Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:09:45
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Rumba Prodajava sama in preko ene agencije.Moj kolega dela v tej agenciji in zato nimava tistih 2 % ampak samo 1%.Do zdaj sva imela zasebno samo eno žensko!Slabo gre! A že dolgo prodajata? Ne obupat. Vedno je tako, najprej neko zatišje. pol pa se kar naenkrat najde več kupcev. Oglašujta na internetu in v Salomonu. Sama sicer ne poznam koga, ki bi kupoval enosobno. Tam nekje do julija bodo kupovali, pol bo mesec zatišja, najvišjo ceno za enosobno pa dobiš konec avgusta in semtembra, ker jih množično iščejo za študente.Držim pesti, da se vam bo dobro izšlo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:10:06
|
|
|
|
SANEK1
|
Češnica, pa ne še vi Upam, da b+vma bo vseeno uspelo Aja pa še za tvojo roko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:11:32
|
|
|
|
rumba
|
Češnca, pa ne no!!!! Ja, škoda, res. Pa naj se ti roka čimprej zaceli. Bogica!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:13:17
|
|
|
|
Češnca
|
Aja.... kar se varstva tiče.... Anžej je ravnokar odšel k babici in dedku, ker ga jst dons ne morm met (dvigvat, previjat, lovit...). Men se zdi čist fajn, da mal okolje zamena in ni skoz sam z mano. In njemu je luštno, men pa hudo, ga pogrešam.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:15:52
|
|
|
|
Češnca
|
joj, punce, evo zdej pa res jokam...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:21:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ulla, da te samo opomnim, še vedno čakam slikco očal na tvojem blogu. sej vem da mam dolg, samo ne pridem zraven....zdejle sem žrtvovala svoj gsm, da ga tamle trančira, da mam malo mira 10 min nazaj ko sem pa posodo pomivala, mi je pa nogo objemala, pa se tolk drla zraven, da če prvič to vidiš, se ti more v dno duše zasmilit tko da bo, ja....hudič je to, k zvečer nimam nč frej...k morm direkt se spat spucat, da je mir, k drgač pa kr naprej tuli tko da porihtam dolgove, ko bo šlo...velja tud za bajo, češnco in corfu...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:23:20
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela Freycha jaz nisem dobila zs, a si mi na mail poslala? čudno ker si bila med prvimi, ki ji je bilo poslano.... bom še enkrat, ni panike!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:51:09
|
|
|
|
Freycha
|
evo, mi smo od alergologinje. Je ocenila, da je njena koža v dobrem stanju, da lepo skrbim zanjo, da ni izpostavljena alergenom preveč, itd.... Šele nekje po enem letu (med 15. meseci in 2. letom starosti) naj bi postopoma začeli uvajati kake mlečne izdelke (polovico probiotičnega jogurta recimo) itd.... in sprobavat česa sme in česa ne sme....zanimivo mi je bilo, ko je rekla, da so pri jagodah alergeni del tiste sive pikice v jagodah in da če vzamem kako veliko jagodo in ji dam sredico, zagotovo ne bo alergij. Da pa tudi dvomi, da bo alergična na jagode, sploh domače, ki niso špricane. vprašala sem za kremo za sončenje in je rekla, da predlaga ali od Eucerina, ki je za alergike priporočljiv, ker ne draži kože, ali pa Daylong krema, ki je tudi namenjena za alergike..... ampak bom tole še malo preverila..... Evo, toliko o tem.... aja, za podaljšanje porodniške sploh nisem vprašala, ker mi je v bistvu do tega, da grem v službo (jah, sem pač čudna), varstvo bomo pa že uredili....... evo, pa še našega razmišljujočega zweisteina
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
tole bom najbrž naročla poštnina je pa 90 dolarjev... TUKAJ
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:57:36
|
|
|
|
Freycha
|
iiiii kak fejst roza to ni glih za moj okus
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 10:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
sej za mojga tud ni načeloma sam tale mi je pa ful kjut...pa v modri tud obstaja...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 12:20:44
|
|
|
|
bačko
|
Češnca upam, da se ti bo rana čim prej zacelila.Pa !Ne jokat! Rumba prodajamo ga 1 mesec.Ja res je zatišje!Na sploh je zatišje!Imam oglas na bolhi pa v salamonu in na nepremičnine.net.Kličejo pa same agencije!Moramo ga čim prej prodati, ker si moram jaz kupiti avto!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 12:44:12
