Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 21:23:58
|
|
|
|
Freycha
|
za svaki slučaj si prinesi sendvič s sabo hecam se..... se bomo že znašli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 21:34:10
|
|
|
|
baja*
|
Sem mela prav včeraj, da je PMS na pohodu groza no, sama sebi grem na živce... vse me nervira in dela živčno... ne vem, kaj je zaj to, od poroda naprej mam ful na harda te PMS-e . A mislite, da je to kaj povezano s tem, da ne jmljem KT, prej sem jih pa? Freycha hvala za navodila. Tud od mene maš pir v dobrem... te bomo zgleda res napili le glej, da se ne boš pridružla našim in boš po štirih puzala okol . Sicer pa mene tud ful žere, kdaj nam bo uspelo prit. Kot sem rekla, dragi dela in ne vem, al bo lahko šel prej (nedelje so kritične, ker dela sam 1 izmena), zaj pa ne vem glede prijave.... rekla si, da morš vedet zaradi naročila hrane... pol raje vidim, da nas ne prijaviš, kot pa da smo prijavljeni in pridemo šele pozno popoldne in bo pol kaj narobe. Bom tud jaz vzela sendviče s sabo . Patrick bravo češnca da se ti rana hitro zaceli! Reneju malo teče iz noska. Dans ponoči je ful nemirno spal. Upam, da se ne razvije kaj resnega... šibam pod tuš...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 21:46:34
|
|
|
|
rumba
|
Ćer! Freycha, ma kako uganko si pa to postavila Diti, da tako hudo razmišlja? Jao, kako je dobra. Češnca, kako je Anžej lubek z rutico. Ronči, za prvo "plazenje". Meni je bilo tudi rečeno, da tako premikanje ni ravno pravo, a po drugi strani je vsako premikanje dobro. Ni panike, spljoh. Patrik, za prve korake. zvesta, fuuuuul lepa torta. A ti lahko malo zatežim, da mi pošlješ na zs bolj natančna navodila. Hvala! Bolj glede same oblike. kapica, ko si pisala, da si razbila tehtnico, sem že mislila, da si tako nerodno gor stopila, ali pa da imaš že preveč kil. Hecam se. Sicer pa, a ni fajn, se ne boš obremenjevala s kilogrami. Jao, tebe bom tudi zeeeeeeloooo pogrešala na pikniku. Ko boš naslednjič v SLO se pa res moramo kaj dobiti, a? baja*, jaz sem ravno včeraj hotela malo povprašati okoli PMS-ov. Pri meni je pravi obup. Pa se ne spomnim, da bi bilo pri prvih dveh porodih tako. Sedaj je pa pravi obup. Me bodo še od doma en dan nagnali. madejka, kje se mi danes skrivaš?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 21:50:09
|
|
|
|
rumba
|
Danes smo izkoristili malo sončka in sem popokala mularijo takoj po vrtcu ven in smo bili zunaj do nekaj čez sedmo zvečer! Kako paše.... pa sem si končno spet malo napolnila baterije. No, pol so pa še lepo po hitrem postopku vsi zaspali. Zdaj sem pa sama, moj je šel ven s kolegi. Pa malo evrovizijo špegam. Pa kruh še moram spečt.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 21:53:03
|
|
|
|
zvesta
|
Rumba, bom kar tukaj napisala, če mogoče še katero zanima. Delala sem po tem receptu: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10581 Samo krasila nisem s smetano, ampak z marcipanom. Bi si pa rada nabavla tičina maso, samo 7 kil skupaj mi je tu mač za kupit je. V soboto bom pa raje delala na ta princip: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10923
< Sporočilo je popravil zvesta -- 22.5.2008 21:54:20 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 21:59:46
|
|
|
|
rumba
|
zvesta, hvala. Ja, z uno maso je pa menda res ful fajn delat, je pa ne dobiš v manjših količinah.... Škoda res. Na tečaju pri Goljatu se je je dalo dobiti manj, kje bi jo pa sedaj, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:00:37
|
|
|
|
Freycha
|
zvesta še kaj za nedeljo speči res babike, dajte kaj peciva speči pa prinesti, da bo bolj "domače"
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:04:07
|
|
|
|
rumba
|
Jaz nisem glih za peko. Razen kruha.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:06:01
|
|
|
|
Freycha
|
rumba pa glih nate sem računala potrudi se pa kak kruhec tudi lahko za poizkušino pripelješ
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:06:32
