|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
21.5.2008 22:36:09   
Freycha
evo babike, navodila so poslana. Če sem koga izpustila, naj mi sporoči, da pošljem!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
21.5.2008 22:56:41   
SANEK1
Dober večer še iz moje strani...user posted image user posted image user posted image

Zdaj me je klical dragi, da je že na letališčuuser posted image user posted image user posted image
To pomeni, da bo čez uro domauser posted image user posted image user posted image
Juuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To sem zdaj morala delit z nekom, pa čeprav sama z sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
21.5.2008 22:58:11   
Freycha
jeeeeeaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem vesela zate Sanekova!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
21.5.2008 23:00:02   
SANEK1
Iiiiiiiiiii Freycha ti si še tu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
21.5.2008 23:01:48   
SANEK1
Hvala lepa za tako izčrpna navodilauser posted image user posted image user posted image
Res sta se maksimalno potrudla, punce če si ne zaslužita vsaj enega pira, pol pa ne vem kdo si gauser posted image user posted image user posted image
Tak, da Freycha od mene maš ziher pir ali dva v dobremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.5.2008 23:10:33   
Anonimen
evo jst še strašim tule....tamala začuda spi, jst sem pa likalauser posted image zdej čakam še da sušilc sfinišira da zložim in pol grem spat....ma kolk se mi lušta tega piknikauser posted image sam mam kr dvakrat onemogočeno - zarad mežaklje, pa še naša tamala(sestra) ma v nedeljo obhajilouser posted image tko da tud iz mežaklje bomo že zjutri pokali, k je mat valda vso žlahto skp zbobnala pa južno nardila in tko....pa še jst, mami pa oba brata mamo rojstne dneve zdej, pa bomo še to zravenuser posted image kok ste mogle tak čudn datum določit nouser posted image
jutr grem v vrtec na roditeljskegauser posted image pa da rila še morm it kupit, ma ful se mi ne da po trgovinah laufat...pa ula je ful začela protestirat v avtu, tak se je rada vozla, zdej pa sam žnara in se dere....za crkntuser posted image jst res ne vem kaj je s temu otroku....sam sem se čist skulirala, pa se sploh ne sekiram več, pač jo bo že minilo....sem si dala za cilj da nekje do drugega leta bo boljšeuser posted image pa mi je kr kul....pač ne laufam kr naprej na računalnik, se pa dost z njo ukvarjam in igram, sej je luštno, pa itak vem da bo kmal konc, služba pa vrtec pa norija in to, ma nej uživa otrok zdej pa nej mi visi za ritjo in sitnari....dolg tak ne bo mogla več....mi je pa grozno po eni strani, k morm nazaj v službouser posted image
ah ja....

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.5.2008 23:22:47   
Freycha
joj sanekova.. če bi nama vsi po en pir častili, sva tako naklana, da greva domov šele v torek user posted image user posted image user posted image

ulla sicer je pri Diti to bolj trenutno stanje (vreme, pa še po obilici slinjenja bi rekla, da jo je spet en zob začel matrati) ampak se kar ne morem sprijazniti, da skoz nekaj tečnari in cvili in izsiljuje in za mano hodi, pa se mi po nogah vesi, pa hoče it v naročje 400x na dan itd..... pa bog ne daj, da ji ne daš nečesa, kar si je zamislila, ali da nečesa ne doseže, ali pa 2x bog ne daj, da ji kaj vzameš, ker začne tak protestirat, da ti ni nič jasno..... res je prava izsiljevalka ratalauser posted image user posted image
Mi je pa reeeeesss hudo, da ne prideta na piknik. Sta še eni od redkih, ki ju ne poznam user posted image user posted image user posted image

aja, pa Tašonka se je javila, da pridejo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.5.2008 23:28:40   
Anonimen
ja to mi tud delauser posted image k jo dam na tla al pa če ni kej po njeno takoj v jok, pa glavo dol skloni in se stran odpuza, pa me pogleda in spet začne tulit, pol že brez sape ostajo vsa modra v frisuser posted image sam jo ignoriram, pa pet začnem navadno al kej, da preusmerim pozornost, k to je pa čist navadno izsiljevanje in je sploh ne šljivim....ponavad mi rata da preusmerim, je v sekundi dobrouser posted image prej pa solze kr špricale...

