|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
21.5.2008 11:29:42   
jelka123
spelka sedaj pa počivat in pazit nase inuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.5.2008 11:32:29   
zara13
Ojla!

Pebi čestitke user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost želim!

Ker se že toliko pogovarjamo o nakupih takšnih in drugačnih stvari za dojenčke, pošiljam nekaj linkov. Sicer so vse trgovine v tujini, no malo za preganjanje prostega časa user posted image

http://www.naturespurest.co.uk/ranges.html

http://www.lollipoplane.co.uk

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/rooms/childrens_room/

http://www.xxxlutz.at/icat/stage/l04-8-x/blaetterkatalog/blaetterkatalog/pdf/complete/complete.pdf

http://www.baby-walz.com

http://www.toysrus.at

http://www.bimbomarket.it

http://www.vivababy.com

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.5.2008 12:05:04   
soncek2008
Oaza čestitam. Tudi pri meni so bili izvidi NS podobni. Zdaj mi je kar malo odleglo.

Glede vozičkov pa vidim, da bomo vse diplomirale. Popolnega namreč ni. Upam, da do novembra uspemo kaj pametnega najti.

Slabosti tudi pri meni še niso minile in tudi še nič ne kaže na to.

Pozdravček vsem.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.5.2008 12:39:21   
ANIME
lyra ... prodajajo ga edino v Rutarju (tako kot TFK). V Ljubljani je sigurno, za ostale lokacije pa ne vem. Res so malo manjša kolesa ... ampak so mi rekli, da če nisem ravno doma na deželi, da ni problem. Upam!!!!
Košari sta dobri za začetek, da jih lahko nosiš, košari pa za kasneje, ko imaš športni sedež in ko je mraz, ima skoz nogice pokrite.

orhideja2 ... dobrodošla!

zara13 ... odlična informacija za Hoco ... sem se samo bala, da ko bo enkrat kupljen, bom pa vse žive pritožbe slišala.

nagajiva ... jaz imam že skoz 100/60 pritisk, samo se čisto OK počutim (ga imam že celo življenje). Pa je tudi meni rekla G, da bi ga bilo fajn malo zvišat ... samo nimam pojma kako naj in pa če bi ga sploh. Dokler sem OK, mi je čisto uredu.

pomar*ANČA* ... luškan voziček. Izgleda zelo simpatično

konina ... meni vsi pravijo, da pretiravam, ker sem normalno v službi, hodim naokoli, na koncerte .... pač delam kar mi telo dovoljuje. Če začutim, da sem utrujena, pa ne zlezem iz postelje (ampak take napade sem imela samo v prvih mesecih in še to samo kakšen vikend). Jaz še vedno smatram, da nosečnost ni bolezen in da če ti je namenjeno, boš donosil do konca, če pa ti ni, boš pa imel komplikacije. Nekatere imajo smolo, pa 24/7 ležijo doma in še splavijo ... dokler mi G ne reče da česa ne smem, počnem vse (ok, ne ukvarjam se s športom, razen kakšen sprehod in ne dvigujem težkih stvari).  Sploh se pa ne mislim sekirat kaj se je drugim zgodilo, ker takih zgodb je full. Že ves čas se zavedam, da se lahko zgodi tudi meni, ampak panike pa ne mislim zganjat.
Pa čestitke za prve brce!

pebi .... user posted image user posted image user posted image  čist sem navdušena!!!! držim pesti, da bo tokrat vse OK in lepo, da si se nam javila!!!!!!

spelka12 ... držim pesti, da se krvavitev čim prej umiri in želim ti lep preostanek nosečnosti! Pazi nase!!!!

< Sporočilo je popravil ANIME -- 21.5.2008 13:15:31 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu orhideja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.5.2008 12:51:00   
nagajiva
Ojla user posted image

