|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
21.5.2008 21:28:32   
srečka nosečka
čer,

Evo, mi smo opravili pregled in pikeca. je bila potem kar malo tečka in cmerika. user posted image   Sem ji dala svečko in sedaj lepo spančka.

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

srečka nosečka, naša tudi le na hrbtu leži user posted image . Je cel cirkus, če jo dam kravce past user posted image . Kako pa tvoja? Je kaj navdušena nad kravcami? Drugače pa da noge v luft, pa s spodnjim delom telesa na pol-bok. Zgoraj ji še rokice nagajajo user posted image .

Kravice past je tudi pri nas problem- beri panika. user posted image  Ni kaj preveč rada, čeprav vedno vzdrži kakšno sekundo dlje. roke pa ji kar laufajo in že fajn drži igračke in jih nosi v usta. Velikokrat pa se ji tako zamerijo, da se prav vidi, kako je jezna na nje. user posted image

Ej, ne se sekirat zaradi njenega ritma hranjenja. Naša je tudi zelo slab jedec. Pa je v zadnjem mesecu spet pridobila cca. 850 g in zrasta za 2,5 cm. user posted image
Bamby, očitno imava punce, ki sta z malom zadovoljne. Dvomim, da naša kaj več poje kot tvoja Anaja. Ker se frajerka tudi hitro odstavi z joške. user posted image

jencili - kakšen luštkan je tvoj taj user posted image . Na tisti, ki se tako na veliko smeji je še posebaj user posted image

mary-lou - mi smo plačali za rota virus cepljenje 2x po 75 EUR. Lanin kakec pa po cepljenju ni bil nič drugačni.

ella - mi smo regres dobili konec prejšnjega meseca, pa je že  šel k user posted image  user posted image
Dobiš ga takrat, ko vsi zaposleni v firmi.

Mah, sem se vmes trudila, da vse preberem - pa nima smisla vstrajat, ker klofate, kot nore. user posted image   user posted image user posted image user posted image

Grem še jaz pred TV gledat nogomet. Jap, prav ste prebrale. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
21.5.2008 21:28:39   
buči
Evo mene iz mercatorja po enem tednu! So me olajšali za 90 evrčkov, moj fuzbal gleda, jaz se bom pa vam posvetila, da vam povem, kako se ne komplicira na morju z gh!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
21.5.2008 21:28:53   
Janey
seminarska mi nekak več ne gre...še do kekov nisem prišlauser posted image user posted image ste kar malo zasvoljive...sem se pa vsaj nasmejala. Oni na kavču si tak misli da se mi je ščamalo...še od prejuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
21.5.2008 21:29:41   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Tolk cajta se odpravljam v kopalnico, da se je tamal vmes že zbudil user posted image  sem mogla it dudo nazaj dat..

Ne, zdej grem pa res glavo oprat in spat, ker jaz nimam tko pridnega otroka kot ve! Pa jutri bova spet cel dan sama, ker gre moj spet stricu pomagat ... € služit za dopust user posted image

Otroci so pridni po mamah user posted image  Če je mama pridna je tut user posted image , drugač pa veš kako je user posted image  đouk

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
21.5.2008 21:29:50   
mary_lou
o 3* vidi ti to

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
21.5.2008 21:29:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image Nič ne bo, sem že varuška. Moj je itak pred tv, tamala se je pa zbudila. Tko da tud dons ne morm čvekat.user posted image

Tamalo mu daj, pa bo rešeno! user posted image  od deca, a k jo je pa delu je mel pa cajt user posted image  Sem mal proti lulčkom nastrojena od včeraj dalje, se opravičujem user posted image

user posted image Ja, takrat je mel pa cajt.user posted image
Kaj so ti pa nardil lulčki včeraj? Predvidevam da NIČ.user posted image
Sej bom vidla kako bo, še mal mleka ji dam, bo verjetno zaspala k je sitna. Jest sm pa tud.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
21.5.2008 21:30:08   
buči
Janey, lepo da študiraš, vsaj ena, ker moje študenteke so neki bolj lene, a ne, punce!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
21.5.2008 21:30:10   
pina-1
babe prej ni ratalo. Je blo treba ano spedenat palčke preganjat, pa Mia je bla kot bi se s prasci igrala...Da ne govorim kaka sem bla jaz. Potrebna tuša kot sahara vode. Sedaj sem pa lepa nadišavljena samo za vasuser posted image user posted image user posted image

Pri nas je tudi nogomet na sporedu, tako da bomo lahko danes dolgo čvekali. Dolenjka le glej da ne greš spat prehitro.

