|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
22.5.2008 10:53:59   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej!

PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Dan.

Tudi jaz mam vse vas NESKONČNO RADA. evo a big user posted image  for allof you.
Sam danes mam najraje buči, ker tako naglaas se zjutri še nisem smejala. Bučika moja to mi deliuser posted image user posted image user posted image

drugače je pa za nami ena dobra noč pa za en **** jutro. Ana se je naštudirala ob 5-ih zbujat, pa ob 6 nazaj zaspat. Ob 7:30 pa gremo v vrtecuser posted image user posted image user posted image  Vam je vsse jasno ne.

Dolenjka ej stara, kaj si ti včeri zvečer zamudila...Noro dober čvek user posted image user posted image user posted image . Pa berem da ti je zvarek dober. Sem zadovoljna. JAz sem ga prvo rundo že skuhalauser posted image user posted image user posted image
Sem pa našla tudi za naše mulčke podoben zvarek in je noro dober. ČE rabiš povejuser posted image user posted image user posted image  KAj pa mlekarne so boljše ali isto količino proizvajajo?
Aja a stičamko povabi na probouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
22.5.2008 10:57:08   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej!

PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Dan.

Tudi jaz mam vse vas NESKONČNO RADA. evo a big user posted image  for allof you.
Sam danes mam najraje buči, ker tako naglaas se zjutri še nisem smejala. Bučika moja to mi deliuser posted image user posted image user posted image

drugače je pa za nami ena dobra noč pa za en **** jutro. Ana se je naštudirala ob 5-ih zbujat, pa ob 6 nazaj zaspat. Ob 7:30 pa gremo v vrtecuser posted image user posted image user posted image  Vam je vsse jasno ne.

Dolenjka ej stara, kaj si ti včeri zvečer zamudila...Noro dober čvek user posted image user posted image user posted image . Pa berem da ti je zvarek dober. Sem zadovoljna. JAz sem ga prvo rundo že skuhalauser posted image user posted image user posted image
Sem pa našla tudi za naše mulčke podoben zvarek in je noro dober. ČE rabiš povejuser posted image user posted image user posted image  KAj pa mlekarne so boljše ali isto količino proizvajajo?
Aja a stičamko povabi na probouser posted image

Jaz sem pa še 3 dcl zvarka popila danes user posted image  Otrok moj pa zadnja 2 dni še mleka noče, tko da kakega drugega zvarka tut ne bo dobila user posted image

Mlekarne so OK, količina se mi zdi da je tle nekje (hvala bogu), sam da ne usahne user posted image  ker tamala spet dieto tolče user posted image
Posledično je ponoč ful mal lulala (zgleda kot samo 1x) user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
22.5.2008 10:57:15   
pina-1
meti, jaz sem v BC kupila blazino,ki je kot za dojenje sam manjša. Jo kao daš okoli vratu otroku ko je v tavelikem stolu. No Ani jo pa lepo dam v posteljco okoli glave in celega telesa in lepo mirno spi. Dudiko mu pa s pelenico podloži da mu jo drži. Naša skozi tako spi.
Angel care jaz mam samo ne vem kaj za hudiča nardim narobe, da mi piska ko priklopim spodnjo ploščo. No ne piska kot alarm sam neke kratke piske spuščauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
22.5.2008 10:57:54   
larisa
dejta zdej že nehat šepetat, koze, o tem zvarku user posted image user posted image  evo, če je za mlekarne dober, pol plačam info., recept, sestavine al karkol že user posted image  ampak sam če je za proizvodnjo mlekca, drgač me ne zanimauser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.5.2008 10:59:33   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

[Jaz sem pa še 3 dcl zvarka popila danes user posted image  Otrok moj pa zadnja 2 dni še mleka noče, tko da kakega drugega zvarka tut ne bo dobila user posted image

Mlekarne so OK, količina se mi zdi da je tle nekje (hvala bogu), sam da ne usahne user posted image  ker tamala spet dieto tolče user posted image
Posledično je ponoč ful mal lulala (zgleda kot samo 1x) user posted image  user posted image

ne sekrii se če ma danes slab dan za jet. Včasih ga tudi mi imamo ( bi blo boljši če bi meli tak dan 1x na teden). Ti si pridno črpaj mleko po obroku, da za**** cicike, da se količina ne zmanjša. Carico pa ne sili. Ko bo lačna bo zgrabla. Biliv.

Pa nehi se žret okoli tega, ker maščoba se od tega ne topi mleko pa gre po gobe.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.5.2008 11:00:20   
dolenjka

meti, jaz sem v BC kupila blazino,ki je kot za dojenje sam manjša. Jo kao daš okoli vratu otroku ko je v tavelikem stolu. No Ani jo pa lepo dam v posteljco okoli glave in celega telesa in lepo mirno spi. Dudiko mu pa s pelenico podloži da mu jo drži. Naša skozi tako spi.
Angel care jaz mam samo ne vem kaj za hudiča nardim narobe, da mi piska ko priklopim spodnjo ploščo. No ne piska kot alarm sam neke kratke piske spuščauser posted image

prazna baterija user posted image  Tko je pri meni, kadar ni na štrom priklopljen (če ga zmanjka npr)

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
22.5.2008 11:00:55   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

dejta zdej že nehat šepetat, koze, o tem zvarku user posted image user posted image  evo, če je za mlekarne dober, pol plačam info., recept, sestavine al karkol že user posted image  ampak sam če je za proizvodnjo mlekca, drgač me ne zanimauser posted image