Nixie-odloži napravico za kak dan. S stresom samo škodiš sebi in user posted image . Saj je vse Ok. Nabavi gel in probaj jutri. Eh, zato mi pa ga moj ne dovoli nabavit. Ker bi verjetno enako zganjala paniko, če ne bi slišala srčka.........
Andromeda-super link. Sem se malo nasmejala..............po drugi strani pa je vse tako res.
Špelka12-groza, mi gre na jok samo ob misli, da bi se mi kaj podobnega zgodilo. Te prav razumem user posted image user posted image user posted image . Sem mela kak dan nazaj sanje povezane s tem in sem bila cel dan nervozna. Sedaj pa pridno počivaj in pazi nase ter user posted image .
Jaz sem tud vedno spala na trebuhu, sedaj mi pa ne odgovarja. Posledično je moje spanje veliko slabše. Bom pa se zvečer poskusla vlečt na trebuh in bom videla............mogoče pa začudim svojega pikeca. Saj se mi zvečer zdi, da čudim nekakšno "žgečkanje", ampak ne vem če je to to.
Jutri mam pregled pri svoji G-mi je danes sporočila. Komaj čakam. Ne vem, al mi bo naredila le klasičen pregled, al tud ultrazvok?Tako, sedaj pa grem pregledat linke, ki jih je napisala Zara13....................

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.5.2008 12:55:43   
carly
Malo sem preletela spletne strani, ki jih je dala Zara in vidim, da imajo v italiji iste vozičke za okoli 100 € ceneje, moram prov prevert kako je s tem v Avstriji.

(odgovor članu soncek2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.5.2008 13:15:22   
ANIME

[
user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        UZ 03.06 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB     MF 18.06. (NS) user posted image ,user posted image

5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

7.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      UZ 16.06. (NS)

8.  06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

9.  06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        UZ 30.05.(NS)

10. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

11. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06. (NS) 

12. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

13. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. (NS)

14. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

15. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

16. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

17. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

18. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      UZ 23.05

19. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

20. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

21. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled 

22. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.(NS)

23. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     UZ 26.05.(NS)

24. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

25. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

26. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    UZ 19.06.

27. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.   MF 10.06. user posted image

28. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image  

29. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

30. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

31. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

32. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

33. 21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           UZ 28.05. (NS)

34. 21.11.   natasa78user posted image user posted image      (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled user posted image ,user posted image

35. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

36. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM         UZ 26.05. (NS) user posted image

37. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP            pregled (NS) user posted image  

38. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

39. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            pregled (NS)

40. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

41. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

42. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled (NS)

43. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

44. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

45. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS 20.05.   

46. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregled (NS)

47. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

48. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          nixie                     (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.5.2008 13:21:32   
Petra1111
da se vam še jaz javim po dolgem času. Prebiram vas sicer redno, vendar ne pišem, ker imam že nekaj tednov problema s krvavenjem. Na pregledu so mi rekli, da je z otrokom vse ok, da pa moram počivati. Razlog je hematom.
Špelka12-drži se navodil pa bo vse dobro. Te pa 100% razumem, ker sem sama doživljala točno to. Vendar vseeno moramo biti optimistične.
Vidim, da ostale že pridno izbirate vozičke. Super. Ve se kar rezpišite, da bom potem lahko samo prebrala vaše poste, ko bom izbirala. Vsak nasvet je super, mi bo bistveno lažjeuser posted image
Polynezia-kako pa je s teboj? Ali še krvaviš?
Punce uživajte v svoji nosečnosti in tukaj  pa par user posted image user posted image user posted image za srečo, da se nam vsem srečno izteče.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.5.2008 13:30:07   
Andromeda
Špelka12 in Petra1111 - pridno počivat, božat bušije in mislit pozitivno! Držim pesti, da se bo krvavitev ustavila.

Mene danes spet zebe kot psa. Sem malo prekinila z učenjem, da sem si skuhala čaj, pojedla solatko in pokukala na RR...zdaj pa naazj v knjige. Pa fajn se bom v dekco zavila user posted image

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.5.2008 13:52:54   
carly
Špelka12 in Petra1111 - pridno počivat, božat bušije in mislit pozitivno! Držim pesti, da se bo krvavitev ustavila.

Se tudi jaz pridružujem mislim od Andromede.
Sicer pa glede na vreme ni nič čudnega, da nas vse nekaj zebe.
Nč punce, pridno klepetajte, jaz grem sedaj kosilo kuhat (še dobro, da si za cel teden v naprej jedilnik pripravim, da mi ni treba cel dopoldan tuhtati kaj bi skuhala, ker tale vreme ima pa res en tak čudn vpliv, se mi čisto nič ne da).

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.5.2008 15:47:59   
Andromeda
carly -le kako ti uspe za cel teden vnaprej splanirat jedilnik? svaka čast, jaz včasih pravim:jutri bom skuhala pa makarone, pa mi potem naslednji dan to sploh ne diši in pripravim čisto nekaj tretjega...Zato jebpa zmrzovalnik nabutan do konca user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.5.2008 15:57:16   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: Petra1111

Polynezia-kako pa je s teboj? Ali še krvaviš?