Grem še pravljico prebrat. JE nima kdo drugi, ker pač gledamo nogometuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
21.5.2008 21:30:18   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ej Dolenjka, ampak še vedno pa nisi naštudirala, da bi moj avatarček migal user posted image user posted image  Dej no ti to mal popedenčki zame user posted image

prevelikega lulčka ima, pa ne gre user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
21.5.2008 21:30:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Aja  DOLENJKA takoj jutr zjutri pogledam na ker racun bomo pil moj al tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 22.30 je meja

mam še 1h fore user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
21.5.2008 21:33:22   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Evo mene iz mercatorja po enem tednu! So me olajšali za 90 evrčkov, moj fuzbal gleda, jaz se bom pa vam posvetila, da vam povem, kako se ne komplicira na morju z gh!

90 EUr user posted image  Si bla pa skromna, a to si šla spet samo za 2 dni iskat? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
21.5.2008 21:33:26   
Janey
oo buči zdravo...ma sej vidiš kak me hitro kaj premagauser posted image user posted image

ma ste čvekulje..še od danes ne folgam brat, pa se že kr strani polnijo, kaj šele da bi od kakega dneva nazaj.
zdaj pa res grem.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
21.5.2008 21:33:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

seminarska mi nekak več ne gre...še do kekov nisem prišlauser posted image user posted image ste kar malo zasvoljive...sem se pa vsaj nasmejala. Oni na kavču si tak misli da se mi je ščamalo...še od prejuser posted image

vidš, še dietno delujemo user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
21.5.2008 21:34:29   
larisa
Ej Dolenjka, najbolš da si še en račun ustvariš in se pretihotapiš nazaj po 22.30user posted image user posted image , ker mislim, da dons zna bit frka za takrat zapustit RRuser posted image  Lahko bi bla štajerka, al pa primorka user posted image

Buči, ne me kregat, sej sem zlo migala dons v smeri pridnega študenta user posted image

Ej, ampak gorenjka jo je pa res ucvrla user posted image , sm mislna da se heca user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
21.5.2008 21:34:38   
dolenjka

o 3* vidi ti to

še nisi pod tušem ? user posted image  Poglej kolk mam pa jaz postov user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
21.5.2008 21:35:21   
mary_lou
LARISA.....izdajalka....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
21.5.2008 21:35:23   
dolenjka

user posted image Nič ne bo, sem že varuška. Moj je itak pred tv, tamala se je pa zbudila. Tko da tud dons ne morm čvekat.user posted image

Tamalo mu daj, pa bo rešeno! user posted image  od deca, a k jo je pa delu je mel pa cajt user posted image  Sem mal proti lulčkom nastrojena od včeraj dalje, se opravičujem user posted image

Kaj so ti pa nardil lulčki včeraj? Predvidevam da NIČ.user posted image

Še to se mije včeraj manjkal ja, ziher user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
21.5.2008 21:35:59   
mary_lou
Tebe se ulovim dolenjka brez skrbi......se odpravlam pa ce sm zasvojena traja mal dlje casa

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
21.5.2008 21:36:15   
larisa