če ti poveva boš tudi ti koza postalauser posted image user posted image user posted image user posted image

bo treba na obisk prideta, pa pol na obisk povabit pa dobišuser posted image user posted image user posted image  

drgač pa počaki da z dolenjko nardiva biznis načrt pa vse zveš. Morva tudi midve met kej koristi od podajanja inofrmacijuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.5.2008 11:01:15   
dolenjka

[Jaz sem pa še 3 dcl zvarka popila danes user posted image  Otrok moj pa zadnja 2 dni še mleka noče, tko da kakega drugega zvarka tut ne bo dobila user posted image

ne sekrii se če ma danes slab dan za jet. Včasih ga tudi mi imamo ( bi blo boljši če bi meli tak dan 1x na teden). Ti si pridno črpaj mleko po obroku, da za**** cicike, da se količina ne zmanjša. Carico pa ne sili. Ko bo lačna bo zgrabla. Biliv.

Pa nehi se žret okoli tega, ker maščoba se od tega ne topi mleko pa gre po gobe.

Če bi se žrla, bi me blo že velik manj user posted image  Sam že včeraj ni bla glih požrešna user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.5.2008 11:01:26   
pina-1

prazna baterija user posted image  Tko je pri meni, kadar ni na štrom priklopljen (če ga zmanjka npr)

je na štrom priklopljenuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.5.2008 11:01:54   
dolenjka

če ti poveva boš tudi ti koza postalauser posted image user posted image user posted image user posted image

bo treba na obisk prideta, pa pol na obisk povabit pa dobišuser posted image user posted image user posted image  

drgač pa počaki da z dolenjko nardiva biznis načrt pa vse zveš. Morva tudi midve met kej koristi od podajanja inofrmacijuser posted image user posted image user posted image

bravo kozica primorska user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.5.2008 11:02:28   
dolenjka

je na štrom priklopljenuser posted image

a navodila berete pr vaši bajti user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.5.2008 11:02:37   
pina-1

Če bi se žrla, bi me blo že velik manj user posted image  Sam že včeraj ni bla glih požrešna user posted image

če je drugač vredu, živahna, smejoča vesela,.... ni panike... Bo jedla ko bo lačna. Sdaj so že malo večji in ne rabijo nujno jest na 3 ure.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.5.2008 11:02:40   
larisa
user posted image ne grem se več z vama user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
22.5.2008 11:04:20   
pina-1

u mater sem vedla da sem zadnijč neki pozabla k tebi prinest. NAVODILA, da jih ti namesto mene prebereš user posted image  pametni.
Natirlih da beremo navodila, sam naša AC je z ameriškega trga, tam so pa bolj pametni kot miuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
22.5.2008 11:05:00   
pina-1

lariska a tko hitro obupaš. Stiški si pa včeri hitro v tazadnjo zlezlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
22.5.2008 11:07:42   
dolenjka

u mater sem vedla da sem zadnijč neki pozabla k tebi prinest. NAVODILA, da jih ti namesto mene prebereš user posted image  pametni.
Natirlih da beremo navodila, sam naša AC je z ameriškega trga, tam so pa bolj pametni kot miuser posted image

Oprosti no, k maš AC iz AMerike user posted image  A si mal važna al kako? user posted image

Očitno Ana tko globok spi al kakorkoli že. Povečaj sensitivity na napravici na max, pa bi mogl delat, drugač bom pa jaz prišla pogleda kaj dogaja, sam sej več kva morš pol v lonc vržt user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
22.5.2008 11:08:16   
dolenjka

lariska a tko hitro obupaš. Stiški si pa včeri hitro v tazadnjo zlezlauser posted image user posted image user posted image

A si skregana? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
22.5.2008 11:11:34   
vrtnica76
Joj,do zdele sva se hranla.Najprej se je gospodič sam na zizah pasel,pol sva kupček podirala pa ga ni blo,flaše je pa sam ene trikrat potegnil in zdej ga sračkica matra pa noče več jestuser posted image .Nč.Bova šla zdele mal na sprehod,pa se nej kar umiru posračka,če mu bo ratal.Včasih se napenja cel dan.Dons ne vem,če bo ratal,ker je že včeraj ta bonus izkoristiluser posted image .Verjetno bomo moral to do jutri prenašat in bo spet slab jedu.Res ne vem kdaj se misli ta prebava uredituser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
22.5.2008 11:16:06   
pina-1

Oprosti no, k maš AC iz AMerike user posted image  A si mal važna al kako? user posted image

Očitno Ana tko globok spi al kakorkoli že. Povečaj sensitivity na napravici na max, pa bi mogl delat, drugač bom pa jaz prišla pogleda kaj dogaja, sam sej več kva morš pol v lonc vržt user posted image

no tega še nsiem probala. tenksi.

za v lonc mam dosti zaloge v skrinjiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
22.5.2008 11:16:43   
mary_lou
Dobro jutro draga dolenjka a si se naspala? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
22.5.2008 11:16:49   
pina-1
zdej grem jaz likalnik sprehodit. PRosim ne veliko čvekta, ker ne bom skozi F5 stiskalauser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
22.5.2008 11:17:28   
mary_lou
jest sm vsata glih kar tamav pa se spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 15 ur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni normaln

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
22.5.2008 11:17:28   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Dobro jutro draga dolenjka a si se naspala? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marička dej pejdi dol z RR, ker jaz grem LIKATuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
22.5.2008 11:17:50   
mary_lou
cak da se Tai zbudi

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
22.5.2008 11:19:03   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

jest sm vsata glih kar tamav pa se spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 15 ur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni normaln

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zaspaneti!!!! user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......