|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
20.5.2008 19:43:52   
konina
pebi, čestitam. Kako lepo, da se žalostne zgodbe potem nadaljujejo bolj veselo. Sedaj pa le mirno in srečno naslednje mesece. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
20.5.2008 20:45:08   
jelka123
pebi čestitam,pozitivno misli in vse bo okuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
20.5.2008 21:19:16   
lyra*
waaa pebi  čestitkeuser posted image user posted image user posted image Držimo pesti,da bo zdaj vse vreduuser posted image

Jaz zdaj gledam evroviziji in mi je kr nekajuser posted image user posted image
Si grem čokolino naredituser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
20.5.2008 21:20:10   
nixie
čer!
jaz se, tudi danes sprobala angelsounds, ampak nisem slišala nič!!! bila sem čist konc, zvečer sem pa še enkrat probala in je bilo slišat, kot bi nekdo fejst telovadil noter, srčka pa ne. a je to tud ok al  ne? mene bo konc od skrbi v tej nosečnosti. prosim, kako info od tistih, ki ga tud uporabljate. čau

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
20.5.2008 21:29:49   
šema
čestitke pebi! Na tvoji poti je bila tudi moja sestra, ki ima sedaj konec junija rok- tako da kar pogumnouser posted image user posted image

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
20.5.2008 21:50:25   
nagajiva
Najprej Pepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...................sedaj pa čim lepšo in prijetno nosečnost. Verjamem, da ti bo tokrat uspelo.
Lyra-če me še vzameš, seveda greva 31. skupajuser posted image . Za city-a pa še nisem ziher. Odvisno kako se bom počutla, pa moj nima preveč rad tovrstnih koncertov. Sem pa tako doma na taboru in se ponavadi kar sliši do naju. Sicer pa, a je kaka "pametna" skupina sploh letos?
Sem ravno prišla domov, da sem še ujela Rebeko pri nastopu na Euroviziji...............mislim, da je dala vse od sebe. Držim pesti, da ji uspe prit v finale. Drugih nisem slišala, a so zakaj?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.5.2008 22:38:32   
mali_marsovcek
Oj user posted image !

Vidmo da ste že čist v nakupih.
Midva sva pri Češnci sprobala Quinnija in je ful dobr. Je zlo prilagodljiv in ZELOOOOOOO dobro vodljiv. Zato vam polagamo na srce eno zelo pomembno stvar. DAJTE PREDNOST PRAKTIČNOSTI IN NE LEPEMU IZGLEDU. Mi gledamo da imajo gume napihljive in da je dobro vodljiv in prilagodljiv. Mogoče pejte mal v trgovine kakšnega malo zapeljat in potem na net pogledat če ga ima kdo ceneje in mogoče v kakšni drugi barvi. Pa prijetn šoping vam želimo.

LP.

p.s. pat13 pa ne med službo gledat RR user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.5.2008 7:44:35   
luna8
Ker ste tolk notruser posted image v vozičkih, še jaz eno vprašanje. Ali boste vozičke kupovale v Sloveniji, ali se kaj splača it v sosednje države? Ali imate kakšne informacije?

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.5.2008 8:20:35   
pomar*ANČA*
najprej _katja_ : tisti voziček pride 235 eur, pa mene tudi malce moti, ker nim bremze na ročki, ampak vem da idealnega vozička ne bova našla- vsaj da bi obema ustrezal.
pepi, tebi user posted image in držim fige, da bo vse ok- sej so fige vredu,a  ane?

luna8, jaz imam v palmanovi ogledan voziček, če ne bom našla nič drugega, bom šla iskati tistega, ker je tudi veliko cenejši kot v slo. v sloveniji si samo ogledujem, malce probam, vem pa kaj se dobi drugje, tako da kupila pa ziher ne bom pri nas, ker so res cene precej navite, no razen tistega katerega sem prilepila v linku, ker mi je zaenkar najlepši, pa tudi vse funkcije ima- no ena manjka, ki jih jaz potrebujem. aja, enega imam ogledanega na nemški strani kikiwelt...išečm najboljšo možno in najbolj ugodno vaianto.

meni tudi nikoli niso bili všeč trikolesniki, ampak nekak so se mi zdaj prikupili... ker hočem voziček z velkimi kolesi je zelo težko dobiti 4kolesnik ki bi imel velika kolesa in sprednja gibljiva, zaradi tega sem se odločila za trokolesnika.

mali_marsovcek, sem jaz tudi preizkušala Quinnije in se strinjam da so zelo dobro vodljivi, sem bila precej zadovoljan z testiranjem dveh vozičkovuser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.5.2008 8:21:23   
vejicica
Dobr jutr!