LARISA.....izdajalka....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
21.5.2008 21:36:40   
buči
Evo, še moj predlog za GH na morju. Glede na to, da bomo vse bolj na začetku s tem, jaz bom kupila najbrž od Novalaca že pripravljeno kašico z rižem - dodaš le vodo, pa je. Ali pa od Alnature (DM) riževe kosmiče, pa narediš z prilagoojenium mlekom (ki ga že tako ali tako imam). Ali pa kaj drugega riževega od Milupe. Ta je tudi z vodo. Pa lahko skuhaš ful redko polento, da vre na vodi vsaj 7-10 minut, se popolnoma razpusti, pa dodaš mleko. Tiste, ki dojite, lahko delate te kašice s svojim mlekom, ker na začetku itak pojejo le par žličk. Hipp ima nesladkane sadne kaše. Jabolko, hruško lahko takoj, ampak meni je frutek boljši. Je pa jabolko frutkovo tako nesladkano, da  se ne bat, da bi se kaj preveč navadli. Pa bučke bodo sveže, pa jih prekuhaš. tudi če boste v hotelu, imjao vtičnico za hrelnik vode, palični mikser (samoo ne pofrajhat cele sobe user posted image ), pa mini koherček vzemte sabo (ali električnega ali pa polinca - tega uporabljajte le na balkonu), samo ga skrite, da ga sobarca potem ne najde, da ne bo težil. Vodo vzamete od Humane, je ni treba več vret. Sicer pa bodo potem že tolk stari, da je ni treba več vret. čeprav na morju jaz še lansko leto za Aljaža nisem uporabljala druge vode kot flašerano iz trgovine. Preventiva. Še kakšno vprašanje?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
21.5.2008 21:37:14   
dolenjka

Ej Dolenjka, najbolš da si še en račun ustvariš in se pretihotapiš nazaj po 22.30user posted image user posted image , ker mislim, da dons zna bit frka za takrat zapustit RRuser posted image  Lahko bi bla štajerka, al pa primorka user posted image

Buči, ne me kregat, sej sem zlo migala dons v smeri pridnega študenta user posted image

Ej, ampak gorenjka jo je pa res ucvrla user posted image , sm mislna da se heca user posted image

pametna poldka, zdej si me pa zafrknla user posted image

Gorenjka pa ziher kile nabira s kako palčko user posted image  Jaz bom šla kr po banjco user posted image

Ejo, danes sem pa ogrsko jedla user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
21.5.2008 21:38:17   
buči

Se bojim, da se ponovilo od prejšnega tedna, da spet en teden ne grem v štacuno, pa bom spet tako lačna kot včeraj ...

90 EUr user posted image  Si bla pa skromna, a to si šla spet samo za 2 dni iskat? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
21.5.2008 21:38:39   
larisa

(samoo ne pofrajhat cele sobe user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
21.5.2008 21:38:46   
dolenjka

Evo, še moj predlog za GH na morju. Glede na to, da bomo vse bolj na začetku s tem, jaz bom kupila najbrž od Novalaca že pripravljeno kašico z rižem - dodaš le vodo, pa je. Ali pa od Alnature (DM) riževe kosmiče, pa narediš z prilagoojenium mlekom (ki ga že tako ali tako imam). Ali pa kaj drugega riževega od Milupe. Ta je tudi z vodo. Pa lahko skuhaš ful redko polento, da vre na vodi vsaj 7-10 minut, se popolnoma razpusti, pa dodaš mleko. Tiste, ki dojite, lahko delate te kašice s svojim mlekom, ker na začetku itak pojejo le par žličk. Hipp ima nesladkane sadne kaše. Jabolko, hruško lahko takoj, ampak meni je frutek boljši. Je pa jabolko frutkovo tako nesladkano, da  se ne bat, da bi se kaj preveč navadli. Pa bučke bodo sveže, pa jih prekuhaš. tudi če boste v hotelu, imjao vtičnico za hrelnik vode, palični mikser (samoo ne pofrajhat cele sobe user posted image ), pa mini koherček vzemte sabo (ali električnega ali pa polinca - tega uporabljajte le na balkonu), samo ga skrite, da ga sobarca potem ne najde, da ne bo težil. Vodo vzamete od Humane, je ni treba več vret. Sicer pa bodo potem že tolk stari, da je ni treba več vret. čeprav na morju jaz še lansko leto za Aljaža nisem uporabljala druge vode kot flašerano iz trgovine. Preventiva. Še kakšno vprašanje?

kako se te ustav k si tko navita? user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
21.5.2008 21:39:43   
dolenjka

LARISA.....izdajalka....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larisa, kva si ušpičla? user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......