bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ej, ne se sekirat zaradi njenega ritma hranjenja. Naša je tudi zelo slab jedec. Pa je v zadnjem mesecu spet pridobila cca. 850 g in zrasta za 2,5 cm. Bamby, očitno imava punce, ki sta z malom zadovoljne. Dvomim, da naša kaj več poje kot tvoja Anaja. Ker se frajerka tudi hitro odstavi z joške. Lana očitno ne poje tako malo, če je toliko pridobila . Saj je Anaja prejšnji mesec tudi, le zdaj imava spet probleme . Če je zdaj v 14 dneh pridobila le pribl. 250 g, verjetno v celem mesecu ne bo več kot 500 g . Saj za +500 g verjetno še vedno štejejo za vredu, upam . Glede na njeno težo bi mogla zdaj vsaj 5x 130 pojest, samo sva kar daleč od tega . Danes zjutraj je spet pojedla 80 za njeno ta hudo lakoto, pol je bilo pa konec . OK, sva podrli kupčka, ampak ni več hotla flaše, temveč dudo in spat . Ko je zadormirala, sem ji šele dala dudo ven in flašo nazaj, da je bilo na koncu vsega skupaj 130, ampak komaj . Samo to matranje in prizadevanje za njene ml me že počas ubija in spravlja ob živce !!! buči, ne hodi v štacune, pa bojo everčki v tošlnu ostali . Mercator jih ima pa sploh cele kupe rad , malo jih sploh noče več ! IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, jaz tako ali tako že od prejšnjega tedna pešačim na obalo. Samo se je bamby nekaj ponujala, da se mi pridruži, pa so jo sama velika usta ... ej, stara, kar sem djal sem djal . Itak, nama bo po poti tko luštn, da še vedli ne bova, kdaj bova pri pini na refošku in pršutu . Upava lahko vsaj, da nama bo kaj pršparala, da ne bo vsega pojedla in popila IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: sticanka A se vam lahko pridružim prosim? Sem tudi jaz februarja rodila o DOBER VEČER... seveda se nam lahko pridružiš sam mamo par pogojev, ki jih moraš izpolnjevat za članstvo: 1. moraš bit pacientka 2. rada morš met JOTO, pa sladoledno palčko 3. morš bit ljubitelj refija... punce a sem še kej pozabla pa škarpo! Zdaj pa jaz crkujem od smeha . Moj me že sprašuje, če se mi je zmešalooooo . Timu dopoveduje, da z mami ni vse vredu, ker se v računalnik reži .Da padeš dol! DOLENJKA JE CARICA STIŠKA!!!! Ste pa itak vse čez les, totalne pacientke, sam se bojim, da v Polju takih ne sprejemajo, ker se že na daleč vidi, da vam ni pomoči . misar, to je pa res lepo slišat, da se je Lana tako lepo na glas zasmejala . Jaz za našo še nisem sigurna, ali je glasen smeh, ali je kar tako eno cviljenje . IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mu sam še od RR nakladam ko je revež doma. Nič čudnega, da ga pol nič ni, če ga sam z RR moriš (joke) IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem prebrala da se vam je dogajal včeraj! Pa novo čveko imamo a ne? Sticanka, dobrodošla Lepo od tebe, da si jo spoznala . Je ful skulirana punca, a ne da . Bi se mogle kaj od nje naučit, ker nam dost manjka, da bomo tako cool kot ona . buči, za AD3 vem,da imajo dojeni po 6 ali 8 kapljic, zalivančki pa po 4 dnevno. IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jst vas mam tut rada! Manj vas vidim, rajš vas mam Še dobro, da vas velik berem, zato vas imam najrajši IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Buči, sem že mojmu na šiht poslala, da bo na državne stroške sprintal Daj še zame, ti uvod v diplomsko napišem! tko pocen pa nisem Evo, jaz ti ocvirkavco spečem , sam preslikaj in pošlji! bajsa, če moja samo od 100 ali pa še manj živi, ne vem zakaj tvoja ne bi od 150 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Slučajno sem pogledala gor ker bi mogla bit uradno februarčica pa se je mojemu fantku mudilo na svet. Mojo so pa že prej ven napodili, pa sem kar pri februarkah ostala IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 peglam in gledam filem in stiskam F5. Jaz vse to zmorem hkrati Ali nisem že jaz enkrat rekla, kako super gospodinja si . Tvoj je res terno zadel, sam ne verjamem, da se tega zaveda , al se pa "mona" dela Tako, celo dopoldne mi pobere, samo da se čez prebijem in komentiram . Sem vmes že Anajo spet futrala, nekaj malega skuhala, na splošno pa vse doma zanemarjam zaradi vas: otroke, deca, stanovanje... Sem tudi jaz za v Polje, mi ni več pomoči
|