|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
22.5.2008 11:19:29   
Bajsa
Larisa ne se sekirat sej men tud nočta zaupat. Če bosta tok nesramne, ju bom zacoprala, da bosta tok mleka proizvedle, dajima bosta zize eksplodirale, al bosta pa mastitis fasaleuser posted image user posted image , no mastitis je skrajni ukrep, ker se mi Dolenjka smil, ker ga je mela že ne vem kolkrat...

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.5.2008 11:19:52   
mary_lou
evo januarcice nimajo za burek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
22.5.2008 11:20:06   
Suzi*
pina, jaz sem že VČERAJ sklenila, da bom likala, pa še vedno nisem pegle v roke prjela. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
22.5.2008 11:20:26   
Bajsa
Triš dobrodošla!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
22.5.2008 11:21:29   
Suzi*
ja, helou, Triš! user posted image  Kar pridno čvekaj.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
22.5.2008 11:21:42   
mary_lou
evo junior klice papa se cujemo bl pol k spet zaspi hehehehehe

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
22.5.2008 11:22:30   
Suzi*
larisa, bajsa, dejmo en načrt skovat, ker men tud nočta povedat kva za enga user posted image  pijeta. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
22.5.2008 11:28:27   
dolenjka
 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
22.5.2008 11:33:45   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

larisa, bajsa, dejmo en načrt skovat, ker men tud nočta povedat kva za enga user posted image  pijeta. user posted image user posted image

suzi sej sem lariski že odgovorila. BERIuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
22.5.2008 11:36:02   
pina-1
zdej gledam sister act- nune pojejo 1.  PO moje je to glih za našo stičankouser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
22.5.2008 11:44:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

zdej gledam sister act- nune pojejo 1.  PO moje je to glih za našo stičankouser posted image user posted image

A nisi šla ti peglat? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
22.5.2008 11:51:20   
pina-1
peglam in gledam filem in stiskam F5. Jaz vse to zmorem hkratiuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.5.2008 11:54:11   
ella79

sem ju že jaz zadnjič neki hotla podkopovat, sam mislim da se korupcije ne gresta user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
22.5.2008 11:58:21   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Ej, ne se sekirat zaradi njenega ritma hranjenja. Naša je tudi zelo slab jedec. Pa je v zadnjem mesecu spet pridobila cca. 850 g in zrasta za 2,5 cm. user posted image
Bamby, očitno imava punce, ki sta z malom zadovoljne. Dvomim, da naša kaj več poje kot tvoja Anaja. Ker se frajerka tudi hitro odstavi z joške. user posted image

Lana očitno ne poje tako malo, če je toliko pridobila user posted image . Saj je Anaja prejšnji mesec tudi, le zdaj imava spet probleme user posted image . Če je zdaj v 14 dneh pridobila le pribl. 250 g, verjetno v celem mesecu ne bo več kot 500 g user posted image . Saj za +500 g verjetno še vedno štejejo za vredu, upam user posted image . Glede na njeno težo bi mogla zdaj vsaj 5x 130 pojest, samo sva kar daleč od tega user posted image . Danes zjutraj je spet pojedla 80 za njeno ta hudo lakoto, pol je bilo pa konec user posted image . OK, sva podrli kupčka, ampak ni več hotla flaše, temveč dudo in spat user posted image . Ko je zadormirala, sem ji šele dala dudo ven in flašo nazaj, da je bilo na koncu vsega skupaj 130, ampak komaj user posted image user posted image . Samo to matranje in prizadevanje za njene ml me že počas ubija in spravlja ob živce user posted image user posted image user posted image !!!

buči, ne hodi v štacune, pa bojo everčki v tošlnu ostali user posted image . Mercator jih ima pa sploh cele kupe rad user posted image , malo jih sploh noče več user posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina, jaz tako ali tako že od prejšnjega tedna pešačim na obalo. Samo se je bamby nekaj ponujala, da se mi pridruži, pa so jo sama velika usta ...

