|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
22.5.2008 10:09:45   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Rumba Prodajava sama in preko ene agencije.Moj kolega dela v tej agenciji in zato nimava tistih 2 % ampak samo 1%.Do zdaj sva imela zasebno samo eno žensko!Slabo gre!user posted image user posted image

A že dolgo prodajata?
Ne obupat. Vedno je tako, najprej neko zatišje. pol pa se kar naenkrat najde več kupcev. Oglašujta na internetu in v Salomonu. Sama sicer ne poznam koga, ki bi kupoval enosobno. Tam nekje do julija bodo kupovali, pol bo mesec zatišja, najvišjo ceno za enosobno pa dobiš konec avgusta in semtembra, ker jih množično iščejo za študente.Držim pesti, da se vam bo dobro izšlo!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
22.5.2008 10:10:06   
SANEK1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Češnica, pa ne še viuser posted image user posted image user posted image
Upam, da b+vma bo vseeno uspelouser posted image

Aja pa še user posted image user posted image user posted image za tvojo roko.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
22.5.2008 10:11:32   
rumba
Češnca, pa ne no!!!!user posted image  Ja, škoda, res. Pa naj se ti roka čimprej zaceli. Bogica!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
22.5.2008 10:13:17   
Češnca
Aja.... kar se varstva tiče.... Anžej je ravnokar odšel k babici in dedku, ker ga jst dons ne morm met (dvigvat, previjat, lovit...). Men se zdi čist fajn, da mal okolje zamena in ni skoz sam z mano. In njemu je luštno, men pa hudo, ga pogrešam.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
22.5.2008 10:15:52   
Češnca
joj, punce, evo zdej pa res jokam... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
22.5.2008 10:21:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ulla, da te samo opomnim, še vedno čakam slikco očal na tvojem blogu.user posted image

user posted image

sej vem da mam dolg, samo ne pridem zraven....zdejle sem žrtvovala svoj gsm, da ga tamle trančira, da mam malo mirauser posted image 10 min nazaj ko sem pa posodo pomivala, mi je pa nogo objemala, pa se tolk drla zraven, da če prvič to vidiš, se ti more v dno duše zasmilituser posted image
tko da bo, ja....hudič je to, k zvečer nimam nč frej...k morm direkt se spat spucat, da je mir, k drgač pa kr naprej tuliuser posted image user posted image tko da porihtam dolgove, ko bo šlo...velja tud za bajo, češnco in corfu...user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
22.5.2008 10:23:20   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Freycha jaz nisem dobila zs, a si mi na mail poslala?

čudnouser posted image  ker si bila med prvimi, ki ji je bilo poslano.... bom še enkrat, ni panike!user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
22.5.2008 10:51:09   
Freycha
evo, mi smo od alergologinje. Je ocenila, da je njena koža v dobrem stanju, da lepo skrbim zanjo, da ni izpostavljena alergenom preveč, itd.... Šele nekje po enem letu (med 15. meseci in 2. letom starosti) naj bi postopoma začeli uvajati kake mlečne izdelke (polovico probiotičnega jogurta recimo) itd.... in sprobavat česa sme in česa ne sme....zanimivo mi je bilo, ko je rekla, da so pri jagodah alergeni del tiste sive pikice v jagodah in da če vzamem kako veliko jagodo in ji dam sredico, zagotovo ne bo alergij. Da pa tudi dvomi, da bo alergična na jagode, sploh domače, ki niso špricane.

vprašala sem za kremo za sončenje in je rekla, da predlaga ali od Eucerina, ki je za alergike priporočljiv, ker ne draži kože, ali pa Daylong krema, ki je tudi namenjena za alergike..... ampak bom tole še malo preverila.....

Evo, toliko o tem.... aja, za podaljšanje porodniške sploh nisem vprašala, ker mi je v bistvu do tega, da grem v službo (jah, sem pač čudna), varstvo bomo pa že uredili.......

evo, pa še našega razmišljujočega zweisteina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
22.5.2008 10:55:51   
Anonimen
tole bom najbrž naročlauser posted image poštnina je pa 90 dolarjev...
TUKAJ

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
22.5.2008 10:57:36   
Freycha
iiiii kak fejst roza user posted image user posted image user posted image user posted image  to ni glih za moj okus user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
22.5.2008 10:59:07   
Anonimen
sej za mojga tud ni načelomauser posted image sam tale mi je pa ful kjut...pa v modri tud obstaja...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
22.5.2008 11:04:12   
Freycha
evo, tole sem pa našla na njihovi strani od Daylong: http://www.medical-intertrade.si/index.php?cat=proizvodi&art=77

ulla ma sej glavno je, da je tebi kjutuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
22.5.2008 12:20:44   
bačko
Češnca upam, da se ti bo rana čim prej zacelila.Pa user posted image user posted image user posted image !Ne jokat!
Rumba prodajamo ga 1 mesec.Ja res je zatišje!Na sploh je zatišje!Imam oglas na bolhi pa v salamonu in na nepremičnine.net.Kličejo pa same agencije!Moramo ga čim prej prodati, ker si moram jaz kupiti avto!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
22.5.2008 12:44:12   
Češnca
Iiiiii, kakšen cortek je Dita!