|
|
|
|
Češnca
|
Iiiiii, kakšen cortek je Dita! Mah, kar se rane tiče, sem lahko samo vesela, da sm jst nabasala na črepinjo in ne Anžej - je bla namreč v hodniku na tleh (pri nas v stanovanju), zapičena pokonci v tepihu... Zgleda, da sem jo s čevlji prnesla. Pa sm se vedla na tla, da bi mali do mene prpuzal in... auč! direkt z dlanjo na črepinjo, pa še potegnila sm... Še ena fotka naše Micke (z mojo mami nista našla kape in traku in sta improvozorala): A ni luštna punčka?!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 12:47:58
|
|
|
|
bačko
|
Češnca pravi cortek je!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 13:42:08
|
|
|
|
kapica
|
Cesnca, ups, to pa je nevarno ja. Upam, da se ti rana cimprej zaceli. Pa ko si sama poskusi uzivat, saj dete tud uziva . Backo, verjetno zato, ker se ti mudi stanovanje prodat, je zatisje inj verjetno bos tud zato sla nizat ceno. Ce se da , poskusi vzet mal vec casa in bodi optimisticna, ce bo, bo okej, ce ne pa tud v redu. Pa bos vidla da bo hitro slo. Ker ponavadi ce delas pod pritiskom in nujo, vseeno al prodajas al kupujes, si na slabem. Sanekoiva, fajn da sta spet oba doma, to je bla pa dobra noc, sam 2 uri spanca . Freycha, bravo za dobre novice glede alergij . Jaz sem trenutno sama, cakam moja dva da prideta, kosilo imam gotovo . Danes imamo pa mi dezek, tako da bo bolj ubogo za igrisce. Bomo videli.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 13:43:36
|
|
|
|
kapica
|
Sem pozabila. Cesnca, fuuuul luskana slikica . Ulla, te je lepo spet mal vec brat no . Pa pri nas se tud kaj takega dogaja ja, plezanje po nogi in izsiljevanje, ampak ni se tak hudo no, kaj pa vem.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 13:54:46
|
|
|
|
Freycha
|
joj češnca to je pa res tečno Sploh to, da vas ne bo sem se pa res veselila vas spet videti. Dajte se potruditi priti pa magar za kako urco naokoli, da se vidimo Ampak to je nedelja, to ni sobota, da vas opozorim...... ampak Anžej je pa tak cartek z rutko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 14:03:34
|
|
|
|
bačko
|
Kapica saj sem optimistična.Saj kaj drugega mi ne preostane kot da čakam.Bomo videli kaj bo od moža sodelavka rekla.Je zelo zainteresirana.Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 14:08:27
|
|
|
|
bačko
|
No grem ven!
< Sporočilo je popravil bačko -- 22.5.2008 14:09:49 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 15:08:25
|
|
|
|
angel_rebelde
|
PUNCE!!! Moj sonček je včeraj SHODIL! Zvečer vam pokažem video
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 16:13:16
|
|
|
|
Ronči
|
Naše dete puza...po riti . Malo po malo, pa je na drugem koncu sobe. Puzat (po trebuhu ali po štirih) pa še ni probala. Je zgleda lažje po riti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 16:13:59
|
|
|
|
Ronči
|
Bravo Patrik!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 16:52:50
|
|
|
|
tinispela
|
Freycha zdaj sem dobila zs, hvala! Bo P sprintal da se ne bomo zgubli Češnca ful se mi smiliš, mislim glede rane, da pa vas ne bom spoznala mi je pa še bolj hudo! Poskusite prit no! Ja včeraj nisem napisala rezultate obiska pri alergologinji - ŠPELA NIMA ALERGIJE NA OSNOVNA ALERGENA ŽIVILA BRAVO PATRIK!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 17:38:33
|
|
|
|
tejči77
|
češnca smola pa taka. Naj se ti roka čimprej porihta. Joj, mi je žal da se ne bomo srečali. Še jaz poročam z alergološke. Pri nas v bolnici delajo zgleda čist drugače. Zdravnica je Lariso anjprej vso pregledala, se pozanimala, kdaj je minila driska in vročina odkar je Larisa na dieti. Potem ji je naredila kožne teste na kravje mleko in sojo. Sem ji rekla da ne bodo nič pokazali in je bilo res tako. Nato so ji vzeli kri in morava čakat na izvide. Če bodo pozitivni mora imeti še naprej strogo dieto (prvič je imela zelo visoko vrednost). Če bodo negativni, kar močno upam, pa morava za 4 dni v bolnico, da delajo šok teste s kravjim mlekom, ker je to baje zelo nevarno. To je to, v pol ure sva bile fertik. Zdaj pa držim pesti.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.