ja sej bojo še šanseuser posted image kolkr vem v celju delaš, jst pa tud, če ne drgač se bomo pa tko zorganiziral enkratuser posted image
mi gre pa najbl to obhajilo na živce, pa že kr vidim kak se bom s staro mamo skregala, k bo zarad krsta zatežilauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.5.2008 23:29:01   
SANEK1
O Ula pozdravljenauser posted image user posted image user posted image
Tudi jaz se tolažim, da je to visenje ob, na , pri...meni samo faza, ki bo nekoč minlauser posted image
Ker če se ne bi, bi se mi najbrž zmešalouser posted image user posted image user posted image

Freycha, pa saj je tam ful lepo pa mirno, tak da če še ostanete dan ali dva, vam ne bo škodlouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image super, da pride Tašonka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.5.2008 23:34:14   
Freycha
Ulla sej to je ta shit, k ne bom več v Cjelu v službi, ampak sem zaradi bonificiranega statusa (beri mlada mamica) dobila v MB (preko iste firme) delouser posted image user posted image  Ampak ni panike, do Celja pridem en, dva, tri... malo se pa itak zadnje čase veliko vozi zato, da spi user posted image user posted image user posted image

Sanekova sej je luštno in lepo... ampak ne hvala.... No place like home! (lahko mi pa darilo kupite, to vam pa pustim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.5.2008 7:44:16   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava in čaj!
No midve sva pokonci že od 6.30.Je pa danes malo sitna.Nič ji ni prav!
Ko sem napisala da se začnemo naslednji teden seliti sem mislila postopoma.Bo malo časa trajalo da vse preselimo.Pa še kuhinjo dobimo šele okoli 20 junija.A katera pozna koga ki kupuje enosobno stanovanje?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.5.2008 7:54:37   
Ajvy
Jutro...kakšna bedna noč...kr kašlja, pa kašlja....zdej zjutri ni niti nekrat zakašljala...ona je ko rožca, jst pa kot plevel- ovenel seveda....ah ja, tudi to bomo....

Freycha, hvala za lepa navodila, že vnaprej pa bi ti rada povedala, da se bomo mi v zelo veliki verjetnosti izgubili.user posted image user posted image ....tak da mej res telefon pri sebi...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
22.5.2008 7:55:21   
Ajvy
Bačko...hvala za kavo user posted image user posted image user posted image (sem vzela dve, pa ne nobenmu povedat!)

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
22.5.2008 8:47:01   
bačko
Ni panike!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
22.5.2008 8:57:57   
tinispela
Jutro!
bačko hvala za kavo!

Freycha jaz nisem dobila zs, a si mi na mail poslala?
Midva sva se včeraj malo potepala (r.d.) in šla komaj ob 2h spatuser posted image  Mater mi manjka teh par uric! Drugače pa je Špela tud ful začela trmarit in se dret ko kaj ni po njeno...Upam da bo res minilo!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.5.2008 9:17:53   
bačko
Kdo je imel rojstni dan?

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.5.2008 9:18:25   
Anonimen
jutrouser posted image

evo, sm jo že spokala spat, je mela že take izpade, da dol padeš....res jo morm posnet enkrat, ko kr z glavo buta ob tla iz same ihte, kres maliuser posted image

zdej si grem pa froštik naštimat, pa popoucat malo, k mam svinjak spetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.5.2008 9:27:39   
SANEK1
Dobro jutro...

