|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
20.5.2008 11:40:39   
zara13
...voziček zelo lušten pa še cena je precej ugodna tko, da je fajn. Če boš šla v KP, prosim poročaj kakšen bo zgledal še v živo pa glede lupinice..hvala že vnaprej ;)

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
20.5.2008 11:42:54   
pomar*ANČA*
itak, ti sporočim!

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
20.5.2008 12:28:32   
carly
Oj, ja lep voziček si izbrala. meni pa mojmu pa niso preveč všeč tricikli, bova kar takega kupila na štiri, pa da se sprednja obračajo.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
20.5.2008 13:05:32   
pat13
pomaranča meni je voziček tudi všeč, bom vesela kakršne koli še dodatne informacije in
da sama tudi plešem orientalske plese že osem let, sem jim pred tremi leti tudi pričela učiti...
kateri dan pa boš prišla na bazar, me pocukaj po predstavi, bom oba dneva tam, vendar v zaoderju....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.5.2008 13:26:20   
pomar*ANČA*
pat13, učiš al kaj? ker jaz razmišljam, da ko bom rodila, da bom menjala skupino, učiteljico... jaz pa plešem dve leti pa pol... začetnica... bo tvoja skupina nastopala? ua voziček pa poročam takoj ko bom imela več informacij.

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.5.2008 13:29:12   
pomar*ANČA*
aja, nisem se odločila kateri dan naj pridem, mi priporočaš kaj posebnega? sem hotela dragega s sabo vzeti, pa sem se spomnila, da rad zaspi... njemu pač ni toliko do tega, razen če plešem jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.5.2008 13:33:08   
nagajiva
Fleten voziček, ampak kot je tud rekla carly, z mojim nisma navdušena nad trikolesniki. Pravzaprav nama niso všeč in bom vzela kar takega s štirimi...................Mi je pa všeč barva, ker tud sama razmišljam o zeleni ali pa oranžni. Sta dovolj nevtralni, ne glede katerega spola bo user posted image ........

Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.5.2008 13:40:05   
konina
Midva sva šla pa tudi vozičke v Rutarja pogledat. In nama je Hoco full všeč, tisti ta oranžen za dvojčke. Samo so me vsi prepričali, da je še prezgodaj za kupovat. user posted image  Pa saj se strinjam z njimi, amapak mi je res všeč pa še cena je dobra.  Upam, da bo malo kasneje še kakšna akcija ali pa podoben voziček v novi akciji.

So me pa včeraj v slabo voljo sparvili v trgovini. Sem srečala znanko in mi vsa vesela čestita, potem pa povem, da pričakujem dva. In je bila vsa zaskrbljena, naj grem ležat in naj se ne naprezam preveč. Ker je pred nekaj dnevi ena mamica z dvojčki po IVF šla na potovanje in se ji je sprožil porod pri 6.m, pa se je slabo končalo. In to mi gre razlagat sredi trgovine, ko me že tako vsako špikanje skrbi. Takih zgodb pa res nočem sedaj poslušat. eni so pa res čisto brez občutka! Pa saj vem, da sem sedaj še jaz tukaj zamorila, ampak sem se morala skašljat. Me je full v strah spravla, potem pa v bes. Se opravičujem, nisem hotela strašit, ampak sem res jezna.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.5.2008 13:59:24   
nagajiva
Ljudje pač morajo nekaj povedati ko vidijo user posted image , pa četudi je tema skrajno neprimerna....................tud jaz sem že naletela na t.i. "prijazne nasvete", ki so me samo razjezili........Na srečo pa moj dragi kar reče, da mi sedaj takih stvari ni potrebno pripovedovat in če nimajo kaj pametnega za povedat, še "bedarij" ni treba. Upam, da te ni preveč znervirala, ker tega pa res ne rabiš sedaj.....................sicer pa zato imamo user posted image  RR, da se lahko malo izpovemo. Še sreča.............user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.5.2008 14:57:44   
pat13
pomaranča, žal je petek že razprodan in ti ostane samo sobota...