Mah, kar se rane tiče, sem lahko samo vesela, da sm jst nabasala na črepinjo in ne Anžej - je bla namreč v hodniku na tleh (pri nas v stanovanju), zapičena pokonci v tepihu... Zgleda, da sem jo s čevlji prnesla. user posted image  Pa sm se vedla na tla, da bi mali do mene prpuzal in... auč! direkt z dlanjo na črepinjo, pa še potegnila sm...

Še ena fotka naše Micke user posted image  (z mojo mami nista našla kape in traku in sta improvozorala):
user posted image
A ni luštna punčka?! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
22.5.2008 12:47:58   
bačko
Češnca pravi cortek je!user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
22.5.2008 13:42:08   
kapica
Cesnca, ups, to pa je nevarno ja. Upam, da se ti rana cimprej zaceli. Pa ko si sama poskusi uzivat, saj dete tud uzivauser posted image .
Backo, verjetno zato, ker se ti mudi stanovanje prodat, je zatisje inj verjetno bos tud zato sla nizat ceno. Ce se da , poskusi vzet mal vec casa in bodi optimisticna, ce bo, bo okej, ce ne pa tud v redu. Pa bos vidla da bo hitro slo. Ker ponavadi ce delas pod pritiskom in nujo, vseeno al prodajas al kupujes, si na slabem.
Sanekoiva, fajn da sta spet oba doma, to je bla pa dobra noc, sam 2 uri spancauser posted image .
Freycha, bravo za dobre novice glede alergijuser posted image .

Jaz sem trenutno sama, cakam moja dva da prideta, kosilo imam gotovouser posted image . Danes imamo pa mi dezek, tako da bo bolj ubogo za igrisce. Bomo videli.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
22.5.2008 13:43:36   
kapica
Sem pozabila.
Cesnca, fuuuul luskana slikicauser posted image .
Ulla, te je lepo spet mal vec brat nouser posted image . Pa pri nas se tud kaj takega dogaja ja, plezanje po nogi in izsiljevanje, ampak ni se tak hudo no, kaj pa vem.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
22.5.2008 13:54:46   
Freycha
joj češnca to je pa res tečnouser posted image  Sploh to, da vas ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se pa res veselila vas spet videti. Dajte se potruditi priti pa magar za kako urco naokoli, da se vidimouser posted image  

Ampak to je nedelja, to ni sobota, da vas opozorim......user posted image user posted image user posted image

ampak Anžej je pa tak cartek z rutkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
22.5.2008 14:03:34   
bačko
Kapica saj sem optimistična.Saj kaj drugega mi ne preostane kot da čakam.Bomo videli kaj bo od moža sodelavka rekla.Je zelo zainteresirana.Bomo videli.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
22.5.2008 14:08:27   
bačko
No grem ven!

< Sporočilo je popravil bačko -- 22.5.2008 14:09:49 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
22.5.2008 15:08:25   
angel_rebelde
PUNCE!!!

Moj sonček je včeraj SHODIL! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvečer vam pokažem video user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
22.5.2008 16:13:16   
Ronči
Naše dete puza...po riti user posted image . Malo po malo, pa je na drugem koncu sobe. Puzat (po trebuhu ali po štirih) pa še ni probala. Je zgleda lažje po riti user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
22.5.2008 16:13:59   
Ronči
Bravo Patrik!!user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
22.5.2008 16:52:50   
tinispela
Freycha zdaj sem dobila zs, hvala! Bo P sprintal da se ne bomo zgubli user posted image
Češnca ful se mi smiliš, mislim glede rane, da pa vas ne bom spoznala mi je pa še bolj hudo! Poskusite prit no!

Ja včeraj nisem napisala rezultate obiska pri alergologinji - ŠPELA NIMA ALERGIJE NA OSNOVNA ALERGENA ŽIVILAuser posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO PATRIK!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
22.5.2008 17:38:33   
tejči77
češnca smola pa taka. Naj se ti roka čimprej porihta. Joj, mi je žal da se ne bomo srečali.

Še jaz poročam z alergološke.
Pri nas v bolnici delajo zgleda čist drugače.
Zdravnica je Lariso anjprej vso pregledala, se pozanimala, kdaj je minila driska in vročina odkar je Larisa na dieti. Potem ji je naredila kožne teste na kravje mleko in sojo. Sem ji rekla da ne bodo nič pokazali in je bilo res tako. Nato so ji vzeli kri in morava čakat na izvide. Če bodo pozitivni mora imeti še naprej strogo dieto (prvič je imela zelo visoko vrednost). Če bodo negativni, kar močno upam, pa morava za 4 dni v bolnico, da delajo šok teste s kravjim mlekom, ker je to baje zelo nevarno. To je to, v pol ure sva bile fertik. Zdaj pa držim pesti.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.