rumba
|
Jutro! Bom preskočila kavico, ker imam že eno v riti, dveh pa ne prenesem. Hvala vseeno. Ulla, izgubljena, lepo te je spet brati. Ja, ko berem te vaše opise malih vreščačev in izsiljevalcev (ta mi je še posebej dobra ), je kot da bi brala Julijin opis. Mislim da so kar vsi po vrsti taki. Okoli enega leta naj bi se počasi zavedali, da so svoja osebnost, prej so pa še del mamic. Predvsem sedaj so še ekstra navezani na nas. Pa neki za tolažbo: čez ne toliko let (še prehitro!!!) boste na vratih otroške sobe zagledale eno slikico, ki bo pomenila prepovedan vstop. Našadva se spravita z ročno svetilko pod kouter in gledata knjigico. To je pa res skrivnostno početje, a? bačko, a bosta sama prodajala ali preko agencije? Midva sva sama, pol so se prištrulile še agencije, ki pa sva jim povedala, da jih ne bova nič plačala, če pa najdejo kupca, pa tudi prav. Pa ti povem, da so ta resni kupci prišli sami, agentje pa so kar neki glumili in hoteli nižati cene!!! Pazita! Če rabita kako pomoč, mi brez problema povej! Prav? Ajvy, jaz bom tudi imela telefon, tako da, če bo Freycha že nabasana , kar mene pokliči. Freycha, fajn opis in načrt. Dobiš pir. kapica, ja, nagledano nimava ravno poceni kuhinjo, ni pa tudi tako pretirano draga, 10000€ . corfu, kapica, ne pretiravat, no. No, z dragijem sva se že pobotala, tako in drugače. zvesta, Julija kaka po 3x na dan, pa to kar trdei kakec, bolj kozjemu podoben , si niti ritke ne kaj pretrano umaže. Je snažno dete, ja.
|