Začel se je ful lepo, pol pa napišem trikilometrski post in mi napiše, da mi je potekla seja in je šlo vse v pisane marjetice....user posted image

Ok, na kratko, da obnovim...
pomaranča-ful luštkan voziček!! tok sm ti fouš, men ga sestra od dragega turi in mi vsi tupijo, da valda ne bom nouga kupvala, če je pa ta fuuuuul lep..., pa fuuuul ohranjen. Sej bi ga loh izsilila, sam k bo še tok stroškov, pa res nosečm pol kšnih komentarjev poslušat, ko bomo bl brez dnara, na račun vozička... (tole je blo mal za dušo, hehe)
Pepi-iskrene čestitke!!! Lepo nosečnost ti želim
Nixie-si našla srček? Men se je včasih zdel tale angelsound kr neki. ons pa daleč od tega! Bi ga z veseljem imela, sam me je strah, da bomscene delala vsakič, ke ne bom takoj našla srčka...

No, da delim z vami še moj sanjski voziček in sanjska košarica o kateri sanjam:
http://www.clicksystem.it/product.asp?Id=106
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JIC916/ref=ts_dp_1/203-5235011-4339933?ie=UTF8&mcb=core

Zdej pa dost čvekanja, grem diplomo pisat...

Lep dan vam želim!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.5.2008 8:22:52   
vejicica
joj, se opravičujem za vse slovnične napake, sam sm ful hitela, k me je blo strah, da mi bo spet prekinlo z vsem skupaj...user posted image

(odgovor članu vejicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.5.2008 8:26:14   
pomar*ANČA*
vejica: iiiiiiiii, lepo! mene že tako mika, da bi kupovala, pa moram počakati do morja user posted image oz. po dopustu bova kupovala, prej še ne smem. je pa meni tudi kolegica turila voziček, v katerm je veliko prevozla 3 otroke, tako da bi mene še komaj zdržal. pa sej izgleda lepo, pa tudi porihtala ga je, ampak sva se z dragim odločila, no sem se jaz... da ne bova imela samo enga otroka in da enkrat bo treba kupiti voziček, bo potem še za drugo dete.user posted image

(odgovor članu vejicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.5.2008 9:06:45   
luna8
vejicica, tale košara pa je res luškana in niti draga se mi ne zdi. A se jo da naročit tud na netu? Kolk pa so košarice pri nas?

A so kakšne raziskave, če so košare za novorojenčke boljše kot posteljice?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.5.2008 9:32:47   
vejicica
ja, res je luštkana-jest sm se čist zaljubila vanjo... in ne, ne da se je naročiti...user posted image sem jim poslala mail, pa na ta konec Evrope ne pošilajo tega izdelka. Pri nas sem sicer našla podobne, ampak brez stojala in zgornjega dela (samo košek), pa so okoli 160 €!!! Tok pa res ne dam. Ker tale stvar pride v poštev za prvih pet mesecev-verjetno tudi odvisno kok otročiček raste.

Drgač, kar se tiče raziskav sm pa jest zasledila, da ima novorojenček raje manjše ležišče, kar mu daje občutek varnosti in ga spominja na občutek iz maternice, kjer tud nima lih nevem kok prostora (no, naši cviliji zaenkrat še uživajo-pa me tud, hehe).

pomaranča-se popolnoma strinjam z vajinim argumentom. Tud moj je tak in bi šel skozi, sam sva si ravnokar sezidala in uredila stanovanje in to brez otroške sobice, tko da bom raje udarla eno lažno skromnostuser posted image Pr naslednjem se pa izprsim!!!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.5.2008 9:35:50   
nagajiva
Ojla user posted image

Moram it v mesto neke stvari porihtat (na sodišče) in mi tako ni...........Če pa je tako grdo vreme. Spet! Kje je tisti sonček od zadnjič????
Moram priznat vejica, da mi je voziček zlo simpatičen-všeč so mi zanimive barve. Me pa tako motijo tri kolesa..............ne morem si pomagat. Nikakor se mi ne prikupijo. Je pa res, da tud sama iščem velika kolesa, ki pa jih je pri 4. kolesih zelo težko najti. So pa vozeki (probala po trgovinah), ki so kljub 4. kolesom izredno dobro vodljivi in nič ne zaostajajo za 3. kolesniki. Tukajšnje trgovine sma že obdelala. Bova pa poskusla še v Avstriji, da vidiva, kakšne so kaj cene. Ker nimam pojma. Je pa res, da pohištvo ipd. imajo kar ceneje, pa še večja izbira je..................
Joj, spet sem tako slabo spala. Zdi se mi, da sem skoraj celo noč prebedela.......................Čudno, da nisem bolj utrujena.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.5.2008 9:43:18   
carly
Ojla,
vejica ful lepo. Pa imajo kje v bližini meje kakšno svojo trgovino, da lahko pogledaš tele vozke?Men je tud ful cortkan, sem si pogledala še take na 4 kolesa pa so mi tudi všeč. Edini problem je da ne znam kaj dosti italjansko, da bi si podroben opis prebrala.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.5.2008 9:50:21   
Andromeda
Dobro jutro!