ej, stara, kar sem djal sem djal user posted image user posted image user posted image .
Itak, nama bo po poti tko luštn, da še vedli ne bova, kdaj bova pri pini na refošku in pršutu user posted image . Upava lahko vsaj, da nama bo kaj pršparala, da ne bo vsega pojedla in popila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sticanka

A se vam lahko pridružim prosim? Sem tudi jaz februarja rodila user posted image

o DOBER VEČER... seveda se nam lahko pridružiš sam mamo par pogojev, ki jih moraš izpolnjevat za članstvo:
1. moraš bit pacientka
2. rada morš met JOTO, pa sladoledno palčko
3. morš bit ljubitelj refija...

punce a sem še kej pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa škarpo!

Zdaj pa jaz crkujem od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj me že sprašuje, če se mi je zmešalooooouser posted image user posted image user posted image . Timu dopoveduje, da z mami ni vse vredu, ker se v računalnik reži user posted image .Da padeš dol!

DOLENJKA JE CARICA STIŠKA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste pa itak vse čez les, totalne pacientke, sam se bojim, da v Polju takih ne sprejemajo, ker se že na daleč vidi, da vam ni pomoči user posted image user posted image user posted image .

misar, to je pa res lepo slišat, da se je Lana tako lepo na glas zasmejala user posted image . Jaz za našo še nisem sigurna, ali je glasen smeh, ali je kar tako eno cviljenje user posted image user posted image

mu sam še od RR nakladam ko je revež doma.

Nič čudnega, da ga pol nič ni, če ga sam z RR moriš user posted image  (joke)

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Sem prebrala da se vam je dogajal včeraj! Pa novo čveko imamo a ne? user posted image  Sticanka, dobrodošla user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

Lepo od tebe, da si jo spoznala user posted image . Je ful skulirana punca, a ne da user posted image . Bi se mogle kaj od nje naučit, ker nam dost manjka, da bomo tako cool kot ona user posted image .

buči,  za AD3 vem,da imajo dojeni po 6 ali 8 kapljic, zalivančki pa po 4 dnevno.

jst vas mam tut rada! Manj vas vidim, rajš vas mam user posted image  user posted image  user posted image

Še dobro, da vas velik berem, zato vas imam najrajši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buči, sem že mojmu na šiht poslala, da bo na državne stroške sprintal user posted image

Daj še zame, ti uvod v diplomsko napišem! user posted image

tko pocen pa nisem user posted image

Evo, jaz ti ocvirkavco spečem user posted image , sam preslikaj in pošlji!

bajsa, če moja samo od 100 ali pa še manj živi, ne vem zakaj tvoja ne bi od 150 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Slučajno sem pogledala gor  ker bi mogla bit uradno februarčica pa se je mojemu fantku mudilo na svet.

Mojo so pa že prej ven napodili, pa sem kar pri februarkah ostala user posted image

peglam in gledam filem in stiskam F5. Jaz vse to zmorem hkratiuser posted image

Ali nisem že jaz enkrat rekla, kako super gospodinja si user posted image . Tvoj je res terno zadel, sam ne verjamem, da se tega zaveda user posted image , al se pa "mona" dela user posted image

Tako, celo dopoldne mi pobere, samo da se čez prebijem in komentiram user posted image . Sem vmes že Anajo spet futrala, nekaj malega skuhala, na splošno pa vse doma zanemarjam zaradi vas: otroke, deca, stanovanje... user posted image  
Sem tudi jaz za v Polje, mi ni več pomoči user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
22.5.2008 12:09:26   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ali nisem že jaz enkrat rekla, kako super gospodinja si user posted image . Tvoj je res terno zadel, sam ne verjamem, da se tega zaveda user posted image , al se pa "mona" dela user posted image

ej stara, za tako izjavo pa pršut nabavim in napolnem refija polno kantino... Danes ko moj domov pride bo tole našu na vratihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
22.5.2008 12:12:51   
Bajsa
Bejbe onidve po moje pijeta neki tazgale:
2 dcl vode
2 žliški sezama
kuhaš 20 minut in pol spiješ, za desert pa lohk tud sezam poješ

