Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 10:53:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej! PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Dan. Tudi jaz mam vse vas NESKONČNO RADA. evo a big for allof you. Sam danes mam najraje buči, ker tako naglaas se zjutri še nisem smejala. Bučika moja to mi deli drugače je pa za nami ena dobra noč pa za en **** jutro. Ana se je naštudirala ob 5-ih zbujat, pa ob 6 nazaj zaspat. Ob 7:30 pa gremo v vrtec Vam je vsse jasno ne. Dolenjka ej stara, kaj si ti včeri zvečer zamudila...Noro dober čvek . Pa berem da ti je zvarek dober. Sem zadovoljna. JAz sem ga prvo rundo že skuhala Sem pa našla tudi za naše mulčke podoben zvarek in je noro dober. ČE rabiš povej KAj pa mlekarne so boljše ali isto količino proizvajajo? Aja a stičamko povabi na probo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 10:57:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej! PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Dan. Tudi jaz mam vse vas NESKONČNO RADA. evo a big for allof you. Sam danes mam najraje buči, ker tako naglaas se zjutri še nisem smejala. Bučika moja to mi deli drugače je pa za nami ena dobra noč pa za en **** jutro. Ana se je naštudirala ob 5-ih zbujat, pa ob 6 nazaj zaspat. Ob 7:30 pa gremo v vrtec Vam je vsse jasno ne. Dolenjka ej stara, kaj si ti včeri zvečer zamudila...Noro dober čvek . Pa berem da ti je zvarek dober. Sem zadovoljna. JAz sem ga prvo rundo že skuhala Sem pa našla tudi za naše mulčke podoben zvarek in je noro dober. ČE rabiš povej KAj pa mlekarne so boljše ali isto količino proizvajajo? Aja a stičamko povabi na probo Jaz sem pa še 3 dcl zvarka popila danes Otrok moj pa zadnja 2 dni še mleka noče, tko da kakega drugega zvarka tut ne bo dobila Mlekarne so OK, količina se mi zdi da je tle nekje (hvala bogu), sam da ne usahne ker tamala spet dieto tolče Posledično je ponoč ful mal lulala (zgleda kot samo 1x)
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 10:57:15
|
|
|
|
pina-1
|
meti, jaz sem v BC kupila blazino,ki je kot za dojenje sam manjša. Jo kao daš okoli vratu otroku ko je v tavelikem stolu. No Ani jo pa lepo dam v posteljco okoli glave in celega telesa in lepo mirno spi. Dudiko mu pa s pelenico podloži da mu jo drži. Naša skozi tako spi. Angel care jaz mam samo ne vem kaj za hudiča nardim narobe, da mi piska ko priklopim spodnjo ploščo. No ne piska kot alarm sam neke kratke piske spušča
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 10:57:54
|
|
|
|
larisa
|
dejta zdej že nehat šepetat, koze, o tem zvarku evo, če je za mlekarne dober, pol plačam info., recept, sestavine al karkol že ampak sam če je za proizvodnjo mlekca, drgač me ne zanima
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 10:59:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka [Jaz sem pa še 3 dcl zvarka popila danes Otrok moj pa zadnja 2 dni še mleka noče, tko da kakega drugega zvarka tut ne bo dobila Mlekarne so OK, količina se mi zdi da je tle nekje (hvala bogu), sam da ne usahne ker tamala spet dieto tolče Posledično je ponoč ful mal lulala (zgleda kot samo 1x) ne sekrii se če ma danes slab dan za jet. Včasih ga tudi mi imamo ( bi blo boljši če bi meli tak dan 1x na teden). Ti si pridno črpaj mleko po obroku, da za**** cicike, da se količina ne zmanjša. Carico pa ne sili. Ko bo lačna bo zgrabla. Biliv. Pa nehi se žret okoli tega, ker maščoba se od tega ne topi mleko pa gre po gobe.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:00:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 meti, jaz sem v BC kupila blazino,ki je kot za dojenje sam manjša. Jo kao daš okoli vratu otroku ko je v tavelikem stolu. No Ani jo pa lepo dam v posteljco okoli glave in celega telesa in lepo mirno spi. Dudiko mu pa s pelenico podloži da mu jo drži. Naša skozi tako spi. Angel care jaz mam samo ne vem kaj za hudiča nardim narobe, da mi piska ko priklopim spodnjo ploščo. No ne piska kot alarm sam neke kratke piske spušča prazna baterija Tko je pri meni, kadar ni na štrom priklopljen (če ga zmanjka npr)
