|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
22.5.2008 9:48:01   
Suzi*
babe, a vam odpre tiste knjigice?? meni zadnjih dveh sploh noče. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.5.2008 9:48:51   
dolenjka
Men je vse odprl, ti pošljem?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.5.2008 9:50:16   
larisa
O Dolenjka, a res so znižane user posted image , vsaj nekje bomo mal pršparal user posted image  Bazenček mu pa morem nabavit ja! A maš kak nasvet, k si jih zadnjič kupvala?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.5.2008 9:51:52   
dolenjka
čaki da poiščem na netu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.5.2008 9:55:22   
misar
kolko plenic pa je v Müllerju za tak denar????

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.5.2008 9:57:19   
dolenjka
Evo Larisa, tega sem kupila, ki ima še nekaj pripomočkov oz. igrač zraven user posted image  

http://www.inflateachair.com/sitemap/p/Intex-56438-Rainbow-Inflatable-Baby-Pool--219.htm

Misar, v št. 3 je 52 kom

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.5.2008 9:59:54   
Suzi*
dolenjka, hvala, sem poslala linke mojmu v službo, pa bo on po moje lahko sprintal.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.5.2008 10:00:07   
misar
sam to je pa hudo pocen...od kdaj pa je ta akcija'?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.5.2008 10:00:47   
MetiLu
A se men sam zdi, al ste včeraj nabile skoraj 20 strani? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dolenjka, a nisi šla spat ob 22.30 ? user posted image

Brez dramatiziranja, dones sem vsega skupaj spala 3 ure. Celo noč sem popravljala dudo, ker moj otrok ne zna spat na hrbtu in se zbuja na 45 min... Če ga dam pa na trebuh spat, pa spi, se pa jaz bujam, da gledam če še diha user posted image  Jedla sva pa sicer "samo" 3x ... MENE BO POBRAL!!! Celo noč razmišljam da bi ga dala na flašo, pa se zjutraj hitro premislim. Ne vem, če ne bom šla res angel care nabavt, samo dvomim, da bom lahko zaupala eni napravi na baterije oz. mirno spala user posted image

V glavnem, men gre na user posted image  oz. ne, sem že kar fajn user posted image  ker ne morem več. In zdej naj ga še cel dan zabavam in afne guncam, ker zunaj dežuje in ne moreva na luft user posted image  user posted image  user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.5.2008 10:17:19   
Suzi*
meti, če imaš avto, prpel se v NM k nama na kavico. glede spanja pa....se mi ful smiliš user posted image .......ampak lej, mi smo kot otroc vedno na trebuhu spali, pa smo preživeli, tako da jaz se ne bi sekirala, zdej imajo pa itak že močne vratove, da glavo obrnejo sami. Boljš da on lepo spi, ti se boš pa tud navadla in boš zraven lahko spala.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.5.2008 10:19:28   
larisa
Meti, sam tole pa res ni za nikamor user posted image  če lahko mal popametujem user posted image  Lej če ga vsake 10 min pogledaš, potem ti lahko v 5 minuti neha dihat in do naslednjič je že vse prepozno, če tako najbolj kruto pogledašuser posted image  Tako, da to da ga skos gledaš nima nobenega smisla! Sej ne bo kar nehal dihat! On pač rad spi na trebuščku in je na to že dobro navajen, pa po tretjem mesecu imajo že refleks, ki se jim sproži, če se jim zapre dihalna pot in bi ti slišala, če bi bilo kaj narobe! user posted image   Najbolj mu škoduje nezadovoljna in utrujena mama, kot pa kaj drugega. user posted image   Če pa pač ne moreš iz svoje kože in te tolk skrbi potem si pa nabavi ali angel care (sicer ne vem principa delovanja) ali pa tisto dihalno podlogo ( ki je 100%), ki jo imajo nedonošenčki, sej jo lahko potem prodaš naprej in boš ti mirno spala, Janez bo pa potem tud bolj miren,ker zdaj tud on čuti tvojo napetost in se najn to prenaša!user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.5.2008 10:20:18   
itata
ajde ni blo glih ne vem kaj... težave s kupčkom, ampak kako urco sem pa še dodala. zdej pa šibava mal po obiskih pa osebno dat delat pa tko. ajdi

bajsa: bom ti odgovorila na zs, ko pridem nazaj;)
larisa: mi mamo d3 pa mi je rekla skoz 2 kapljiceuser posted image
meti: sej bo bolš. danes je blo pri nas že mal bolš. ne obupat. sem pa tud jaz včeri k nisem nič spala skoz o flaši gruntala...
buči kdaj pade kava?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.5.2008 10:22:48   
dolenjka
Sem mal po telefonu s sister čvekala, da bo prej dan okrog user posted image

Meti user posted image  Kaj pa če bi tvoj kak dan dopusta vzel, da ti mal k seb prideš user posted image  Se mal naspiš, pa magar si mlek sčrpaš za 1x in ga on nahrani, ti pa spiš?
Men je to vseen pomagal, da je bil moj ene parkrat doma. Ravno zadnjič mi jo je odnesel in sem jaz ko krava spala do 9.30 user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.5.2008 10:23:53   
dolenjka
Aja, pa da vas vse potolažim: jaz najmanj 6x na dan na flašo pomislim user posted image  Sam je še kar na zizi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.5.2008 10:33:26   
Bajsa
Zakaj pa na moje traparije nobena ne odgovori user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne no res me zanima tist od mleka, a mislte da je dost če dobi od enkrat 150 ml, iz obeh?
Men je P rekla da Oleovit al kaj so že se dajejo sam po eno kapljico, skoz. Drgač jih pa mi 2 ne jemljeva, pa bi jih začela ji jst dajat, sam skoz pozabim. A more jih nujno dobit pri 1. jutranjem hranjenju?