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba zvesta, hvala. Ja, z uno maso je pa menda res ful fajn delat, je pa ne dobiš v manjših količinah.... Škoda res. Na tečaju pri Goljatu se je je dalo dobiti manj, kje bi jo pa sedaj, pa ne vem. Ti bi jo lahko kupla v vrhniških pekarnah, pa bi si na pol delile. Maso in stroške. Pa bojda se jo da 6 mesecev hranit. Freycha... če mi bo le zneslo, bom sigurno kaj spekla. Vse zavisi od praznovanja v soboto, koliko časa se bo zavleklo. Imam pa v mislih, ja...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:07:05
|
|
|
|
rumba
|
Če se lotim pacat, ko sem sama z mularijo, bo vse bolj afriških barv.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:08:27
|
|
|
|
rumba
|
zvesta, se že z eno meniva, da bi mogoče kupili, tako da, če se kaj zmeniva, te komot vključiva. Ej, a kaj poslušata tole evrovizijo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:08:51
|
|
|
|
rumba
|
Vodka.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:11:10
|
|
|
|
Freycha
|
Rumba lahko tudi bolj preprosto pecivo...... tut afriške barve bodo sprejemljive......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:11:33
|
|
|
|
zvesta
|
Se mi je v torek zagraužala evrovizija, in danes en poslušam.. Meni se pa Bailey's lušta.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:12:25
|
|
|
|
rumba
|
Pretirano pitje alkohola lahko škoduje vašemu glasu. Pa jaz bom skup padla..... kaka burleska. Freycha, nič ne obljubim, ker še niti ne vem, če bomo v soboto sploh doma.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:13:16
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Se mi je v torek zagraužala evrovizija, in danes en poslušam.. Meni se pa Bailey's lušta. Meni tudi. Ampak grem dvakrat na led.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:16:27
|
|
|
|
mateya24
|
Večer punce! Mala je končno zaspala... Jaz pa sem zdaj tak dolgo pod tušem stala, da sem tak pomoje 3bojlere tole vode sraznila, ne sam enga....sam kaj ko je pa pasaloooo No v bistvu sem prilezla še sem gor, da potrdim prijavo na piknik...in sicer neboma sami, ampak naju bo spremljal ati (2+1)...se pravi PRIDEMO! Vse pravite, da boste pozne... Ob kolkih pa bi se naj sloh začel? Freycha ne me zdaj tepst...sam res nisem mela časa zdaj RR spremljat pa mi je bolj kot ne vse ušlo Pa seveda hvala za navodila...sem celo zgruntala, da smo mi tam že bli...(nisem niti vedla, da bo piknik tukaj). Res fajn plac sta našli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:21:51
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha res babike, dajte kaj peciva speči pa prinesti, da bo bolj "domače" Še sreča, da mamo en dan prej krst in mi ni trba posebej pečt
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:21:54
|
|
|
|
mateya24
|
Se opravičujem, me nekaj p jezi....tak da jih nekaj prilagam.... pppppppppp......, pa jih kr poflikajte tam not kjer manjkajo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:22:05
|
|
|
|
madejka
|
Ćer! Rumba Tu sem! Mah delala sem dans (so me včeraj prosli, da pridem menjat, ker si je tipica prst na nogi zlomla ), pa zdaj mi je mali 1 uro tečnaril preden je zaspal. Pa dragega ni blo doma od jutra... Tak in zdaj sem zmatrana! češnca Jaz sem pa upala, da te končno spoznam. Patrick Zvesta za Full lepa zgleda. Sta jo pa svak in svakinja podobno delala za nečakinjo, pa še dobra je bla, kar si nisem mislila glede na obliko Komu še morm ploskat Aja Sanekova da je možek že doma! Freycha za opis. Mi bomo kr garmina vklopli, že mam naslov
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:23:03
|
|
|
|
madejka
|
Mateya
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:25:00
|
|
|
|
mateya24
|
Dajte mi povedat, a katera uporablja letno prevleko za avtosedež?!? Naša se nenormalno poti, ko spi....kar je v avto skoraj vedno....in je čist mokra sploh ko je še ful sonček veni.... Pa sem malo razmišljala o tej letni prevleki?! Se obnese al ne?! Mnenja prosim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.5.2008 22:27:08
|
|
|
|
madejka
|
Freycha jaz se bom potrudla, da pridem do takrat... s primorske je dolga pot Kaj pa če pol ure zamudim? Mateya jaz še nisem razmišljala o tem in tud nič še naštudirala... žal
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.