A ti še vedno krvaviš al kako?!?!?! Zdej je pa že kar nekaj časa a ne, vem da sva skupaj krvaveli.
Jaz ne krvavim več, izcedki so normalni,sedaj je vse super-->upam da tako tudi ostane, ker tole pa so bile živčne vojne.
Sem pa krvavela in imela izcedke skoraj 4tedne, ustavili so se pri cca 11.tednu. Takrat sem tudi nehala jemat Dabroston.

Punceeeeeeeeee, po dvomesečni bolniški, JUTRI spet nastopim s službo user posted image user posted image user posted image , res se mi ne gre, sem se prav navadila na tale ritem, malce daljše spanje zjutraj, nato zajtrk, kak dan sem bla doma, kak dan sem kam šla, tko da reeeeees ne vem kako bom tole zdej zdržala, najbolj me skrbi 8urno sedenje za računalnikom, pa že zdej me križ boli za crknit user posted image .
Ampak itak imam naslednji petek 30.05. pregled pri G, pa če me bo kaj matralo mu bom povedala, in z bolniškami ne komplicira, sploh pri takih ki imamo zares težave.
Se pravi se vam jutri javim iz službe. Ma da me mal bodrite, hahahaha user posted image .

spelka le glej da boš veliiiiiiiiiko počivala, mi je pa čudno da te niso obdržali v bolnici, hmmm, ker si že dosti noseča in še z dvojčki.

Drugače sva se pa midva odločila za voziček Quinny 3XL Comfort in seveda vse zadeve k zraven dokupiš da dobiš komplet, sta se ravno včeraj od moža starša ponudila, da bosta pa voziček onadva kupila user posted image . Tedva bi kar šla že takoj kupit, pa sem rekla da to pa ne, da voziček bomo šli pa skupaj kupiti avgusta ali septembra, je še dosti časa.
Sobica in previjalna bo od Alplesa, posteljica pa od Lip Poljčan, mislim da se posteljica imenuje Pia.
Ležalnik pa imava ogledan od Fisher Price ali Peg Perego.

nixie a si kupila gel za angel sounds...jaz ga imam in slišim srčka, sam enkrat slabše, drugič boljše. enkrat ga fuuul dolgo iščem, tko da ne delat panike, sploh pa G ne govori o tem, ker tega ne marajo in so prav alergični. Pa poslušaj čisto nad sramno kostjo, ampak res dolgo išči dokler ne najdeš.

No tolk za zdej, pridem še kasnej mal gor.

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.5.2008 16:09:15   
lyra*
heila user posted image

Končno malo časa,da vam napišem kaj!

nagajiva ja itak,da te vzamem zravenuser posted image  Jaz grem na citya, je kolegica dobila karto zastonj,pa je rekla nja grem z njo. Če boš tam pa se mogoče vidimauser posted image

vejicica  waaaaaaaaaaw ful dobra košarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bom za začetek imela košari,samo še nisem tako daleč,da bi jih gledala. Sm pa prepričana,da bo nekaj v tem stiluuser posted image  Voziček mi je pa tudi všeč,sploh barveee! Katero barvo pa bi imela?

carly  ti si pa dobrauser posted image user posted image Jaz celi dan razmišljam kaj naj kuhamuser posted image  Res glede tega pa nimam idej in sem prav jezna,ker se mi zdi,da nonstop isto jemo!user posted image

spelka12  upam,da bo vse vredu! Ti samo počivaj in počivaj pa bo vse user posted image

polynesia  lepo se imej v službiuser posted image user posted image  Na nas misli pa ti bo bolše. Glede sedenja pa vem,da je težko! Jaz doma,ko pišem nemorem bit 10min na navadnem stolu.  Hvala bogu pa imam tisto taveeelko vrečo in se tako lepo naštimam in me magari tudi 8ur ne dobiš doluser posted image

konina  čestitke za prve brceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam,da jih bom jaz tudi občutila. Samo,če nekaj časa ležim na trebuhu,se mi zdi,da nekaj čutim. Ampak nevem,če je to to in nič ne govorim okoliuser posted image  

Šibam jaz pod odejo......me je malo zebst začelo...sem čist slabe volje,ko pogledam ven se mi zdi,da je vse sivouser posted image