ne moja skupina ne bo nastopila, ker je zmeraj preveč dela z organizacijo in še z dodatnimi vajami mi ne bi vse to zneslo... lesto pa še sploh ne ker mi je bilo v aprilu tok slabo, da sploh nisem mogla na nič pomisliti in sem našla nadomestilo zame pri mojih učnih urah
ni ti potrebno menjat skupine, jaz pravim vsem, bodite tam kjer ti paše in kjer uživaš; me pa zanima pri komu se učiš?

konina, ne se ozirat na druge, samo pazi nase in uživaj v trenutkih, ki so ti dani...to priporočam vsem...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.5.2008 15:00:49   
caligula
mene pa danes tako mori to vreme. Ne vem, če bi spala ali pospravljala al kaj naj delam. 

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.5.2008 15:01:45   
caligula
aya zanima me glede morfologije. kaj to je in kdaj se dela. pa moj pikec je obrnjen proti telesu, gleda v križ a ima še katera takšno situacijo?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
20.5.2008 15:03:06   
konina
tudi mene mori vreme. se mi zdi, da so vsi okrog mene tečni, pa nisem še nobenega srečala danes. user posted image  Potem sem verjetno jaz, kajne?

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
20.5.2008 15:07:05   
caligula
konina... po moje si ti, ja. user posted image ker men tud nič prav ne hodi. Vsak klic mi je odveč, skoz me zebe, skoz bi nekaj jedla, kr neki me daje. 

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
20.5.2008 15:17:24   
pomar*ANČA*
tudi mene vreme daje... sem cmerava pa sitna... pa nič boljše vreme ne napovedujejo za naslednje dni.

aja, moram sporočiti, da imam 31.5 izpit, tako da bom prišla kasneje... sej niti ne vem kdaj se dobimo, ampak izpit je ob 9h, pa da se iz maribora še pripeljem... računam da bom prišla okoli 12h na zbilje... bom velik že zamudila?

pat13: učim se v preserjah v šoli orientalskih plesov Ayla, ampak me že nekaj časa mika, da bi zamenjala skupino, nisem več zadovolja.... me preveč stvari moti. kako se pa ti imenuješ oz tvoja skupina?  sem gledala sobotni razpored, pa mi je tudi ta zanimiv, čeprav sem lani bila ravno na soboto in me je zaradi tega letos mikal petek. aja, a še plešeš oz učiš? meni ne paše, sem zelo hitro prenehala, ker se mi je precej vrtelouser posted image pogrešam pa....

< Sporočilo je popravil pomar*ANČA* -- 20.5.2008 15:18:20 >

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.5.2008 15:26:28   
nagajiva
Pomaranča-če se prav spomnim, smo v Zbiljah zmenjeni ob 14 uri, tako da ne boš nič zamudila.......................Upam samo, da bo vreme boljše kot je danes. Sem čisto depresivna. Tud men gre vse na živce. Me je prav strah kaj bo ko moj pride, da ga ne bom spet nadrla po nepotrebnem. Pa saj je pravi cukrček, pa se mi samo nasmeji in me pocarta. Pa sem takoj boljše volje...............Grema danes kupit pralni stroj. Je ta stari odslužil svoje.
Pa še nekaj. Caligula-si napisala, da te zebe..............mene še nikoli ni toliko prezeblo, kot me sedaj v nosečnosti. Pa pravijo, da ti je takrat vroče.....................

Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.5.2008 15:44:46   
Andromeda
Živjo, moje sonosečke!

najprej dobrodošlica za orhidejo2!

lyra - proti mozolji se borim s čistilnim gelom od green line-a in gelom proti mozoljem in ogrcem od afrodite, mislim, da se imenuje acnestop, je pa primeren tudi za hrbet in dekolte... Saj kar dobro napade mozolje, a kaj, ko se novi pojavijo.

caligula - morfologija pomeni bolj obsežen UZ pregled ploda, njegove zunanje in notranje organe itd. in med drugim se lahko napove spol.