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.5.2008 10:37:18   
Bajsa
Meti zate en user posted image , pa upam da se čimprej naspiš!
Tukile pr nas tud ne dežuje, pa lohk kamot k men prideš na kavico in sprehod, ti je Škofja Loka verjetno bližje a ne, kokr nm.
Larisa nama je pokazala kako se jo pravilno obrača,  pa nosi, pa da se jo na boku oblači in slači, to je blo prvič, včeri smo pa sam ponovil in je rekla da ne vidi več razloga da bi mogle hodit. Itak sva skor vse mi2 žedelale, tko da. Mal me P ne mara, ker ne dajem kapljic user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.5.2008 10:40:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Zakaj pa na moje traparije nobena ne odgovori user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne no res me zanima tist od mleka, a mislte da je dost če dobi od enkrat 150 ml, iz obeh?
Men je P rekla da Oleovit al kaj so že se dajejo sam po eno kapljico, skoz. Drgač jih pa mi 2 ne jemljeva, pa bi jih začela ji jst dajat, sam skoz pozabim. A more jih nujno dobit pri 1. jutranjem hranjenju?

Ok trapa, ti bom jaz odgovorila na traparije user posted image , ker carica še vedno spi user posted image

Pijem nekaj dobrega, pa mi Pina ne dovol da povem, razen če dobr plačaš user posted image

Ja,men se zdi da je 150 ml dovolj, drugač bi hotla še user posted image  Probaj v prekuhano vodo! Če ti več kot 3x zapored po hranjenju še 30 ml vode popijem pol rabi še. Tko so men pri P povedali user posted image

D3 pa ni nujno takoj za fruštek dat, lahko za dopoldansko malico user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 22.5.2008 10:41:37 >

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.5.2008 10:40:30   
Neni13
Ni šans, da vas spremljam, pa če se še tako trudim. Res ste čveke na kvadrat(milo rečeno)!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.5.2008 10:43:51   
Bajsa
In kakšno je zaželjeno plačilo milostlijiva gospa?

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
22.5.2008 10:45:17   
TRIŠ
Slučajno sem pogledala gor  ker bi mogla bit uradno februarčica pa se je mojemu fantku mudilo na svet.
Tukaj za stolom se smejim že eno uro od večernega čveka 21.05.Ma ste pa res face.user posted image user posted image user posted image

Lep dan  čeprav malo deževenuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
22.5.2008 10:45:35   
Neni13
Naš user posted image  je na am, pa so nam ravno včeraj naročili, da mora dobiti dnevno 7 kapljic AD3, saj ima še premehke kosti na lobanji.user posted image
Posledica tega je tudi rahlo zaležana glavica. Baje se to popravi samo od sebe, ko bo več v sedečem položaju.Upam.

LEP DAN VSEM!!user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
22.5.2008 10:48:04   
MetiLu
Suzi hvala, žal avto žalostno pogledujem čez okno, ker je še vedno pri sosedu na servisu.

Glede spanja: Janez spi na trebuhu že od drugega meseca, pa mi je blo čist ok. Zadnjič me je pa P malo "razsvetlila", zakaj tako odsvetujejo ta položaj, pa ni zaradi tega, ker bi otrok padu na nos in se zadušil. In zdej me je prov groza ga tako dajat spat...
Larisa, sej imaš prav, samo ko ga zvečer gledam, kako mirno spi, me prov paranoja že daje user posted image user posted image

Mah ne bom vam težila dones, ker sem res čist mim user posted image  Upam, da bo kmal kakšen lepši dan, da bova šla lahko vsaj malo ven na zrak.

Skoz si govorim, da bom potrpela vsaj še 1 mesec z dojenjem, če pa ne bo začel boljše spat, mu bom pa začela dodajat ... ne vem kaj, uspavalne tablete user posted image  (joke)

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
22.5.2008 10:49:48   
maja_
Meti, priporočam ti angel care. Jaz ga imam (ker sem bolj panične sorte) in sem zadovoljna. Ni na baterije, tako da brez skrbi, uporabljajo ga tudi v porodnišnicah. Kar se tiče tvojega počutja, naj ti danes poskuša kdo mal pomagat, da se naspiš. Na flašo pa prosim ne pomišljaj, ker boš s tem sebi, še zlasti pa sinu naredila bolj slabo uslugo. A si predstavljaš ponoči vstajat, pa  pripravljat stekleničke, pa sterilizirat... Da ne govorimo o otroku, ki bi bil naenkrat na umetni hraniuser posted image . Saj se bo uneslo - gotovo. Poskusi se malce naspat danes, pojdi po angel care, če ne gre drugače, pa boš videla da bo bolje.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
22.5.2008 10:51:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Slučajno sem pogledala gor  ker bi mogla bit uradno februarčica pa se je mojemu fantku mudilo na svet.
Tukaj za stolom se smejim že eno uro od večernega čveka 21.05.Ma ste pa res face.user posted image user posted image user posted image

Lep dan  čeprav malo deževenuser posted image

Čau Triš!

Sej se nam vseen lahko pridružiš, Sticanka se nam je tut šele včeraj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
22.5.2008 10:52:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

In kakšno je zaželjeno plačilo milostlijiva gospa?

Se še nisva dogovorili s Pinči user posted image  Pinči KUKU, povej ceno trapici Bajsiki user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......