Dragi je končno domauser posted image user posted image user posted image ...no trenutno ne, ker je v službiuser posted image .
Spala sma glih 2 uri, seveda Živa nima nič pri temuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.5.2008 9:28:40   
SANEK1
Bačk, hvala za user posted image .
PS. Jaz sem si tudi kar 2 vzelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.5.2008 9:34:40   
rumba
Jutro!
Bom preskočila kavico, ker imam že eno v riti, dveh pa ne prenesem.user posted image  Hvala vseeno.
Ulla, izgubljena, lepo te je spet brati.user posted image
Ja, ko berem te vaše opise malih vreščačev in izsiljevalcev (ta mi je še posebej dobrauser posted image ), je kot da bi brala Julijin opis. Mislim da so kar vsi po vrsti taki. Okoli enega leta naj bi se počasi zavedali, da so svoja osebnost, prej so pa še del mamic. Predvsem sedaj so še ekstra navezani na nas. Pa neki za tolažbo: čez ne toliko let (še prehitro!!!) boste na vratih otroške sobe zagledale eno slikico, ki bo pomenila prepovedan vstop.user posted image  Našadva se spravita z ročno svetilko pod kouter in gledata knjigico. To je pa res skrivnostno početje, a?user posted image

bačko, a bosta sama prodajala ali preko agencije? Midva sva sama, pol so se prištrulile še agencije, ki pa sva jim povedala, da jih ne bova nič plačala, če pa najdejo kupca, pa tudi prav. Pa ti povem, da so ta resni kupci prišli sami, agentje pa so kar neki glumili in hoteli nižati cene!!! Pazita! Če rabita kako pomoč, mi brez problema povej! Prav?
Ajvy, jaz bom tudi imela telefon, tako da, če bo Freycha že nabasanauser posted image , kar mene pokliči.user posted image
Freycha, fajn opis in načrt. Dobiš pir.
kapica, ja, nagledano nimava ravno poceni kuhinjo, ni pa tudi tako pretirano draga, 10000€user posted image .
corfu, kapica, ne pretiravat, no.user posted image user posted image  No, z dragijem sva se že pobotala, tako in drugače.user posted image user posted image
zvesta, Julija kaka po 3x na dan, pa to kar trdei kakec, bolj kozjemu podobenuser posted image , si niti ritke ne kaj pretrano umaže. Je snažno dete, ja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.5.2008 9:36:33   
rumba
Ulla, da te samo opomnim, še vedno čakam slikco očal na tvojem blogu.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.5.2008 9:37:50   
tinispela
bačko en prijatelj je imel r.d. in smo vse skupaj združili s tekmo Manch. - Chel., ker so naši dedci fuzbal feniuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.5.2008 9:53:43   
zvesta
Jutro...

Sem spacala že torto skupaj, popoldne jo okrasim.

Freycha, hvala za navodila.

A pol je z našim kakcem kaj narobe? Ker nikoli ni niti približno kompakten. Pa je vse GH, samo zvečer flaška in ponoči po portrebi.

Zdaj pa pičimo v mesto. Urejat papirovje.
Se je namreč moj dragi mož po šestih letih skupnega življenja user posted image , 11 mesecih skupnega otroka user posted image  in 7 mesecih zakona user posted image  končno spomnil in se uradno preselil na moj naslov. user posted image

zaspana sem za crknit. Izak je imel ob 5h urico vreščanja. Razlog? Pojma nimam! Ob 3h je pa jedel.

Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.5.2008 10:02:32   
bačko
Rumba Prodajava sama in preko ene agencije.Moj kolega dela v tej agenciji in zato nimava tistih 2 % ampak samo 1%.Do zdaj sva imela zasebno samo eno žensko!Slabo gre!user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.5.2008 10:07:03   
Češnca
Hej, punce!

Tole tipkam z levo roko in sem ful žalostna... user posted image  Na piknik nas po vsej verjetnosti ne bo, ker ma moj službo (mi je ravnokar javil). user posted image  Jst, neroda, pa ne morm vozit, ker sem se učer na glažuno naslonila in mam mal prerezano dlan, peče kot user posted image ! Raje nas odpovem, pa vas pridemo pogledat, če bo user posted image  kej kmal končal.
Jst res nimam sreče s temi srečanji... Pa tako sm se veselila!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.