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:00:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa dejta zdej že nehat šepetat, koze, o tem zvarku evo, če je za mlekarne dober, pol plačam info., recept, sestavine al karkol že ampak sam če je za proizvodnjo mlekca, drgač me ne zanima če ti poveva boš tudi ti koza postala bo treba na obisk prideta, pa pol na obisk povabit pa dobiš drgač pa počaki da z dolenjko nardiva biznis načrt pa vse zveš. Morva tudi midve met kej koristi od podajanja inofrmacij
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:01:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka [Jaz sem pa še 3 dcl zvarka popila danes Otrok moj pa zadnja 2 dni še mleka noče, tko da kakega drugega zvarka tut ne bo dobila Mlekarne so OK, količina se mi zdi da je tle nekje (hvala bogu), sam da ne usahne ker tamala spet dieto tolče Posledično je ponoč ful mal lulala (zgleda kot samo 1x) ne sekrii se če ma danes slab dan za jet. Včasih ga tudi mi imamo ( bi blo boljši če bi meli tak dan 1x na teden). Ti si pridno črpaj mleko po obroku, da za**** cicike, da se količina ne zmanjša. Carico pa ne sili. Ko bo lačna bo zgrabla. Biliv. Pa nehi se žret okoli tega, ker maščoba se od tega ne topi mleko pa gre po gobe. Če bi se žrla, bi me blo že velik manj Sam že včeraj ni bla glih požrešna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:01:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 meti, jaz sem v BC kupila blazino,ki je kot za dojenje sam manjša. Jo kao daš okoli vratu otroku ko je v tavelikem stolu. No Ani jo pa lepo dam v posteljco okoli glave in celega telesa in lepo mirno spi. Dudiko mu pa s pelenico podloži da mu jo drži. Naša skozi tako spi. Angel care jaz mam samo ne vem kaj za hudiča nardim narobe, da mi piska ko priklopim spodnjo ploščo. No ne piska kot alarm sam neke kratke piske spušča prazna baterija Tko je pri meni, kadar ni na štrom priklopljen (če ga zmanjka npr) je na štrom priklopljen
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:01:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa dejta zdej že nehat šepetat, koze, o tem zvarku evo, če je za mlekarne dober, pol plačam info., recept, sestavine al karkol že ampak sam če je za proizvodnjo mlekca, drgač me ne zanima če ti poveva boš tudi ti koza postala bo treba na obisk prideta, pa pol na obisk povabit pa dobiš drgač pa počaki da z dolenjko nardiva biznis načrt pa vse zveš. Morva tudi midve met kej koristi od podajanja inofrmacij bravo kozica primorska
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:02:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 meti, jaz sem v BC kupila blazino,ki je kot za dojenje sam manjša. Jo kao daš okoli vratu otroku ko je v tavelikem stolu. No Ani jo pa lepo dam v posteljco okoli glave in celega telesa in lepo mirno spi. Dudiko mu pa s pelenico podloži da mu jo drži. Naša skozi tako spi. Angel care jaz mam samo ne vem kaj za hudiča nardim narobe, da mi piska ko priklopim spodnjo ploščo. No ne piska kot alarm sam neke kratke piske spušča prazna baterija Tko je pri meni, kadar ni na štrom priklopljen (če ga zmanjka npr) je na štrom priklopljen a navodila berete pr vaši bajti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:02:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka [Jaz sem pa še 3 dcl zvarka popila danes Otrok moj pa zadnja 2 dni še mleka noče, tko da kakega drugega zvarka tut ne bo dobila Mlekarne so OK, količina se mi zdi da je tle nekje (hvala bogu), sam da ne usahne ker tamala spet dieto tolče Posledično je ponoč ful mal lulala (zgleda kot samo 1x) ne sekrii se če ma danes slab dan za jet. Včasih ga tudi mi imamo ( bi blo boljši če bi meli tak dan 1x na teden). Ti si pridno črpaj mleko po obroku, da za**** cicike, da se količina ne zmanjša. Carico pa ne sili. Ko bo lačna bo zgrabla. Biliv. Pa nehi se žret okoli tega, ker maščoba se od tega ne topi mleko pa gre po gobe. Če bi se žrla, bi me blo že velik manj Sam že včeraj ni bla glih požrešna če je drugač vredu, živahna, smejoča vesela,.... ni panike... Bo jedla ko bo lačna. Sdaj so že malo večji in ne rabijo nujno jest na 3 ure.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:02:40