Najprej čestitke za pebi, želim ti, da bo tokrat vse v redu!

nixie - srčka moraš iskati zelo spodaj, malo nad sramno kostjo v radiju par cm okoli nje... Sliši se kot zelo hitra lokomotivca. Naj te ne skrbi, če ne najdeš takoj. jaz pa občasno slišim kot da bi zraven veter pihal...Pa ugibam ali je to od moje prebave ali se sliši plodovnica ali pač kaj drugega user posted image Včasih ujamem tud bolj "hard core" zvoke, predvidevam, da so to brce in ostale umetnosti, ki jih mali izvaja.

Glede vozičkov... Jaz ga bom dobila od moje tete, baje je kot nov, ga moram it še pogledat in če bo še ok, ga ne bom kupovala...Sicer pa bom od nje dobila vse za dojenčka - od oblekic, previjalne mizice, koška, posteljice, avtosedeža itd do igrač in vse res lepo ohranjeno. Imam pa res srečo, sicer bo pa to zelo prav prišlo, glede na to, da se podajava v nakup stanovanja.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.5.2008 10:04:58   
nixie
nisem našla srčka! zvečer sem slišala gibe, srčka pa ne. zjutraj pa nisem slišala nič pa sem vse preiskala. se mi je zdel, da to ni dobra ideja! a mislite da bi morala h ginekologu? sicer se počutim ok

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.5.2008 10:18:21   
Andromeda
Ne tako hitro obupat! Si najprej poslušala svojega, da veš kakšen zvok iskati? Njegov je bolj tih in 2x hitrejši od tvojega. pa še to -meni se zdi, da včasih, ko položim napravo zazdi, da se mali umakne vstran, zato počakam par sekund, da se spet prestavi in potem slišim srčka napolno.

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.5.2008 10:23:20   
konina
oaza, čestitam za uspešno NS. user posted image

nixie, pomiri se, če se dobro počutiš, je vse v redu. Pusti za nekaj dni tale aparatek, pa sem, da je vse v redu. Otročku pa škodiš s stresom in prevelikimi skrbmi.

Jaz sem se pa včeraj in danes zjutraj poskušala malo na trebuh obrnit v postelji. Pa sta moja otročka odločno protestirala. Sem jih konkretno čutila. user posted image   Že nekaj dni sem čutila metuljčke ob večerih ali pa zjutraj, ko sem še čisto umirjena. Včeraj in danes zjutraj pa je bilo že bolj jasno. Kako sta se razburila, ko sem se hotela na trebuhu spočit ob preobračanja celo noč. user posted image  Čez dan ju še vedno ne čutim, morda včasih kakšen mehurček, ampak redko. Tole je bilo pa čudovito.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.5.2008 10:49:16   
carly
Vav konina, jest tud že komaj čakam, da ga začutim.No sej sem ene dvakrat zvečer čutila kot ene mehurčke, pomoje je bilo to to, samo kej konkretnga pa še ni.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.5.2008 10:52:26   
konina
al je še zgodaj. Jaz sem že v 1.user posted image  kmalu čutila, sedaj pa vem kako približno izgledajo ti metuljčki. Sem pa bolj konkretno čutila zato, ker sta dva, pa ker sem se nanju ulegla. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.5.2008 10:52:47   
Andromeda
evo, punce, malo za šalo in malo za res: http://completeall.com/Informative-general/Pregnancy-Tips.html

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.5.2008 11:09:56   
pomar*ANČA*
men se tok dons ne da več delat.... tuki pa tudi nič ne čvekate, da bi imela kaj za bratiuser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.5.2008 11:13:23   
spelka12
orhideja2 dobrodošla med namiuser posted image
pebi - odlično, iskrene čestitke za ponovno nosečnost.user posted image
nixie a pa imaš gel za uz-je? Jaz tudi nisem slišala nič, preden nisem kupila gela,potem sem pa takoj slišala srček. Pa veliko sreče, nikar ne obupaj.

Da še malo pojamram.
Že cel mesec nisem spala več kot 2 uri, ker me ful bolijo jajčniki in cel trebuh na splošno. Na trebuhu nikakor ne morem spat, kar je bila prej praksa, na hrbtu tudi ne, na boku pa kakor kdajuser posted image . Čisto sem neprespana. Danes ponoči sem se zbudila v mlaki krvi, šibava z dragijam na dežurno in je zaenkrat z otrokoma vse o.k. Je bilo pa ogromno joka in panike. Vzroka za krvavitev ni našel, samo nekaj žilic je bilo bolj vidnihuser posted image . Dobila dabstron in boscupan. Krvavitev se že umirja, tko da upam, da bo vse o.k.
Me je tudi že prijela nakupovalna mrzlica ampak po tej krvavitvi bom raje še počakala par mesecev. Res nikoli ne veš, kaj vse se lahko še naredi.
Grem naprej počivat.
LP

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.