker bom sama doma, moja sončka gresta na piknik v Logarsko dolino - mi ni do tako dolge vožnje, zato gresta sama...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?