Magi*
|
tudi jaz po dolgem času na raport. nisem vsega brala, vendar dovolj, da vidim o čem teče debata. GH: meni se nikamor ne mudi. malemu tu in tam dam riževo kašico, pa jabolko in banano je že poskusil. lepo počasi, se čisto njemu prilagajam. če vidim, da je interes, dobi. če ga ni, imam še vedno na voljo njemu najljubše joške. tudi flaške še vedno nima. zna pa lepo piti po žlički. alergije: Zarja je bila dolgo dojena, tudi pri uvajanju GH ni kazala nobenih znakov alergij. pri 2,5 letih pa je fasala prvič alergično reakcijo. in potem še parkrat. pol smo to rešili s pomočjo bioresonance. hočem povedati le, da ni mus, da se alergija takoj pokaže. jaz predvsem gledam, da dam sezonsko sadje in zelenjavo in še to tisto, ki je najmanj alregeno in najmanj špricano. jagode bi dala le domače, z vrta. tiste gojenje bogvekje, špricane in prevažane tedne v hladilniku, tudi sama ne jem. ja, tudi ostala zelenjava je tako pridelana, je pa bistveno manj alergena - torej izbiram po svoji presoji. glede teže: sploh ne razumem zakaj se toliko obremenjujete s tem? saj vendar vidiš ali je otrok zadovoljen, razigran, napreduje. to je pomembno, ne pa neke številke. tisto so le okvirji z velikimi odstopanji. pa zalit dojenček nikakor ne pomeni debelega odraslega. me smo vse bile vunderbebe, težkokategornice, ko smo zrasle, smo bile pa prave suhice. no, sestri sta še vedno. jaz pa bom tudi počasi prišla na svojo težo. pomebno je, da otroku privzgojiš zdrav način življenja: zdravo prehrano in veliko gibanja. moški: nikoli ne bom enakopravne z njimi v pogledu otrok. se je treba sprijaznit. kako sem bila jezna, ko mi je pred leti to govorila mama. no, zdaj mi je vse jasno. z možem oba delava vse, s tem, da on, seveda, ne doji. porihtati zna pa vse. OK, mogoče res niso kapni iz iste serije in je obešeno malo na hojladri, pa ušeskov tudi ne zna tako dobro spucati ... sam naredi pa. in to šteje. aja, pa natančna navodila rabi, sicer je precej zgubljen. stajica: mi je nimamo. pač tamalega odložim v posteljico, če moram na WC - predvsem zato, da ga Zaki ne dreza. čeprav se je že zgodilo, da je k njemu v posteljico zlezla. no, stajice nimamo, se mi pa ne zdi, da bi kakorkoli škodila otrokovemu razvoju, če ga vsake tolko not odložiš. medtem ko razne hojice pa razvojni P ne priporočajo. no, se mi zdi, da sem pokrila za 1 mesec tematike. zdaj grem pa kuhat. preden se bimbota zbudita.