Hočeeeeeeeeeeeem sončkaaaaaaaaaaaaauser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 21.5.2008 16:16:28 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.5.2008 16:22:00   
Polynesia
lyra ajaaaaa, dons je fuuuuuuzbal user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam hudiča k še zmeri ne vem za koga nej navijam user posted image user posted image user posted image ...mož je mal bolj za Chealso, pa še predlani sva bila na njihovem štadionu, sam jaz se pa kr ne morm odločt, v bistvu bi rada sam, da bo fuuuuul huda tekma user posted image .

nixie pozabila sem te še vprašat kolk tednov si noseča, na seznamu ni napisanega PDP?!?!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.5.2008 17:06:08   
lyra*
polynesia  morma gledat in komentirat zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz navijam za Chelseauser posted image Srčno upam,da bodo zmagali.......Če pa ne pa,da bo tekma vsaj napeta pa tak,ko se spodobi za finaleuser posted image  

I can't waituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.5.2008 17:08:47   
Andromeda
Jaz pa bom navijala za Manchester!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.5.2008 20:02:18   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Jaz pa bom navijala za Manchester!

Evo še ena navijačica user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz se pa še odločam za koga navijam user posted image   user posted image user posted image user posted image .

Evo zdele pečem mafinčke, da jih jutr nesem svojim puncam v računovodstvo, se dolg nismo vidle, lase si moram pa pol še posušit in pol sem prpravlena za jutr user posted image user posted image .

Hmmmm...študiram, če bi ene kokice nardila zraven fuzbala, sam sm še zmeri fuuul sita od kosila, hahaha, ampak mislim da ne bo problem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.5.2008 20:03:44   
pat13
pomaranča  učim v grosupljem preko športnega društva grosuplje, vendar imam trenutno nadomeščanje...
jaz vsem mojim tečajnicam priporač obisk tečaja tudi pri drugih učiteljicah, saj te vsaka kaj noveag lahko nauči, seveda vse je odvisno kako je posamznica dovzetna....

mali marsovček  to je moja čik pavza... saj ne kadim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.5.2008 20:05:50   
lyra*
andromeda  jaz se ne pogovarjam z tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem prišla domov...gledala sem 12tipov velkih okol 190,mogoče malo več,postavni...user posted image user posted image user posted image So trenirali,jaz pa sem jih šla malo pogledat.Bilo prav fajnuser posted image

Zdaj pa se grem stuširat...pol pa fuzbaaaal

Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.5.2008 20:07:07   
lyra*
polynesia navijaj za chelseauser posted image user posted image user posted image user posted image Sej United že ima en pokaluser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.5.2008 20:08:25   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

polynesia navijaj za chelseauser posted image user posted image user posted image user posted image Sej United že ima en pokaluser posted image

YES SIR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....hahaha, matr te ubogam, no bom navijala, sej mam njihovo majčko ko sem jo tam kupila lepo prosim, najboljš da si jo oblečem kaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.5.2008 20:38:35   
lyra*
YES SIR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....hahaha, matr te ubogam, no bom navijala, sej mam njihovo majčko ko sem jo tam kupila lepo prosim, najboljš da si jo oblečem kaj user posted image user posted image user posted image .

Tak se delauser posted image user posted image  joooj jaz bi tudi majčkoouser posted image  A prav na stadionu sta bla? Midva greva po vsej vrjetnosti na tekmo septembrauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 21.5.2008 20:39:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.5.2008 21:20:32   
lyra*
poylnesia  united vodiuser posted image user posted image  Ampak zdaaaj bo zanimivouser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.5.2008 21:36:18   
Polynesia
Izenačeno jeeeeee, jupiiii, no sam da je dobra tekma in da se je razživela.
Ja mi2 sva bila na stadionu od Chelsea in je blo prav hudo, spodi je štacunca in valda sva mal stvari nakupla, hahahahauser posted image user posted image user posted image .

Upam da bo 2.polčas šeeeee boljši.

Aja ko bom šla zvečer spat, bom probala se ulešt na trebuh (namreč zdej me to full moti), da vidim če bom začutila kaj v buškotu, ker namreč zdej še nisem nič, oz. neki se mi zdi al pa hočem da se mi zdi user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 21.5.2008 21:43:55 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.5.2008 22:02:10   
nixie
jaz imam rok 8.11.
še vedno nisem slišala srca, vendarr slišim premike in si rečem:vse je ok! pa včasih ga že kar fejst začutim tko da mora gret!

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.