Vreme pa res ne dela za nosečke. Sploh se ne morem zbrano učit, ali me zebe ali pa sem lačna. Je neka čudna energija v zraku. Učila sem se eno uro, pa sem skoraj zaspala zraven. Zdaj pa grem pripravit kosilo. Sem lačna kot volk...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.5.2008 16:20:32   
caligula
a morfologijo ti tvoja G. naredi al se moraš kam drugam naročit? Kolk je pa za plačat, pa kdaj se dela, v katerem obdobju?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.5.2008 16:25:54   
caligula
sem že najdla na forumu vse odgovore:D. dela se od 20.-24. tedna oz takrat je najboljš, pa če greš samoplačniško je 60€ drugače ti ga lahko naredi osebna G., oh komaj čakam, s5 en super UZ. :D

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
20.5.2008 16:32:51   
orka
hallo.
No pa smo iz službe pa  user posted image , user posted image  smo tudi že domov pripeljali...
Hrana, kdo bi se ji uprl.V tokratni user posted image  mi pa zeli paše sol. Saj vem da ni zdrava a mi hrana ne diši če ni dobro soljena. Saj , ko bodo posledice ( otekanje , sladkorna, ...  ) se ji bom pa odrekla.
vozički, se pridružujem tistim ki jim trikolesniki niso všeč, bomo kar 4 kolesnega kupili.
Pa spimo tudi bolj malo, so me začeli še kolki bolet, skratka skoraj vse kosi??? Sem že dvakrat rodila pa ne vem kaj me tokrat vse muči??

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
20.5.2008 18:03:03   
lyra*
Heiiiuser posted image

glede vremena user posted image user posted image user posted image upajmo,da bo 31.lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

nagajiva  a greva potem mi2 skupaj? 30.greš na citya?user posted image

Voziček grem danes jaz gledat. Sem ravno videla,da je ena z user posted image user posted image rodila 2meseca prej in če bo tako pri meni,nočem,da sem septembra nepripravljena,ker če mojega pošljem v trgovino....user posted image

Sem pa danes sanjala,da sem imela toxo in zdaj kr nekaj fantaziram,da kaj pa če dobim toxo....user posted image in bi se samo nekaj jokalauser posted image

Zdaj sem si zadala načrt pospravljanja:
-oprat perilo
-ga zlikat
-posteljnino oprat&jo dat na posteljo
-kuhinjo&dnevno pospravit

Upam,da ne izgubim prej voljeuser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 20.5.2008 18:04:34 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
20.5.2008 18:50:30   
_katja_
Da se še jaz po dolgem času oglasim :)

Sem vredu, slabosti so minile user posted image  lačna sem pa kar precej user posted image   mozolji me napadajo, na srečo samo po obrazu. Naslednji pregled (tretji), morfologijo imam 19.6.

Pomaranča super voziček. Midva bova tudi nekaj v tem stilu kupila. Edino še zavoro bi imela na ročaju. Jaz pa nisem našla cene. Mi jo lahko prosim poveste.

Uživajte, se grem učit še malo....

lp
K

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
20.5.2008 19:29:15   
pebi
Živjo,

jaz sem bila z vami čisto na začetku, prvi mesec, potem pa se je moja nosečnost žal končala s spontanim splavom. Počakali smo dva meseca, danes pa mi je test ponovno pokazal en velik plus user posted image . Upam, da bo tokrat vse v redu. Lepo nosečnost vam želim še do konca in lp

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
20.5.2008 19:34:44   
Oaza
NO, pa smo nazaj z NS. Zdravnik pravi, da so izvidi vredu, tudi nosna kost se je lepo videla. NS je 1,7 mm. Tveganje za trisomy 21 je 4647, za trisomy 18+13 pa 14936. Pregled mi je delal vaginalno, ker se user posted image  ni hotel obrniti. Tudi moj  user posted image  je bil navdušen, ko je videl user posted image . Za spol nisva vprašala.

Za vozičke pa je tudi pri nama tako, da nama niso všeč trikolesniki. O nakupu še ne razmišljava- bova še malo počakala. Malo pa jih vseeno že pogledava in primerjavauser posted image .

Uživajte!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
20.5.2008 19:35:45   
Oaza
Čestitam, pebi! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.