|
|
|
|
larisa
|
ne grem se več z vama
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:04:20
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a navodila berete pr vaši bajti u mater sem vedla da sem zadnijč neki pozabla k tebi prinest. NAVODILA, da jih ti namesto mene prebereš pametni. Natirlih da beremo navodila, sam naša AC je z ameriškega trga, tam so pa bolj pametni kot mi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:05:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa ne grem se več z vama lariska a tko hitro obupaš. Stiški si pa včeri hitro v tazadnjo zlezla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:07:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a navodila berete pr vaši bajti u mater sem vedla da sem zadnijč neki pozabla k tebi prinest. NAVODILA, da jih ti namesto mene prebereš pametni. Natirlih da beremo navodila, sam naša AC je z ameriškega trga, tam so pa bolj pametni kot mi Oprosti no, k maš AC iz AMerike A si mal važna al kako? Očitno Ana tko globok spi al kakorkoli že. Povečaj sensitivity na napravici na max, pa bi mogl delat, drugač bom pa jaz prišla pogleda kaj dogaja, sam sej več kva morš pol v lonc vržt
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:08:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa ne grem se več z vama lariska a tko hitro obupaš. Stiški si pa včeri hitro v tazadnjo zlezla A si skregana?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:11:34
|
|
|
|
vrtnica76
|
Joj,do zdele sva se hranla.Najprej se je gospodič sam na zizah pasel,pol sva kupček podirala pa ga ni blo,flaše je pa sam ene trikrat potegnil in zdej ga sračkica matra pa noče več jest .Nč.Bova šla zdele mal na sprehod,pa se nej kar umiru posračka,če mu bo ratal.Včasih se napenja cel dan.Dons ne vem,če bo ratal,ker je že včeraj ta bonus izkoristil .Verjetno bomo moral to do jutri prenašat in bo spet slab jedu.Res ne vem kdaj se misli ta prebava uredit .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:16:06
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a navodila berete pr vaši bajti u mater sem vedla da sem zadnijč neki pozabla k tebi prinest. NAVODILA, da jih ti namesto mene prebereš pametni. Natirlih da beremo navodila, sam naša AC je z ameriškega trga, tam so pa bolj pametni kot mi Oprosti no, k maš AC iz AMerike A si mal važna al kako? Očitno Ana tko globok spi al kakorkoli že. Povečaj sensitivity na napravici na max, pa bi mogl delat, drugač bom pa jaz prišla pogleda kaj dogaja, sam sej več kva morš pol v lonc vržt no tega še nsiem probala. tenksi. za v lonc mam dosti zaloge v skrinji
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:16:43
|
|
|
|
mary_lou
|
Dobro jutro draga dolenjka a si se naspala?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:16:49
|
|
|
|
pina-1
|
zdej grem jaz likalnik sprehodit. PRosim ne veliko čvekta, ker ne bom skozi F5 stiskala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:17:28
|
|
|
|
mary_lou
|
jest sm vsata glih kar tamav pa se spi 15 ur ni normaln
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:17:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Dobro jutro draga dolenjka a si se naspala? marička dej pejdi dol z RR, ker jaz grem LIKAT
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:17:50
|
|
|
|
mary_lou
|
cak da se Tai zbudi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 11:19:03
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou jest sm vsata glih kar tamav pa se spi 15 ur ni normaln zaspaneti!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......