Kaj mislte?
Sklepam zato, ker sem prej Dolenjko vprašala če je kej s sezamom, pa je kr spregledala to vprašanje.
Jst sm pa že pridna , zrezki goveji (no ja mogoče so tud svinjski- ne jaz ne mama nisva čist zihr user posted image user posted image user posted image user posted image ) so že v pečici, sem jih naredila kao v omaki, pa sem dala zraven še ene par posušenih jurčkov, za okus, pol bomo pa vidl kaj bo iz tega ratal. Zraven bom pa pol skuhala še kruhov cmok. To je to.
Vam bom pol povedala kakšni so bli zrezki user posted image user posted image user posted image .
Bamby hvala za tolažbo. No sej po moje more tud met dost, sej po celo noč spi.
Sam se mi pa zdi da se bejba ni niti mal zredila v 14 dneh, se morva pol zvečer prov zvagat.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
22.5.2008 12:32:13   
dolenjka
Bajsika, se opravičuje za ignoranco! Ni tisti zvarek, ki ga ti omenjaš, je boljši user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
22.5.2008 12:37:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

evo januarcice nimajo za burek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdele bi pa jaz burek jedla user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
22.5.2008 12:43:01   
ella79
pina a ti za Ano uporabljaš že pleničke št. 4 ? bom šla pomoje potem v šoping, pa se ne bi rada z kakimi premajhnimi založilauser posted image

buči hvala za une pesmice, se je pa res noro potrudila user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
22.5.2008 12:45:30   
Suzi*
mmm, burek bi pa tud jaz jedla.

kaj pa danes kuhate ostale?????

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
22.5.2008 12:45:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pina a ti za Ano uporabljaš že pleničke št. 4 ? bom šla pomoje potem v šoping, pa se ne bi rada z kakimi premajhnimi založilauser posted image

buči hvala za une pesmice, se je pa res noro potrudila user posted image user posted image

O Ella, čauči user posted image  Kaj se dela? 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
22.5.2008 12:46:31   
dolenjka

mmm, burek bi pa tud jaz jedla.

kaj pa danes kuhate ostale?????

Jaz ga imam v skrinji, sam se 1 taja, pol pa še 35 min peče user posted image  Takrat me lahko že mine user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
22.5.2008 12:47:59   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Slučajno sem pogledala gor  ker bi mogla bit uradno februarčica pa se je mojemu fantku mudilo na svet.
Tukaj za stolom se smejim že eno uro od večernega čveka 21.05.Ma ste pa res face.user posted image user posted image user posted image

Lep dan  čeprav malo deževenuser posted image

Čau Triš!

Sej se nam vseen lahko pridružiš, Sticanka se nam je tut šele včeraj user posted image  user posted image  user posted image

Ja glede na to da sem belokranjka vas bom vsake toliko časa malo čekiralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
22.5.2008 12:53:30   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ej Mery nimamo za burek mamo pa za štrudel,ki je boljšiuser posted image njami,njami.Grem kar k januarčicam nazaj.Kadar pa mi bo dolgčas pa ne rabim brskat po forumih ampak se sam k vam priklopimuser posted image .

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
22.5.2008 12:54:58   
ella79
dolenjka dogaja dogaja user posted image user posted image ravno sem  ji pleničko zamenjala, pa sem kar presenečena na DM plenicami, da ni nič mim udarl, k je bla tok polna user posted image user posted image user posted image to je un t zastonjski paket, sam bom vseeno na pamerskah ostala user posted image

jaz tudi še ne vem kaj bi kuhala danes? vem da bo ful solate, pa mi je potem čist vseeno kaj bo še zravn user posted image mogoče kak polpetek user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......